31. Lucio Filomeno
Re: 31. Lucio Filomeno
Όχι, δεν κάνω πλάκα..Απλά έχουμε διαφορετική άποψη..
Για τους άλλους δύο πάντος θα συμφωνήσω.
Για τους άλλους δύο πάντος θα συμφωνήσω.
- JohnnyCash
Σημερα στο πρωτο ημιχρονο ετρεχε μονος του...Ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν ειναι εξτρεμ,μαλλον δοκιμαζει ο Ιταλος και δεν νομιζω να τον κρατησει εκει..
ή στον παγκο ή στη κορυφη της επιθεσης....οχι αλλο γραμμη ή δευτερος φορ......τα μυαλα μας πονανε
ενας μετριος παιχτης που θα φαινοταν περισσοτερο σε ομαδες οπως η τριπολη και ο ηρακλης.
δεν ειναι επιπεδου τσ.λιγκ.
δεν ειναι επιπεδου τσ.λιγκ.
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε ακόμη στην αρχή γιασ να τον κρίνουμε. Η ομάδα από τη μέση και μπροστά ουσιαστικά είναι μισή, οπότε δεν μπρούμε να περιμένουμε από τον Λουκιανό να αποδώσει ως χάφ, ή αριστερό εξτρέμ. Έλεος! Ο άνθρωπος είναι φορ.
Δεν θα τον κρίνω για χθές γιατί απλά έπαιξε σε θέση την οποία δεν την έχει. Τον είχαμε ξαναχρησιμοποιήσει 1-2 φορές σε αυτή τη θέση και πέρυσι στις αρχές (νομίζω φιλικά ήταν και τότε) και δεν απέδωσε.
- kotsos
Δυστυχώς λόγω των περσινών τραυματισμών είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα για τον Αργεντίνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει διάθεση, κάτι που απουσιάζει από την πλειοψηφία του ρόστερ. Και εγώ συμφωνώ πως η θέση του είναι στην κορυφή. Χάρις στην ταχύτητα και στην τεχνική του ( 3 φορές στα φιλικά κοντρόλ με το αριστερό σουτ με το δεξί, 1 γκολ) πιστεύω πως μαζί με τον Σάλπι μπορούν να αποτελέσουν ένα φοβερά εκρηκτικό και ποιοτικό επιθετικό ντουέτο. Πόσο μάλιστα εάν τροφοδοτούνται από παίκτες τύπου Βιερίνια. Όλα αυτά τα ωραία όμως σε μια ομάδα με ρυθμό και αγωνιστικό πλάνο, στοιχεία που απουσιάζουν πλήρως προς το παρόν..
Μπάλα ξέρει και το απέδειξε στα πλέι όφ, παρόλο που δεν τον πίστευα.
Τώρα αν μπορέσει να σταματήσει να ζαλίζει το τόπι και να βγάλει καμιά μπαλιά με τη μία, θα βοηθήσει πολύ.
Τώρα αν μπορέσει να σταματήσει να ζαλίζει το τόπι και να βγάλει καμιά μπαλιά με τη μία, θα βοηθήσει πολύ.
- Aureliano Buendia
σαν να βλεπω τον σκαρμουτσο ειναι ο ατιμος
καλη τεχνικη καλα σουτ αλλα τρεχει με χειροφρενο
και σαν στυλ και το πως τρεχουν μοιαζουν
αμα ερθει κανενας αγγελος τον βλεπω βασικο μιας και ειχε αδυναμια στον σκαρμουτσο
καλη τεχνικη καλα σουτ αλλα τρεχει με χειροφρενο
και σαν στυλ και το πως τρεχουν μοιαζουν
αμα ερθει κανενας αγγελος τον βλεπω βασικο μιας και ειχε αδυναμια στον σκαρμουτσο
-
Απο οτι ειδα εγω τιποτα ιδιαιτερο... εκτος απο την σεντρα στο γκολ... αλλα νταξ ας πει καποιος αλλος γιατι εγω δεν πολυκοιτουσα τον αγωνα