Μario Beretta
Re: Μario Beretta
Η απόφαση είναι από κοινού με τον Μπερέττα...Άρα και εκείνος ζήτησε να φύγει γιατί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί...το καλό μάλλον γλυτώνουμε την αποζημίωση...

Αποκλειστικά Στον Sport 103fm: Τέλος Ο Μπερέτα Από Τον ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2010 09:07
Όπως αποκλειστικά ανέφερε πριν απόο λίγο ο sport 103 fm ο Μάριο Μπερέτα θα αποτελέσει παρελθνό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Από χθες αργά το βράδυ οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας συζήτησαν και πήραν την απόφαση τους. Αυτή ήταν μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ιταλό προπονητή Μάριο Μπερέτα.
Οι διοικούντες του συλλόγου παρατήρησαν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας που φυσικά στα φιλικά της Γερμανίας έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο.
Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζοντας ότι πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα καθώς υπάρχει σε λίγες ημέρες ο μεγάλος αγώνας πήραν την απ΄φοαση αυτήν χθες τα ξημερώματα.
Απομένονται οι τελικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Μπερέτα και τους συνεργάτες του.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... 1&Itemid=2
Σόρυ που δεν το έβαλα όλο πριν. Αλλά είμαι μουδιασμένος...
Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2010 09:07
Όπως αποκλειστικά ανέφερε πριν απόο λίγο ο sport 103 fm ο Μάριο Μπερέτα θα αποτελέσει παρελθνό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Από χθες αργά το βράδυ οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας συζήτησαν και πήραν την απόφαση τους. Αυτή ήταν μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ιταλό προπονητή Μάριο Μπερέτα.
Οι διοικούντες του συλλόγου παρατήρησαν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας που φυσικά στα φιλικά της Γερμανίας έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο.
Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζοντας ότι πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα καθώς υπάρχει σε λίγες ημέρες ο μεγάλος αγώνας πήραν την απ΄φοαση αυτήν χθες τα ξημερώματα.
Απομένονται οι τελικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Μπερέτα και τους συνεργάτες του.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... 1&Itemid=2
Σόρυ που δεν το έβαλα όλο πριν. Αλλά είμαι μουδιασμένος...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:

τι γίνεται ρε πστ μου!
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι στο π@υτσο γίνεται?
Απο εχθες το βράδυ έφαγα 1000 vote-down επειδη σας έλεγα την αλήθεια....
Τώρα φίλε eleos ελπίζω να κατάλαβες οτι δεν ήμουνα διχαστικός αλλά πολυ καλά πληροφορημένος
Τώρα φίλε eleos ελπίζω να κατάλαβες οτι δεν ήμουνα διχαστικός αλλά πολυ καλά πληροφορημένος
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρουμε, μακάρι να ξέραμε. Εγώ προς το παρόν έχω αρχίσει κάτι άναρθρες κραυγές...
Κάτι για να αλλάξει και να αφυπνίσει την ομάδα....Αυτό γίνεται...Εγώ θεωρώ σωστή την απόφαση ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΠΕΡΕΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μαζί το λέγαμε...ήταν φανερό...Το λάθος το χρεώνω στη διοίκηση όμως με το πείραμα Μπερέττα...PARASANDALOS έγραψε:εγω το ειχα πει βραδυ θα φυγει και κραζατε
κ τελικα εφυγε μεσημερι..![]()
![]()

Και χέστηκα για το Μπερέττα έτσι, αυτό είναι το λιγότερο.
Για όλα τα άλλα στεναχωριέμαι:
- Χάθηκε η προετοιμασία.
- Πλήγμα στο κύρος της ομάδας.
- Το επίσημο παιχνίδι σε 6 μέρες.
Για όλα τα άλλα στεναχωριέμαι:
- Χάθηκε η προετοιμασία.
- Πλήγμα στο κύρος της ομάδας.
- Το επίσημο παιχνίδι σε 6 μέρες.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
α ναι φωταρα
να δω που ειναι αυτοι που μας κραζαν....οι ελπιδοφοροι και οι ξερολες...της μπαλλας..
πλακα κανω ετσι να σπασω λιγο τη κατασταση