3. Anis Boussaidi
Re: 3. Anis Boussaidi
εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ,. θυμηθείτε όταν πήραμε τον Λίνο, μέχρι να μας αποδείξει τα στοιχεία του πέρασαν κάτι μήνες, ο Ανις έχει πολλά ακόμα να δείξει και είναι ήδη πολύ καλύτερος από τους προκατόχους του στην θέση αυτή
- ΑποστόληςΑ
Sera4 έγραψε:εντελως λαθος εισαι κατα την αποψη μου αδερφε...στο πρωτο ημιχρονο δεν τον βοηθησαν καθολου ουτε ο τσιριλο ουτε ο βιτολο που ηταν κακιστοι με συνεπεια να τον παιζουν 1-2 για πλακα...τα τακλιν του ηταν παντα σιγουρα ομως δυνατος γρηγορος και κοντρολαρισμενος...εβγαλε και μια ωραια τρυπα στον επαγγελματια στο τελος του ημιχρονου αλλα δεν προλαβε να βγει πρωτος στη μπαλα....στο 2ο ηταν πολυ καλος πισω οταν ειχε τη βοηθεια και του βιτολο...οταν αποκτησει και το 100% της φυσικης του καταστασης(καθως φαινεται οτι θελει ακομα) και δεσει και με τους αλλους πιστευω θα δουμε εναν πολυ καλο δεξι μπακ...εγω αυτα ειδα τουλαχιστον...οπως εξαιρετικος ηταν και ο σναουτσερ...
Φαντάζομαι Σερραίε αδελφέ, ότι απευθύνεσαι στον Ομοσπονδιακό (φεντεραθιόν).
- ΑποστόληςΑ
Ποιό όνομα; Υπάρχει όνομα που να έχει μέσα του τη λέξη Σερα (εκτός του Πανσερραικού);
-
ε οχι οτι ειναι ευκολο να κοπσεις τον suarez.Παντως στο 2ο τα πηγαν ολοι πολυ καλυτερα και η αμυνα και η επιθεση. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.Με μια αναλυση στα αποδυτηρια μπηκε η ομαδα και εδειξε ενα αλλο προσοπο, αν δεν μπαιναν στην αρχη φοβησμενοι ισως και να το περναμε 0-1.αλλα και 1-1 εξω σε τετοια παιχνιδια αποκλησμου ειναι ενα πολυ αξιοπρεπες αποτελεσμα.Τωρα στην τουμπα ειναι αλλα τα δεδομενα εμεις απλα θα τους στηριξουμε με τον τροπο μας αλλα πανω απ ολα χωρις επεισοδια γιατι την γ@μισαμε.ειναι μεγαλο πλεονεκτημα το 1 γκολ εξω.
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Σεραφείμ????
από ΑποστόληςΑ » Πέμ Ιούλ 29, 2010 10:55 am
Ποιό όνομα; Υπάρχει όνομα που να έχει μέσα του τη λέξη Σερα (εκτός του Πανσερραικού);

χθες εδειξε οτι η ταχυτητα του ειναι ικανοποιητικη που ειναι σημαντικο για να παιξεις πλαγια
δεν εδειξε να ειναι και πολυ γρηγορος βεβαια
αυτο που συνεχιζει να δειχνει ειναι οτι δεν εχει την πλαγιοκοπηση οπως την εχει ο λινο ας πουμε..
εκανε και πολλα λαθη
εχει ελαφρυντικα πολλα και θα τον δουμε ξανα αρκετες φορες για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα αλλα νομιζω θελαμε κατι καλυτερο απο εκει
δεν εδειξε να ειναι και πολυ γρηγορος βεβαια
αυτο που συνεχιζει να δειχνει ειναι οτι δεν εχει την πλαγιοκοπηση οπως την εχει ο λινο ας πουμε..
εκανε και πολλα λαθη
εχει ελαφρυντικα πολλα και θα τον δουμε ξανα αρκετες φορες για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα αλλα νομιζω θελαμε κατι καλυτερο απο εκει
Ο παικτης ηταν παντα επιρρεπης στις καρτες. Μακαρι αυτες να ερχονται μετα απο σκεψη οπως χθες και οχι απο βλακεια.
- Federacion
Παίδες το θανατηφόρο τακλιν ανευ λόγου, που Ελλαντα είναι κατακόκκινη γαυρικη
και το παιδικό πεναλτυ που ευτυχώς δεν είδε ο γαλλος στο 90
θα φερνανε εχτες την καταστροφη.
ευτυχως αυτη δεν ήρθε και περιμενο ΠΑΓΚΟ να τον δω στο επομενο κ κρισιμοτερο ματς της δεκαετίας.
και το παιδικό πεναλτυ που ευτυχώς δεν είδε ο γαλλος στο 90
θα φερνανε εχτες την καταστροφη.
ευτυχως αυτη δεν ήρθε και περιμενο ΠΑΓΚΟ να τον δω στο επομενο κ κρισιμοτερο ματς της δεκαετίας.
- mesimvrinos
Ελεος με καποιους που τον κραζουν....το παιδι ακομα δεν επαιξε καλα καλα ενα ματσ
Χθες εκει που εβλεπα μπαλα μερικοι φωναζαν ''που τον βρηκατε και τον φερατε εδω ρε΄
εγω παντως πιστευω οτι σε σχεση με τον αρμπατζακο ειναι καλυτερος....
βρεθηκε τρεις φορες μπροστα στην θεση του βιερινια απο τα δεξια και σεντραρε ενω μονο απο την πλευρα στηριζονταν η επιθεση
εγω παντως μια ολοκληρη χρονια περισυ δεν ειδα πολλες φορες τον αραμπατζη τοσο ψηλα
και παιζαμε και πολυ προσεκτικα.......
Χθες εκει που εβλεπα μπαλα μερικοι φωναζαν ''που τον βρηκατε και τον φερατε εδω ρε΄
εγω παντως πιστευω οτι σε σχεση με τον αρμπατζακο ειναι καλυτερος....
βρεθηκε τρεις φορες μπροστα στην θεση του βιερινια απο τα δεξια και σεντραρε ενω μονο απο την πλευρα στηριζονταν η επιθεση
εγω παντως μια ολοκληρη χρονια περισυ δεν ειδα πολλες φορες τον αραμπατζη τοσο ψηλα
και παιζαμε και πολυ προσεκτικα.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesimvrinos την Παρ 30 Ιούλ 2010, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Federacion
μα το θέμα είναι να εκανες μεταγραφη απ τον Αραμπατζή καλύτερο παιχτη...
πολυ αμφιβάλλω αν είναι καν ισάξιος.
Τεσπα να μην ξαναλέω τα ίδια, εννοειται μακαρι το παλικαρι να με διαψευσει, να κατεβω με κωλοτουμπες όλη τη 4Α, να σκουπίσω τα επίσημα και να σφουγγαρίσω τα γραφεία, να του πάω και λουκουμακια απο τα χεράκια μου φτιαγμένα να τον γλυκάνω, αλλά ρε παιδες δεν το βλέπω...
πολυ αμφιβάλλω αν είναι καν ισάξιος.
Τεσπα να μην ξαναλέω τα ίδια, εννοειται μακαρι το παλικαρι να με διαψευσει, να κατεβω με κωλοτουμπες όλη τη 4Α, να σκουπίσω τα επίσημα και να σφουγγαρίσω τα γραφεία, να του πάω και λουκουμακια απο τα χεράκια μου φτιαγμένα να τον γλυκάνω, αλλά ρε παιδες δεν το βλέπω...