Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Προφανως ειδαν κατι που δε βλεπαμε εμεις, τοσο απιστευτο σας φαινεται? Αυτοι ζουσαν καθε μερα μεσα στην ομαδα και ειδαν κατι, οτι μαλλον η χρονια με Μπερεττα θα ηταν αποτυχημενη. Πηραν δραστικα μετρα. Το αν τα πηραν αρκετα εγκαιρα ωστε να σωθει η χρονια θα φανει στο μελλον.
Προσωπικά το μέτρο με το οποίο στηρίζω ή δεν στηρίζω κάποιον είναι ένα:
Από που με πήρε και που είμαι τώρα. Τι εννοώ: Αν ο "Α" που είναι στον ΠΑΟΚ με πήρε στο 10 και με έχει φτάσει στο 11 τότε είμαι ευχαριστημένος. Αν με πάει στο 15 ακόμα καλύτερα. Αν με ξαναρίξει στο 12 τότε προσπαθώ να τον βοηθήσω για να ξαναπάμε στο 15 και πιο πάνω. Αν ποτέ πιάσουμε 10 (εκεί που ήμουν όταν με ανέλαβε) τότε χτυπάω το τελευταίο καμπανάκι. Μόλις πέσουμε στο 9, ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Τώρα, αν ενώ είμαι στο 12, βρω τον "Β" που πιστεύω ότι θα με πάει στο 20, χαιρετάω ευχαριστώντας θερμά αυτόν που με πήγε από το 10 στο 12 και παίρνω αυτόν που έχει ελπίδες να με φτάσει στο 20. Αν τα καταφέρει ή όχι, δικό του θέμα και δικό μου πρόβλημα.
Από που με πήρε και που είμαι τώρα. Τι εννοώ: Αν ο "Α" που είναι στον ΠΑΟΚ με πήρε στο 10 και με έχει φτάσει στο 11 τότε είμαι ευχαριστημένος. Αν με πάει στο 15 ακόμα καλύτερα. Αν με ξαναρίξει στο 12 τότε προσπαθώ να τον βοηθήσω για να ξαναπάμε στο 15 και πιο πάνω. Αν ποτέ πιάσουμε 10 (εκεί που ήμουν όταν με ανέλαβε) τότε χτυπάω το τελευταίο καμπανάκι. Μόλις πέσουμε στο 9, ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Τώρα, αν ενώ είμαι στο 12, βρω τον "Β" που πιστεύω ότι θα με πάει στο 20, χαιρετάω ευχαριστώντας θερμά αυτόν που με πήγε από το 10 στο 12 και παίρνω αυτόν που έχει ελπίδες να με φτάσει στο 20. Αν τα καταφέρει ή όχι, δικό του θέμα και δικό μου πρόβλημα.
- navigator11
οπως κι αν μου "σερβιριζεται" ολοριν,αδυνατω να δεχτω οτι στον ΠΑΟΚ της διοικησης ζαγορακη εκδιωχνεται ενας προπονητης,που δεν εκλεισε μηνα και ουδεποτε καθισε στον παγκο της ομαδας.δε χωνευεται με τιποτα.κι αυτο γιατι συνετελεστηκε η εν λογω ενεργεια απο ανθρωπους,που εδω και 3 χρονια,εθεσαν εργω ψηλα τον πηχη.δε σου κρυβω οτι απ'το μυαλο μου στριφογυριζει η σκεψη μηπως τελικα ο σαντος επιτελουσε,περαν του προπονητικου,και αλλα "καθηκοντα".δε θυμαμαι ποιος αδερφος εγραψε ενα μνημειωδες ποστ,θαρρω ο ριγκελ,περι της παρουσιας σαντος στον ΠΑΟΚ και των χαρακτηριστικων,που πρεπει να συγκεντρωνει ο αντικαταστατης του,μεσα στα οποια πρεπει,οπως εγραψε,να'ναι και η συμβουλευτικη-παιδαγωγικη του ικανοτητα και προς τους διοικουντες για να υπερκεραζει ο ορθολογισμος το παθος-συναισθημα,που συχνα αγει σε λαθος επιλογες.μετα τα σημερινα ενστερνιζομαι απολυτα τη σκεψη του φιλου.τελικα οντως ο σαντος δεν προπονουσε απλα τον ΠΑΟΚ και τουτο καθισταται πασιφανες απο τη στιγμη,που χωρισαν οι δρομοι μας .........
Νάβι πιστεύω λαθάκια έχουν γίνει και με προπονητή τον Σάντος όμως. Απλά δεν φάνηκαν λόγω αγωνιστικής δύναμης.
- navigator11
συμφωνω μπιλ,αλλα δειγματα διοικητικης ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ,ΤΑΡΑΧΗΣ και ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ δεν ειχαν εμφανιστει επι σαντος!γνωμη μου οτι ο σαντος τελικα συνεβαλλε σημαντικα και στο κομματι της κρατησασας και πιστα ακολουθησασας νοοτροπιας τα τρια αυτα χρονια απο τη διοικηση!
Περι Σαντος θα συμφωνησω, ως ενα βαθμο. Αλλα πιστευω οτι αποψεις οτι επηηρεαστηκαν απο αρδ, το βασιλοπουλο η τον Γκαρσια ειναι ακραιες. Αλλα μας εχουν δειξει μεχρι τωρα. Η φιλοσοφια ηταν κοινη και οχι μονο του Σαντος. Σε καθε περιπτωση, δε διαγωνιζομαστε για το ποιος εχει δικιο αυτην τη στιγμη. Μπορει στο μελλον να αποδειχτει σοφοτατη κινηση, μπορει ομως και να "καψει" τη χρονια. Οπως και να εχει ειναι νωρις να κρινουμε, ας αφησουμε τα γεγονοτα να εξελιχθουν. Αλλωστε ως οπαδοι δεν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο. Εκτος ισως απο το να τα παρουμε στο κρανιο και να κανουμε πραξικοπημα.navigator11 έγραψε:οπως κι αν μου "σερβιριζεται" ολοριν,αδυνατω να δεχτω οτι στον ΠΑΟΚ της διοικησης ζαγορακη εκδιωχνεται ενας προπονητης,που δεν εκλεισε μηνα και ουδεποτε καθισε στον παγκο της ομαδας.δε χωνευεται με τιποτα.κι αυτο γιατι συνετελεστηκε η εν λογω ενεργεια απο ανθρωπους,που εδω και 3 χρονια,εθεσαν εργω ψηλα τον πηχη.δε σου κρυβω οτι απ'το μυαλο μου στριφογυριζει η σκεψη μηπως τελικα ο σαντος επιτελουσε,περαν του προπονητικου,και αλλα "καθηκοντα".δε θυμαμαι ποιος αδερφος εγραψε ενα μνημειωδες ποστ,θαρρω ο ριγκελ,περι της παρουσιας σαντος στον ΠΑΟΚ και των χαρακτηριστικων,που πρεπει να συγκεντρωνει ο αντικαταστατης του,μεσα στα οποια πρεπει,οπως εγραψε,να'ναι και η συμβουλευτικη-παιδαγωγικη του ικανοτητα και προς τους διοικουντες για να υπερκεραζει ο ορθολογισμος το παθος-συναισθημα,που συχνα αγει σε λαθος επιλογες.μετα τα σημερινα ενστερνιζομαι απολυτα τη σκεψη του φιλου.τελικα οντως ο σαντος δεν προπονουσε απλα τον ΠΑΟΚ και τουτο καθισταται πασιφανες απο τη στιγμη,που χωρισαν οι δρομοι μας .........
Ισως σε πειραζει που σπασαμε ρεκορ η που καναμε αυτα που εκαναν οι αλλοι και τους κοροιδευαμε (δε λεω οτι συμβαινει, υποθετω, διορθωσε με αν κανω λαθος). Αυτα ειναι καθαρα οπαδικοι λογοι. Στην πραγματικοτητα, η ψυχρη λογικη λεει οτι ειτε δουλευει κατι καλα και το κρατας ειτε δε δουλευει και το αλλαζεις.
- trelopaoki444
Δεν εχεις και πολυ αδικο ναβιγκειτορ...
Ειπαμε δεν εχουμε επαγγελματιες παραγοντες στο τιμονι μας. ΠΑΟΚτσακια εχουμε και δυστυχως η ευτυχως κανουν και παιδαριωδη λαθη.
Εμενα με φοβιζει αλλο πραγμα. Αυτη η κινηση ισως να ειναι η ταφοπλακα αυτης της διοικησης. Και δεν εννοω ως προς το Δερμιτζακη, αλλα οτι αν δεν τους βγει και δεν περασουμε ουτε Γιουραπα λιγκ... καταλαβαινεις τι εχει να γινει?
Παρολο που ενα παιδαριωδες λαθος το διορθωσαν με αποφαστικες κινησεις νομιζω οτι εσκαψαν το λακο τους και με φοβιζει αυτο...
Ειπαμε δεν εχουμε επαγγελματιες παραγοντες στο τιμονι μας. ΠΑΟΚτσακια εχουμε και δυστυχως η ευτυχως κανουν και παιδαριωδη λαθη.
Εμενα με φοβιζει αλλο πραγμα. Αυτη η κινηση ισως να ειναι η ταφοπλακα αυτης της διοικησης. Και δεν εννοω ως προς το Δερμιτζακη, αλλα οτι αν δεν τους βγει και δεν περασουμε ουτε Γιουραπα λιγκ... καταλαβαινεις τι εχει να γινει?
Παρολο που ενα παιδαριωδες λαθος το διορθωσαν με αποφαστικες κινησεις νομιζω οτι εσκαψαν το λακο τους και με φοβιζει αυτο...
- navigator11
"Ισως σε πειραζει που σπασαμε ρεκορ η που καναμε αυτα που εκαναν οι αλλοι και τους κοροιδευαμε (δε λεω οτι συμβαινει, υποθετω, διορθωσε με αν κανω λαθος). "
σαφεστατα και με ενοχλει.χθες για πρωτη φορα ενιωσα οτι τρωθηκε το γοητρο και η αξιοπιστια της ομαδας επειτα απο 3 χρονια,αποντος του σαντος !και καλα-καλα δεν καταλαβα το βεβιασμενο της ολης υποθεσης.τελος παντων,ω γεγονε γεγονε.μακαρι τουλαχιστον η επιλογη,που εγινε να ' ναι τη φορα αυτη στοχευμενη και μελετημενη.παντως,δεν ειμαι τοσο βεβαιος,οπως καποιοι φιλοι,οτι διορθωθηκε ενα λαθος,που εγινε προ μηνος.μα καθολου .....
οσο γι'αυτα,που λες τρελλοπαοκι,ειναι ζητηματα ,που θα βρισκαμε μπροστα μας ειτε με προπονητη το σαντος,ειτε το μπερεττα,ειτε τον παυλο,ειτε το βαν γκααλ.εδω και χρονια βαδιζουμε σε σχοινι τεντωμενο,αλλα φετος μια πτωση απο το σχοινι οντως κρυβει πιο μεγαλους κινδυνους σε σχεση με τις αλλες χρονιες!
σαφεστατα και με ενοχλει.χθες για πρωτη φορα ενιωσα οτι τρωθηκε το γοητρο και η αξιοπιστια της ομαδας επειτα απο 3 χρονια,αποντος του σαντος !και καλα-καλα δεν καταλαβα το βεβιασμενο της ολης υποθεσης.τελος παντων,ω γεγονε γεγονε.μακαρι τουλαχιστον η επιλογη,που εγινε να ' ναι τη φορα αυτη στοχευμενη και μελετημενη.παντως,δεν ειμαι τοσο βεβαιος,οπως καποιοι φιλοι,οτι διορθωθηκε ενα λαθος,που εγινε προ μηνος.μα καθολου .....
οσο γι'αυτα,που λες τρελλοπαοκι,ειναι ζητηματα ,που θα βρισκαμε μπροστα μας ειτε με προπονητη το σαντος,ειτε το μπερεττα,ειτε τον παυλο,ειτε το βαν γκααλ.εδω και χρονια βαδιζουμε σε σχοινι τεντωμενο,αλλα φετος μια πτωση απο το σχοινι οντως κρυβει πιο μεγαλους κινδυνους σε σχεση με τις αλλες χρονιες!
Δεν μας φοβάμαι, δεν θα είναι η πρώτη πτώση. Ξέρουμε να τις αντιμετωπίζουμε. Όσο για τη διόρθωση του λάθους, ο χρόνος θα δείξει. Ας ελπίσουμε θετικά.
- trelopaoki444
navigator11 έγραψε:σαφεστατα και με ενοχλει.χθες για πρωτη φορα ενιωσα οτι τρωθηκε το γοητρο και η αξιοπιστια της ομαδας επειτα απο 3 χρονια,αποντος του σαντος !και καλα-καλα δεν καταλαβα το βεβιασμενο της ολης υποθεσης.τελος παντων,ω γεγονε γεγονε.μακαρι τουλαχιστον η επιλογη,που εγινε να ' ναι τη φορα αυτη στοχευμενη και μελετημενη.παντως,δεν ειμαι τοσο βεβαιος,οπως καποιοι φιλοι,οτι διορθωθηκε ενα λαθος,που εγινε προ μηνος.μα καθολου .....
Το λαθος δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ηταν καλος προπονητης. Προφανως καταλαβαν στη διοικηση οτι δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους τιποτα αλλο. Και αυτο δεν ειναι σιγουρα λαθος του Μπερετα αλλα του Τεο και του Ζηση. Ξεκαθαρα πραγματα. Και ειναι λαθος σε ολα τα επιπεδα: γοητρου, επικοινωνιακο, οικονομικο κλπ
ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙΡΟ αλλα σημερα μετα την αποφαση αυτη καταλαβα 1 ΜΕΓΑΛΟ πραγμα οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ηγετης ειναι γενημενοσ αρχηγος εχει γενηθη για να κανει εχθρους να κανει αυτο που γουσταρει και θεωρει σωστο ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ετσι ειναι αυτοι που θα κανουν τοον παοκ πρωτο μεγαλη προσοπηκοτιτα ο παοκ εχει ηγετη να ξερεται οτι ολλο και περισοτεροι θα τον ζυλεψουν και ολο και περισοτεροι θα τον μισησουν πρεπει τωρα οσο ποτε να προστατευσουμε ανιδιοτελη την ομαδα με αυτον τον ανθροπο μπορουμε ναι εχουμε ελπιδες να παραδοσουμε καλητερο παοκ απο την τεραστια ομαδα του70 ο γοργοθας τις ομαδας τωρα ξεκιναει τωρα προεδρε κανε και λαθοι και αυτο που εσθανεσαι ετσι μονο θα κρατηθουμε σε αυτο το επιπεδο καλο αγονα μαγκες σημερα ξεκινησε η μαχη απο σημερα γινεται το οραμα πραγματηκοτητα η ελπιδα ο αρχηγοσ μας μεταμορφονεται σε ηγετη του παοκ γινεται ο παοκ αυτοσ και οι σκεψεισ του και θα πετηχουμε οπως οραματηζομασται ολοι καλη αρχη
gash04 έγραψε:Πρόεδρε
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ![]()
Πριν 48 ώρες.
Ελπίζω να τα καταφέρεις.
υγ
Το ''ντεφορμέ'' ισχύει μέχρι στιγμής.
Περιμένω καλύτερη συνέχεια όπως μας έχεις καλομάθει.
- Federacion
ενα ποστ που συμφωνω με τα χίλια!!!navigator11 έγραψε:οπως κι αν μου "σερβιριζεται" ολοριν,αδυνατω να δεχτω οτι στον ΠΑΟΚ της διοικησης ζαγορακη εκδιωχνεται ενας προπονητης,που δεν εκλεισε μηνα και ουδεποτε καθισε στον παγκο της ομαδας.δε χωνευεται με τιποτα.κι αυτο γιατι συνετελεστηκε η εν λογω ενεργεια απο ανθρωπους,που εδω και 3 χρονια,εθεσαν εργω ψηλα τον πηχη.δε σου κρυβω οτι απ'το μυαλο μου στριφογυριζει η σκεψη μηπως τελικα ο σαντος επιτελουσε,περαν του προπονητικου,και αλλα "καθηκοντα".δε θυμαμαι ποιος αδερφος εγραψε ενα μνημειωδες ποστ,θαρρω ο ριγκελ,περι της παρουσιας σαντος στον ΠΑΟΚ και των χαρακτηριστικων,που πρεπει να συγκεντρωνει ο αντικαταστατης του,μεσα στα οποια πρεπει,οπως εγραψε,να'ναι και η συμβουλευτικη-παιδαγωγικη του ικανοτητα και προς τους διοικουντες για να υπερκεραζει ο ορθολογισμος το παθος-συναισθημα,που συχνα αγει σε λαθος επιλογες.μετα τα σημερινα ενστερνιζομαι απολυτα τη σκεψη του φιλου.τελικα οντως ο σαντος δεν προπονουσε απλα τον ΠΑΟΚ και τουτο καθισταται πασιφανες απο τη στιγμη,που χωρισαν οι δρομοι μας .........