Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από sidpanos »

στατιστικά παρουσιάζει το κείμενο και λέει αλήθεια...

αυτό που δεν τονίζεται,γιατί θεωρείται δεδομένο είναι οτι εκείνες οι ομάδες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την σημερινή...

απόδειξη οι περσινές νίκες με τις τρείς λέρες του ποκ...

όντως ο λαός δεν παίζει μπάλα...
αλλά ο λαός βοηθάει πάρα πολύ μια ομάδα που παίζει μπαλα....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Χωρίς Ενόχ στη Τούμπα

Οπως όλα δείχνουν, ο Αγιαξ θα αγωνιστεί στην Τούμπα για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει στην σύνθεση του τον Εγιόνγκ Ενόχ που τραυματίστηκε στο ολλανδικό Σούπερ Καπ απέναντι στη Τβέντε.

Ο Καμερουνέζος μέσος έγινε αναγκαστικά αλλαγή μόλις στο 5' αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και χωρίς δεύτερη σκέψη ζήτησε αλλαγή. Ο Ενόχ, σύμφωνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση και χάνει το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ ενώ εκφράζονται φόβοι πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ο Ενόχ ήταν από τους διακριθέντες στο πρώτο ματς στο «Αμστερνταμ Αρίνα» για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σίγουρα αποτελεί απώλεια για τον Μάρτιν Γιολ.

http://www.gazzetta.gr/championsleaguep ... στη-τούμπα
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Εγώ πάλι ξέρω ότι τα στατιστικά λένε πως είμαστε 84 χρόνια αήττητοι από τον Άγιαξ. Πελαααααααααααααααάτες μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

χαχαχαχα...

ο γκορντονας είπε κάτι ενδιαφέρον...

προιστορία...

1-1 4-2 1-1 .... :D
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως ο Άγιαξ τη μπάλα που είναι να παίξει, θα την παίξει. Μπορεί λοιπόν η κερκιδα να μην κόψει τα πόδια των Ολλανδών αλλά σίγουρα θα δώσει φτερά στα πόδια των δικών μας παιχτών. Η έδρα δεν παίζει μπάλα. Η ψυχολογία όμως παίζει. Με ανεβασμένη την ψυχολογία (και) απο την κερκίδα, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις δυνάμεις του.

Το "ρεπορτάζ" δηλαδή μας λέει ότι:

- Η έδρα δεν παίζει μπάλα,
- Οι φίλαθλοι δεν παίζουν μπάλα,
- Η παράδοση και η προιστορία όμως παίζουν μπάλα γιατί ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια...μπλα...μπλα...μπλά...

Πέρα απο τα παραπάνω, δεν μπορώ να καταλάβω φίλε tigon4 πως είναι δυνατόν να συμφωνείς με ένα κείμενο το οποίο με τη φράση "...οι φίλαθλοι δεν μπορούν πλέον με τις φωνές τους να καθορίσουν τον νικητή ενός αγώνα" ουσιαστικά μας ακυρώνει.

ποιος ακυρωνει τι ρε φιλε ? ....λιγο σοβαροτητα ρε παιδια....εννοειτε οτι η τουμπα ειναι η καλυτερη εδρα στην Ελλαδα και ισως η καλυτερη στην ευρωπη , αλλα δεν θα τρελαθουμε κι'ολας..αμα ηταν ετσι θα χαμε και κανα 2-3 τσαμπιονς λιγκ και κανα 2 παγκοσμια αφου δεν θα χαναμε απο κανενα λογω κοσμου....το ματς ειναι πανδυσκολο, και εαν εδινα πιθανοτητες θα ηταν ακομα και τωρα 30-70 υπερ του αγιαξ.
Μονο οι παικτες μας μπορουν να παρουν αυτη την προκριση με τσαμπουκα και μυαλο και σαφως με την δικια μας βοηθεια (ηχητικη βια).
απλα εαν δεν ερθει αυτο που θελουμε δεν πρεπει να τα παρατησουμε γιατι σορρυ κι'ολας αλλα ειμαστε λες και περασαμε και ενα πιθανο στραπατσο μπορει να μας ριξει οχι απο το μπαλκονι του σπιτιου μας αλλα απο τον τελευταιο οροφο ουρανοξυστη, και σαφως δεν ειμαι μιζερος και δεν θα πρεπει να μπουμε με ηττοπαθεια, απλα ας χαρουμε ολοι μαζι στις 11.30-11.35 το βραδυ της τεταρτης (και ας σπασουμε οτι βρουμε μπροστα μας)
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ----ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ---ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ξεκινάμε απο την ίδια αφετηρία, ταξιδεύουμε με το ίδιο μεταφορικό μέσο, κι όμως φτάνουμε σε διαφορετικό προορισμό :? ... Δε τρέχει τίποτα... ΠΑΟΚ είμαστε όλοι. :nairepaok:

Πάντως αν δεν μπορούμε να καθορίσουν τον νικητή ενός αγώνα, ας καθορίσουμε τουλάχιστον τον ηττημένο. Εμένα κι έτσι μια χαρά με βολεύει... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Billy4 έγραψε:Εγώ πάλι ξέρω ότι τα στατιστικά λένε πως είμαστε 84 χρόνια αήττητοι από τον Άγιαξ. Πελαααααααααααααααάτες μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Γνωμη μου ειναι οτι ο χαμηλος μεσος ορος ηλικιας της ενδεκαδας του Ajax (22.8 ειπε ο Κανελακης κατα τη μεταδοση α αγωνα) αυξανει σημαντικα τις πιθανοτητες να επηρεαστουν οι αντιπαλοι απο την ατμοσφαιρα της Τουμπας.
Εκεινο που εμενα φοβιζει περισσοτερο απο ολα ειναι ο ενδεχομενος εφησυχασμος των δικων μας παικτων και η πιθανη αντιμετωπιση του 1-1 ως μαξιλαρακι.Αν κατεβει η ομαδα μας με σκοπο να μη δεχτει γκολ (και κυνηγησει το 0-0 ) και δωσει υπεροχη στους Ολλανδους, τοτε ειναι αδυνατον να προκριθουμε.Η τυχη μας χαμογελασε στο 'α ημιχρονο του αγωνα στο Αμστερνταμ: Μια επαναληψη της πιεσης που δεχθηκαμε κοντα στην περιοχη μας σε εκεινο το διαστημα του αγωνα δε νομιζω να εχει το ιδιο ανωδυνα αποτελεσματα.
Οσο για εμας παιδια τι να λεμε?Ο καθεις ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.Οσο και να φωναζουμε για προστιμο και τιμωρια αν ο αλλος εχει στο μυαλο του να αναψει πυρσο θα τον αναψει, ειτε το αναφερουμε εδω μεσα με bold ειτε με italics ειτε με μπλε ειτε με μαυρη γραμματοσειρα.Να ξερετε παντως οτι εγω απο την 4 σκεφτομαι να μην αναψω καν τσιγαρο μην τυχον η ΟΥΕΦΑ το περασει για πυρσο :)
Καλη επιτυχια ρε ΠΑΟΚαρα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χτες βράδυ είδα στον ύπνο μου όνειρο κορυφαίο
απ'όλα όσα έχω δει ήταν το πιό ωραίο.
Βραδάκι ήτανε που λες, την προσεχή Τετάρτη,
και μεσ'την Τούμπα είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ.

Πρώτος το γλέντι άνοιξε ο Μούσλι το αλάνι,
γύρω στο έβδομο λεπτό μία σουτάρα πιάνει,
η μπάλα αφού χτύπησε στ'αριστερό δοκάρι ,
στα δίχτυα τους καρφώθηκε το πρώτο το παπάρι!

Και πριν αυτοί συνέλθουνε , πριν πάρουνε ανάσα,
στον Ίβιτς ο Μπουσαιντί έδωσε μία πάσα,
κι'αυτός με μιά προσποίηση , απ'το ένα πόδι στ'άλλο,
έτοιμο γκολ σερβίρισε στον Ολιβιέ τον Γάλλο!

Το γήπεδο εσείστηκε , βράζανε τα τσιμέντα
μα για οπισθοχώρηση δεν γίνονταν κουβέντα,
ακόμα και οι σέντερ μπακ θέλαν να προχωρήσουν
την Ολανδέζα τη μικρή , κι'αυτοί να την γλεντήσουν!

Κι'όπως το λέω έγινε, ημίχρονο πριν λήξει,
κι'αφού τον Κρέσιτς έπιασε μία μεγάλη πλήξη,
ξεκίνησε απ'την άμυνα , εφόρμησε σαν τέρας,
το τρίτο γκολ το έβαλε ο Πάμπλο ο Κοντρέρας!

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε χαλαρότης,
αφού ως γνωστόν ο ΠΑΟΚτσής, πάντα ήταν ιππότης.
Μοναδική εξαίρεση ήτανε ο Βιτόλο,
που απείραχτο δεν άφησε κανέναν ξένο... πώλο!

Ο Αντελίνο ξαφνικά άρχισε να βαριέται,
και στη γραμμή όπως ήτανε σκέφτηκε : δε μαμιέται!
Ξεκίνησε επέλαση , έφτασε στην εστία,
το τέταρτο παστέλωσε και ...κλάμα η κυρία!

Ο Δερμιτζάκης ευτυχής καθότανε στον πάγκο,
πίνοντας αναψυκτικό ένα χυμό από μάγκο,
στο τσίπουρο το γύρισε , κι'αφού ήπιε μιά καράφα,
για αλλαγή εσήκωσε τον ΣΩΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ!!!

Κι'όσο γι'αυτή την αλλαγή , να μή σας πιάνει μένος,
αφού ο Παυλάρας , τόνισα, πως ήταν μεθυσμένος!
Τα όλε όμως ακούστηκαν μέχρι την παραλία
τιμή και δόξα , όπως λεν , στον Πάμπλο τον Γκαρσία!

Και για να μή νομίσετε πως είμαι κανά...μύδι,
όχι δεν τον αγνόησα τον μέγα Σαλπιγγίδη!
Μα εκεί που ετοιμαζότανε κι'αυτός για να σκοράρει,
με ξύπνησε η γυναίκα μου: για σήκω ρε σβαρνιάρη...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Respect! Κλαίω από τα γέλια. Το έχω διαβάσει 1231231 φορές. Απίστευτο!
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Εισαι μορφη καρντασι!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Εμεινε απο κοφτες γραφει ο ενας,φοβουνται την Τουμπα λεει ο αλλος,χαλια η ψυχολογια τους μπλα μλπα μπλα...
Πρεπει να λυσαξουνε τα αλανια μας για 90 λεπτα λεω εγω.Σε καμια περιπτωση μην δειξουν χαλαροτητα,τιποτα δεν τελειωσε.Οσο σκεφτομαι ποσα παιζονται σε αυτο το παιχνιδι,με τρωει το αγχος.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ.

υγ.Χωρικε εγραψες.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Χωρικέ δεν υπάρχεις ρε!!!!

ΕΥΓΕΕΕΕΕ

ΑΞΙΟΣ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δεν υπαρχει!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απολυτο ρεσπεκττ στο χωρικο το ποιημα ειναι για κεντρικη... :D :D :D :D :D

οσο για το ματσακι τα ειχα ξαναπει δεν με νοιαζει ποιοι απο αυτους θα παιξουν(μεγαλη απωλεια ο ενοχ) ουτε ποιοι δικοι μας...εγω θελω μεσα 11 τρομοκρατες που μασανε σιδερα να δωσουν τα παντα για την προκριση...

οσο για το οτι η τουμπα δεν παιζει μπαλα σε αυτα τα ματσακια γνωμη μου ειναι οτι παιζει και μαλιστα πολυ...σιγουρα δινει ωθηση καταρχην στους δικους μας ενω και οι αλλοι μπαινουν με δεος και ψαρωμενοι ιδιως σε καποιες στιγμες του ματς μπορει να επηρεασει σε μεγαλό βαθμο...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ

30000 ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΟΥΤΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ

ΞΕΚ@ΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΛΑΝΙΑ
:nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”