Θεόδωρος Ζαγοράκης
- sourmenetes
- Moderator
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Καθιστε ρε μαγκες γιατι αυτο πρωτη φορα εγινε υπο προεδρια ζαγορ...Και μην μου πειτε δευτερη γιατι ηταν και του παρασχου...Και αμα δεν εφευγε ο σαντος ουτε πρωτη θα υπηρχε...Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
- toursounidis
Παιδια εφυγε ο Σαντος,πηραμε αυτον γιατι τον πιστεψαμε,δεν εκανε και εφυγε και ευτυχως που το καταλαβαμε νωρις..Παμε για αλλα τωρα
- Caballo Viejo
Πόσα θα πάρει ο Ιταλός; Γι' αυτό χρειάζεται μια ξεκάθαρη απάντηση, ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσεις συνέντευξη τύπου Πρόεδρε.
Για να μπει στο σωστο μερος...
Fantomas έγραψε:Αυτή η ομάδα έχει το σύνδρομο της κερκόπορτας...δεν εξηγείται αλλιώς...γελάνε και οι πέτρες...μία τα φαξ , μία το ένα , μία το άλλο...
Είπα θα κάνω υπομονή και θα περιμένω και δεν θα μιλήσω ....αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της....
Αφού ρε Ζαγοράκη ήθελες να φέρεις από την αρχή το φιλαράκι σου τότε γιατί έβαλες τον Βρυζα να ψάχνει στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία προπονητές?
Γιατι αυτη ειναι η δουλεια του αλλα παντα στο τελος το δικο μου περναει
Γιατί έβαλες ρε Ζαγοράκη την ομάδα σε παραπάνω έξοδα?
Γιατι πουλησα πολλα διαρκειας και δεν ειχα τι να κανω τα φραγκα...
Θα μάθουμε ποτέ εμείς το πραγματικό ποσό της αποζημιώσεις ή όσο παίρνει ο καιρός το άνοιγμα θα ανεβαίνει, γιατί πριν τέσσερις μήνες το άνοιγμα ξέραμε ήταν 2 εκατομμύρια, πριν 3 μήνες πήγε στα 2,5 εκ. και τώρα είναι στα 3 εκ. , μήπως του χρόνου πάει στα 4,5 - 5 εκ.?
Εξαρταται τι ειδος γουνα θα μου ζητησει η Λιλη για τα χριστουγεννα
Όταν φώναζε ο κόσμος και ο olivares εδώ μέσα στο φόρουμ και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλακίες είχες?
Δεν ειχα,αλλα μου βγηκαν στην πορεια,τι να κανω?να τα βαλω στην τραπεζα?
Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε γαύρος και κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ο Τσιριλο και ο Γκαρσία και τρώνε τους προπονητές?
Παντα εκανε ο Γκαρσια κουμαντο,ο Τσιριλο ειναι χθεσινος...
Γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη άρχισε τόσο αργά? Γιατί άρχισε αργότερα από τον ρουλη , την κουλα και τον γαύρο? Αυτοί έχουν σημαντικότερα ραντεβού να δώσουν?
Βαριοντουσαν τα παιδια και μου ειπαν να τους κανω 1-2 εβδομαδες σκοντο...
Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?
Πρεπει και εμεις να βγαλουμε τα προς το ζην,μηπως υπογραψαμε κανενα συμβολαιο απο που θα ψωνιζω και δεν το ξερω?
Γιατί βγήκες πρώτος στα πλέι οφ αφού ο στόχος σου είναι το ΟΥΕΦΑ? Αφού θες ΟΥΕΦΑ τι κοροϊδεύεις τον κόσμο με σεντόνια και μαλακίες? Αφού δεν έχεις στόχο το σεντόνι, ας έβγαινες δεύτερος στα πλέι οφ να έπαιζες προκριματικά μόνο τον Αύγουστο για να είχες τώρα περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καζούρες και ΑΡΔ και απαιτήσεις και μαλακίες, τι είχες τον κόσμο και έτρεχε στα αεροδρόμια στα πλέι οφ?
Εκανα αυτο που γουσταρε ο κοσμος και μη μου πολυμπαινεις στα ρουθουνια...
Όταν διασύρθηκες από την Βαλερενκα στην Τούμπα και αποκλείσθηκες από την χειρότερη Χέρεφειν όλων των εποχών και η ομάδα σερνόταν και έχανε βαθμούς τότε γιατί δεν έκανες το μάγκα και την κοπάνησες?
Για να βγω λαδι,μα ντιπ ασχετος εισαι?
Ο Βρύζας τουλάχιστον δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ ποτέ...
Την αποζημίωση Ζαγοράκη να την πληρώσεις από την τσέπη σου....όχι από τα λεφτά του κόσμου...πούλα καμία Πόρσε και κανένα σπίτι και πλήρωσε τον ...τον Μπερέτα.
Ναι προσεχε μην πληρωσω και τα χρεη...
Από πότε έγινες παράγοντας ρε Ζαγοράκη και παίζεις και επικοινωνιακά παιχνίδια και πας να φορτώσεις μία πιθανή αποτυχία με τον Αγιαξ σε άλλους, όπως Μπερέτα , Βρύζα κτλ...και να καλύψεις τα λάθη σου ότι δεν έκανες μεταγραφές κτλ?
Προπονουμαι πολυ καιρο τωρα και νομιζω οτι σε 1-2 χρονια ο Γκαγκατσης ουτε στο μικρο μου δαχτυλακι δεν θα φτανει..
Να εύχεσαι και να προσεύχεσαι τώρα Ζαγοράκη να κοιμηθεί ο θεός όπως κοιμήθηκε όταν πήρες το EURO και ο ΠΑΟΚ να περάσει τον Αγιαξ....
Γιατί άμα φέρεις κανένα Δερμιτζάκη και γίνει καμία στραβή αυτή την φορά θα φύγετε παρέα...
Πιο πιθανο ειναι να φυγει ο Παπας απο το Βατικανο παρα εγω...
Ο Μπερετα δεν εκανε αλλα ο Δερμιτζακης κανει που ηταν και η πρωτη και προσωπικη επιλογη του Θοδωρου ε.?
,Φτανουν τα κοροιδιλικια...!!!Απο τα φιλικα και απο 3 ημερες ,κα ιαφου ΦΥΣΙΚΑ μιλησε με τον Γκαρσια αποφασισαν να τον διωξουν (η μαλλον οπως λενε τα γιδια οι ΑΡΔ κοινη συναινεση"...!!!!!
,Φτανουν τα κοροιδιλικια...!!!Απο τα φιλικα και απο 3 ημερες ,κα ιαφου ΦΥΣΙΚΑ μιλησε με τον Γκαρσια αποφασισαν να τον διωξουν (η μαλλον οπως λενε τα γιδια οι ΑΡΔ κοινη συναινεση"...!!!!!
-
anakoinwnetai o nikos kolompourdas mexri aurio to prwi!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε ελληνικά!
Thx, AdminTeam
Thx, AdminTeam
-
proponhths re fileRizla έγραψε:Για Προεδρος?![]()
![]()
![]()
![]()
Thx, AdminTeam
-
moican4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μολις τωρα εκανες εγγραφη ρε φιλε ,αμεσως ειδηση μας εδωσες...!!!Πωπωπω....
na dw an tha gelas otan anakoinwthei h tha arxiseis pali thn grinia!
Thx, AdminTeam
- Federacion
Καλώς ή κακώς η ομάδα θα πληρώσει μια λάθος επιλογή της Διοικησης. Η ομάδα έκανε προετοιμασία με προπονητή που εφυγε στην 23η του μερα. Που πάει να πεί οτι ακόμη κι αν δεν έκανε για προπονητης στον ΠΑΟΚ, η Διοίκηση δεν εβγαλε σωστη συννενοηση με τον ανθρωπο αυτο, είτε δεν του εξηγησαν τι θέλουν απο αυτον, είτε αυτός πουλησε τρελίτσα κι έκανε ότι γουσταρε. Τελικά όμως αυτό που φάνηκε στα δικά μου μάτια είναι ερασιτεχνισμος. Ενας ερασιτεχνισμος που δεν νοήται σε ομαδα που το βασικό της αντίδοτο στα εκατομμύρια, στις μεταγραφες-ονοματα και τη παραγκα των αντιπάλων είναι η δουλειά, το ομαδικό δεσιμο και φυσικά ο Λαος της. Τα πρωτα δύο, είναι βασική ενασχόληση του τεχνικού τιμ. Γι αυτό αν ο βαζελος χρειαζεται μια φορα σοβαρο προπονητη εμεις χρειαζόμαστε 100. Εμεις αδερφια με Νιοπλια πρωταθλημα δε θα βλεπαμε ποτε. Γι αυτο και είναι κριμα που οι ΖΖ απέτυχαν (μεχρι στιγμης) στο εργο της ομαλής αντικαταστασης του πετυχημένου Σαντος.
Τεσπα, τα πραγματα τα βλέπω δύσκολα, το ΠΑΟΚ είσαι απο μόνο του δεν αρκεί να πετάξουμε εξω τον Αγιαξ, σίγουρα δεν αρκει να φτασουμε στους ομιλους του ΤΣ.Λ. και είμαι πεπεισμένος οτι δεν αρκει ούτε κάν για μια υψηλή βαθμολογική θεση στην σουπαλιγκα. Θελουμε σοβαρό ανθρωπο στον παγκο και μαλιστα σύντομα. Τα λεφτά που δίνει η ΠΑΕ δεν είναι καθόλου λίγα για τη θέση και νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε τον ανθρωπο μας. Η γνωμη μου είναι:
όχι Δερμιτζακη (απειρος),
όχι Αγγελο (Θεος φυλαξοι),
όχι Παράσχο (όχι αχυρανθρωπο).
ΥΓ. +1 στον Fantoma
Τεσπα, τα πραγματα τα βλέπω δύσκολα, το ΠΑΟΚ είσαι απο μόνο του δεν αρκεί να πετάξουμε εξω τον Αγιαξ, σίγουρα δεν αρκει να φτασουμε στους ομιλους του ΤΣ.Λ. και είμαι πεπεισμένος οτι δεν αρκει ούτε κάν για μια υψηλή βαθμολογική θεση στην σουπαλιγκα. Θελουμε σοβαρό ανθρωπο στον παγκο και μαλιστα σύντομα. Τα λεφτά που δίνει η ΠΑΕ δεν είναι καθόλου λίγα για τη θέση και νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε τον ανθρωπο μας. Η γνωμη μου είναι:
όχι Δερμιτζακη (απειρος),
όχι Αγγελο (Θεος φυλαξοι),
όχι Παράσχο (όχι αχυρανθρωπο).
ΥΓ. +1 στον Fantoma
reggiekobe00 έγραψε:moican4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχην αν μπορεις γραφε σε παρακαλω ελληνικα, κατα δευτερον στο λεω απο τωρα ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ...

-
moican4 έγραψε:reggiekobe00 έγραψε:moican4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχην αν μπορεις γραφε σε παρακαλω ελληνικα, κατα δευτερον στο λεω απο τωρα ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ...![]()
Καλα ρε φιλε...εγω απλα σου λεω κατι που εμαθα απο ανθρωπο της ομαδας και δεν υπαρχει λογος να μου την λες για την ειδηση!
Με ολα αυτα τα κωμικα που εχουν γινει στην ομαδα μονο ενας προπονητης μας αξιζει
[youtube]oOLJc2hRtVw[/youtube]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

[youtube]oOLJc2hRtVw[/youtube]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ