Μario Beretta
- nyxteridas
-
Re: Μario Beretta
... +niko70 έγραψε:Βλέπω ότι δυστυχώς ΑΝΟΙΞΕ ο ασκός.......Καλά ξεμπερδέματα....
Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ραδιόφωνα, δε βλέπω τηλεόραση, η μόνη πηγή για τα του ΠΑΟΚ είναι αυτό το site...Κάποιοι φίλοι φαίνεται να έχουν καλύτερη ενημέρωση και να μη την μοιράζονται με τους υπόλοιπους.....
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, πως το βασικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ....και για να ακριβολογώ, το δι-ΠΟΛΟ ΖΖ και όχι το δι-ΔΥΜΟ ΖΖ, όπως κάποιοι που φαίνεται ότι ζούσαμε σε εικονική πραγματικότητα πιστεύαμε.
Αν ισχύουν αυτά που αναφέρετε αδέλφια, αλλά κυρίως αυτά που ΔΕΝ αναφέρετε, πιστέψτε με, το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πρόβλημά μας είναι ο προπονητής, ο Άγιαξ, ο Σάλπι ή τα χρέη......
Πολλά θα μπορούσα να πω για την απομάκρυνση Μπερέττα, αλλά θα ήταν σα να λέω σε καρκινοπαθή ότι το πρόβλημά του είναι το συνάχι...
Θα περιμένω να καταλαγιάσει η σκόνη και θα παρακαλούσα τα αδέλφια που έχουν έστω και ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτά που λένε (ή δε λένε) ισχύουν, να τις καταθέσουν....
Αν δεν το κάνουν, προσωπικά θα εκλαμβάνω όλα τα υπονοούμενα ως ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ....
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ (ποιός απ' όλους τους ΠΑΟΚ αλήθεια??)
... - σε fantoma για τον ισοπεδωτισμό του.
Ας μας τα έλεγες αυτά πιο πριν φαντομά.
Κατά τα άλλα, ελπίζω να προλαβαίνουμε να σώσουμε τη χρονιά και να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ακόμη μια σεζόν.
Beretta, πολύ μοντέρνος ήσουν για τον ΠΑΟΚ. In bocca al lupo.
- sourmenetes
- Moderator
Πέσατε πάνω στον Φαντομά να τον φάτε.
Εγώ εξακολουθώ να στηρίζω Φαντομά και για Δήμο Θεσσαλονίκης και για Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, ας επιλέξει ο ίδιος απο ποιο πόστο επιθυμεί να προσφέρει.

Εγώ εξακολουθώ να στηρίζω Φαντομά και για Δήμο Θεσσαλονίκης και για Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, ας επιλέξει ο ίδιος απο ποιο πόστο επιθυμεί να προσφέρει.

Φαντομα εισαι αχαριστος.Λαθος επιλογες θα γινονται...αλλα να τα βαζεις με τον Ζαγορακη και να μας λες ουτε λιγο ουτε πολυ οτι κανει πραγματα για να βλαψει τον ΠΑΟΚ....τι να σου πω.Στα δυσκολα δειχνουμε ολοι ποιοι ειμαστε.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Ωφε'ιλω να πω ένα μπράβο στον Μηχανικό προσωπικά για την καλή του πληροφόρηση.
Οι ενστάσεις μου ήταν μόνο για τον τρόπο που το έγραψε και για την πρόθεση των αναγραφόμενων.
Αντε, πάμε για άλλα τώρα, έτσι κι αλλιώς με οποιονδήποτε προπονητή, τα ίδια άτομα με το ίδιο σύστημα θα έπαιζαν.
Μακάρι να μας βγεί σε καλο!
Mario you arent even for the village...

Οι ενστάσεις μου ήταν μόνο για τον τρόπο που το έγραψε και για την πρόθεση των αναγραφόμενων.
Αντε, πάμε για άλλα τώρα, έτσι κι αλλιώς με οποιονδήποτε προπονητή, τα ίδια άτομα με το ίδιο σύστημα θα έπαιζαν.
Μακάρι να μας βγεί σε καλο!
Mario you arent even for the village...

-
Δεν κατάλαβα? Τι θα πει πέσαμε? Όταν καταθέτεις μια άποψη δημόσια, πρέπει να έχεις εις γνώση ότι θα κριθείς, και ο φαντομάς το ξέρει πολύ καλά αυτό, οπότε μην μπαίνεις στην διαδικασία μιας ανούσιας "υπεράσπισης", δεν έχει νόημα και δεν την χρειάζεται ούτε ο ίδιος ο φαντομάς.GI4NNEN4 έγραψε:Πέσατε πάνω στον Φαντομά να τον φάτε.
Εγώ εξακολουθώ να στηρίζω Φαντομά και για Δήμο Θεσσαλονίκης και για Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, ας επιλέξει ο ίδιος απο ποιο πόστο επιθυμεί να προσφέρει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Εγώ έκανα ένα ποστ και είπα την γνώμη μου και αυτό που αισθάνομαι μέσα από την εμπειρία μου στα 26 χρόνια που πάω στην Τούμπα (είμαι 30χρονών)...
Πείτε και εσείς την γνώμη σας ή απαντήστε μου κανονικά και όχι ειρωνικά στα ερωτήματα του ποστ μου.
Εγώ μπορεί να έχω δίκιο σε κάποια πράγματα ή μπορεί να βγω και λάθος στον μέλλον (μακάρι)...φοράω παντελόνια και θα το παραδεκτό...αλλά ένα ποστ και μία συζήτηση καφενείου 20 – 30 ατόμων δεν πρόκριτε ποτέ να βλάψουν τον ΠΑΟΚ...Ο οχαδερφισμός και η προσωπολατρία μπορεί όμως να βλάψει τον ΠΑΟΚ.
Το διαρκείας μου εγώ το πείρα όπως πάντα...
Θα πάω στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ...
Και εύχομαι ο ΠΑΟΚ να περάσει όχι για το καλό του Ζαγοράκη, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ.
Αλλά και να μη περάσει εγώ πάντα μία ζωή θα πηγαίνω στο γήπεδο και στα δύσκολα και στα εύκολα σε αντίθεση με άλλους που στα δύσκολα την κοπάνησαν. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης οπαδός και όχι επαγγελματίας ΠΑΟΚτσης.
Μπορεί κάποιοι που τους την είπα στο παρελθόν και έχουν τα κόμπλεξ τους να μπαίνουν πάντα και να διαφωνούν με εμένα...δεν με πειράζει...στην τελική ΠΑΟΚτσίδες είναι και αυτοί...καλά κάνουν...
Σημασία έχει τώρα να περάσει ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και όχι ο Ζαγοράκης και ο Γκαγκάτσης. Αυτό φάνηκε και όταν έφυγε ο Ζαγοράκης.
Ξεχάστε τα όλα προς το παρόν ... λογικό είναι να είμαστε όλοι εν θερμό...θα δούμε τι θα γίνει...πάμε για την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ.
Πείτε και εσείς την γνώμη σας ή απαντήστε μου κανονικά και όχι ειρωνικά στα ερωτήματα του ποστ μου.
Εγώ μπορεί να έχω δίκιο σε κάποια πράγματα ή μπορεί να βγω και λάθος στον μέλλον (μακάρι)...φοράω παντελόνια και θα το παραδεκτό...αλλά ένα ποστ και μία συζήτηση καφενείου 20 – 30 ατόμων δεν πρόκριτε ποτέ να βλάψουν τον ΠΑΟΚ...Ο οχαδερφισμός και η προσωπολατρία μπορεί όμως να βλάψει τον ΠΑΟΚ.
Το διαρκείας μου εγώ το πείρα όπως πάντα...
Θα πάω στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ...
Και εύχομαι ο ΠΑΟΚ να περάσει όχι για το καλό του Ζαγοράκη, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ.
Αλλά και να μη περάσει εγώ πάντα μία ζωή θα πηγαίνω στο γήπεδο και στα δύσκολα και στα εύκολα σε αντίθεση με άλλους που στα δύσκολα την κοπάνησαν. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης οπαδός και όχι επαγγελματίας ΠΑΟΚτσης.
Μπορεί κάποιοι που τους την είπα στο παρελθόν και έχουν τα κόμπλεξ τους να μπαίνουν πάντα και να διαφωνούν με εμένα...δεν με πειράζει...στην τελική ΠΑΟΚτσίδες είναι και αυτοί...καλά κάνουν...
Σημασία έχει τώρα να περάσει ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και όχι ο Ζαγοράκης και ο Γκαγκάτσης. Αυτό φάνηκε και όταν έφυγε ο Ζαγοράκης.
Ξεχάστε τα όλα προς το παρόν ... λογικό είναι να είμαστε όλοι εν θερμό...θα δούμε τι θα γίνει...πάμε για την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fantomas την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρεις τί και πώς σκέφτεται ο Φαντομάς;yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν κατάλαβα? Τι θα πει πέσαμε? Όταν καταθέτεις μια άποψη δημόσια, πρέπει να έχεις εις γνώση ότι θα κριθείς, και ο φαντομάς το ξέρει πολύ καλά αυτό, οπότε μην μπαίνεις στην διαδικασία μιας ανούσιας "υπεράσπισης", δεν έχει νόημα και δεν την χρειάζεται ούτε ο ίδιος ο φαντομάς.GI4NNEN4 έγραψε:Πέσατε πάνω στον Φαντομά να τον φάτε.
Εγώ εξακολουθώ να στηρίζω Φαντομά και για Δήμο Θεσσαλονίκης και για Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, ας επιλέξει ο ίδιος απο ποιο πόστο επιθυμεί να προσφέρει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εγώ λοιπόν μπήκα στην διαδικασία μιας ανούσιας "υπεράσπισης" του, τοτε εσύ μπήκες στο μυαλό του. Άξιος...
-
Από 300 σφυγμούς έπεσες στους 60, και γράφεις σαν κανονικός fantomas.
Δεν είναι προσωπολατρεία η στήριξη, πόσο μάλλον στα δύσκολα. Γιατί όταν όλα πάνε καλά, εμείς κελαηδάμε, αλλά όταν στραβώσει το κλίμα, πρώτοι εμείς είμαστε οι γάιδαροι..
ΥΓ: GI4NNEN4, ρώτα τον fantoma να σου πει.
Δεν είναι προσωπολατρεία η στήριξη, πόσο μάλλον στα δύσκολα. Γιατί όταν όλα πάνε καλά, εμείς κελαηδάμε, αλλά όταν στραβώσει το κλίμα, πρώτοι εμείς είμαστε οι γάιδαροι..
ΥΓ: GI4NNEN4, ρώτα τον fantoma να σου πει.
Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Μάριο Μπερέτα για την λύση του συμβολαίου του. Ο Ιταλός, που έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια, έναντι 400.000 ευρώ, σε πρώτη φάση έκανε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ να... λιποθυμήσουν, με τις αρχικές του απαιτήσεις.
Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και τον ατζέντη του και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα βρουν μία λύση, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, στο πλαίσιο της λογικής, ώστε να λυθεί, ίσως και μέχρι το βράδυ, το συμβόλαιο, που τους δένει.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπερέτα έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι, σε ανάλογη περίπτωση με την Τορίνο, στην οποία είχε παραμείνει 43 μέρες, πριν απολυθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2010.
Ο Ιταλός είχε απαιτήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, τελικά το συμβόλαιό του δεν λύθηκε και η Τορίνο πλήρωνε κανονικά τους μισθούς του μέχρι τις 30 Ιουνίου...
φαντάσου να μην ήταν και κοινή συναίνεσή

Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και τον ατζέντη του και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα βρουν μία λύση, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, στο πλαίσιο της λογικής, ώστε να λυθεί, ίσως και μέχρι το βράδυ, το συμβόλαιο, που τους δένει.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπερέτα έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι, σε ανάλογη περίπτωση με την Τορίνο, στην οποία είχε παραμείνει 43 μέρες, πριν απολυθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2010.
Ο Ιταλός είχε απαιτήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, τελικά το συμβόλαιό του δεν λύθηκε και η Τορίνο πλήρωνε κανονικά τους μισθούς του μέχρι τις 30 Ιουνίου...
φαντάσου να μην ήταν και κοινή συναίνεσή