11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Απότι ακούω θα είναι έτοιμος.
Θα τον έβγαζαν απο τους δηλωμένους έτσι κι αλλιώς αν δεν τον περίμεναν.
Θα τον έβγαζαν απο τους δηλωμένους έτσι κι αλλιώς αν δεν τον περίμεναν.
- Aureliano Buendia
Σωστό κι αυτό..
Ακόμη και να μην ξεκινήσει, θα είναι καλό να υπάρχει ως εναλλακτική στον πάγκο.
Είτε αν χρειαστεί να γίνουμε πιο επιθετικοί είτε για να μπει στη θέση του Σάλπι αν αυτός ψοφήσει από το μοναχικό τρεχαλητό.
Ακόμη και να μην ξεκινήσει, θα είναι καλό να υπάρχει ως εναλλακτική στον πάγκο.
Είτε αν χρειαστεί να γίνουμε πιο επιθετικοί είτε για να μπει στη θέση του Σάλπι αν αυτός ψοφήσει από το μοναχικό τρεχαλητό.
- ΑποστόληςΑ
Από τη στιγμή που η πρώτη προτεραιότητα είναι το μηδέν παθητικό και γνωρίζοντας τις ταχύτατες επιθέσεις των Ολλανδών, δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει.
Pegasus έγραψε:
Αλήθεια, πιστεύετε ότι ο Ζλάνταν θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του Ίβιτς κάποια στιγμή μες στη χρονιά; Εμένα μού έχει καρφωθεί η ιδέα αυτή στο μυαλό. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για να πάρει ευκαιρίες ο Παπάζογλου (και ο Φιλομένο κατά δεύτερο λόγο) στη θέση του σέντερ φορ και λύνεται εκ των έσω το πρόβλημα της απουσίας ενός μεσοεπιθετικού με τα χαρακτηριστικά του Ίβιτς...
Και εγώ το ίδιο πιστεύω αδερφέ.Αν και ο Μούσλι δεν έχει την τεχνική και το μυαλό του Ίβιτς πιστεύω ιδιαίτερα στα ματς με τους "μικρούς" θα είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για να ξεκουράζεται ο Βλάνταν.Και στα φιλικά που τον είδα σε αυτήν την θέση μου φάνηκε πολύ κινητικός,θα ανταποκριθεί νομίζω..
Σε κάποια παιχνίδια και πέρσυ είχε καλίτερη απόδοση πίσω απο τον σεντερ-φορ
- ΑποστόληςΑ
Άλλο πίσω από το φορ και άλλο επιθετικός χαφ. Ο πρώτος είναι φορ, ο δεύτερος χαφ.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Τα δύο χαφάκια μας μπροστά σφηνωμένα πίσω από μούσλι, τα εξτρεμάκια Βιερίνια-Κοντός να τρέχουν σαν λολά πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω, και να εναλλάσονται εντός εκτός και επί ταυτά. Γκαρσία και Βιτόλο από ρόμβο σε ευθεία και τούμπαλιν. Κοντρέρας-Μαλεζάς με αμυντικο-επιθετική άμυνα να χαρίζουν συνεχώς στα αμυντικά χαφ. Κοντρέρας στην κορυφή της ανάποδης πυραμίδας. Τα 2 μπακ στο τραπέζιο πάνω να πρωθούνται στη γωνία και τα ξυράφια τους να είναι Ζιλετ. Κέρβερος πίσω ο Κρέσιτς στα χαμηλά και στα ψηλά.
Γιατί μου βγαίνουν 12?
:ugeek:
Γιατί μου βγαίνουν 12?
- sourmenetes
- Moderator
Αμα αλλαξει το σχημα της τεταρτης και μπει ο μουσλι λογικα θα παει ο βιειρινια αριστερα,ο σαλπι δεξια και ο μουσλι κορυφη...Απο την αλλη γιατι να το αλλαξεις το σχημα???Στο δευτερο πηγε πολυ καλα..
Υπαρχει ομως και η λογικη που λεει οτι με τις δυο πτερυγες να βγαζουν φωτιες και με το μουσλι δυσκολο να κρατηθει λογω ογκου εισαι πιο δυνατος..Θα τα δουμε ολα σε λιγες μερες...Αλλα καλο ειναι να επιστρεψει για να υπαρχουν αλλαγες..
Υπαρχει ομως και η λογικη που λεει οτι με τις δυο πτερυγες να βγαζουν φωτιες και με το μουσλι δυσκολο να κρατηθει λογω ογκου εισαι πιο δυνατος..Θα τα δουμε ολα σε λιγες μερες...Αλλα καλο ειναι να επιστρεψει για να υπαρχουν αλλαγες..
- sidpanos
μάκη εδώ λίγο κολλάω...δεν λέω..θα βοηθήσει...
αλλά την ασσίστ του κοντού δεν θα την έβγαζε...
και κάπου εκεί έρχεται το δίλημμα...
αλλά την ασσίστ του κοντού δεν θα την έβγαζε...
και κάπου εκεί έρχεται το δίλημμα...
με δεδομενο οτι ο σορλεν ειναι σαν να μην υπαρχει απο αριστερα βαζεις σαλπιγγιδη δεξια βιειρινια αριστερα και μουσλι μπροστα
αν ειχαμε εναν αναλογο βιειρινια αριστερα ο σαλπιγγιδης παιζει κορυφη δεν το συζηταμε
αν ειχαμε εναν αναλογο βιειρινια αριστερα ο σαλπιγγιδης παιζει κορυφη δεν το συζηταμε