Τι εννοείς θα ξεσκιστεί??moican4 έγραψε: ...
Οποιος και να ειναι θα ξεσκιστει....Τελος..!!!
...
Θα ξεσκιστεί για να πάει καλά?
Ή θα ξεσκιστεί από τα μέσα ?
Τι εννοείς θα ξεσκιστεί??moican4 έγραψε: ...
...
PRAKTORINOS έγραψε:Καλά και ο Βασιλόπουλος είναι κατά το ήμισυ μ@λάκας.lion έγραψε:O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
Κατά το άλλο ήμισυ είναι... χονδρομ@λάκας.
Έτσι... συν ότι πρέπει κάποιος επιτέλους να μιλήσει στον κόσμο άμεσα και όχι μέσω μμε...Επιτέλους δηλαδή, χάθηκε η επικοινωνία με τον κόσμο;trelopaoki444 έγραψε:Την προηγουμενη φορα που διωξαμε πριν καλα καλα ξεκινησει η σεζον τον προπονητη, τον αντικαταστησαμε αμεσως με καποιον πολυ καλυτερο. Εχω τουλαχιστο την απαιτηση να γινει και τωρα το ιδιο...
giapas έγραψε:Τι εννοείς θα ξεσκιστεί??moican4 έγραψε: ...
...
Εγώ αυτόν θέλω!!!Enide έγραψε:mauros hmer έγραψε:![]()
![]()
![]()
giapas έγραψε:Τι εννοείς θα ξεσκιστεί??moican4 έγραψε: ...
...
Δεν χρειάζεται σενάρια η ομάδα αυτή την στιγμή.moican4 έγραψε:Ο Επομενος προπονητης θα ειναι καθαρα επιλογη Ζαγορακη που θα ειναι η ο Δερμιτζακης η ο Δωνης...
ΥΓ.Τελικα τον Βρυζα τον "αδειασε" η οχι ο Ζαγορ ..? Γιατι κανενας δεν βλεπω να λεει τιποτα..Μετα μας πειραζουν τα δημοσιευματα οτι δεν μιλιουνται..
Με πρόλαβες...χαχαχαJeremy4 έγραψε:Πρόταση στον Μάρτιν Γιόλ ΤΩΡΑ!!!
Δηλαδή ρε αδερφέ εσύ τι θέλεις τώρα...βραβείο;karlat85 έγραψε:Ειπα δεν θα ασχοληθω με το θεμα,αλλα καποιοι εδω μας βγαλαν τρελους,και οτι μονο εμεις βλεπαμε ολα αυτα τα αρνητικα,και οτι μονο φιλικα ειναι,μην γκρινιαζετε,οτι η ομαδα επαιζε κουτουρου,καποιοι θελαν και να μας σκοτωσουν,για να σας δω ρε αλανια τωρα,τι εχετε να πειτε
Τι να πουμε ρε φιλε??????????Μιλαμε για μια τελειως ασοβαρη κινηση...........Ποτε προλαβε να κριθει ο Μπερετα??????????karlat85 έγραψε:Ειπα δεν θα ασχοληθω με το θεμα,αλλα καποιοι εδω μας βγαλαν τρελους,και οτι μονο εμεις βλεπαμε ολα αυτα τα αρνητικα,και οτι μονο φιλικα ειναι,μην γκρινιαζετε,οτι η ομαδα επαιζε κουτουρου,καποιοι θελαν και να μας σκοτωσουν,για να σας δω ρε αλανια τωρα,τι εχετε να πειτε