Προετοιμασία - Σκέψεις & σχόλια
Re: Σχόλια για την προετοιμασία
για μενα σαλπι φιλομενο και αθανασιαδης ειναι 2οι επιθετικοι...το αν μπορεουν να παιξουν μονοι τους ειναι αναλογα με το πως παιζει η ομαδα...αν παιξει καθετα βολευουν περισσοτερο αν πλαγιοκοπησεις πρεπει να εχεις και τον σεντερ φορ...ετσι πιστευω εγω..
- sidpanos
o σάλπι δεν είναι καλός ψηλά?
γιατί θυμάμαι πολλά γκολ...
η μπάρτσα που έπαιζε για μια περίοδο με μεσι-ετο-ρονι...
ποιος είναι φορ περιοχής απο τους τρείς...
αλλά έπαιζαν γρήγορα την μπάλα κάτω...με τα γνωστά αποτελέσματα...
θέλω να πω οτι δεν χρειάζεται να έχεις μπροστά το νταγλάρι,ούτε χρειάζεται να παίζεις με σέντρες αν επιτίθεσαι απο τα πλάγια...
γιατί θυμάμαι πολλά γκολ...
η μπάρτσα που έπαιζε για μια περίοδο με μεσι-ετο-ρονι...
ποιος είναι φορ περιοχής απο τους τρείς...
αλλά έπαιζαν γρήγορα την μπάλα κάτω...με τα γνωστά αποτελέσματα...
θέλω να πω οτι δεν χρειάζεται να έχεις μπροστά το νταγλάρι,ούτε χρειάζεται να παίζεις με σέντρες αν επιτίθεσαι απο τα πλάγια...
ε αυτο σε εγραψα η μπαρτσα που λες παιζει καθετα χωρις καθολου σεντρες στο παιχνιδι...αναλογα με τις περιστασεις καθοριζεις και τον επιθετικο..εμεις στις περισσοτερες περιπτωσεις πλαγιοκοπουμε...
http://dai.ly/caVicY
Δείτε το πουλέν μου τον Κλάους πρεσινγκ που κάνει στον Pablo και στην συνέχεια στον Snautsner!!!
Δείτε το πουλέν μου τον Κλάους πρεσινγκ που κάνει στον Pablo και στην συνέχεια στον Snautsner!!!
Η προετοιμασία ήταν παρόμοια με αυτή του Σάντος το καλοκαίρι του ΄08!
Δοκιμές παικτών κι αλλαγές στις θέσεις τους μέχρι να βρεθεί η λύση!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην πορεία και να μην έχουμε τα περσινά συμπτώματα του γαύρου!
Δοκιμές παικτών κι αλλαγές στις θέσεις τους μέχρι να βρεθεί η λύση!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην πορεία και να μην έχουμε τα περσινά συμπτώματα του γαύρου!
Την θεωρώ σαν να μην έγινε ποτέ ενώ εκτιμώ πως θα υπάρχει επίπτωση και στο πρωτάθλημα.
Η αεκ πήγε στην Αυστραλία φέτος.
Πολύ καλή ιδέα που την είχε ρίξει και ένας φίλος πριν λίγες μέρες αλλά μας πρόλαβε η αεκ.
Ελπίζω να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο κάποια στιγμή.
Η αεκ πήγε στην Αυστραλία φέτος.
Πολύ καλή ιδέα που την είχε ρίξει και ένας φίλος πριν λίγες μέρες αλλά μας πρόλαβε η αεκ.
Ελπίζω να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο κάποια στιγμή.
Εδώ κάναμε 20 ώρες να έρθουμε από Γερμανία. Με την γκαντεμιά που μας δέρνει θα κάνουμε 1 μήνα να γυρίσουμε από Αυστραλία ρε
Ελπίζω προετοιμασία να έγινε. Γιατί αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

Ελπίζω προετοιμασία να έγινε. Γιατί αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.
Ναι έμαθε κολύμπι ο Ζουέλα που λέει ο Βόρειος Άνεμος παίξανε χάντμπολ τα παιδιά κάνανε διπλές προπονήσεις όλη μέρα συνέχεια βάρη λες και θα πάνε στην Ολυμπιάδα να κάνουν άρση βαρών τρεξιματάκι σουτάκια απο το κέντρο και ενοχλήσεις απο τους παπούδες Γκαρσία Ίβιτς.
Α και τραμπολίνο.
Το επόμενο στάδιο προετοιμασίας θα είχε κρυφτό κουτσό κυνηγητό και στο τέλος αγκαλιά χέρι χέρι θα χειροκροτούσαμε τους εαυτούς μας για την καλή αμπάριζα που παίξαμε.
υγ
Την άμυνα δεν την είδα πολύ μπροστά όπως περίμενα και συνεπώς δεν μπορώ να την κρίνω την κίνηση αυτή.
Α και τραμπολίνο.
Το επόμενο στάδιο προετοιμασίας θα είχε κρυφτό κουτσό κυνηγητό και στο τέλος αγκαλιά χέρι χέρι θα χειροκροτούσαμε τους εαυτούς μας για την καλή αμπάριζα που παίξαμε.
υγ
Την άμυνα δεν την είδα πολύ μπροστά όπως περίμενα και συνεπώς δεν μπορώ να την κρίνω την κίνηση αυτή.
- Caballo Viejo
Ελπίζω ότι πέρα από τον Δερμιτζάκη η διοίκηση θα κοιτάξει σοβαρό και το κεφάλαιο γυμναστής. Όσο για τις 20 μέρες που προηγήθηκαν, απλά ελπίζω να μην πετάχτηκαν στα σκουπίδια 250.000 ευρώ.