Καλά και ο Βασιλόπουλος είναι κατά το ήμισυ μ@λάκας.lion έγραψε:O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
Κατά το άλλο ήμισυ είναι... χονδρομ@λάκας.
Καλά και ο Βασιλόπουλος είναι κατά το ήμισυ μ@λάκας.lion έγραψε:O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
++++ Έτσι είναι ακριβός το πράγμα κάναμε αυτό που κοροϊδεύαμε στον Κόκαλληnikos55 έγραψε:mauros hmer έγραψε:Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αγωνιστηκά θέματα, γιατί θεωρώ ότι είναι έξω απ΄τα χωράφια μου.
Αυτή όμως είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν.
Δεν έιναι μόνο ότι τινάζεις στον αέρα ότι έχτιζες 3 χρόνια (προφίλ σοβαρής ομάδας)
είναι ότι τινάζεις στον αέρα τον σχεδιασμό της χρονιάς,
το μπάτζετ που θα πάει σε αποζημειώσεις (συναινετικό δεν σημαίνει τζάμπανταν),
την ηρεμία στα αποδυτήρια (η καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να φάει τον προπονητή)
και πολλά άλλα
Λέτε μαζί με τον Δερμιτζάκη να έρθει μαζί και το παγκοσμίου φήμης τεχνικό επιτελείο του Πάνθραξ???????
Ό,τι χειρότερο...
Δυστυχως νομιζω οτι ετσι ειναι. Εχω ξενερωσει τελειως. Μακαρι να μην το πληρωσουμε, αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Ψαχνεις προπονητη για 4 μηνες και τον τρως σε 4 βδομαδες.
mauros hmer έγραψε:Ενίντε ,Enide έγραψε:Εγώ πάντως θέλω ο επόμενος να είναι αγέλαστος και κακοντυμένος
Αυτός σου κάνει????
mauros hmer έγραψε:
εσυ που ακουσες για πες και σε εμας που δεν ακουσαμεPhotis έγραψε:Ακούστε τι λέει τώρα στο 103fm για τον Γκαρσία..που μίλησε στα ίσια στον ΤΕΟ...
jacarta έγραψε:Έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η επιστροφή.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για τον ιδιο μιλατε ???mauros hmer έγραψε:
Τι εννοείς θα ξεσκιστεί??moican4 έγραψε: ...
Οποιος και να ειναι θα ξεσκιστει....Τελος..!!!
...
PRAKTORINOS έγραψε:Καλά και ο Βασιλόπουλος είναι κατά το ήμισυ μ@λάκας.lion έγραψε:O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
Κατά το άλλο ήμισυ είναι... χονδρομ@λάκας.
Έτσι... συν ότι πρέπει κάποιος επιτέλους να μιλήσει στον κόσμο άμεσα και όχι μέσω μμε...Επιτέλους δηλαδή, χάθηκε η επικοινωνία με τον κόσμο;trelopaoki444 έγραψε:Την προηγουμενη φορα που διωξαμε πριν καλα καλα ξεκινησει η σεζον τον προπονητη, τον αντικαταστησαμε αμεσως με καποιον πολυ καλυτερο. Εχω τουλαχιστο την απαιτηση να γινει και τωρα το ιδιο...