Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Enide

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από Enide »

Bono έγραψε:υ.γ. κάποτε-όχι πολύ καιρό πριν-όταν μάλωνα με πολλούς εδώ μέσα(τους πιστούς στη διοίκηση στρατιώτες) πότε για τον Σάντος, πότε για τον Γκαγκάτση και πότε για τις μεταγραφές,έλεγα ότι στην πρώτη στραβή εσείς θα είστε που θα κράζετε πρώτοι....τώρα επιβεβαιώνομαι αν και δεν χαίρομαι γι' αυτό.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκχωρείς ακόμα και το δικαίωμα σου να σκέφτεσαι σε άλλους......
Φίλε δικαιωμά σου να εκφράζεις τη γνώμη σου αλλά το θεωρώ τουλάχιστον υποτιμητικό και απαράδεκτο να χρησιμοποιείς για αδέλφια σου τα οποία στηρίζουν και εμπιστεύονται τη διοίκηση Ζαγοράκη τους όρους "Στρατιώτες της διοίκησης" και φράσεις "Αυτά συμβαίνουν όταν εκχωρείς ακόμα και το δικαίωμα σου να σκέφτεσαι σε άλλους".
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι ελεύθερος, κανένας δεν του κατευθύνει τη σκέψη του και έχει το ένστικτο και την αντίληψη να καταλάβει ότι οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή στη διοίκηση είναι τίμιοι και καθαροί και ναι έχουν κάνει λάθη αλλά κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι τα κάνουν από δόλο.

Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν έχω αντιληφθεί τους πιστούς όπως λες να κράζουν πρώτοι... τους κλασσικούς ξερόλες βλέπω να περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη να γίνει η πρώτη στραβή για να ξεσαλώσουν
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Kolokotronis_4 έγραψε:kos

Διαφωνώ ριζικά.
Αυτό ρε παιδιά με την στήριξη του Ζαγοράκη, επί τριετίας, τι το λέτε και το ξαναλέτε? Με το ζόρι δηλαδή στηρίζατε? Σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο ο Ζαγοράκης για να στηρίξετε? Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες!

Δεν περιμένω κανένα Ζαγοράκη για να πάρω διαρκείας, μετοχές, να γίνω μέλος του ΑΣ, ή να στηρίξω τον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε έκφανσή του. Ο Ζαγοράκης αποτελεί το πόλο συσπείρωσης, από εκεί και πέρα οι αποφάσεις είναι δικές μου αποκλειστικά. Πείστηκα ότι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας προσφέρουν στην Ομάδα. Τους θεωρώ ένα κύτταρο στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. Οπως εγώ, όπως εσύ, όπως όλοι μας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις πηγαίνουν στον Δερμιτζάκη όχι στο γκαγκάτση.

Εγώ πιστεύω ότι στο γκαγκάτση έκανε μαλακία που υποχώρησε. όταν είσαι πρόεδρος, οι αποφάσεις σου είναι νόμος. Δεν μπορείς να τις παίρνεις πίσω όταν δέχεσαι πιέσεις! έχεις @@ και πυγμή. όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι. το ίδιο και με τον κοντό. αφού αποφάσισε να τον φέρει πίσω, τέλος. δεν είμαστε κανά σήριαλ τόλμη και γοητεία εδώ.

Η συστήματική επίθεση που γίνεται προς το Ζαγοράκη το τελευταίο καιρό είναι τουλάχιστον γελοία, αν όχι ύποπτη. εχει υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι θα είναι αλάθητος? Ο Πάπας είναι? Και ποιοι είναι αυτοί που θα πουν αν έκανε σωστά ή όχι ο Ζαγοράκης? αυτοί που τον μπινελικώνουν? που τον περιμένουν στη γωνία?
Αυτοί οι Υπερ-ΠΑΟΚτσήδες souperheros αυτό που στο φινάλε θέλουν είναι να διοικούν τον ΠΑΟΚ.

Καλά ξηγιέται ο Ζαγοράκης. Καλά ξηγιέται ο Βρύζας. Όποιος δεν γουστάρει απλά πηδάει από το καράβι. Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.
+1926
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιομισαμε @@τους μεσα στην ομαδα... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Sera4 έγραψε:γιομισαμε @@τους μεσα στην ομαδα... 8-) 8-)

+1926
kos

Δημοσίευση από kos »

Kolokotronis_4 έγραψε:kos
Οι διαπροσωπικές σχέσεις πηγαίνουν στον Δερμιτζάκη όχι στο γκαγκάτση.

Εγώ πιστεύω ότι στο γκαγκάτση έκανε μαλακία που υποχώρησε. όταν είσαι πρόεδρος, οι αποφάσεις σου είναι νόμος. Δεν μπορείς να τις παίρνεις πίσω όταν δέχεσαι πιέσεις! έχεις @@ και πυγμή. όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι. το ίδιο και με τον κοντό. αφού αποφάσισε να τον φέρει πίσω, τέλος. δεν είμαστε κανά σήριαλ τόλμη και γοητεία εδώ.
μια διευκρινηση μονο. δεν υποχωρησε σε πιεσεις απο τον κοσμο. στο θεμα αυτο τον κοσμο τον ειχε κυριολεκτικα γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι. απο αλλου ηταν οι πιεσεις και τον εστειλε οταν καταλαβε οτι με τον γκαγκα ο ΠΑΟΚ θα τερματιζε 9ος.
και αυτο δεν ειναι αποψη, ειναι γεγονος.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Kαθε νικη που θα κανουμε με αυτα τα παληκαρακια θα την χαιρομαι διπλα.
Δεν ξερω εγω πιστευω σαυτους.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Καλωσήρθες Παύλο στην ομάδα. Εξαρχής ήμουν υπέρ του Δερμιτζάκη, που ήξερε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι χρειαζόταν η ομάδα τη συγκεκριμένη στιγμή, δηλαδή τίποτα. Ίσως να υστερεί από τον Μπερέτα σε θέματα γνώσεων και εμπειρών, αλλά σε μια ομάδα παίζουν ρόλο, περά από τις ικανότητες του προπονητή, οι συνθήκες, οι παίχτες και οπωσδήποτε το timing. Και σ' αυτά θεωρώ πως ο Δερμιτζάκης πληροί καλύτερα τις προϋποθέσεις.

Πολύ θετικό το γεγονός οτι όσο πάει η ομάδα στελεχώνεται με ΠΑΟΚτσήδες σε ολα τα κλιμάκια.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

άποψη μου και δεν πιστεύω οτι ειναι κακοπροαίρετη.

απάντησα στον προηγούμενο φιλο και εξεφρασα και την γνωμη μου για τον νεο προπονητή.

Κλαιγόμαστε οτι δεν εχουμε λεφτα και πεταμε σε 20 μερες γυρο στα 400 χιλιαρικα.ε μετα δεν μας φταίει κανεις.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΛΕΣ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ FALEGK ΜΟΥ? ... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Για το καλό της ομάδας έγινε ότι έγινε, άσχετα αν πόνεσε τελικά οικονομικά.
Είμαι σίγουρος πως οι ΖΖ είναι περισσότερο σκασμένοι απο οποιονδήποτε άλλο...
(Ειδικά ο Ζήσης που ανέλαβε και την ευθύνη).
Λαθη εγιναν και θα γινουν αρκετα ακομη... μόνο οι πεθαμένοι και οι άνεργοι δεν κάνουν λάθη στη δουλειά τους.
(οι πρωτοι δεν κανουν και γενικοτερα... :mrgreen: )

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τα λεφτα που ξοδευτηκαν φαλεγκο ειναι μεσα στον προυπολογισμο δεν ξεφυγαμε απο κατι...το συμβολαιο του μπερετα ειναι...κατα τα αλλα οντως τιμη σου και καμαρι σου η γνωμη σου... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Falegkos έγραψε:άποψη μου και δεν πιστεύω οτι ειναι κακοπροαίρετη.

απάντησα στον προηγούμενο φιλο και εξεφρασα και την γνωμη μου για τον νεο προπονητή.

Κλαιγόμαστε οτι δεν εχουμε λεφτα και πεταμε σε 20 μερες γυρο στα 400 χιλιαρικα.ε μετα δεν μας φταίει κανεις.
Σ' αυτο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Bono έγραψε:
υ.γ. κάποτε-όχι πολύ καιρό πριν-όταν μάλωνα με πολλούς εδώ μέσα(τους πιστούς στη διοίκηση στρατιώτες) πότε για τον Σάντος, πότε για τον Γκαγκάτση και πότε για τις μεταγραφές,έλεγα ότι στην πρώτη στραβή εσείς θα είστε που θα κράζετε πρώτοι....τώρα επιβεβαιώνομαι αν και δεν χαίρομαι γι' αυτό.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκχωρείς ακόμα και το δικαίωμα σου να σκέφτεσαι σε άλλους......
Κάτσε ρε Bono...
Επειδή συμφωνούσαμε με τα πεπραγμένα της διοίκησης εκείνη τη χρονική στιγμή είμασταν φυτά;
Επειδή τώρα σε κάποια θέματα ίσως να διαφωνούμε τώρα είμαστε εχθροί τους;
Και στραβές είχαν έρθει και τότε, και παλι δε κράζαν αυτοί που υπερασπίζονταν όπως λες τη διοίκηση στις επιλογές της. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα και θέλουμε να παρουσιάζουμε δύο στρατόπεδα.
Εγώ λέω ότι ήταν ένα λάθος που στοίχησε κάποια λεφτά. Αφού αποφάσισαν να πάρουν τον Παύλο πάλι μαζί τους θα είμαστε όπως και πριν όταν τον θέλαν. Αλλά το λάθος είναι λάθος πως να το κάνουμε. Το λες κι εσύ
Γενικά άλλοτε θα συμφωνούμε κι άλλοτε θα διαφωνούμε ανάλογα όπως κρίνει ο καθένας μας. Δε σημαίνει ότι δε γουστάρουμε τα πρόσωπα όταν κρίνουμε τις αποφάσεις;

Παύλο δουλειά δουλειά δουλειά...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

οσοι είμαστε εδω μεσα (το 95% τουλάχιστον γιατι εχουμε και ποντικια) θελουμε ολοι το καλο του ΠΑΟΚ..
οτι και να λεμε ειναι η γνωμη μας πως θα παει καλα η ομαδα.
η διοίκηση και αυτην θελει το ιδιο καλο.

απλα μου την σπαν καποια πραγματα.....δεν κανουμε καθολου κριτική και ακομη και οταν ξέρουμε οτι ειναι κατι λαθος παλι λεμε "η διοικιση ξερει"

ΔΕΝ ειναι κακο να κριτικάρουμε ουτε να κράζουμε (με μετρο)

εκανε λαθος και το παραδέχτηκε η διοίκηση και μεις (μερικοί) ακομα λεμε δεν φτενε....ε τη να κανουμε φτενε.

Περισσότερο κακο κανουμε οταν λεμε ψεματα στον εαυτο μας απλα για να στηρίξουμε.

ολοι στιριζουμε με τον τροπο μας.

ΠΣ. τα πεταμενα λεφτα ενοω οοτι δεν ηταν στις αμεσες αναγκες.....αν παρω εγω ενα λαπτοπ 600Ε και σε 20 μερες το πεταξω και μεσα εχω αφησει και 200Ε πεταμένα λεφτα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Falegkos έγραψε:άποψη μου και δεν πιστεύω οτι ειναι κακοπροαίρετη.

Οταν λές ότι ότι ο Ζήσης θα βγάζει εντεκάδα ακυρώνεις αυτομάτως τον Δερμιτζάκη , εαν αυτό δεν είναι κακοπροαίρετη άποψη τότε τι άλλο να σου πω.
Τώρα όσον αφορά το οικονομικό χάσιμο με την υπόθεση προπονητή το λάθος επισημάνθηκε απ΄όλους μας αλλά να φτάνουμε στο σημείο να τους προτρέπουμε να σηκωθούν και να φύγουν είναι υπερβολικό και άδικο για αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φαλεγκο ολοι μας κανουμε κριτικη κατα καιρους για διαφορα ζητηματα...και δε υπηρχε ουτε ενας που να μην ειπε οτι ο,τι εγινε ηταν αποκλειστικο λαθος της διοικησης...απο εκει και περα συγνωμη αλλα δε θεωρω κριτικη το να λες οτι ο βρυζας χρειαζεται μια γλαστρα απλα στον παγκο για να προπονει γιατι ουσιαστικα μεσες ακρες αυτο λες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 23 Ιούλ 2010, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”