Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από jibbie »

λιγος σεβασμος στον Σταυρακα μαγκες ολοκληρο τζαμπιονζ λι μας εβγαλε 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ελα ντε .αυτο που το βαζεις.! :roll:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

logios έγραψε:
ioanmits έγραψε:Προς τι απορία σου αδελφέ;;;
Γιατί νομίζεις έφυγε ο Μπερέτα;;; Επειδή δεν έπαιζε στα φιλικά όπως ήθελε η διοίκηση.... με τον τρόπο του Σάντος δηλαδή... και ο Δερμιτζάκης επιλέχθηκε διότι υποσχέθηκε στη διοίκηση ότι δεν θα κάνει δοκιμές και θα παίζει όπως ο πορτογάλος....
Αν αυτό δεν είναι κατάντια.... τι είναι τότε;;;
Το εγραψα στο θεμα " ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ", ειναι δυνατον να θεωρειται καταντια που η διοικηση εχει ενα πλανο, εναν τροπο παιχνιδιου η ομαδα, που απεδωσε τον προηγουμενο χρονο και ενοψει των σημαντικοτατων αγωνιστικων υποχρεωσων της ομαδα για προκριση στους ομιλους δεν θελει να το αλλαξει?

Βαλε οσα ερωτηματικα θελεις αλλα εμενα μου δειχνει συνεση και οχι καταντια. Και ο Μπερετα μονος του εφαγε το κεφαλι του.Ποιος σοβαρος προπονητης θα προσπαθουσε να αλλαξει μια ομαδα μεσα σε εικοσι μερες?
Και το αρθρο λεει πολυ σωστα οτι με την παροδο του χρονου και σταδιακα για να μην γινει ρδελομπου , αγωνιστικα, η ομαδα θα προσπαθησει να βαλει την δικη του προπονητικη προσωπικοτητα.
όχι ρε φίλε, κατάντια είναι να θες να πάρεις έναν προπονητή παρόμοιο με τον προηγούμενο και να φέρνεις έναν εντελώς διαφορετικό... αυτό εννοούσα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Βεβαια "διαφορετικος" αποδειχτηκε μετα...Στην αρχη "παρομοιος " ακουγοταν και αυτος και η διοικηση...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το κατάντια θα μπορούσε να λεχθεί και λάθος επιλογή...την οποία λάθος επιλογή νομίζω την δικαιούνται τα συγκεκριμένα άτομα που πρόσφεραν αυτά που πρόσφεραν(και ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν) στον ΠΑΟΚ.
Το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο είναι όχι να κρίνεις αλλά να απαξιώνεις.......
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Αν πείραξε η λέξη την παίρνω πίσω... Αλλά από τα τέλη Φλεβάρη ήξεραν ότι θα φύγει ο πορτογάλος... έπρεπε να είχαν βρει αυτό που έψαχναν νωρίτερα και να μην έφθαναν σε αυτό το σημείο...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Σ'αυτό δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς και απλώς αποδεικνύει ότι έχουν ακόμα αρκετά πράγματα να μάθουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγιναν λαθη , βγαλανε προς τα μ μ ε συμφωνια με τον κοστα που τελικα δεν υπηρχε, επειτα θελανε τον πολ . εκλεισε αλλα δεχτηκαν πιεσεις για κτ καλυτερο το ξανασκεφτηκαν , π ηγαμε σε μπερετα που δεν τον στηριξανε -παει πηγαγε σε πολ τελικα.........

Αυτο που φοβαμαι περισσοτερο απο ολα ειναι να μην χρησιμοπποιηθει απο τους παικες σαν αλλοθι η ΄΄κακη ΄΄ προετοιμασια μπερετα για ολη τη χρονια..........

και επισης :redcard: :redcard: :redcard: σε ολους τος δημοσιογραφους που μας αντιμετωπιζουν σαν προβατα και πιστευουν οτι εχουμε μνημη χρυσοψαρου,,,,,,
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θέλω να δω τα μούτρα τους

Είναι μερικές φορές που χαζεύω κυριολεκτικά. Θολώνει το μυαλό μου, πως το λένε. Θέλω να το ανοίξω το ρημάδι το στόμα μου και να τα κάνω όλα πουτάνα. Αλλά ως δημοσιογράφος που δηλώνω δεν το επιτρέπει η δεοντολογία μας.

Αλλά γιατί είμαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσω τη βλακεία με δεοντολογία; Και γιατί δεν πρέπει να συμβαδίζει η ιδιότητά μου η επαγγελματική, με την οπαδική.

Δηλαδή είναι δεδομένο πως είμαι τόσο καθυστερημένος που δεν μπορώ να κατανοήσω το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ επειδή είμαι ΠΑΟΚ; Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Σε έναν οργανισμό σαν αυτόν του ΠΑΟΚ, μόνο αν είσαι ΠΑΟΚ μπορείς να τον κατανοήσεις.

Όπως μπορείς να κατανοήσεις και το γιατί οι άλλοι σε μισούν. Εντάξει οι συντοπίτες σε μισούν γιατί ζούνε στη σκιά σου. Το κατανοώ ως ένα βαθμό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ένας από τους λόγους που θέλω να περάσουμε την Τετάρτη, δεν είναι αυτός που έχει να κάνει με την αγωνία τους και το άγχος τους μήπως και γίνει καμιά κέντα και παίξει ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.

Σκέφτομαι τον ιδρώτα τους δεκαπέντε μέρες, σκέφτομαι που θα μαζευτούν στα «υπόγεια» και θα παρακαλάνε να μην γίνει η… στραβή.

Από την άλλη βλέπω τον αθηναϊκό σκεπτικισμό. Έχουν περάσει οι φίλοι μας ένα μοντέλο ΠΑΟΚτσή καθυστερημένου. Του τύπου του κάγκουρα, παντελώς αγράμματου που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Εγώ που έχω ζήσει στην Αθήνα 14 ολόκληρα χρόνια, κατανοώ πως ο απλός κόσμος δεν έχει αυτή τη θεωρεία για εμάς. Τα μίντιά τους όμως την έχουν. Εγκλωβισμένα στο να ακολουθήσουν την πολιτική που ορίζει η εκάτοστε ισχυρή οικονομικά ΠΑΕ των «μεγάλων» του λεκανοπεδίου, βγάζουν τη σκλαβωμένη τους χολή σε εσένα. Αυτοί που τη βγάζουν μάλιστα, οι «ευρωπαίοι» με το μυαλό τους, κατάγονται από κάτι κατσάβραχα από τα λίγα.

Η διαφορετικότητα του ΠΑΟΚ, με τα κουσούρια της βέβαια για να τα λέμε όλα, δεν αγγίζει τον ψεύτικο κόσμο τους.

Δεν μπορούν να χωνέψουν το ότι ο λαϊκός και αντιδημοσιογραφικός Ζαγοράκης κατάφερε περισσότερα πράγματα από τον Ντέμη. Πως ήταν αυτός που έβαλε τίτλους τέλους στην παντοκρατορία του Κόκκαλη. Πως είναι αυτός – μαζί με την παρέα του – που απέδειξε πως μπορεί να πάρει πρωτάθλημα έχοντας κόντρα τα μίντια – τα περισσότερα και όχι όλα – λίγα χρήματα και καθόλου κρατική υποστήριξη. Το ότι δεν το πήρε είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι το πώς έγινε. Για αυτό ο Σπάθας όταν έρχεται Θεσσαλονίκη δεν βγαίνει από την αίθουσα VIP της Ολυμπιακής.

Αυτή τη πρόκριση τη θέλω σαν Σταύρος για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα λάθη που έγιναν και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία. Γιατί και λάθη έγιναν και τα χρήματα τα χρειαζόμαστε και μάλιστα άμεσα.

Την θέλω την πρόκριση καθαρά εγωιστικά, γιατί δεν ανέχομαι άλλο τον χλευασμό των μετρίων και του αέρα. Την θέλω γιατί την αξίζω εγώ και όλοι όσοι είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα και την υποστηρίζουν όπως μπορούν.

Θέλω αυτή τη πρόκριση για να δω τα μούτρα τους να βγάζουν αυτή τη ξινίλα που τόσο κομψά κρύβουν όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Η πρόκριση δεν είναι μόνο για εμάς, αλλά είναι και για αυτούς που τόσο προκλητικά συμπεριφέρονται σε κάτι που αδυνατούν να κατανοήσουν και δείχνοντας την ποιότητά τους, αδιαφορούν και να μάθουν.

http://blog.paok24.com/?p=265
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Σωστός αλλά δεν περιμένω ποτέ να δω τέτοιο άρθρο στην "Εξέδρα" ας πούμε.

Μα δεν είναι μυστικό. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κακοί και αγράμματοι και οι υπόλοιποι οπαδοί πίνουν σαμπάνια και πηγαίνουν λυρική... :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Poly kalo .....
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Pegasus έγραψε:Σωστός αλλά δεν περιμένω ποτέ να δω τέτοιο άρθρο στην "Εξέδρα" ας πούμε.

Μα δεν είναι μυστικό. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κακοί και αγράμματοι και οι υπόλοιποι οπαδοί πίνουν σαμπάνια και πηγαίνουν λυρική... :twisted:
Δεν συμφωνώ αδερφέ. Και στην exedra αλλά ειδικά στο blog του στην gazzetta έχει βγάλει ακόμα μεγαλύτερη χολή για τους Αθηναίους και την νοτροπία που επικρατεί περί επιπέδου οπαδών...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

lion έγραψε:
Pegasus έγραψε:Σωστός αλλά δεν περιμένω ποτέ να δω τέτοιο άρθρο στην "Εξέδρα" ας πούμε.

Δεν συμφωνώ αδερφέ. Και στην exedra αλλά ειδικά στο blog του στην gazzetta έχει βγάλει ακόμα μεγαλύτερη χολή για τους Αθηναίους και την νοτροπία που επικρατεί περί επιπέδου οπαδών...
Για του λόγου του Αληθές παραθέτω το, από 26 Ιανουαρίου 2010, άρθρο του Σταύρου Κόλκα στο gazzeta.gr.

Επειδή εμείς οι ΠΑΟΚτζήδες δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου..
Σταύρος Κόλκας

"Χαζός με το ζόρι…"

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 03:27

Από εχθές που έγραψα για τον αγώνα του Καραϊσκάκη, πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων σχολιάζουν τα γραφόμενά μου.

Εκτός από τους ΑΕΚτσήδες που όπως και να χει, δεν έχουν στο πετσί τους την αλαζονική τακτική των δύο … μεγάλων, οι οπαδοί των «μονομάχων» του ελληνικού πρωταθλήματος δείχνουν να πιστεύουν πως η Γη στρέφεται γύρω από αυτούς.

Επί της ουσίας, οι ομάδες τους, είναι υπεύθυνες για το ότι δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Για το ότι σε οκτώ γήπεδα σε κάθε αγωνιστική, μετά βίας να υπάρχουν 70 με 80 χιλιάδες οπαδοί ομάδων.

Το παιχνίδι βέβαια που παρασύρει τους οπαδούς αυτών των δύο ομάδων, είναι κυρίως το επικοινωνιακό.

Ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό που «τρέφει» περισσότερο τον Τύπο της χώρας, ουδείς ασχολήθηκε με το πώς κινήθηκε την τελευταία δεκαπενταετία σχεδόν. Στην εποχή Κόκκαλη.

Ναι, σίγουρα υπήρχαν στιγμές που η ομάδα τους ήταν η καλύτερη με διαφορά. Πολλές στιγμές μάλιστα, όχι μία και δύο.

Όμως, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, οι πρωταγωνιστές – οι αθλητές – είναι παιδιά. Όπως και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί.

Όταν λοιπόν, δίνεις στο παιδί την αίσθηση πως ο πρόεδρος είναι ο τύπος που εξουσιάζει τα πάντα, το αποτέλεσμα θα είναι να γίνουν κακομαθημένα.

Έτσι ήρθε σε μία ανύποπτη φάση η ομολογία του Στέλιου Γιαννακόπουλου που μιλούσε για τις βουτιές στο ελληνικά γήπεδα και το πόσο μετάνιωσε για αυτές όταν πήγε στην Αγγλία και κατάλαβε πως παίζεται το κανονικό ποδόσφαιρο.

Όπως για παράδειγμα, ο Αλεξανδρής που κατ εμέ ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, θα είναι πάντοτε αυτός που έκανε εκείνη τη βουτιά στη Καβάλα για να πάρει το πέναλτι από τον γενικό αρχηγό της Ξάνθη. Εννοείται πως το όνομά του εδώ δεν θα αναφερθεί.

Όπως δημιουργήθηκε μία γενιά ποδοσφαιριστών που έμαθε να απατά τους συναδέλφους τους και βέβαια το κοινό των άλλων ομάδων, έτσι δημιουργήθηκε και μία γενιά οπαδών που αδυνατεί να καταλάβει το γιατί ο Δαλούκας έδωσε όλα τα σπόρια στον Ολυμπιακό προχθές.

Και δεν είναι η φάση του Ίβιτς και το σπρώξιμο του Μέλμπεργκ ενώ ο Σέρβος είναι έτοιμος να σκοράρει με κεφαλιά. Άστο αυτό.

Η ύποπτη κίτρινη στο πρώτο μαρκάρισμα του Βιτόλο, η άφεση αμαρτιών στις κλωτσιές των Αβραάμ και Ραούλ Μπράβο στους πιο επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ, η άνεση που ο Θεσσαλός έκανε τον Κινέζο όταν ο Ντιόγκο κλοτσούσε από πίσω με τις τάπες.

Εννοείται πως δεν θεωρώ την διαιτησία του Δαλούκα σφαγή του ΠΑΟΚ, για αυτό άλλωστε αναφέρομαι στα σπόρια.

Αλλά το να μην είσαι ικανοποιημένος που πήρες τα σπόρια σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι τουλάχιστον άρρωστο.

Αν έπαιρνες για παράδειγμα μία από τις βουτιές που έγιναν πέναλτι, θα έβρισκες τον λόγο να πείσεις εαυτόν πως ήταν καθαρό.

Θα είχες και συμμάχους από την κρατική τηλεόραση τους τύπους που έδειξες καμιά εβδομηνταριά ριπλέι το μπουρδούκλωμα του Ντιόγκο μέσα στην περιοχή.

Κάπου όμως οι πρακτικές του Ολυμπιακού μας τελείωσαν και είναι υποχρεωμένος να ψάξει πλέον μία πιο ορθολογική ποδοσφαιρικά πολιτική για να συνέλθει.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως τα ηνία τα πήρε ο Παναθηναϊκός, στον κλασικό δικομματισμό που τσαμπουκά επιβιώνει σε αυτή τη χώρα.

Τώρα η ΕΠΟ είναι του Πιλάβιου δεν είναι του Γκαγκάτση. Τώρα, θα μπορούσα να ποντάρω τουλάχιστον δύο χιλιάρικα πως η ΚΕΔ θα στείλει τον Σπάθα στο Χαριλάου για να μη πάρει μισό σπόρι ο Άρης. Το είχα δει στο ΠΑΟ – ΠΑΟΚ το έργο.

Οι πρακτικές των δύο μόνο ίδιες δεν είναι, αφού διαφέρουν σε επίπεδο φιλοσοφίας.

Ο Ολυμπιακός θα σου κάνει να καταλάβεις πως αυτός είναι το αφεντικό, ενώ ο ΠΑΟ θα προτιμήσει μία κουτοπόνηρη τακτική πιο «γιαπίστικη».

Είναι αλήθεια πως παράγοντες, οπαδοί και ποδοσφαιριστές αυτών των ομάδων, ουδέποτε θα μπορούσαν να καταλάβουν την δική μας νοοτροπία.

Την αίσθηση του να σε περνάνε για βλάκα, για παρακατιανό. Την αίσθηση πως αδυνατείς να καταλάβεις το πόσο αστείοι είναι.

Θίχτηκαν διάφοροι φίλοι του Ολυμπιακού για την τοποθέτησή μου για τον Τοροσίδη. Δεν φταίω εγώ που τον βλέπω και ανακατεύεται το στομάχι μου. Ο ίδιος φταίει που δεν φροντίζει να συγκεντρωθεί στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ως παίκτης και λειτουργεί ως ένα κακομαθημένο παιδί που δεν σέβεται κανόνες και συναδέλφους.

Το ίδιο θα πω και για τον Καραγκούνη, απλά ο τελευταίος έχει γίνει συνήθεια. Σταματάει και σε λίγα χρόνια την καριέρα του, άρα θα το καταπιούμε. Λίγη υπομονή ακόμη θέλει.

Εγώ, πρώτα ως οπαδός και ύστερα ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διψάω για κανονικό ποδόσφαιρο. Για να παίρνουν οι ομάδες αυτό που πραγματικά αξίζουν, με στόχο την απορρόφηση όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας που έχουν βρει τη θαλπωρή τους στις συνδρομητικές τηλεοράσεις και στα ξένα πρωταθλήματα.

Εννοείται πως κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει και επαγγελματικά εμένα και τους συναδέλφους μου, αυτούς τουλάχιστον που σκέφτονται με καθαρό μυαλό.

Επίσης, αυτή η αστεία προσέγγιση του να μην μπορείς να συνδυάσεις την οπαδική σου ταυτότητα με την δημοσιογραφία κάπου πρέπει να σταματήσει.

Δεν υπάρχει όχι δημοσιογράφος, αλλά άνθρωπος που να μην υποστηρίζει μία ομάδα. Το θέμα είναι αν έχει την υποδομή να καταλάβει μέχρι που επηρεάζει η μία ιδιότητα την άλλη.

ΥΓ Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, θίχτηκε από κάποιες τοποθετήσεις ραδιοφωνικών παραγωγών – διασκεδαστών που έλεγαν πως το παίζει τραυματίας επειδή δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει να ανέχεται τέτοιου είδους προσεγγίσεις ανθρώπων που επηρεάζουν τη μάζα ή μήπως πρέπει επιτέλους να πάρει τα μέτρα του; Λέω εγώ τώρα…
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... F%81%CE%B9
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
Για του λόγου του Αληθές παραθέτω το, από 26 Ιανουαρίου 2010, άρθρο του Σταύρου Κόλκα στο gazzeta.gr.

Επειδή εμείς οι ΠΑΟΚτζήδες δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου..

Σταύρος Κόλκας

"Χαζός με το ζόρι…"

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 03:27

...

ΥΓ Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, θίχτηκε από κάποιες τοποθετήσεις ραδιοφωνικών παραγωγών – διασκεδαστών που έλεγαν πως το παίζει τραυματίας επειδή δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει να ανέχεται τέτοιου είδους προσεγγίσεις ανθρώπων που επηρεάζουν τη μάζα ή μήπως πρέπει επιτέλους να πάρει τα μέτρα του; Λέω εγώ τώρα…

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... F%81%CE%B9
Στο σημείο που αναφέρει:
..θίχτηκε από κάποιες τοποθετήσεις ραδιοφωνικών παραγωγών – διασκεδαστών..
υπονοεί τον Κώστα Ραπτόπουλο, ο οποίος όντως υπέπεσαι στο συγκεκριμένο ατόπημα, υπάρχει μαρτυρία του ίδιου του Ραπτόπουλου σε ραδιοφωνική του εκπομπή.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Στην γκαζέτα ΟΚ, στην Εξέδρα κρατάει πιο χαμηλούς τόνους γενικά. Ίσως και να είναι καλό αυτό, μια ψύχραιμη φωνή μπορεί να πείσει περισσότερους οπότε κακώς παραπονιέμαι. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”