Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Η δική μου αίσθηση, σε συνδυασμό με μια σειρά λογικών σκέψεων, έιναι οτι οι παλιοί παίκτες του ΠΑΟΚ στο σύνολό τους, μεταξύ τους πήραν την απόφαση οτι ο προπονητής είναι εντελώς έξω από την φιλοσοφία της ομάδας μέχρι τώρα.

Γι΄ αυτό και οι συναντήσεις που είχε ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ στη Γερμανία με κάποιους από τους παίκτες.

Ο Γκαρσία πήρε ατομική πρωτοβουλία να κάνει την "επανάσταση του", αφού γνώριζε ήδη και τις διαθέσεις των συμπαικτών του.

Αυτός και οι άλλοι παίκτες πονάνε και την ομάδα και την τσέπη τους, αφού λογικά μια κακή πορεία της ομάδας, θα επηρέαζε και την καριέρα τους και τις σχέσεις τους με τους οπαδούς και την υστεροφημία τους. Με λίγα λόγια το συμφέρον της ομάδας ταυτίζεται με το δικό τους.

Οι διοικούντες αφού συνυπολόγισαν τις επιμέρους παραμέτρους κατέληξαν σε μια ποδοσφαιρικά λογική απόφαση.

Τώρα που είναι ακόμα νωρίς και πριν ξεφύγει η κατάσταση εν μέσω πρωταθλήματος (Προπονητής είναι ένας, οι παίχτες είναι 22-24), ώστε και ο καινούριος προπονητής να έχει τον χρόνο να συμμαζέψει τα πραγματα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Έτσι κατανοώ εγώ την διαμορφωθείσα κατάσταση.

Σ΄αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται ψυχραιμία από όλους !

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 15:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Fantomas έγραψε:Εγώ έκανα ένα ποστ και είπα την γνώμη μου και αυτό που αισθάνομαι μέσα από την εμπειρία μου στα 26 χρόνια που πάω στην Τούμπα (είμαι 30χρονών)...

Πείτε και εσείς την γνώμη σας ή απαντήστε μου κανονικά και όχι ειρωνικά στα ερωτήματα του ποστ μου.

Εγώ μπορεί να έχω δίκιο σε κάποια πράγματα ή μπορεί να βγω και λάθος στον μέλλον (μακάρι)...φοράω παντελόνια και θα το παραδεκτό...αλλά ένα ποστ και μία συζήτηση καφενείου 20 – 30 ατόμων δεν πρόκριτε ποτέ να βλάψουν τον ΠΑΟΚ...Ο οχαδερφισμός και η προσωπολατρία μπορεί όμως να βλάψει τον ΠΑΟΚ.

Το διαρκείας μου εγώ το πείρα όπως πάντα...
Θα πάω στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ...
Και εύχομαι ο ΠΑΟΚ να περάσει όχι για το καλό του Ζαγοράκη, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ.

Αλλά και να μη περάσει εγώ πάντα μία ζωή θα πηγαίνω στο γήπεδο και στα δύσκολα και στα εύκολα σε αντίθεση με άλλους που στα δύσκολα την κοπάνησαν. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης οπαδός και όχι επαγγελματίας ΠΑΟΚτσης.

Μπορεί κάποιοι που τους την είπα στο παρελθόν και έχουν τα κόμπλεξ τους να μπαίνουν πάντα και να διαφωνούν με εμένα...δεν με πειράζει...στην τελική ΠΑΟΚτσίδες είναι και αυτοί...καλά κάνουν...

Σημασία έχει τώρα να περάσει ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και όχι ο Ζαγοράκης και ο Γκαγκάτσης. Αυτό φάνηκε και όταν έφυγε ο Ζαγοράκης.

Ξεχάστε τα όλα προς το παρόν ... λογικό είναι να είμαστε όλοι εν θερμό...θα δούμε τι θα γίνει...πάμε για την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ.
Δεν απαντησα ειρωνικα Φαντομα.
Απαντησα αυτα που κατα την γνωμη μου ηθελες να ακουσεις και για να κανω λιγο μπουρδελο το φορουμ...ως ενα σημειο το καταφερα,ωσπου καποια μπλε ανθρωπακια αρχισαν παλι τις αταξιες...

Σ'αγαπαω φαντομα οπως αγαπω ολους τους ΠΑΟΚτσηδες.

Respect σε ολες τις αποψεις...αρκει να γραφουν το ΠΑΟΚ με κεφαλαια... :twisted:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ψιτ... πέρνα να πληρωθείς από τον Παυλίτο...

ξέρει αυτός πως θα σε.... εξοφλήσει...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Fantomas έγραψε:Αυτή η ομάδα έχει το σύνδρομο της κερκόπορτας...δεν εξηγείται αλλιώς...γελάνε και οι πέτρες...μία τα φαξ , μία το ένα , μία το άλλο...

Είπα θα κάνω υπομονή και θα περιμένω και δεν θα μιλήσω ....αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της....

Αφού ρε Ζαγοράκη ήθελες να φέρεις από την αρχή το φιλαράκι σου τότε γιατί έβαλες τον Βρυζα να ψάχνει στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία προπονητές?

Γιατί έβαλες ρε Ζαγοράκη την ομάδα σε παραπάνω έξοδα?

Θα μάθουμε ποτέ εμείς το πραγματικό ποσό της αποζημιώσεις ή όσο παίρνει ο καιρός το άνοιγμα θα ανεβαίνει, γιατί πριν τέσσερις μήνες το άνοιγμα ξέραμε ήταν 2 εκατομμύρια, πριν 3 μήνες πήγε στα 2,5 εκ. και τώρα είναι στα 3 εκ. , μήπως του χρόνου πάει στα 4,5 - 5 εκ.?

Όταν φώναζε ο κόσμος και ο olivares εδώ μέσα στο φόρουμ και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλακίες είχες?

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε γαύρος και κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ο Τσιριλο και ο Γκαρσία και τρώνε τους προπονητές?

Γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη άρχισε τόσο αργά? Γιατί άρχισε αργότερα από τον ρουλη , την κουλα και τον γαύρο? Αυτοί έχουν σημαντικότερα ραντεβού να δώσουν?

Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?

Γιατί βγήκες πρώτος στα πλέι οφ αφού ο στόχος σου είναι το ΟΥΕΦΑ? Αφού θες ΟΥΕΦΑ τι κοροϊδεύεις τον κόσμο με σεντόνια και μαλακίες? Αφού δεν έχεις στόχο το σεντόνι, ας έβγαινες δεύτερος στα πλέι οφ να έπαιζες προκριματικά μόνο τον Αύγουστο για να είχες τώρα περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καζούρες και ΑΡΔ και απαιτήσεις και μαλακίες, τι είχες τον κόσμο και έτρεχε στα αεροδρόμια στα πλέι οφ?

Όταν διασύρθηκες από την Βαλερενκα στην Τούμπα και αποκλείσθηκες από την χειρότερη Χέρεφειν όλων των εποχών και η ομάδα σερνόταν και έχανε βαθμούς τότε γιατί δεν έκανες το μάγκα και την κοπάνησες?

Ο Βρύζας τουλάχιστον δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ ποτέ...

Την αποζημίωση Ζαγοράκη να την πληρώσεις από την τσέπη σου....όχι από τα λεφτά του κόσμου...πούλα καμία Πόρσε και κανένα σπίτι και πλήρωσε τον ...τον Μπερέτα.

Από πότε έγινες παράγοντας ρε Ζαγοράκη και παίζεις και επικοινωνιακά παιχνίδια και πας να φορτώσεις μία πιθανή αποτυχία με τον Αγιαξ σε άλλους, όπως Μπερέτα , Βρύζα κτλ...και να καλύψεις τα λάθη σου ότι δεν έκανες μεταγραφές κτλ?

Να εύχεσαι και να προσεύχεσαι τώρα Ζαγοράκη να κοιμηθεί ο θεός όπως κοιμήθηκε όταν πήρες το EURO και ο ΠΑΟΚ να περάσει τον Αγιαξ....

Γιατί άμα φέρεις κανένα Δερμιτζάκη και γίνει καμία στραβή αυτή την φορά θα φύγετε παρέα...

πολλα σωστα πραγματα γραφει ο φαντομας σε αυτο το κειμενο..
δηλαδη δεν εχουμε λεφτα να κανουμε μεταγραφες και εχουμε λεφτα για αποζημιωσεις??
καπου δεν κολανε αυτα

απο εκει και περα το θεμα ειναι να ερθει ενας σωστος προπονητης τωρα
ο μπερετας μαλλον δεν ηταν
ηταν σαν να ειχε ερθει ενας τουριστας και νομιζε οτι ημαστε σταρχιδια μας εδω

δεν καταλαβα γιατι τον επελεξαν καταρχην αμα δεν τον πιστευαν?
δηλαδη πηγαν και πηραν απλα εναν προπονητη που ειναι απο την ιταλία??

τωρα αμα ερθει ο δερμιτζακης ο ζαγορακης θα δειξει οτι δουλευει μονο με φιλους και οχι με αντικειμενικα κριτηρια

αν ερθει ο αγγελος θα φερει προκριση πιστευω (τουλαχιστον στους ομιλους του ουεφα) και πολλα εκατομυρια στα ταμεια

δεν νομιζω κανενας αλλος να ειναι καταλληλοτερος αυτη την στιγμη
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άσε ρε λαμόγιο που θες όλο το συμβόλαιο, άντε πάρε μπούλο που κατέστρεψες την ομάδα και θες να πληρωθείς και όλο το συμβόλαιο..

35 ευρώ μεροκάματο παίρνει ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ που αγοράζει διαρκείας, τόσα θα πάρεις κι εσύ, επί τις ημέρες που δούλεψες, βλαχοιταλέ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Υπηρχε καπνος, αλλα τελικα και φωτια... Οι συνομωσιοφοβιες για αυτους που "θελουν να ταραξουν την ηρεμια μας" παλι βγηκαν αβασιμες...

Θα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα στο γιατι εφυγε αλλα εκ των πραγματων δεν μπορουν να δοθουν απαντησεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα...Ερωτησεις οπως:

-Ο Μπερεττα ηταν επιλογη Βρυζα;
-Τον αδειασε ο Ζαγορακης με αυτη τη κινηση ή ηταν κοινη η αποφαση;
-Ο Ζαγορακης είχε κανεναν άλλον να προτεινει ή μονο τον Δερμιτζακη;
-Προσπαθησαν για μεγαλυτερο ονομα;

Οι απαντησεις θα δοθουν στο μελλον ,οχι τωρα, αναλογα και με τις εξελιξεις... Οπως εγινε και με τον Σαντος... Ουτε μας βαρεθηκε, ουτε δεν αντεχε τη μιρλα μας, ουτε εμεις οι κακοι οπαδοι-βλαχοι τον διωξαμε: μας παρατησε για ενα καλυτερο συμβολαιο και δεν συνεχισε! Ελπιζω να το εχουμε αποδεχθει αυτο...

Τωρα θα δειξει... Αν παρουν Δερμιτζακη, αυτο σημαινει ότι θελουν καποιο του χεριου τους, οπου θα ειναι προπονητης-γλαστρα με το χαρτακι και συνεχιστης του "καντο οπως ο Σαντος"... Τουλαχιστον για τα πρωτα 1-2 χρονια... Δεν ξερουμε αν θελουν να χτισουν ομαδα με τον συγκεκριμενο...

ΥΓ.

Μπραβο στα παιδια και στους admin του paokmania, διοτι αν και τρωνε κραξιμο κατα καιρους, βγαζουν ειδησουλες που στο μελλον αποδεικνυονται βασιμες; (Θυμιζω : "Σε στηριξε στα δυσκολα, τον παρατησες -κατι τετοιο)
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

τι;;;

και όλοι οι υπόλοιποι στα ράδια, στα σαϊτς και στην κερκίδα;;

άνεργοι πάλι θα μείνουμε;;;

τς τς τς τς
giapas

Δημοσίευση από giapas »

interad έγραψε:Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Μάριο Μπερέτα για την λύση του συμβολαίου του. Ο Ιταλός, που έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια, έναντι 400.000 ευρώ, σε πρώτη φάση έκανε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ να... λιποθυμήσουν, με τις αρχικές του απαιτήσεις.

Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και τον ατζέντη του και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα βρουν μία λύση, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, στο πλαίσιο της λογικής, ώστε να λυθεί, ίσως και μέχρι το βράδυ, το συμβόλαιο, που τους δένει.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπερέτα έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι, σε ανάλογη περίπτωση με την Τορίνο, στην οποία είχε παραμείνει 43 μέρες, πριν απολυθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2010.

Ο Ιταλός είχε απαιτήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, τελικά το συμβόλαιό του δεν λύθηκε και η Τορίνο πλήρωνε κανονικά τους μισθούς του μέχρι τις 30 Ιουνίου...

φαντάσου να μην ήταν και κοινή συναίνεσή :o :shock:

Οχι ρε ... κοινή συναίνεσή ήταν ... δε θα πληρώσουμε όλα τα 800.000
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ronaldo έγραψε:
Fantomas έγραψε:
δηλαδη δεν εχουμε λεφτα να κανουμε μεταγραφες και εχουμε λεφτα για αποζημιωσεις??
καπου δεν κολανε αυτα

απο εκει και περα το θεμα ειναι να ερθει ενας σωστος προπονητης τωρα
ο μπερετας μαλλον δεν ηταν
ηταν σαν να ειχε ερθει ενας τουριστας και νομιζε οτι ημαστε σταρχιδια μας εδω

δεν καταλαβα γιατι τον επελεξαν καταρχην αμα δεν τον πιστευαν?
δηλαδη πηγαν και πηραν απλα εναν προπονητη που ειναι απο την ιταλία??

τωρα αμα ερθει ο δερμιτζακης ο ζαγορακης θα δειξει οτι δουλευει μονο με φιλους και οχι με αντικειμενικα κριτηρια

αν ερθει ο αγγελος θα φερει προκριση πιστευω (τουλαχιστον στους ομιλους του ουεφα) και πολλα εκατομυρια στα ταμεια

Λες αληθειες..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

yiannisPAOKitalia έγραψε: 35 ευρώ μεροκάματο παίρνει ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ που αγοράζει διαρκείας, τόσα θα πάρεις κι εσύ, επί τις ημέρες που δούλεψες, βλαχοιταλέ.
Αυτός λογικά θα πληρωθεί και τα εκτός έδρας καθώς και οδοιπορικά..
Για κανά 70άρι τη μέρα το κόβω.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Nαι, θα τα πληρωθεί, σε φάπες.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Από 300 σφυγμούς έπεσες στους 60, και γράφεις σαν κανονικός fantomas.

Δεν είναι προσωπολατρεία η στήριξη, πόσο μάλλον στα δύσκολα. Γιατί όταν όλα πάνε καλά, εμείς κελαηδάμε, αλλά όταν στραβώσει το κλίμα, πρώτοι εμείς είμαστε οι γάιδαροι..

ΥΓ: GI4NNEN4, ρώτα τον fantoma να σου πει.
Τον στηρίζουμε ρε Γιάννη τον Ζαγοράκη αλλά άμα κάνει μαλακίες ή άμα βρίσκετε σε τρικυμία εν κρανίο και δεν ξέρει τι του γίνετε... θα βγαίνει και θα τα ακούει...λογικό....εκτός και άμα επέλεγε να κάνει από την αρχή όπως μας είχε υποσχεθεί τουλάχιστον μία συνέντευξη τύπου τον μήνα να ξέρουμε ποιος διοικεί τον ΠΑΟΚ.
Τώρα τον διοικούν οι Κόλκες και τα ΑΡΔ και ο Τσιριλο και ο Γκαρσια κτλ.
Και ο Ζαγοράκης δεν είναι ο ΠΑΟΚ ...ούτε είναι ισόβιος. Άμα δούμε ότι δεν μπορεί ... θα τον στείλουμε όπως έστειλε και αυτός τον Μπερέτα ...και θα βάλουμε τον Βρύζα ή τον Τουρσουνίδη ή τον Κολομπούρδα ή τον Garcia ή τον Τσιριλό ή τον Αναστασιάδη (άλλος ξεροκέφαλος) :lol: κτλ...εκεί κολλήσαμε...πρόσωπα να λατρέψουμε υπάρχουν....δόξα τον θεό... :lol:

Άντε να τα αφήσουμε τώρα αυτά προς το παρόν γιατί χαλάνε το κλίμα, να δημιουργήσουμε όλοι αγκαλιασμένοι λίγο θετική ενέργεια και να κάνουμε κανένα βουντού για να περάσουμε τον Αγιαξ.

Άντε πάμε για την πρόκριση όχι άλλα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ronaldo έγραψε: αν ερθει ο αγγελος θα φερει προκριση πιστευω (τουλαχιστον στους ομιλους του ουεφα) και πολλα εκατομυρια στα ταμεια

Είμαι τεράστιος φαν του Αγγελου..

Αμφιβάλλω όμως αν ταιριάξουν τα χνώτα του με κάτι Γκαρσίες κλπ κλπ. Αυτός θέλει πειθαρχία...
Και το ΠΑΟΚ δε τον λες και πολύ πειθαρχημένη ομάδα...
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

Μαριο σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου στην ομαδα μας :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αμα ερθει ο Αγγελαρας, θα δακρυσω απ'τη χαρα μου... :cry: Ειμαι αγγελοσκυλο, δεν το κρυβω... Ελα ρε Θοδωρε, καν΄το θαυμα...

Φιλε giapas....Ειμαι σιγουρος οτι ο αγγελος με Γκαρσια θα γινουν αχωριστα φιλαρακια...Σοβαρα μιλαω... Θα τον πωρωνει ασχημα και θα τρωει λαρυγγια ερυθρολευκα μετα! Τι ντιογκο και κουραφεξαλα... Στα επισημα θα ανεβαινει και θα δινει φαπες τον Μαρινακη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”