μπονο,συνηθισε στην ιδεα πως δεν εισαι ο μοναδικος,αν και επιτυχημενος σιγουρα,στα καθηκοντα του "Κ Α Ρ Υ Ο Θ Ρ Α Υ Σ Τ Η".εχουμε κι οι λοιποι δικαιωμα στο ..... ονειρο.συμβιβασου και απολαυσε υπευθυνα.γκεγκε?
Μου φαίνεται πως κι εκεί ακόμα ο Δον Φερνάντο ήταν μπροστά, διότι η ιδιωτικότητα αποτελεί προυπόθεση της επαφής με το θείο για τη χριστιανική και την ορθόδοξη παράδοση. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα δεν θα έλεγε ο Χριστός σε όποιον θεράπευε: πήγαινε σπίτι σου και μην πεις τίποτα σε κανένα. Θα του έλεγε φορτώσου εικονίτσες και χαιμαλιά και φώναζε παντού τι είσαι...Maximus έγραψε:Η πλακα ειναι ότι και ο Φερναντου ειναι βαθια θρησκευομενος ανθρωπος, απλα δεν το δειχνει τοσο πολύ...Οσοι νομιζετε ότι ο Θεός υπηρχε στην ομαδα μονο επι Αγγελου, ειστε πλανεμενοι! Και επι Φερναντου βοηθουσε... Μετά τους Αγγελάρα, Φερναντο ήρθε και ο Δερμιτζακης στον παγκο...
Κάθε Κυριακή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ο Σάντος πήγαινε σε καθολική εκκλησία στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο συνηθίζει να κάνει και στην πατρίδα του, ενώ πηγαίνει συχνά για προσκύνημα και στην πόλη Φατίμα. Εκεί που πήγε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους οποίους φιλοξένησε τις ημέρες που πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=18714779
Μην το ψαχνετε αδερφια! Ο Ζαγορ εχει δώσει γραμμη... Μονο οσοι πιστευουν στο Θεο , θα καθονται στον παγκο του ΠΑΟΚ! Για αυτο φαγανε τον Μπερετα... Ο ανθρωπος ηταν χιπις, πιστευε στην τεχνολογια και οχι στον Θεό...Δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ μας, των αγγέλων και της Παναγιας!
Τι μου θυμιζει... Τι μου θυμιζει...lion έγραψε: ο Ίβιτς μας έκανε νόημα ότι κουράστηκε κι ήταν λογικό, γιατί ήταν από τους παίκτες που είχε πρόβλημα στην προετοιμασία. Διαπιστώσαμε ότι είχε δυνάμεις και είπαμε να τον κρατήσουμε λίγο περισσότερο. Μας βοήθησε ο Θεός, γιατί Ίβιτς έβαλε καταπληκτικό γκολ. Αισθάνομαι ωραία, αλλά να μην μείνουμε στο ένα αποτέλεσμα. Εξετάσεις δίνουμε συνέχεια στο ποδόσφαιρο.
http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 39650.html
moican4 έγραψε: Ειδες οτι κουραστηκε ο Αγιαξ...!!!!![]()
![]()
![]()
Συγχαρητηρια ...βλεπεις μπαλα...α, ειδες οτι ημασταν και κωλοφαρδοι σημερα...σωστα..
moican4 έγραψε:Κανενα σημαντικο κοουτσαρισμα δεν εκανε , απλα καπως σοβαρευτηκαν στο Β ημιχρονο...