Μario Beretta
Re: Μario Beretta
AYTO ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ...ΚΑΥΛΑ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ...ΜΥΡΙΖΕΙ '97 ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ...!!!!
Ελπιζω να σε καλυψαν και οι απαντησεις του Θοδωρα...GI4NNEN4 έγραψε:Ο Φαντομάς τα είπε όλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εσάς ποιός σας πεδωσε ρε περίεργοι το δικαίωμα να μιλάτε και να σχολιάζετε πρόσωπα και οικογένειες του κάθε Ζαγοράκη;; Χρωστάει τίποτα η Λίλη να ακούει να την πιάνει στο στόμα της ο κάθε στραβοστώμης της Σαλονίκης;; Έχετε διοικήσει ποτέ τίποτα στη ζωή σας οι περισσότεροι;; Κ'αθε τρεις και πέντε για τις βίλες και τις γούνες. Δηλαδή ο Τέο αμα δεν ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα αγόραζε βίλες;; Δεν θα είχε καβατζώσει μια χαρά θέση μεσα στην εθνική ή κάπου στην Αθήνα, να τον αβαντάρουν όλοι πόσο αρχηγάρα ήταν;; Είχε κανα νταλκά να ασχολείται με το κωλοχώρι μας;; Τί να πώ ρε παιδί μου τέτοια σκατοψυχία που υπάρχει σ αυτή την ομάδα απο το 90 και μετά δεν έχει ξαναιδωθεί πουθενά στον πλανήτη. Στάζει σκατά η μιζέρια μας.
Ναι με το μπερέτα έγινε μαλακία, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει. Ας χάσουμε κι απ τον Άγιαξ.
Ναι με το μπερέτα έγινε μαλακία, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει. Ας χάσουμε κι απ τον Άγιαξ.
Και για τον Σάντος λέγατε ότι ο Θόδωρος τα έκανε σκ@τ@ τον Σεπτέμβρη αλλά το Μάη κλαίγατε που έφυγε και δεν μιλάω προσωπικά για σένα γενικά μιλάω.Caballo Viejo έγραψε:Εγώ λοιπόν, που δεν του την έχω πέσει ποτέ, δικαιούμαι να πω ότι στο θέμα προπονητή ο Τέο τα έκανε σκ@τ@;
Ο Θόδωρας τα απάντησε όλαRizla έγραψε:Ελπιζω να σε καλυψαν και οι απαντησεις του Θοδωρα...GI4NNEN4 έγραψε:Ο Φαντομάς τα είπε όλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ο φαντομάς δε τα είπε όλα. Τα ισοπέδωσε όλα.
Δυστυχώς το μέτρο έχει λείψει.
Κριτική εκεί που χρειάζεται και όσο χρειάζεται.
Δυστυχώς το μέτρο έχει λείψει.
Κριτική εκεί που χρειάζεται και όσο χρειάζεται.
- sourmenetes
- Moderator
Για καποια πραγματα θεωρω τον εαυτο μου ευγνωμων σε καποιους ανθρωπους οπως ο ζησης,ο ζαγορ και αλλοι...Ναι χρεωνω τα λαθη αλλα οταν παρακαλαγαμε ηταν καλα...Οταν πηρε προπονητικο ηταν καλα...
Αλλα οχι τα καναμε εμεις απο εδω μεσα γραφοντας στο paokmania...
Το νομισμα εχει 2 οψεις...Σε λιγες μερες μπορει να λεμε μαγκας ο ζαγορακης που εδιωξε τον μπερετα...
Μην βιαζεστε να κρινετε γιατι η κλεψυδρα ειναι πολυ υπερ τους ακομα...
Τον ΠΑΟΚ ξεγραμμενο τον ειχανε πριν 3 χρονια.
Υ.Γ. ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ??????
ΜΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
Αλλα οχι τα καναμε εμεις απο εδω μεσα γραφοντας στο paokmania...
Το νομισμα εχει 2 οψεις...Σε λιγες μερες μπορει να λεμε μαγκας ο ζαγορακης που εδιωξε τον μπερετα...
Μην βιαζεστε να κρινετε γιατι η κλεψυδρα ειναι πολυ υπερ τους ακομα...
Τον ΠΑΟΚ ξεγραμμενο τον ειχανε πριν 3 χρονια.
Υ.Γ. ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ??????
ΜΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ειπες ΟΛΑ αδερφε RAIN. Επιτελους με τον κομπλεξισμο σας ξεκολειστε. ΕΛΕΟΣ. Εσεις που εχετε το αλαθητο του Παπα να πατε Μικρας Ασιας και να ζητησετε να κλειδια για να διοικησετε.rainmaker έγραψε:Κι εσάς ποιός σας πεδωσε ρε περίεργοι το δικαίωμα να μιλάτε και να σχολιάζετε πρόσωπα και οικογένειες του κάθε Ζαγοράκη;; Χρωστάει τίποτα η Λίλη να ακούει να την πιάνει στο στόμα της ο κάθε στραβοστώμης της Σαλονίκης;; Έχετε διοικήσει ποτέ τίποτα στη ζωή σας οι περισσότεροι;; Κ'αθε τρεις και πέντε για τις βίλες και τις γούνες. Δηλαδή ο Τέο αμα δεν ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα αγόραζε βίλες;; Δεν θα είχε καβατζώσει μια χαρά θέση μεσα στην εθνική ή κάπου στην Αθήνα, να τον αβαντάρουν όλοι πόσο αρχηγάρα ήταν;; Είχε κανα νταλκά να ασχολείται με το κωλοχώρι μας;; Τί να πώ ρε παιδί μου τέτοια σκατοψυχία που υπάρχει σ αυτή την ομάδα απο το 90 και μετά δεν έχει ξαναιδωθεί πουθενά στον πλανήτη. Στάζει σκατά η μιζέρια μας.
Φαντομα κατ'εμε αυτα που εγραψες ειναι τουλαχιστον ΤΡΑΓΙΚΑ
Ριζλα αν και σε συμπαθω, οι παραθεσεις στο αρθρο του Φαντομα ειναι τουλαχιστον ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ
Ακομα ενα ελεεινο κατα τη γνωμη μου φαινομενο ειναι 2-3 τυποι που "χαριτολογωντας" πουλανε το..διαρκειας τους.... Τι αλλο θα ακουσουμε.....
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..........ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!!!!Γραφει ο καθενας οτι του κατεβει στο κεφαλι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!!!
Το γεγονος οτι μπορει να εχουν καταλαβει το λαθος και να θελουν να το προλαβουν πριν γινει εγκλημα,το εχει σκεφτει κανεις??
Οποιος εχει στραβωσει.......τον πουλο!Στ'@ρχιδια μου ο Μπερετα και ο Σαντος και ολοι!!!!!!Εγω θα ειμαι εκει που ειμαι παντα και θα φωναζω ΠΑΟΚ!!!!Ακομα και τωρα πιστευω πως μπορουμε να προκριθουμε!!!!!
Το γεγονος οτι μπορει να εχουν καταλαβει το λαθος και να θελουν να το προλαβουν πριν γινει εγκλημα,το εχει σκεφτει κανεις??
Οποιος εχει στραβωσει.......τον πουλο!Στ'@ρχιδια μου ο Μπερετα και ο Σαντος και ολοι!!!!!!Εγω θα ειμαι εκει που ειμαι παντα και θα φωναζω ΠΑΟΚ!!!!Ακομα και τωρα πιστευω πως μπορουμε να προκριθουμε!!!!!
Βλέπω ότι δυστυχώς ΑΝΟΙΞΕ ο ασκός.......Καλά ξεμπερδέματα....
Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ραδιόφωνα, δε βλέπω τηλεόραση, η μόνη πηγή για τα του ΠΑΟΚ είναι αυτό το site...Κάποιοι φίλοι φαίνεται να έχουν καλύτερη ενημέρωση και να μη την μοιράζονται με τους υπόλοιπους.....
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, πως το βασικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ....και για να ακριβολογώ, το δι-ΠΟΛΟ ΖΖ και όχι το δι-ΔΥΜΟ ΖΖ, όπως κάποιοι που φαίνεται ότι ζούσαμε σε εικονική πραγματικότητα πιστεύαμε.
Αν ισχύουν αυτά που αναφέρετε αδέλφια, αλλά κυρίως αυτά που ΔΕΝ αναφέρετε, πιστέψτε με, το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πρόβλημά μας είναι ο προπονητής, ο Άγιαξ, ο Σάλπι ή τα χρέη......
Πολλά θα μπορούσα να πω για την απομάκρυνση Μπερέττα, αλλά θα ήταν σα να λέω σε καρκινοπαθή ότι το πρόβλημά του είναι το συνάχι...
Θα περιμένω να καταλαγιάσει η σκόνη και θα παρακαλούσα τα αδέλφια που έχουν έστω και ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτά που λένε (ή δε λένε) ισχύουν, να τις καταθέσουν....
Αν δεν το κάνουν, προσωπικά θα εκλαμβάνω όλα τα υπονοούμενα ως ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ....
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ (ποιός απ' όλους τους ΠΑΟΚ αλήθεια??)
Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ραδιόφωνα, δε βλέπω τηλεόραση, η μόνη πηγή για τα του ΠΑΟΚ είναι αυτό το site...Κάποιοι φίλοι φαίνεται να έχουν καλύτερη ενημέρωση και να μη την μοιράζονται με τους υπόλοιπους.....
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, πως το βασικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ....και για να ακριβολογώ, το δι-ΠΟΛΟ ΖΖ και όχι το δι-ΔΥΜΟ ΖΖ, όπως κάποιοι που φαίνεται ότι ζούσαμε σε εικονική πραγματικότητα πιστεύαμε.
Αν ισχύουν αυτά που αναφέρετε αδέλφια, αλλά κυρίως αυτά που ΔΕΝ αναφέρετε, πιστέψτε με, το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πρόβλημά μας είναι ο προπονητής, ο Άγιαξ, ο Σάλπι ή τα χρέη......
Πολλά θα μπορούσα να πω για την απομάκρυνση Μπερέττα, αλλά θα ήταν σα να λέω σε καρκινοπαθή ότι το πρόβλημά του είναι το συνάχι...
Θα περιμένω να καταλαγιάσει η σκόνη και θα παρακαλούσα τα αδέλφια που έχουν έστω και ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτά που λένε (ή δε λένε) ισχύουν, να τις καταθέσουν....
Αν δεν το κάνουν, προσωπικά θα εκλαμβάνω όλα τα υπονοούμενα ως ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ....
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ (ποιός απ' όλους τους ΠΑΟΚ αλήθεια??)
Αν ειρωνευεσε τον Φαντομα, ανακαλω και ζητω συγνωμη.Rizla έγραψε:Δεν με καταλαβες...
Κατι τετοιο ταιριαζει πιο πολυ στην εικονα που εχω σχηματισει για σενα (βλεπε Αβαταρ, ΝικΝειμ κτλ)
- sourmenetes
- Moderator
RIZLA οτι και να ηθελες να πεις και αστειο να ηταν τετοια ωρα λεγεται ρε φιλαρακι????
Δεν ποναει ζαγορ???
Μην τρελαθουμε..
Αμα δεν ποναγε γιατι πηρε την ομαδα μεσα απο τα σκατα???
Εισαι φαουλ αυτη τη στιγμη...Οταν υπαρχει προβλημα συσπειρωση χρειαζεται οχι διχονοια.
Δεν ποναει ζαγορ???
Μην τρελαθουμε..
Αμα δεν ποναγε γιατι πηρε την ομαδα μεσα απο τα σκατα???
Εισαι φαουλ αυτη τη στιγμη...Οταν υπαρχει προβλημα συσπειρωση χρειαζεται οχι διχονοια.
Εγώ σε κατάλαβα...αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια!!!! Δυσκολες ώρες περνάμε λέμε...Rizla έγραψε:Δεν με καταλαβες...