Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από toursounidis »

niko70 έγραψε:Τουρσουνίδη, θέλω φωτό του παππού με φανέλα (Κουτσιανικούλη!!) :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol: Θα ειχε πλακα αλλα ειναι πολυ δυσκολο,βλεπεις ο παππους αρνειται να φορεσει οποιαδηποτε αλλη φανελα εκτος του Μπαλαφα,τουλαχιστον μεχρι ο Σωτος να κρεμασει τα παπουτσια του...Φανατικος Μπαλαφικος βλεπεις...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

teod1980 έγραψε:Ακόμη να γεννήσει αυτή η γυναίκα; Αν και δε θα έχουμε πρόβλημα...
τουλάχιστον να προλάβει να γίνει πατέρας πριν τον κάνουμε μητέρα εμείς τον Ουρουγουανό...
Την Τριτη ας γεννησει......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

GI4NNEN4 έγραψε:Το "ρεπορτάζ" δηλαδή μας λέει ότι:

- Η έδρα δεν παίζει μπάλα,
- Οι φίλαθλοι δεν παίζουν μπάλα,
- Η παράδοση και η προιστορία όμως παίζουν μπάλα γιατί ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια...μπλα...μπλα...μπλά...
+1589. Το επαναφέρω για όσους μάς τα έχουν κάνει αερόστατα για την "παράδοση". Όσο παίζει μπάλα η "παράδοση", άλλο τόσο θα παίξω κι εγώ που θα πάω εκεί ντυμένος στα ασπρόμαυρα και φωνάζοντας (και ΜΗ ανάβοντας πυρσό).
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Aureliano Buendia έγραψε:
KOABASEL έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ μου σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Από χθες χαμογελάω πάλι μέχρι τα αυτιά και περιμένω την αναμέτρηση της Τετάρτης, όπου με κάλεσες να παίξω και εγώ. Προετοιμάζομαι λοιπόν πρωί – απόγευμα γι’ αυτόν τον αγώνα. Πλένω κασκόλ, φανέλες, λάβαρα, σημαίες και πανώ, γυαλίζω τρομπέτες, τύμπανα και βουβουζέλες, κόβω χαρτάκια και αγοράζω κορδέλες. Θα είμαι μαζί σου εκεί από το μεσημέρι. Θα πιω τον καφέ μου στην Τούμπα μας και θα μπω από νωρίς στο γήπεδο. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Πως φαντάζομαι την εξέδρα την Τετάρτη;;; Όπως πάντα και λίγο καλύτερη, δηλαδή…

1. dressing code. Τέρμα κάτι μώβ, μουσταρδί και ροζ μπλουζάκια. Μόνο άσπρο, μαύρο ή ασπρόμαυρο μέσα στο γήπεδο. ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.

2. Έλεγχος αποσκευών. Μόνο χαρτάκια, κασκώλ και σημαίες επιτρέπονται. Φωτογραφικές μηχανές, πυρσοί και laser απαγορεύονται. Δεν τα χρειαζόμαστε … μας μικραίνουν… Φωτογραφικές μηχανές θα έχουν οι Ολλανδοί να δείχνουν αυτό που έζησαν στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Με laser και πυρσούς δεν γίνεται έδρα. Μπορεί ένας να ανάψει 50000 – μαγκιά του που τους αγόρασε και τους άναψε - καυτή έδρα δε θα φτιάξει ποτέ. Έδρα είναι το τραγούδι των αδελφών μας πριν το γκολ και ο πανηγυρισμός τους μετά… Ακούστε τον και ξαναακούστε τον. ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

3. Ώρα προσέλευσης. 20.00

4. pre-game show. Όλα τα γνωστά πανώ στον αγωνιστικό χώρο, κορμιά στα κάγκελα, πολλές μεγάλες σημαίες να ανεμίζουν συνέχεια, όλα τα μεγάλα πανώ ( Μηχανιώνα, Γενική Κλινική, κτλ ) απλωμένα όταν μπαίνουν και βγαίνουν οι ομάδες, πολλά χαρτάκια και κορδέλες, τύμπανα τρομπέτες και βουβουζέλες μα πάνω από όλα ατελείωτη φωνή στα λίγα μετρημένα συνθήματα που ξέρει και μπορεί να φωνάξει όλο το γήπεδο μαζί. ΣΕΙΣΜΟΣ.

5. game – show. 90 λεπτά συγκέντρωση και πειθαρχία. Φωνή – φωνή – φωνή.

6. After game show. Κανένας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κύμα και αποθέωση. Βγαίνουμε από το γήπεδο και τέλος οι κανόνες…Πυρσοί, κορναρίσματα κτλ.

Θέλω να ζητήσω και κάτι

1. από την ΠΑΕ. Όχι διαφημίσεις την Τετάρτη από τα μεγάφωνα. Αφήστε μας ήσυχους να προθερμανθούμε, να φτιαχτούμε ο ένας με τον άλλο, να συγχρονιστούμε. Εμείς δεν κάναμε προετοιμασία το καλοκαίρι και το ματς είναι κρίσιμο…
2. Από τους συνδέσμους. Τύμπανα, μεγάλες σημαίες, οργάνωση και περιφρούρηση.
3. Από τον καθένα σας…Ψαχτείτε και κουβαλήστε σημαίες από παλαιά ματς, κασκώλ, φανέλες και καπελάκια. Κόψτε σε χαρτάκια ότι σας χαλάει. Το παλιοβιβλίο, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις ακάλυπτες επιταγές, διαφημιστικά, παλιοφυλλάδες. Μην περιμένετε από τη θύρα 4 να σηκώσει το βάρος της φωνής και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θυμηθείτε τα χρόνια που και εμείς ήμασταν εκεί, μπείτε στον παλμό και ξανανιώστε. Προσπαθήστε να φωνάξετε εσείς περισσότερο από όλους, γυρίστε πλάτη στον αγωνιστικό χώρο, σηκώστε τα χέρια ψηλά, χειροκροτήστε δυνατά. Ζήστε το ματς με όλες σας τις δυνάμεις. Όπως παλιά…

Την Τετάρτη δε χρειάζεται να δούμε αγώνα… θα παίζουμε στον αγώνα. Δεν χρειάζεται να βγάλουμε φωτογραφίες και video από την εξέδρα και τον αγώνα. Θα τα πάρουμε σε DVD στην επόμενη φάση. Την Τετάρτη δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτε, θα είμαστε απλά αυτό που συνηθίσαμε από παιδιά. Οπαδοί της ομάδας της ψυχής μας, της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας…
Ο λαός απαιτεί ΚΟΑΒΑSEL στην κεντρική

Ξανα για να το εμπεδωσουν καποιοι...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΟΙ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΑ Μ@ΥΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

άλλες δυο φορες νάνι :roll:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΑΓΙΑΞ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Kαι κατι αλλο παιδες..
Ειμαι σιγουρος (δυστυχως) οτι θα φαμε προστιμο απο την ουεφα και γιατι δε θα φαινονται οι σκαλες και γενικα τα κενα που θα πρεπει να υπαρχουν..Κατι πρεπει να γινει με τους τζαμπατζηδες γιατι δεν παει αλλο.Δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε κατι ο καθενας μας χωριστα,αν θα επρπε να βαλουν οι συνδεσμοι ατομα να επιβλεπουν στα τουρνικε οπου τα μισα περασματα ειναι με διπλα ατομα και οι σεκιουριτι δεν λενε τιποτα ποτε..
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

και σε αυτο το ματσ θα υπαρχουν πολλοι τζαμπατζηδες γιατι δεν βρηκε κανενας εισιτηριο
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

η ομαδα θελει να αφησει ιστορια .....

και καποιοι θα θελουν να αφησουν την δικια τους ιστορια εις βαρος του ΠΑΟΚ να εχουν να λενε οτι καποτε παιζαμε με τον αξαχ και μπηκα μεσα στο γηπεδο .....πεταξα πυρσο....πεταξα μπουκαλι .......ετσι για να νομιζει οτι ειναι αλλανι..... αισχος

ελπιζω να μην συμβει τπτ κ να πουμε οτι οπαδικα εχουμε αλαξει νοοτροπια.....

περιμεντε μεχρι να γινει ο 1 αγωνας στην ελλαδα με εεληνικη ομαδα κ αναψτε 500000000 πυρσους......
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

ουτε εγω προσωπικα βρηκα εισιτηριο....ειναι η πρωτη χρονια που δεν καταφερα να παρω διαρκειας...και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα στο να παω η οχι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αμα εχεις πυρσους πηγαινε :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”