Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από Sera4 »

το γυρισαμε στη λαλακια τωρα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λαλακία κόλπο και πεταμένα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DimisK έγραψε:Καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις, ανακαλύπτεις λαυράκια. Μπορεί ο Δερμιτζάκης να είναι ένα τέτοιο. Ομολογώ πως όταν είχα ακούσει για πρώτη φορά το όνομά του όταν ψάχναμε προπονητή στις αρχές είχα ξενερώσει απίστευτα. Επειδή όμως οι συνθήκες αλλάζουν, τα δεδομένα αλλάζουν κι εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Με το καλό να έρθει λοιπόν το παιδί και καλή επιτυχία. Για τις γνώσεις του δεν έχω αμφιβολία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ικανότητά του να επιβάλλεται στους παίκτες. Γιατί αυτό δεν μαθαίνεται, ή το έχεις ή όχι. Κι αυτό όμως αντιμετωπίζεται εάν η διοίκηση ξεκαθαρίσει σε όλους τους παίκτες οτι κουμάντο κάνει αυτός και ότι πρέπει να κάνουν ότι τους λέει. Αρα, το πρόβλημα μπορεί έτσι να λυθεί.Είναι της μοίρας μας όποτε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις, να αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα.

Καλώς να ορίσεις Παύλο.

οι συνθηκες,που αλλαξαν οπως γραφεις,δημητρη ποιες ακριβως ηταν?η κακιστη πορεια στα .... φιλικα προετοιμασιας ή οι ζαλουρες καποιων για δικους τους λογους,που αρεσκομαστε,επειδη τους γουσταρουμε σαν παιχτες και τους εχουμε ταυτισει με το οπαδικο μας dna,να τις βαφτιζουμε "αρχιδατες" συμπεριφορες?

ως προς την ικανοτητα επιβολης στους παιχτες,οντως καποιες φορες οι αμεσες και καιριες παρεμβασεις της διοικησης και η μη αφεση του προπονητη εκθετου απεναντι στους υφισταμενους του βοηθαει τους ιεραρχικα κατωτερους να σεβονται τον κουμανταδορο τους.τωρα,αν οι ενεργειες αυτες επιλεγεται να γινονται κατα το δοκουν,μιας κι ο δερμιτζακης θα στηριχτει στο εν λογω ζητημα,αν παρουσιαστουν σχετικα κρουσματα,ειναι κατι, που δεν πολυτιμαει τη διοικηση ......
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλωσηρθες και μακροημερευση.....λαιμαι τωρα

επιτυχιες και νικη στο αμστερνταμ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πλοηγέ, οι συνθήκες που αλλάζουν είναι βασικά τα οικονομικά δεδομένα που δυσκόλεψαν, η χορηγία του ΟΠΑΠ που δεν ήρθε, η χορηγία της φανέλας που δεν έχει έρθει, οι δύο επιπλέον μεταγραφές (ο τυνίσιος και ο Ζουέλα). Όσον αφορά στα αποτελέσματα, δεν νομίζω ότι έπαιξαν τόσο μεγάλο ρόλο, όσο έπαιξε η συμπεριφορά του Μπερέτα, τόσο προς τους παίκτες, όσο και προς τη διοίκηση. Η εμμονή σε κάποια πράγματα και η κόντρα με κάποιους παίκτες. Αυτά ήταν τα καθοριστικά.
Και ίσως κάπου το γεγονός ότι κατά βάθος δεν τον ήθελαν πολύ από την αρχή. Ίσως να φταίμε κι εμείς που κράζαμε τον Δερμιτζάκη και ζητούσαμε ξένο τεχνικό.
Πάντως κατά τη γνώμη μου γλυτώσαμε τα χειρότερα.
Μένει να το δούμε και στην πράξη.
Μπορεί π.χ. να αποκλειστούμε απο τον Άγιαξ, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα θα είναι οι όμιλοι του Europa League. Αν τα καταφέρουμε, ο Δερμιτζάκης θα πάει πολύ καλά. Αν όχι, θα δούμε...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ηρεμείστε λίγο ρε αδέρφια, στόχος είναι το Europa και οχι το CL.Μάλλον χρειάζεται να προσγειωθούμε λίγο και να είμαστε πιο ρεαλιστές.Καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή.Εμείς θά μαστε όπως πάντα στην κερκίδα δίπλα στην ομάδα.Πάντως δύο τινά μπορεί να συμβούν, ή ο Δερμιτζάκης να αποτύχει ή να πετύχει, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με οποιονδήποτε άλλο έρχονταν.Σε περίπτωση αποτυχίας (που δέν ξέρω πώς ορίζεται και δεν πιστεύω πως μπορεί να είναι καθολική για το 2010-11) ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.Ομως σε περίπτωση (λέω εγώ τώρα) επιτυχίας;;;;;;;;;;Κι ο Δερμιτζάκης δεν θα είναι μόνος, όπως μόνος δεν θα είναι ποτέ κι ο ΠΑΟΚ.
Οσον αφορά για το ποιός έδιωξε τον Μπερέτα, μην έχετε αμφιβολία, ο Ζαγοράκης ήταν.Το άν κάποιοι παίκτες όταν ρωτήθηκαν επιβεβαίωσαν την άποψη του Βρύζα εμένα τουλάχιστον με κάνει να νοιώθω πιο ασφαλής.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

DimisK έγραψε:Πλοηγέ, οι συνθήκες που αλλάζουν είναι βασικά τα οικονομικά δεδομένα που δυσκόλεψαν, η χορηγία του ΟΠΑΠ που δεν ήρθε, η χορηγία της φανέλας που δεν έχει έρθει, οι δύο επιπλέον μεταγραφές (ο τυνίσιος και ο Ζουέλα). Όσον αφορά στα αποτελέσματα, δεν νομίζω ότι έπαιξαν τόσο μεγάλο ρόλο, όσο έπαιξε η συμπεριφορά του Μπερέτα, τόσο προς τους παίκτες, όσο και προς τη διοίκηση. Η εμμονή σε κάποια πράγματα και η κόντρα με κάποιους παίκτες. Αυτά ήταν τα καθοριστικά.
Και ίσως κάπου το γεγονός ότι κατά βάθος δεν τον ήθελαν πολύ από την αρχή. Ίσως να φταίμε κι εμείς που κράζαμε τον Δερμιτζάκη και ζητούσαμε ξένο τεχνικό.
Πάντως κατά τη γνώμη μου γλυτώσαμε τα χειρότερα.
Μένει να το δούμε και στην πράξη.
Μπορεί π.χ. να αποκλειστούμε απο τον Άγιαξ, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα θα είναι οι όμιλοι του Europa League. Αν τα καταφέρουμε, ο Δερμιτζάκης θα πάει πολύ καλά. Αν όχι, θα δούμε...

κι αυτο που γραφεις εκθετει τους διοικουντες.τί παει να πει δεν τον πολυηθελαν εξ αρχης?γιατι επελεγη να παμε χαλκιδικη μεσω αθηνας?εγω εκ της συμπεριφορας της διοικησης συναγω πως ουτε για το δερμιτζακη ηταν σιγουροι,αφ ' ης τον βαλανε στον παγο για να πανε σε αλλη λυση,λανθανω?αρα,τα περι εμπιστοσυνης στο δερμιτζακη πλεον δε με πειθουν.θα με επειθαν και θα μ ' εκαναν να νοιωθω ασφαλεια για την επιλογη του,αν ευθυς εξ αρχης λεγανε "δερμιτζακης,τελεια και παυλα".αλλα εχουμε μηνες τωρα,που στο θεμα προπονητη,παλινδομουμε,δημιουργωντας πληρη αβεβαιοτητα στον κοσμο.με τι κουραγιο δλδ να υποδεχτω το δερμιτζακη,οταν ξερω οτι στην κομβικη στιγμη της κρισης ο ζαγορακης,ο βρυζας κλπ τον θεωρησαν Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Η τη στιγμη εκεινη να αναλαβει τον ΠΑΟΚ??
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πολλές φορές έχω επισημάνει λάθη της διοίκησης(πάντα κατά την ταπεινή γνώμη μου) τη φορά αυτή όμως δεν θεωρώ πως έγινε κάτι το τόσο δραματικό όπως δείχνουν τα σχόλια πολλών εδώ μέσα.
Ο ΠΑΟΚ προσέλαβε κάποιον προπονητή και μετά από λίγο χρόνικό διάστημα έκρινε ότι δεν του κάνει.
Αμα ήταν σίγουροι γι' αυτό πολύ καλά έκαναν...δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να πιστεύω το αντίθετο,κάτι είδαν κάτι αξιολόγησαν πέρα απ' το οφθαλμοφανές που είδαμε όλοι μας στα φιλικά και την εικόνα της ομάδας και τον έδιωξαν...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...το λάθος ήταν ότι τον προσέλαβαν αλλά μιλάμε για καταστάσεις που γίνονται κάθε μέρα στις ομάδες σε όλο τον κόσμο και ας ξενίζει το μικρό διάστημα της παρουσίας του Ιταλού.
Οικονομικά δεν θα βγούμε και τόσο ζημιωμένοι...800 θα έπαιρνε ο Ιταλός σε 2 χρόνια τώρα θα πάρει κανα 200 απ' ότι ακούγεται συν τη ρήτρα του Πάνθρακα συν το συμβόλαιο του Δέρμι τα 800 δεν τα φτάνουμε με τίποτε.
Τα σχόλια ότι χάσαμε τη σοβαρότητα μας,μ' αυτήν την εξέλιξη, ειλικρινά τα ακούω και γελάω.

Πηγαίνοντας τώρα στην επιλογή Δερμιτζάκη...είναι αλήθεια ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο,πολύ καλύτερο ή μάλλον κάτι γνωστότερο...θεωρώ ότι αν η επιλογή ενός προπονητή έχει ένα Χ ρίσκο, του Δερμιτζάκη έχει και έναν πολλαπλασιαστή μπροστά απ' το Χ.
ΟΜΩΣ καταλαβαίνω την απόφαση του Ζαγοράκη να είναι κάποιος γνωστός του και όχι κάποιος άγνωστος, κάποιος που να ξέρει τι μπορεί και τι όχι αλλά θα μιλάνε την ίδια γλώσσα και θα μπορούν να συννενοούνται με μιά ματιά....το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό.
Και εδώ που τα λέμε, οι επιλογές ήταν και συγκεκριμένες και μετρημένες....κάποιος ξένος αποκλειόταν με τη μία, οπότε ποιοί έμεναν?? ο Δώνης, ο Αγγελος(που θα τον ήθελα και γω αλλά αυτός εκτός από ρίσκο θα έφερνε και έναν ψιλοδιχασμό αλλά Σάλπι) και ο Ρεχάγκελ....όποιος βλέπει κάποιον άλλον ας μας τον πει να τον μάθουμε και μεις.

Οσο λοιπόν και αν έχω σοβαρές αμφιβολίες για τον καινούριο,δεν παραβλέπω και τα θετικά του...είναι απ' την οικογένεια του ΠΑΟΚ(πράγμα πολύ σημαντικό για μένα)είναι νέος,σοβαρός άνθρωπος φαίνεται και τα δείγματα του ήταν καλά έστω και σε μικρές ομάδες....σ' αυτά μένω προς το παρόν και ελπίζω.
Ο Νιόπλιας ποια μεγάλη ομάδα έχει προπονήσει ποτέ του και ποιόν μεγάλο παίκτη??
Και ποιά ποδοσφαρική διοίκηση έχει από πίσω του??
Ούτε έχω πρόβλημα αν το κοουτσάρισμα του ΠΑΟΚ γίνεται από κοινού με τον Ζήση.Ούτως ή άλλως ένας τ. διευθυντής έχει σημαντικό μέρος στο χτίσιμο μιάς ομάδας,ας έχει και στον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Και η διοίκηση οφείλει για να μεγιστοποιήσει τις λιγοστές πιθανότητες επιτυχίας του Δέρμι, να καταστήσει σαφές εντός των αποδυτηρίων ότι αυτός είναι ο εκλεκτός,ότι η στήριξή της σ' αυτόν θα έιναι τσιμέντο και όποιος έχει κατα νου μαγκίτσες στον καινούριο θα δει την πόρτα της εξόδου άμεσα.
Εκ των ων ουκ άνευ για μένα, αν θέλουν να πετύχει ο νέος.

Το αρνητικό στην περίπτωση Δερμιτζάκη-αν κρίνω και το έγινε στην υπόθεση Μπερέτα- είναι ότι ο νέος είναι 101% χρεωμένος στον Θόδωρο και τυχόν αποτυχία του θα σημαίνει ότι και τα ψωμιά του Θόδωρου θα τελειώσουν.
Ο Ζαγοράκης παίζει τα ρέστα του με τον Δέρμι.Κακώς για μένα........

Και όσο και αν όταν είχε πρωτοακουστεί δεν τον ήθελα τον Παύλο,τώρα δεν κρύβω ότι είμαι ανακουφισμένος που έφυγε ο Ιταλός και ήρθε κάποιος άλλος.
Προφανώς έπιασε σε μένα το κόλπο που έκανε ο Ζαγοράκης....έγινε αρεστός ο Παύλος λόγω της απαξίωσης του Ιταλού....μιλάμε για πολύ αρρώστεια στον ΠΑΟΚ....που όσο πάει γίνεται και χειρότερη επειδή κάποιοι "ψαγμένοι" λένε τις "ψαγμένες μαλακίες τους" και στην Ελλάδα των σεναρίων και των δολοπλοκιών πάντα οι ιστορίες αυτές βρίσκουν προβατένια αυτιά να τις ακούσουν.

υ.γ. κάποτε-όχι πολύ καιρό πριν-όταν μάλωνα με πολλούς εδώ μέσα(τους πιστούς στη διοίκηση στρατιώτες) πότε για τον Σάντος, πότε για τον Γκαγκάτση και πότε για τις μεταγραφές,έλεγα ότι στην πρώτη στραβή εσείς θα είστε που θα κράζετε πρώτοι....τώρα επιβεβαιώνομαι αν και δεν χαίρομαι γι' αυτό.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκχωρείς ακόμα και το δικαίωμα σου να σκέφτεσαι σε άλλους......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ρε παιδιά, ρίσκαραν με τον Ιταλό ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, τι δε καταλαβαίνετε?

Για να δούμε με τον Παυλάρα, μη κάνουμε το 2/2 epic fail φέτος...

Είναι και συνονόματος του Γκαρσία, του πούστη δε μπορεί θα πιάσει! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιος τον κραζει ρε φιλε τον ζαγορ απο αυτους που τον πιστεΥουν 
? πλακα μας κανεις ? εγινε ενα λαθος προχωραμε και τι θα πει οτι παιζει το τελευταιο
του χαρτι κανενα τελευταιο χαρτι δεν παιζει ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
ΠΟΙΟΣ ? Ο ΜΕΛΒΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ? ΠΟΙΟΣ ? ΠΟΙΟΣ ?
εκραζες για σαντος και περηφανευεσε για αυτο ? δουλεια του ζαγορ ειναι η τριετια σαντος
.......απλα αν φυγουν ζαγορ ζησης παρα πολυς κοσμος θα ξενερωσει απιστευτα ειδικα στην επαρχια.....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

eorptol έγραψε:Ποιος τον κραζει ρε φιλε τον ζαγορ απο αυτους που τον πιστεΥουν
Αμα διαβάσεις το τι έχει γραφτεί από χθες, εύκολα θα καταλάβεις.
eorptol έγραψε: εκραζες για σαντος και περηφανευεσε για αυτο ?
Οταν απ' τη μιά την όποια διαφορετική γνώμη τη βαφτίζεις κράξιμο(ακόμα και τώρα) και θέτεις θέματα υπερηφάνιας και απ' την άλλη δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος τοτέ απλώς επιβεβαιώνεις την τελευταία μου πρόταση στο παραπάνω post.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω καταλαβαινω οτι οταν υπαρχει προβλημα στον ΠΑΟΚ ξαφνικα δημιουργουνται
δεκαδες νεα μελη καποιοι που μπαινουν που και που μονο να κραξουν κλπ.
τα φορουμ δεν δειχνουν πληρη εικονα του τι πιστευει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ισα ισα καποιοι θελουν να κανουν κλιμα.....
το οτι χρεωνουμε λαθος επιλογη δεν δημιουργει αυτοματα στον ζαγορ την υποχρεωση ν κανει σωστη επιλογη στο θεμα προπονητη αλλιως τον διωχνουμε η φευγει ....και στο ξαναλεω φευγει για να ερθουν ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΛΒΑ ΧΡΥΣΟΙ ΕΠΙΧΡΥΣΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ
ΚΛΠ. ? ΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Eorptol κανείς δεν είπε ότι αν αποτύχει ο Δερμιτζάκης , φεύγει ο Ζαγορ.

Απλά ο Ζαγορ με αυτή την απόφαση πήρε ένα μεγάλο προσωπικό ρίσκο. Εριξε ζαριά .
Αν ( στο χειρότερο σενάριο ) τα πράγματα δε πάνε καλά , θα υπάρξει αναποφευκτα φθορά.

Δε συζητάμε το δίκαιον ή το άδικο της κατάστασης. Απλά ο πρόεδρος το πήρε πάνω του , έκανε μια δυναμική κίνηση και θα χρεωθεί σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία ή αποτυχία της επιλογής του.

Δεν είναι παράξενο αυτό.
kos

Δημοσίευση από kos »

eorptol έγραψε:και στο ξαναλεω φευγει για να ερθουν ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΛΒΑ ΧΡΥΣΟΙ ΕΠΙΧΡΥΣΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ
ΚΛΠ. ? ΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
αυτο το επιχειρημα δεν στεκει φιλε μου. δεν το λεω εγω, η ιστορια το λεει ;)
αλλα ας πουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες. εμεις τι πρεπει να κανουμε? τους χειροκροτητες?
μετα απο 3 χρονια ζαγορακη δεν καταλαβες οτι οι λευκες επιταγες κανουν κακο?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Bono έγραψε:Πολλές φορές έχω επισημάνει λάθη της διοίκησης(πάντα κατά την ταπεινή γνώμη μου) τη φορά αυτή όμως δεν θεωρώ πως έγινε κάτι το τόσο δραματικό όπως δείχνουν τα σχόλια πολλών εδώ μέσα.
Ο ΠΑΟΚ προσέλαβε κάποιον προπονητή και μετά από λίγο χρόνικό διάστημα έκρινε ότι δεν του κάνει.
Αμα ήταν σίγουροι γι' αυτό πολύ καλά έκαναν...δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να πιστεύω το αντίθετο,κάτι είδαν κάτι αξιολόγησαν πέρα απ' το οφθαλμοφανές που είδαμε όλοι μας στα φιλικά και την εικόνα της ομάδας και τον έδιωξαν...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...το λάθος ήταν ότι τον προσέλαβαν αλλά μιλάμε για καταστάσεις που γίνονται κάθε μέρα στις ομάδες σε όλο τον κόσμο και ας ξενίζει το μικρό διάστημα της παρουσίας του Ιταλού.
Οικονομικά δεν θα βγούμε και τόσο ζημιωμένοι...800 θα έπαιρνε ο Ιταλός σε 2 χρόνια τώρα θα πάρει κανα 200 απ' ότι ακούγεται συν τη ρήτρα του Πάνθρακα συν το συμβόλαιο του Δέρμι τα 800 δεν τα φτάνουμε με τίποτε.
Τα σχόλια ότι χάσαμε τη σοβαρότητα μας,μ' αυτήν την εξέλιξη, ειλικρινά τα ακούω και γελάω.

Πηγαίνοντας τώρα στην επιλογή Δερμιτζάκη...είναι αλήθεια ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο,πολύ καλύτερο ή μάλλον κάτι γνωστότερο...θεωρώ ότι αν η επιλογή ενός προπονητή έχει ένα Χ ρίσκο, του Δερμιτζάκη έχει και έναν πολλαπλασιαστή μπροστά απ' το Χ.
ΟΜΩΣ καταλαβαίνω την απόφαση του Ζαγοράκη να είναι κάποιος γνωστός του και όχι κάποιος άγνωστος, κάποιος που να ξέρει τι μπορεί και τι όχι αλλά θα μιλάνε την ίδια γλώσσα και θα μπορούν να συννενοούνται με μιά ματιά....το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό.
Και εδώ που τα λέμε, οι επιλογές ήταν και συγκεκριμένες και μετρημένες....κάποιος ξένος αποκλειόταν με τη μία, οπότε ποιοί έμεναν?? ο Δώνης, ο Αγγελος(που θα τον ήθελα και γω αλλά αυτός εκτός από ρίσκο θα έφερνε και έναν ψιλοδιχασμό αλλά Σάλπι) και ο Ρεχάγκελ....όποιος βλέπει κάποιον άλλον ας μας τον πει να τον μάθουμε και μεις.

Οσο λοιπόν και αν έχω σοβαρές αμφιβολίες για τον καινούριο,δεν παραβλέπω και τα θετικά του...είναι απ' την οικογένεια του ΠΑΟΚ(πράγμα πολύ σημαντικό για μένα)είναι νέος,σοβαρός άνθρωπος φαίνεται και τα δείγματα του ήταν καλά έστω και σε μικρές ομάδες....σ' αυτά μένω προς το παρόν και ελπίζω.
Ο Νιόπλιας ποια μεγάλη ομάδα έχει προπονήσει ποτέ του και ποιόν μεγάλο παίκτη??
Και ποιά ποδοσφαρική διοίκηση έχει από πίσω του??
Ούτε έχω πρόβλημα αν το κοουτσάρισμα του ΠΑΟΚ γίνεται από κοινού με τον Ζήση.Ούτως ή άλλως ένας τ. διευθυντής έχει σημαντικό μέρος στο χτίσιμο μιάς ομάδας,ας έχει και στον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Και η διοίκηση οφείλει για να μεγιστοποιήσει τις λιγοστές πιθανότητες επιτυχίας του Δέρμι, να καταστήσει σαφές εντός των αποδυτηρίων ότι αυτός είναι ο εκλεκτός,ότι η στήριξή της σ' αυτόν θα έιναι τσιμέντο και όποιος έχει κατα νου μαγκίτσες στον καινούριο θα δει την πόρτα της εξόδου άμεσα.
Εκ των ων ουκ άνευ για μένα, αν θέλουν να πετύχει ο νέος.

Το αρνητικό στην περίπτωση Δερμιτζάκη-αν κρίνω και το έγινε στην υπόθεση Μπερέτα- είναι ότι ο νέος είναι 101% χρεωμένος στον Θόδωρο και τυχόν αποτυχία του θα σημαίνει ότι και τα ψωμιά του Θόδωρου θα τελειώσουν.
Ο Ζαγοράκης παίζει τα ρέστα του με τον Δέρμι.Κακώς για μένα........

Και όσο και αν όταν είχε πρωτοακουστεί δεν τον ήθελα τον Παύλο,τώρα δεν κρύβω ότι είμαι ανακουφισμένος που έφυγε ο Ιταλός και ήρθε κάποιος άλλος.
Προφανώς έπιασε σε μένα το κόλπο που έκανε ο Ζαγοράκης....έγινε αρεστός ο Παύλος λόγω της απαξίωσης του Ιταλού....μιλάμε για πολύ αρρώστεια στον ΠΑΟΚ....που όσο πάει γίνεται και χειρότερη επειδή κάποιοι "ψαγμένοι" λένε τις "ψαγμένες μαλακίες τους" και στην Ελλάδα των σεναρίων και των δολοπλοκιών πάντα οι ιστορίες αυτές βρίσκουν προβατένια αυτιά να τις ακούσουν.

υ.γ. κάποτε-όχι πολύ καιρό πριν-όταν μάλωνα με πολλούς εδώ μέσα(τους πιστούς στη διοίκηση στρατιώτες) πότε για τον Σάντος, πότε για τον Γκαγκάτση και πότε για τις μεταγραφές,έλεγα ότι στην πρώτη στραβή εσείς θα είστε που θα κράζετε πρώτοι....τώρα επιβεβαιώνομαι αν και δεν χαίρομαι γι' αυτό.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκχωρείς ακόμα και το δικαίωμα σου να σκέφτεσαι σε άλλους......

αφου σου δωσω τα συγχαρητηρια μου για τη ...... "δικαιωση" -παντα τετοια-,να σου υπενθυμισω οτι εσυ και καποιοι αλλοι φιλοι κανατε κριτικη "καλοπροαιρετη" στο σαντος,περαν της πρωτης χρονιας,ακομα κι αφου η ομαδα αρχισε προοδευτικα να δινει αδιαμφισβητητα διαπιστευτηρια και ειχε αποκτησει μιαν πετυχημενη αγωνιστικη ταυτοτητα,που τα προηγουμενα χρονια δεν ειχε ουτε γι'αστειο,ακομα κι επι εποχης του γνωστου νοσταλγικου σας ξεχειλιζοντος παοκιλα!αλλα ειχατε κολλησει,το τελευταιο προπυργιο,που εμελλε να αλωθει κι αυτο,στους αριθμους ΠΑΟΚ βερσους ΠΟΚ και στον αποκλεισμο απο τις καρδουλες,υποτιμωντας τη δουλεια του σαντος.και τον ξεσκιζατε ευκαιριας δοθεισης,κομψα παντα.μεχρι να φτασουμε στις γνωστες κωλοτουμπες μετα τη ληξη των πλει-οφς!

βεβαια,τωρα ερχεται ενας καλουμενος να συνεχισει την πετυχημενη συνταγη αλα σαντος με στοιχεια στην προσωπικοτητα,που θυμιζουν πολυ τον αγγελο,μιας και τον τζενιουιν δε γινοταν να τον παρουμε,οποτε φανταζομαι η ..... ανελαστικοτητα προς το προσωπο του "δικαιωματικα" δε θα ' ναι τοσο οξεια!το αντιλαμβανομαι.

τωρα,οσον αφορα στην απορια πως δλδ επετυχε ο νιοπλιας στο βαζελο,φρονω οτι η ερωτηση ειναι ρητορικη.αν θεωρεις οτι η αμιγως ποδοσφαιρικη διοικηση του ΠΑΟΚ μπορει να προσφερει αναλογα για να πετυχει εχεγγυα στον παυλο με αυτα που προσεφερε περυσι η "πολυτουβλικη" του βαζελου στον απειρο προπονητικα νιοπλια,τι να πω!

και οχι δεν γινεται τοσο ευκολα αντιληπτο γιατι περιβαλλουμε με εμπιστοσυνη και στηριξη ανθρωπους,που γνωριζουμε,μιλαμε την ιδια "γλωσσα" και καταλαβαινομαστε με τα ματια.τουτο ισχυε και στην περιπτωση του σαντος αλλα οι περγαμηνες του ενος με του δερμιτζακη ουδεμια σχεση εχουν.στην κατηγορια των ατομων αυτων του περιβαλλοντος του τεο ανηκει και η συζυγος του.υποθετω ομως οτι η προσληψη της στον παγκο της ομαδας θα εμπεριειχε καποιο ρισκο ......

κι οσον αφορα στα σχολια οτι τρωθηκε η αξιοπιστια του ΠΑΟΚ απο το σκηνικο "επιλεγω προπονητη με εδρα κομοτηνη,προσλαμβανοντας πριν αλλον απο ιταλια" και το γελωτα,που σου προκαλουν,τουτο ειναι ευχαριστο.περα απο τη δημιουργια ρυτιδων,το γελιο κατα τα λοιπα ειναι υγεια ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 23 Ιούλ 2010, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”