Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
αιντε μπρε τζανουμ
βγαλε ματια να πας στο ζαγκρεμπ να γουσταρεις
βγαλε ματια να πας στο ζαγκρεμπ να γουσταρεις
- Maximus
Πεσμενο το τοπικ! Καναμε ομως μεταγραφαρα... Πηραμε τον Παυλο Δερμιτζακη απο τον Πανθρακικό...Τι θεση παιζει αυτός;
Τι θέση ???? Πάγκο ΛΑΙΜΑΙ θα γυαλίζει το ταγάρι.....

Εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα βλέπετε αλλο πρωτάθλημα;giapas έγραψε:O Rιέρα είναι σουπερ παιχταράς για τα Ελληνικά δεδομένα.
Αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ.
Και στη θέση του έχουμε Σορλέν και μπιλυδεκιντ από πίσω στις εφεδρείες...
Μην ακούω χαζά
ο ριεερα κοστολογήθηκε 20 εκ. ευρώ πλάκα κάνετε; ο ριεερα της Λίβερπουλ που δεν βοήθησε την ομάδα μου ούτε μια φορά; όχι 100 χιλιάδες 1.000.000.000 κόσμος να πήγαινε εγώ την ίδια άποψη θα είχα..
Τι λέτε τώρα; Ποια ελληνικά δεδομένα και αρχαία και ξέρω εγώ... 20 εκ. ευρώ ποιος ο ριεερα; στην Αγγλία ακόμη γελάνε.
Αν το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ και μπλα, μπλα... δεν με νοιάζει. Τα 20 γι αυτόν τον παίκτη όχι είναι πολλά... είναι αμύθητο ποσό γι αυτόν!!!
Εγώ ούτε 300 δεν θα έδινα. Την Λίβερπουλ δεν την βοήθησε καθόλου. εκτος απο τις 4-5 ας πω μεγαλες ομαδες στην αγγλια... οι αλλες πανω κατω μοιαζουν με την ελληνική πραγματικότητα.
Ο Ριερα ηταν βασικοτατος φετος στη Λιβερπουλ μεχρι που μαλωσε με τον Μπενιτεθ....Επισης,πηγε την Εσπανιολ στον τελικο του Ουεφα....Η δεκατη ομαδα της Αγγλιας χαλαρα διεκδικει το πρωταθλημα στην Ελλαδα..........300.000 παιρνουν ο Τσιριλο κι ο Σαβινι ενω 400.000 παιρνει ο Φιλομενο........Ε,νομιζω οτι αξιζει 300.000 ο Ριερα........
λοιπον καταρχην μαμαμε το τοπικ...δε μας νοιαζουν οι μεταγραφες των αλλων οσοι τις λησμονουν ας παιξουν κανενα μαντζερ...
κατα τα αλλα καλος παιχτης ο ριερα σε κανενα σημειο επιπεδου λιβερπουλ αλλα πολυ καλος παιχτης...δυστυχως η πληγη αριστερα για τη λιβερπουλ κραταει περισσοτερο και απο του ΠΑΟΚ...

ρε μη μιλατε με νουμερα που δεν ισχυουν
5 εκατομυρια εδωσε ο ολυμπιακος
αυτο το ποσο μετραει το ποσο δινει η μια ομαδα στην αλλη
και 2.5 εκατομυρια συμβολαιο τον χρονο στον παιχτη
5 εκατομυρια εδωσε ο ολυμπιακος
αυτο το ποσο μετραει το ποσο δινει η μια ομαδα στην αλλη
και 2.5 εκατομυρια συμβολαιο τον χρονο στον παιχτη
πέντε;;;;;
τσ,τσ
και μετά ταχαμ δηθεν λέει θέλανε τον Βιειρι που κάνει 15;;
ή παππά πουλούσε η ψαροεφημερίδα ή αρχίσαν οι εκπτώσεις
τσ,τσ
και μετά ταχαμ δηθεν λέει θέλανε τον Βιειρι που κάνει 15;;
ή παππά πουλούσε η ψαροεφημερίδα ή αρχίσαν οι εκπτώσεις
Ok. Αρκετά με τον ριεερα.Makis4444 έγραψε:Ο Ριερα ηταν βασικοτατος φετος στη Λιβερπουλ μεχρι που μαλωσε με τον Μπενιτεθ....Επισης,πηγε την Εσπανιολ στον τελικο του Ουεφα....Η δεκατη ομαδα της Αγγλιας χαλαρα διεκδικει το πρωταθλημα στην Ελλαδα..........300.000 παιρνουν ο Τσιριλο κι ο Σαβινι ενω 400.000 παιρνει ο Φιλομενο........Ε,νομιζω οτι αξιζει 300.000 ο Ριερα........
Και η εθνική το πήρε τον τελικό το 2004. Τέλος πάντων ΠΑΟΚ.
Αυτό μας ενώνει εδώ αδερφε μου, άποψη μου στα 20εκ. Ευρώ. Πάμε παρακάτω.
Που είναι ρε γ@μώτο τα περσινά μεγαλεία στο ανάλογο τόπικ τώρα αναλωνόμαστε στο να σχολιάζουμε τις μεταγραφές του γάβρου

- Maximus
Ε τι να σχολιασουμε φιλε μου... Τα ονοματα που επαιζαν πριν απο κανα διμηνο στο φορουμ, ηταν του Λινεν (πολλοι γουσταραν εδω μεσα αν ερχοταν στον παγκο μας - το θυμαμαι καλα), τον πήρε ο γαυρος... για Ρομενταλ παιζαμε τραμπολινο ολοι ομαδικως και αυτοικανοποιουμασταν, πηγε γαυρος και αυτος... Για αριστερο εξτρεμ ψαχναμε (υποτιθεται), πηρε ο γαυρος τον Ριέρα... Καλουτσικος φαινεται αριστερα, εσεις τι λετε;
Για δεκαρι ψαχνουμε (υποτιθεται), πηρε ο γαυρος τον Ιμπαγασα... Ο Μαρινακης εκπληρωνει τα ονειρα του μεσου ΠΑΟΚτση... 

Maximus , μην επιβεβαιώνεις την τοποθεσία που αναφέρεις στο άβαταρ σου..
- Maximus
Ναι, σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο, ακουω Καρπετοπουλο, διαβαζω Φως και Πρωταθλητη και βλεπω Τσουκαλα καθε μεσημερι... 

αυτος ο συλλογος ΚΑΟΠ ειναι ιδεα..
οι μεγαλυτεροι φιλοσοφοι γεννηθηκαν σε αυτον τον συνδεσμο maximus..
ωραια υπογραφη

οι μεγαλυτεροι φιλοσοφοι γεννηθηκαν σε αυτον τον συνδεσμο maximus..

ωραια υπογραφη