Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Αριστερα μπορει να παιξει μια χαρα και ο Βιειρινια παντως.......Δεξια ο κοντος και κορυφη ο Μουσλομοβιτς......
Απλά ξανατονίζω...
Θέλει προσοχή να μη διαταραχθούν ισορροπίες..
Προτιμώ ομάδα που ο καθείς ξέρει το ρόλο του και έχω αποδυτήρια στρωμένα παρά μανούρες παρεξηγήσεις κλπ.
Και αυτό που λες για Ιβιτς ( ένα ημίχρονο ) δε γίνεται κατά τη γνώμη μου. Καμία ομάδα στο κόσμο δεν αλλάζει το δεκάρι της στο ημίχρονο για να βάλει μέσα ένα πιο φρέσκο και ξεκούραστο...
Δεχομαι όμως το επιχείρημα για κάρτες και τραυματισμούς...Μαξιμουμ δηλαδη 10-13 ματς τη σεζον...
Για Σορλεν ο καθένας έχει την άποψη του...Για μένα είναι βασικός και τον θέλω στην ενδεκάδα...
Αλλά δε θα διαφωνήσω στην ανάγκη ενίσχυσης....Απλά θα με χάλαγε ένα ενδεκαδάτος με 800.000 που θα έπαιρνε τη θέση ενός ΗΔΗ απαραίτητου ( κατά την άποψη μου ) παίκτη. Προτιμώ επένδυση..
Αλλά αυτά που λέμε είναι θεωρητικά...Ας περάσουμε με το καλό και θα έχουμε χρόνο να τα λέμε ...
Θέλει προσοχή να μη διαταραχθούν ισορροπίες..
Προτιμώ ομάδα που ο καθείς ξέρει το ρόλο του και έχω αποδυτήρια στρωμένα παρά μανούρες παρεξηγήσεις κλπ.
Και αυτό που λες για Ιβιτς ( ένα ημίχρονο ) δε γίνεται κατά τη γνώμη μου. Καμία ομάδα στο κόσμο δεν αλλάζει το δεκάρι της στο ημίχρονο για να βάλει μέσα ένα πιο φρέσκο και ξεκούραστο...
Δεχομαι όμως το επιχείρημα για κάρτες και τραυματισμούς...Μαξιμουμ δηλαδη 10-13 ματς τη σεζον...
Για Σορλεν ο καθένας έχει την άποψη του...Για μένα είναι βασικός και τον θέλω στην ενδεκάδα...
Αλλά δε θα διαφωνήσω στην ανάγκη ενίσχυσης....Απλά θα με χάλαγε ένα ενδεκαδάτος με 800.000 που θα έπαιρνε τη θέση ενός ΗΔΗ απαραίτητου ( κατά την άποψη μου ) παίκτη. Προτιμώ επένδυση..
Αλλά αυτά που λέμε είναι θεωρητικά...Ας περάσουμε με το καλό και θα έχουμε χρόνο να τα λέμε ...
- trelopaoki444
Ρε τι λετε τωρα? Ξυπνατε... Εχουμε πολεμο την τεταρτη λαιμαι. Συνελθετε και κοψτε τις αερολογιες. Τιποτα δεν τελειωσε ακομα.
Σωστός ο trelopaoki...μας συνεπήρε και μόνο η πιθανότητα να πιάσουμε 5 ευρώ στα χέρια...

- Caballo Viejo
Το βασίλειό μου για ένα χαφ! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό στη διοίκηση...Kolokotronis_4 έγραψε:σωστό το σκεπτικό σου kos.
αλλά και εμείς τι να κάνουμε? δεν μπορούμε να τον βλέπουμε τον καραγκιόζη!
- Σχετικό. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως επιτελικό χαφ. Είναι ηλίου φαεινότερον!
Στο κάτω κάτω ας πάρουν κάποια φτηνή λύση, αν δεν γίνεται αλλιώς. Τόσοι υπάρχουν κατά Λατινική Αμερική μεριά!
- trelopaoki444
θυμησε μου σε παρακαλω ποσοι απο αυτους που ηρθαν τα τελευταια δεκα χρονια Ελλαδα επιασαν και εκαναν καριερα? Εχουμε μια αποψη για τη Λατινικη Αμερικη οτι πας περνεις ενα παιχτη απο το τσουβαλι με 100.000 και βρισκεις λαβρακι. Αν ηταν ετσι ολες οι μεγαλες ομαδες που εχουν και καλυτερες ακρες θα ηταν γεματες λατινοαμερικανους...
Πεστα ρε τρελε, ντε και καλα να παρουμε παιχτη και ας ειναι οτι ναναι αρκει να παρουμε.
Το ροστερ οπως ειναι ειναι πληρες μονο παιχτης που θα κανει τη διαφορα εχει θεση σε αυτο το συνολο, και μεχρι τωρα ειναι φανερο οτι η ομαδα χρειαζεται ενα αντιγραφο του σορλεν που εκτος απο ολα τα προσοντα του γαλλου να ειναι και μπουκαδορος και γρηγορος, αλλα αυτοι οι παιχτες για να ερθουν πρεπει να τα σταξεις χοντρα αν ειναι ελευθερος σε αυτον (με κινδυνο να χαλασουν οι οικονομικες ισσοροπιες της ομαδας και να υπαρξουν αντιδρασεις εκτος αν ειναι πολυ μεγαλο ονομα οποτε ολοι τουμπεκιαζονται) αν δεν ειναι ελευθερος στην ομαδα του πραγμα πολυ δυσκολο.
Μακαρι να μπουμε στους ομιλους του CL και απο του χρονου που ληγουν καποια συμβολαια το ροστερ θα δυναμωσει, βημα βημα και ολα θα γινουν ερχονται ωραια χρονια λεμε καντε λιγο υπομονη.
Το ροστερ οπως ειναι ειναι πληρες μονο παιχτης που θα κανει τη διαφορα εχει θεση σε αυτο το συνολο, και μεχρι τωρα ειναι φανερο οτι η ομαδα χρειαζεται ενα αντιγραφο του σορλεν που εκτος απο ολα τα προσοντα του γαλλου να ειναι και μπουκαδορος και γρηγορος, αλλα αυτοι οι παιχτες για να ερθουν πρεπει να τα σταξεις χοντρα αν ειναι ελευθερος σε αυτον (με κινδυνο να χαλασουν οι οικονομικες ισσοροπιες της ομαδας και να υπαρξουν αντιδρασεις εκτος αν ειναι πολυ μεγαλο ονομα οποτε ολοι τουμπεκιαζονται) αν δεν ειναι ελευθερος στην ομαδα του πραγμα πολυ δυσκολο.
Μακαρι να μπουμε στους ομιλους του CL και απο του χρονου που ληγουν καποια συμβολαια το ροστερ θα δυναμωσει, βημα βημα και ολα θα γινουν ερχονται ωραια χρονια λεμε καντε λιγο υπομονη.
- ΑποστόληςΑ
Cristiano Moraesgiapas έγραψε:Αριστερά έχεις το Σορλεν και από πίσω Κουτσια-Πορτογάλλο ( ίσως μια τελευταία ευκαιρία ).
Σίγουρα δεν είσαι 100% καλυμμένος , οπότε έχει νόημα ένας παίκτης εκεί.
Απο τη στιγμή που θα μπορεί να παίζει και στον άξονα , ακόμα καλύτερα...
- ΑποστόληςΑ
Cristiano MoraesBono έγραψε:Ετσι και πιάσουμε κανα φράγκο θέλουμε οπωσδήποτε παίκτη στη γνωστή θέση.
- ΑποστόληςΑ
Cristiano Moraes.Caballo Viejo έγραψε:[Το βασίλειό μου για ένα χαφ! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό στη διοίκηση...
Στο κάτω κάτω ας πάρουν κάποια φτηνή λύση, αν δεν γίνεται αλλιώς. Τόσοι υπάρχουν κατά Λατινική Αμερική μεριά!
- toursounidis
Ακουσα παλι για Ματζιο..
Ξερει κανεις τιποτα η για μια ακομα φορα ειναι π@π@ρια?
Ξερει κανεις τιποτα η για μια ακομα φορα ειναι π@π@ρια?
- ΑποστόληςΑ
ναι η ομάδα στο 4-2-3-1 χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό (musli, σαλπι, filomeno, σάκης, klaus) που έχει ευχέρεια στο goal όπως ο μάντζιος ...
- toursounidis
Κι εγω μαζι σας ειμαι παιδια,μαλλον π@π@ρια ηταν ΠΑΛΙ...