Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Είσαι ταλεντάρα και παιχτάρα απεδειξέ το σήμερα περιμένουμε πολλά απο σένα.
- Aureliano Buendia
Αν θες να φτάσεις εκεί ψηλά που ονειρεύεσαι τα πράγματα είναι απλά...
Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ
Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ
Πιάνεις την ευκαιρία από τα μαλλιά!!!
Παίζεις καλά... κερδίζει ο ΠΑΟΚ και σε πουλάμε 25 αντί για 15 μύρια χαζοοοοο

Παίζεις καλά... κερδίζει ο ΠΑΟΚ και σε πουλάμε 25 αντί για 15 μύρια χαζοοοοο

εχεις κι εσυ δουλεια ακομα...ταλενταρα εισαι αλλα, μεταξυ μας, ο Γκαλιτσιος και ο Βυντρα δεν ειναι τα καλυτερα κρας-τεστ!!!! Ενα τακουνακι σε μια πανεμορφη συνεργασια με τον Ιβιτς συγκρατησα μονο σημερα.
περιμενω πολλα περισσοτερα στη ρεβανς...θα χεις και περισσοτερες ευκαιριες θελω να πιστευω. εχω ενα καλο προαισθημα για σενα για το συγκεκριμενο ματς!!
περιμενω πολλα περισσοτερα στη ρεβανς...θα χεις και περισσοτερες ευκαιριες θελω να πιστευω. εχω ενα καλο προαισθημα για σενα για το συγκεκριμενο ματς!!
-
Δεν του δοθηκε η ευκαιρια να τρεξει σε αντεπιθεσεις,παλι ομως αποτελει πολυ σημαντικο κεφαλαιο της φετινης ομαδας...
Στην Ελλάδα σε μάθαμε..
Καιρός να σε μάθουν και προς τα έξω!
Καιρός να σε μάθουν και προς τα έξω!
Το είπα το λέω και θα το λέω...ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...ΤΕΤΟΙΟΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.Η φάση και του γκολ και με την πάσα με πλάτη στον Σάλπι είναι απίστευτες ενέργειες...

το γκολ από αυτόν ξεκινάει
φοβερή η πάσα
μπορεί όμως περισσότερα
φοβερή η πάσα
μπορεί όμως περισσότερα
Και μόνο για την τρίπλα στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην μικρή περιοχή και για την έναρξη της φάσης του γκολ 1000 μπράβο! 

Όχι μόνο αυτό, αλλά να μάθει και να μην πέφτει (βουτάει) όπως αρκετές φορές στην περσινή σεζόν!!!ntinos έγραψε:Και μόνο για την τρίπλα στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην μικρή περιοχή και για την έναρξη της φάσης του γκολ 1000 μπράβο!
Τέτοιες τρίπλες στη μικρή περιοχή, είναι σχεδόν μισό γκολ...
αφου το χεις γιατι δεν παιρνεις περισσοτερες προσπαθειες,,???
βεβαια πρεπει να φτανει και η μπαλα σε σε σενα αλλα οταν φτανει η ανιτα ΠΑΝΙΑζει απο το φοβο,,,
βεβαια πρεπει να φτανει και η μπαλα σε σε σενα αλλα οταν φτανει η ανιτα ΠΑΝΙΑζει απο το φοβο,,,
Οντως η τρίπλα στο 1ο ημίχρονο ήταν ... ολα τα λεφτά..
Στο τέλος όταν έβγαλε τη φανέλα ... είδα κοιλίτσα ή μου φαίνεται? Γενικά δεν είδα καθόλου μυώδες σώμα παρόλο που είναι εκρηκτικός και γρήγορος ....
Εκτός κ αν μου φάνηκε
Στο τέλος όταν έβγαλε τη φανέλα ... είδα κοιλίτσα ή μου φαίνεται? Γενικά δεν είδα καθόλου μυώδες σώμα παρόλο που είναι εκρηκτικός και γρήγορος ....
Εκτός κ αν μου φάνηκε
- ΑποστόληςΑ
Ο Βιερι πρέπει να παίζει ως αριστερό εξτρέμ, όπως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί μπορεί να κάνει τρίπλα και να δώσει πάσα με το αριστερό, ενώ ο Σάλπι όχι τόσο εύκολα!
Το ότι είναι καλό παίκτης είναι γνωστό, θα πρέπει όμως να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια, αν θέλει να γίνει διεθνής.
Το ότι είναι καλό παίκτης είναι γνωστό, θα πρέπει όμως να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια, αν θέλει να γίνει διεθνής.