3. Anis Boussaidi
- sourmenetes
- Moderator
Re: Anis Boussaidi
Συμφωνω gash...Το θεμα ειναι η αμυνα στην ολλανδια...Το καλο που εχει ειναι οτι ειναι ογκωδης,δηλαδη μπορει να σπρωξει,να τζαρτζαρει κτλ.Ας μη βγαλει ουτε μια σεντρα προς το παρον...Το μηδεν θελουμε να διασφαλισθει και καπως θα κατσει και το τεμαχιο..
Τι αμυνα να παιξει ο Μπουσαιντης? Ειδατε πως του περασε την μπαλλα πανω απο το κεφαλι του ο Γερμανος με τη Νυρεμβεργη?
ναι σε 3 90λεπτα που επαιξε μερα παρα μερα με 5 μερες προετοιμασια...φοβερα συμπερασματα...
Πω ρε πουστη κάθε φορά που παίρνω πρέφα τι γκασμάδες κυκλοφορούν, με γυρνάει το αίμα αντίστροφα.
- navigator11
fanatikos έγραψε:Τι αμυνα να παιξει ο Μπουσαιντης? Ειδατε πως του περασε την μπαλλα πανω απο το κεφαλι του ο Γερμανος με τη Νυρεμβεργη?
καλα λεει ρε το παιδι.δεν ειδατε πως την περασε απο πανω του?αραμπατζινιο στεϊ,σε χρειαζομαστε.αν και η "ζημια" εγινε.χασαμε τζαμπα 250000 γιουρια ......

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε το έκαψε τον άνθρωπο ο μπερέτας.
με μισή προπόνησην το έβαλε να παίξει σε 3 90λεπτα!
με μισή προπόνησην το έβαλε να παίξει σε 3 90λεπτα!
- Maximus
Re: 3. Anis Boussaidi
Το ατομο θελει πολυ κραξιμο σημερα...
Καταρχην εκανε επικινδυνα τακλιν και για μια στιγμη μετα την κιτρινη του φοβηθηκα οτι θα βγει κοκκινη... Αλλα αυτο που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι η φαση του πεναλτι στο 90... Δυστυχως και παλι δυστυχως, τετοιες μ@λ@κιες δεν κανουν ουτε σε ερασιτεχνικο... Ειναι τυχερος που δεν κρεμασε την ομαδα στο ντεμπουτο του...
Καταρχην εκανε επικινδυνα τακλιν και για μια στιγμη μετα την κιτρινη του φοβηθηκα οτι θα βγει κοκκινη... Αλλα αυτο που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι η φαση του πεναλτι στο 90... Δυστυχως και παλι δυστυχως, τετοιες μ@λ@κιες δεν κανουν ουτε σε ερασιτεχνικο... Ειναι τυχερος που δεν κρεμασε την ομαδα στο ντεμπουτο του...
Εντάξει! Με τον Άγιαξ παίζαμε αλλά ο Mαximus έχει δίκιο. Τα τάκλιν του ήταν απαράδεκτα και το φλερτάρισμά του με την κόκκινη διαρκές. Ήταν όντως πολύ τυχερος που δεν κρεμασε την ομαδα στο ντεμπουτο του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κι αυτός, προσπάθησε πολλές φορές με αυτοθυσία να μπει σε φάσεις με κίνδυνο κάρτας η κάτι άλλο... Προσωπικά το προτιμώ από άλλους απαθείς που φόρεσαν τη φανέλα...
Νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά όταν πάρει παιχνίδια
Νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά όταν πάρει παιχνίδια
- Caballo Viejo
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω φίλεμ.
Αν και έκανε τα λαθάκια του, φαίνεται καλή πάστα παίχτη.
Αν και έκανε τα λαθάκια του, φαίνεται καλή πάστα παίχτη.
για πρωτο επισημο ηταν καλος. μολις μαθει την ομαδα θα βοηθησει και επιθετικα.
Έχει μπει με τη μία στα ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ...
Αξιοπρεπής είναι αλλά ψάχνει τα πατήματα του ακόμα.
Αξιοπρεπής είναι αλλά ψάχνει τα πατήματα του ακόμα.
ανεβασμενος σε φυσικη κατασταση
εδειξε οτι εχει αξιοπρεπη ταχυτητα εκανε αρκετα λαθη ομως
τον περιμενουμε να δουμε τι μπορει να κανει
εδειξε οτι εχει αξιοπρεπη ταχυτητα εκανε αρκετα λαθη ομως
τον περιμενουμε να δουμε τι μπορει να κανει