Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Να πάρουμε το παλτό που δήλωσε ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στον βαζέλα γιατί πήγα σε μια μεγαλύτερή ομάδα ουστ κοπρόσκυλο να πας στα τυριά
δεν νομιζω να ειπε ο μελισσης τετοιο πραμα,ισως ο χριστοδουλοπουλος
Μια χαρά το είπε ο Μελίσσης!!! Αν και το σενάριο σου θα είχε πολύ πλάκα!!!

α ρε πού είναι οι καλές εποχές που τελειώναμε τα 300σέλιδα το ένα μετά το άλλο διαφωνώντας για το αν έπρεπε να πάρουμε εστογιάνοφ ή λεονάρντο ή μπόφο μπαουτίστα κτλ... κρίμα.. δεν έχουμε σάλιο καν για να ασχοληθούμε με ονοματολογία... και αναγκαστικά συζητάμε άλλα αντί άλλων εδώ μέσα
- Caballo Viejo
Ελάτε ωρέ λεβέντες!!!! Μη το βάζετε κάτω!!!
Περνάμε τον Άγιαξ και πάμε για μεταγραφές με φουσκομένο πορτοφόλι!!! Για αριστερό εξτρέμ και επιτελικό χαφ!!!!
Εκεί θα ξανανιώσετε απάλι αληθινοί μεταγραφοθήρες!!!!
Περνάμε τον Άγιαξ και πάμε για μεταγραφές με φουσκομένο πορτοφόλι!!! Για αριστερό εξτρέμ και επιτελικό χαφ!!!!
Εκεί θα ξανανιώσετε απάλι αληθινοί μεταγραφοθήρες!!!!

- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει να περάσουμε και από 4ο προκριματικό πριν μπούμε στους ομίλους με τα μύρια...
και από βδομάδα, νέα ανάρτηση ο Τρανσφερμάνιακ!
- khaledfreepaok
ελπίδα εκφράζω...
υ.γ επειδή τυγχάνω γνήσιος γηγενής Μακεδών, και παππούς μου , ο προπάππος μου και ο ...δεκακιςπάππος μου ετύγχαναν το ίδιο, σου λέω οτί η υπογραφή σου με προσβάλει. Στο κάτω κάτω πίστευε ότι θέλεις, αλλά εδώ είναι οπαδικό σάιτ.
υ.γ επειδή τυγχάνω γνήσιος γηγενής Μακεδών, και παππούς μου , ο προπάππος μου και ο ...δεκακιςπάππος μου ετύγχαναν το ίδιο, σου λέω οτί η υπογραφή σου με προσβάλει. Στο κάτω κάτω πίστευε ότι θέλεις, αλλά εδώ είναι οπαδικό σάιτ.
Αν περάσουμε τον Άγιαξ θα γίνει σίγουρα μια μετεγραφή, αυτή του αριστερού εξτρέμ....
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί... η ερώτησή μου είναι απλή: Ο Τσιρίλο και ο Σαβίνι θα αποδεσμευτούν; Γλυτώνεις 650.000.... Έχεις Κοντρέρας, Ζουέλα και Μαλεζά και αγοράζεις εναν καλό, βγαίνει η χρονιά και μένουν και κάποια ψιλά...
Έχει δηλαδή η ομάδα την πολυτέλεια να δίνει για τον τέταρτο και ο πέμπτο σε αξία σέντερ μπακ της συνολικά 650.000;;;;
Δηλαδή το πρώτο μέλημα ήταν να γλυτώσουμε τα ψωροδίφραγκα του Αμπουμπακάρι και του Αραμπατζή;;;
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί... η ερώτησή μου είναι απλή: Ο Τσιρίλο και ο Σαβίνι θα αποδεσμευτούν; Γλυτώνεις 650.000.... Έχεις Κοντρέρας, Ζουέλα και Μαλεζά και αγοράζεις εναν καλό, βγαίνει η χρονιά και μένουν και κάποια ψιλά...
Έχει δηλαδή η ομάδα την πολυτέλεια να δίνει για τον τέταρτο και ο πέμπτο σε αξία σέντερ μπακ της συνολικά 650.000;;;;
Δηλαδή το πρώτο μέλημα ήταν να γλυτώσουμε τα ψωροδίφραγκα του Αμπουμπακάρι και του Αραμπατζή;;;
χθές ο βάζελος αποδέσμευσε τον Κλέιτον. Μήπως πρέπει να τον πάρουμε άμεσα; Για αλλαγή του Βλάντο το λέω.
Ψιτ Χωρικέ...
Εννοείς τον Silva ''Johnny Walker'' Clayton;
Όχι ρε φίλε κι έχουμε αρκετή νύχτα στη Σαλονίκη...
Εννοείς τον Silva ''Johnny Walker'' Clayton;
Όχι ρε φίλε κι έχουμε αρκετή νύχτα στη Σαλονίκη...
Έχει ήδη η αντζέντα μου μερικά ονόματα...αλλά ας τελειώσουμε πρώτα με τον Αίαντα που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι...Platon έγραψε:Ελάτε ωρέ λεβέντες!!!! Μη το βάζετε κάτω!!!
Εκεί θα ξανανιώσετε απάλι αληθινοί μεταγραφοθήρες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

έλα ρε δεν το'ξερα! τουλάχιστον κανένα Σίβας χάθηκε;