+1
(Sorry για τα greeklish μου στο προγουμένο post αλλά το έγραψα από ένα ολλανδικό (σύμπτωση, δεν έμεινα εκεί από το ματς!) ξενοδοχείο.)
Ο Σορλέν συνεργάστηκε πέρσι πολλές φορές καλά με το Λίνο αριστερά, αλλά κατ' ανάγκη έπαιξε εκεί.
Όταν ο Ίβιτς δεν παίζει -κακά τα ψέμματα- πέφτουμε ως ομάδα πολύ.
Είτε χρειαζόμαστε λοιπόν έναν καλύτερο Κριστιάνο ή ο Κριστιάνο κι ο Κούτσια πρέπει να γίνουν καλύτεροι!

ΥΓ: Σήμερα επέστρεψα οδικώς από Ολλανδία στη Γερμανία (άσχετο: έκανα μια στάση στο γήπεδο της Χέρενφεν -πολύ ωραίο γηπεδάκι απ έξω τουλάστιχον, όπου πορώθηκα κι άρχισα να τραγουδώ στη συνέχεια "εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια" κλπ). Έχοντας λοιπόν "αγωνιστική" διάθεση κάνω μετά ακόμα μια στάση σ' ένα ξεκάρφωτο γερμανικό parking και παρκάρω μπροστά σ έναν σκουπιδοτενεκέ. "Βλέπω καλά; Άντε ΠΑΟΚάρα!" φώναξα: στο σκουπιδοτενεκέ η μια πλευρά έγραφε PAOK, η άλλη G4. Πιο κάτω σε μια πινακίδα (περί καθαριότητας!

Έτσι αυτά τα γούστα έχει ο ΠΑΟΚ! Οι άλλοι έχουν τους τίτλους και φέρνουν τα μεγάλα ονόματα, αλλά τέτοιες ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ χαρές από το πουθενά δε θα τις ζήσουν κι ούτε θα τις διανοηθούν/καταλάβουν ποτέ... Όπως εγώ δε θα καταλάβω ποτέ την ομορφιά της ηχητικής της λέξης ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω, μου είναι απορία, εσείς ξέρετε κάποια άλλη ομάδα (παγκοσμίως!) με όνομα με τέτοια δυναμική που να σε γεμίζει όταν το προφέρεις; Ρητορική ερώτηση βέβαια, παρασύρθηκα πάλι, μεταγραφολογία το θέμα μας, πάμ' παρακάτω...