Θεόδωρος Ζαγοράκης
- sourmenetes
- Moderator
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
ενω ειναι σοβαρο να επιβληθουν οι παικτες στον προπονητη...!!!toursounidis έγραψε:Ασοβαρο θα ηταν να επιμεινουν σε μια αποδεδειγμενα λαθος επιλογη τους,οπως επισης ασοβαρο θα ηταν να προσπαθησουν να επιβαλλουν εναν προπονητη σε 25 παικτες

- WestBlock4
Εγω βλεπω ο ζαγορακης εχει χασει τη μπαλα..
ας μην εκανε καμια μεταγραφη... οποιον παιχτη κ να φερεις χωρις προπονητη δε πας πουθενα...
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
ας μην εκανε καμια μεταγραφη... οποιον παιχτη κ να φερεις χωρις προπονητη δε πας πουθενα...
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
- toursounidis
moican4 έγραψε:ενω ειναι σοβαρο να επιβληθουν οι παικτες στον προπονητη...!!!toursounidis έγραψε:Ασοβαρο θα ηταν να επιμεινουν σε μια αποδεδειγμενα λαθος επιλογη τους,οπως επισης ασοβαρο θα ηταν να προσπαθησουν να επιβαλλουν εναν προπονητη σε 25 παικτες
Οχι να επιβληθουν στον προπονητη,αλλα να τον δεχτουν να τον σεβαστουν και να τον αναγνωρισουν,πραγματα που δεν επιβαλλονται..Και οποιος προεδρος προσπαθησε να επιβαλλει προπονητη χτυπησε το κεφαλι του
- nyxteridas
Ο επόμενος θα είναι ο Ζαγόρ, θα κράξουμε λίγο τώρα, θα βγει να πει δεν αντέχω κτλ και θα την κάνει, έτσι κι άλλιώς δεν θα ναι η πρώτη φορά. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...
Κι ο Σαντος ειχε χασει σε καποιες στιγμες τα αποδυτηρια αλλα στηριχτηκε........Μιλαμε για απολυση εντος 23 ημερων.......Τα λογια περιττευουν.......
toursounidis έγραψε:moican4 έγραψε:ενω ειναι σοβαρο να επιβληθουν οι παικτες στον προπονητη...!!!toursounidis έγραψε:Ασοβαρο θα ηταν να επιμεινουν σε μια αποδεδειγμενα λαθος επιλογη τους,οπως επισης ασοβαρο θα ηταν να προσπαθησουν να επιβαλλουν εναν προπονητη σε 25 παικτες
Οχι να επιβληθουν στον προπονητη,αλλα να τον δεχτουν να τον σεβαστουν και να τον αναγνωρισουν,πραγματα που δεν επιβαλλονται..Και οποιος προεδρος προσπαθησε να επιβαλλει προπονητη χτυπησε το κεφαλι του
ολα ξεκινανε απο πανω..Για να τον δεκτουν και να τον σεβαστουν πρεπει να μιλησει η διοικηση..Οπως ειχε παρε ιθεση με Σαντος και εκοψε το βηχα...Εδω ομως αναλογο πραγμα δεν εγινε...
- toursounidis
Και αυτο ακριβως (οτι απολυθηκε σε 23 μερες)ενισχυει μεσα μου το ποσο σωστο ειναι που εφυγε,το οτι δεν εκανε..Γιατι δεν τον εδιωξε καποιος γερο-περιεργος βλ. Σωκρατης αλλα ο Τεο.
- WestBlock4
Ε και που τον εδιωξε τι εγινε???? το θεμα ειναι οτι δεν τον εφερε ο γερο σωκρατης αλλα ο τεο.....
δηλ οι γαυροι που κοροιδευαμε χρονια τωρα με τους προπονητες ειναι μλκες και εμεις μαγκες ε.?
- toursounidis
Φιλε μου η ψυχολογια των παικτων με τον συγκεκριμενο ηταν στο 20% απο περυσι (τουλαχιστον οπως τους εβλεπα εγω).Και μονο η ψυχολογια τους να ανεβει μεχρι την Τεταρτη ειναι θετικο..
Πες τα ρε Μοικανε.......Καναμε αυτο που κοροιδευαμε......moican4 έγραψε:δηλ οι γαυροι που κοροιδευαμε χρονια τωρα με τους προπονητες ειναι μλκες και εμεις μαγκες ε.?
- toursounidis
Οχι! Και αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι ο Σαντος ειχε στηριχτει αποδυκνυει οτι ειναι σοβαρη η διοικηση και δεν θελει να κανει τις κοροιδιες των γαυρων με τους προπονητες.Απλα ο συγκεκριμενος δεν εκανε!!moican4 έγραψε:δηλ οι γαυροι που κοροιδευαμε χρονια τωρα με τους προπονητες ειναι μλκες και εμεις μαγκες ε.?
Εγώ έχω χάσει λιγάκι την πίστη μου στον Ζαγόρ.Την έκανε απο την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και άφησε τον Ζήση να βγάλει το κάρο απο την λάσπη. Κι ο Ζήσης μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Κι έπειτα επέστρεψε σαν κύριος στην προεδρική του καρέκλα...nyxteridas έγραψε:Ο επόμενος θα είναι ο Ζαγόρ, θα κράξουμε λίγο τώρα, θα βγει να πει δεν αντέχω κτλ και θα την κάνει, έτσι κι άλλιώς δεν θα ναι η πρώτη φορά. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...
Oλες οι δικαιολογιες που ψαχνουμε ειναι παπαριες....
Η αληθεια ειναι οτι η διοικηση στο θεμα προπονητης τα εκανε ΣΚΑΤΑ. και -

Η αληθεια ειναι οτι η διοικηση στο θεμα προπονητης τα εκανε ΣΚΑΤΑ. και -