Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ... ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Όλες οι επιλογές κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Στην αρχή κάθε επιλογής υπάρχουν και διαφωνούντες αλλά και υποστηρικτές.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ... ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Εγώ προσωπικά καλωσορίζω όποιον έρχεται να δουλέψει για τα 4 γράμματα.
Το έκανα με όλους τους υπόλοιπους και θα το κανω και πάλι.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Δεν λέει κανείς ότι θα αποτύχει ντεκαικαλά (μία λέξη)
Αλλά ότι έχει πολύ μεγελύτερες πιθανότητες από κάποιον που
τουλάχιστον έκανε την προετοιμασία...
είχε γύρω του δικούς του ανθρώπους (γυμναστές, σκάουτερ κτλ)...
είχε τα φλασάκια για να μετράει επιδόσεις sic, κ ουχί να κατεβάζει τραγούδια (ντάξει ξέρω προβοΚΑΤΣΑ, μετά θα κάνω κωλοτούμπες)...
δεν στόλιζε τον πάγκο με παναγίτσες, σκόρδα, κομποσκοίνια κ λοιπές βασκανίες...
Δεν βάραγε προσοχές στον (κάθε) Γκαρσία...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos

Διαφωνώ ριζικά.
Αυτό ρε παιδιά με την στήριξη του Ζαγοράκη, επί τριετίας, τι το λέτε και το ξαναλέτε? Με το ζόρι δηλαδή στηρίζατε? Σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο ο Ζαγοράκης για να στηρίξετε? Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες!

Δεν περιμένω κανένα Ζαγοράκη για να πάρω διαρκείας, μετοχές, να γίνω μέλος του ΑΣ, ή να στηρίξω τον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε έκφανσή του. Ο Ζαγοράκης αποτελεί το πόλο συσπείρωσης, από εκεί και πέρα οι αποφάσεις είναι δικές μου αποκλειστικά. Πείστηκα ότι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας προσφέρουν στην Ομάδα. Τους θεωρώ ένα κύτταρο στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. Οπως εγώ, όπως εσύ, όπως όλοι μας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις πηγαίνουν στον Δερμιτζάκη όχι στο γκαγκάτση.

Εγώ πιστεύω ότι στο γκαγκάτση έκανε μαλακία που υποχώρησε. όταν είσαι πρόεδρος, οι αποφάσεις σου είναι νόμος. Δεν μπορείς να τις παίρνεις πίσω όταν δέχεσαι πιέσεις! έχεις @@ και πυγμή. όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι. το ίδιο και με τον κοντό. αφού αποφάσισε να τον φέρει πίσω, τέλος. δεν είμαστε κανά σήριαλ τόλμη και γοητεία εδώ.

Η συστήματική επίθεση που γίνεται προς το Ζαγοράκη το τελευταίο καιρό είναι τουλάχιστον γελοία, αν όχι ύποπτη. εχει υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι θα είναι αλάθητος? Ο Πάπας είναι? Και ποιοι είναι αυτοί που θα πουν αν έκανε σωστά ή όχι ο Ζαγοράκης? αυτοί που τον μπινελικώνουν? που τον περιμένουν στη γωνία?
Αυτοί οι Υπερ-ΠΑΟΚτσήδες souperheros αυτό που στο φινάλε θέλουν είναι να διοικούν τον ΠΑΟΚ.

Καλά ξηγιέται ο Ζαγοράκης. Καλά ξηγιέται ο Βρύζας. Όποιος δεν γουστάρει απλά πηδάει από το καράβι. Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Καλος τον καλη επιτυχια
Τον αλλον δεν τον χωνεψα απο την αρχη αυτος φαινετε καλο παλικαρι και ξερει καλα ολη την ομαδα
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ εχουμε μια καινουργια χρονια μπροστα ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Zorro4 έγραψε:ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ... ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Όλες οι επιλογές κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Στην αρχή κάθε επιλογής υπάρχουν και διαφωνούντες αλλά και υποστηρικτές.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ... ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Εγώ προσωπικά καλωσορίζω όποιον έρχεται να δουλέψει για τα 4 γράμματα.
Το έκανα με όλους τους υπόλοιπους και θα το κανω και πάλι.

:nairepaok:
Έτσι+1
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ευχομαι τα καλυτερα αν και πραγματικα δε βλεπω πως μπορει να πετυχει η συγκεκριμενη επιλογη........
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kolokotronis_4 έγραψε:kos

Διαφωνώ ριζικά.
Αυτό ρε παιδιά με την στήριξη του Ζαγοράκη, επί τριετίας, τι το λέτε και το ξαναλέτε? Με το ζόρι δηλαδή στηρίζατε? Σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο ο Ζαγοράκης για να στηρίξετε? Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες!

Δεν περιμένω κανένα Ζαγοράκη για να πάρω διαρκείας, μετοχές, να γίνω μέλος του ΑΣ, ή να στηρίξω τον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε έκφανσή του. Ο Ζαγοράκης αποτελεί το πόλο συσπείρωσης, από εκεί και πέρα οι αποφάσεις είναι δικές μου αποκλειστικά. Πείστηκα ότι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας προσφέρουν στην Ομάδα. Τους θεωρώ ένα κύτταρο στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. Οπως εγώ, όπως εσύ, όπως όλοι μας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις πηγαίνουν στον Δερμιτζάκη όχι στο γκαγκάτση.

Εγώ πιστεύω ότι στο γκαγκάτση έκανε μαλακία που υποχώρησε. όταν είσαι πρόεδρος, οι αποφάσεις σου είναι νόμος. Δεν μπορείς να τις παίρνεις πίσω όταν δέχεσαι πιέσεις! έχεις @@ και πυγμή. όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι. το ίδιο και με τον κοντό. αφού αποφάσισε να τον φέρει πίσω, τέλος. δεν είμαστε κανά σήριαλ τόλμη και γοητεία εδώ.

Η συστήματική επίθεση που γίνεται προς το Ζαγοράκη το τελευταίο καιρό είναι τουλάχιστον γελοία, αν όχι ύποπτη. εχει υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι θα είναι αλάθητος? Ο Πάπας είναι? Και ποιοι είναι αυτοί που θα πουν αν έκανε σωστά ή όχι ο Ζαγοράκης? αυτοί που τον μπινελικώνουν? που τον περιμένουν στη γωνία?
Αυτοί οι Υπερ-ΠΑΟΚτσήδες souperheros αυτό που στο φινάλε θέλουν είναι να διοικούν τον ΠΑΟΚ.

Καλά ξηγιέται ο Ζαγοράκης. Καλά ξηγιέται ο Βρύζας. Όποιος δεν γουστάρει απλά πηδάει από το καράβι. Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.
Σωστά+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ζαγοράκης πρέπει να διοικήσει μια ανώνυμη εταιρία μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που είναι επιπλέον βρώμικο, διεφθαρμένο και ανήθικο. Σε ένα περιβάλλον που δεν ξέρεις ποιος θα σου την φέρει πρώτος πισώπλατα. Για το λόγο αυτό μάζεψε γύρω του άτομα που τα εμπιστεύεται ΑΠΟΛΥΤΑ, όπως ο Ζήσης και ο Santos. Μετά τον Santos ήθελε τον Δερμιτζάκη προφανώς γιτί πιστεύει σ' αυτόν, αλλά και τον εμπιστεύεται. Φοβήθηκε στην αρχή και συμφώνησε στην επιλογή ενός Ιταλού προπονητή, αλλά τώρα επιστρέφει στην πρώτη του επιλογή.
Ο Ιταλός μου φάνηκε πολύ ξενέρωτος. Δεν ξέρω τι ικανότητες είχε, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι από την αρχή. Τον υποστήριξα όμως, όπως θα υποστηρίξω και τον - όποιο - Παύλο, γιατί πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ. Μακάρι ο νέος προπονητής να τους μεταδώσει το πάθος του Έλληνα και να βλέπουμε στους αγωνιστικούς χώρους μόνο μαχητές! Ό,τι και να γίνει πάντως οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ, όχι γιατί μας το είπε κάποιος, όχι γιατί έχουμε υποχρέωση, ούτε γιατί πήραμε διαρκείας, ή μετείχαμε σε κάποια ΑΜΚ, αλλά πολύ απλά,
γιατί αγαπάμε αυτήν την ομάδα.
Όποιος αγαπάει, υποστηρίζει χωρίς να νοιάζεται για τον κόπο του.
Όποιος αγαπάει μόνο την παρτη του, απλά γκρινιάζει.
kos

Δημοσίευση από kos »

mpafos4 έγραψε:Προς ολους τους δυσπιστους με την επιλογη Δερμιτζακη.........θα ξανακανω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν δυο μηνες,οταν ειχε ακουστει το ονομα του.......Γιατι,θεωρειτε δεδομενο οτι θα αποτυχει?

Εαν πετυχει-που αυτο θελουμε ολοι-τι θα λετε μετα?.....Βεβαια,οι περισσοτεροι εισαστε μαθημενοι........ΚΑΝΑΤΕ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!
προς ολους τους ευκολοπιστους :lol: με την επιλογη δερμιτζακη............θα κανω και εγω μια ερωτηση.
πως βλεπετε το γεγονος οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ εκρινε πριν απο δυο μηνες οτι ο δερμιτζακης δεν ειναι ο καταλληλος για να αναλαβει την ομαδα και σημερα μετα απο μολις δυο μηνες οι ιδιοι ανθρωποι τον κρινουν καταλληλο?

γιατι στην ουσια αυτο εγινε πριν απο δυο μηνες. εκριναν (τους λογους του ξερουν οι ιδιοι) οτι δεν ειναι καταλληλος. εαν πιστευαν κατι διαφορετικο θα τον επαιρναν πριν απο δυο μηνες και δεν θα επαιρναν το ρισκο μπερετα. εκτος εαν καποιος μου πει οτι τον εκριναν καταλληλο αλλα τον μπερετα πιο καταλληλο :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τζαμπα συζητησεις γινονται αδερφια ο δερμιτζακης ειναι ο νεος προπονητης και εμεις παιζουμε σε 5 μερες αυτα ειναι τα δεδομενα μας...οποτε αφηστε το τοπικ στην ησυχια του και σαυλωστε λιγο με την ΠΑΟΚΑΡΑ στα προκριματικα του τσου λου...εδω μονο επικες συζητησεις χωρις να βγαινει ακρη μπορουν να γινουν...αντε ξυπνατε καποια αδερφια ηδη ξεκινησαν για ολλανδια... :pano:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Συμφωνω απολυτα με τον Κος.........Και με το Σαντος προσωπικα μονο δυσπιστος δεν ημουν........Μακαρι να εμενε και για 5 ακομη χρονια.......
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Προς ολους τους δυσπιστους με την επιλογη Δερμιτζακη.........θα ξανακανω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν δυο μηνες,οταν ειχε ακουστει το ονομα του.......Γιατι,θεωρειτε δεδομενο οτι θα αποτυχει?

Εαν πετυχει-που αυτο θελουμε ολοι-τι θα λετε μετα?.....Βεβαια,οι περισσοτεροι εισαστε μαθημενοι........ΚΑΝΑΤΕ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!
προς ολους τους ευκολοπιστους :lol: με την επιλογη δερμιτζακη............θα κανω και εγω μια ερωτηση.
πως βλεπετε το γεγονος οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ εκρινε πριν απο δυο μηνες οτι ο δερμιτζακης δεν ειναι ο καταλληλος για να αναλαβει την ομαδα και σημερα μετα απο μολις δυο μηνες οι ιδιοι ανθρωποι τον κρινουν καταλληλο?

γιατι στην ουσια αυτο εγινε πριν απο δυο μηνες. εκριναν (τους λογους του ξερουν οι ιδιοι) οτι δεν ειναι καταλληλος. εαν πιστευαν κατι διαφορετικο θα τον επαιρναν πριν απο δυο μηνες και δεν θα επαιρναν το ρισκο μπερετα. εκτος εαν καποιος μου πει οτι τον εκριναν καταλληλο αλλα τον μπερετα πιο καταλληλο :lol:
Κάναν μαλακία είναι απλό. Γιατί δεν το δέχεσαι έτσι? όποιος δουλεύει κάνει λάθη.
Δηλ. τι άλλο μπορεί να συνέβει?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

kos έγραψε:

θΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ...Αν χθες ηταν ο Δερμιτζακης θα λεγαμε "καλυτερα να επαιρνε τον Μπερετα, οριστε φανηκε η απειρια του" ενω τωρα λεμε "γιατι- δεν τον πειραμε τοτε και τωρα δινουμε και 250.000 αεριτζιδικα για να φυγει".?

Καταλαβες.? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καταρχην,το να βλεπει,καποιος,θετικα,τις προσπαθειες της συγκεκριμενης διοικησης,δεν νομιζω πως,αυτοματως,τον καθιστα ευκολοπιστο.Παμε τωρα στην ουσια....

Ο μονος λογος που ο Ζαγορακης δεν εφερε απο την αρχη τον Δερμιτζακη ειναι Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!!!!!!Ειχε,ηδη,ανοιχτο ενα μετωπο-Σαλπιγγιδης-και οταν ειδε τις αντιδρασεις μας,εκανε πισω!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Ο μονος λογος που ο Ζαγορακης δεν εφερε το Δερμιτζακη ειναι οτι καταλαβε οτι χρειαζομαστε σοβαρο προπονητη........Απλα ετσι οπως ηρθαν τωρα τα πραγματα δεν υπηρχε αλλος διαθεσιμος.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”