Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Μα, αυτα που ειπα δεν πηγαιναν προσωπικα σε σενα, ουτε κατα διανοια, αφορμη απλα πηρα και σορυ αν παρανοηθηναν.
Υπαρχουν πολλοι ομως που τον παπα τον τρωνε , γενικως. Και δυστυχως το "μη βλεπετε παντου εχθρους" και το "τερμα οι μακεδονομαχοι" του Γρηγοριαδη το πηγαν στο αλλο ακρο (μη μας πουν και κολλημενους).
Οσο για την "ΕΞΕΔΡΑ" μου αρεσει κι εμενα, πολυ, οχι λογω εγκυροτητας αλλα γιατι ειναι η μονη εφημεριδα που μπορω να τη διαβασω σελιδα-σελιδα. Ακομα και τα ρεπορταζ των αλλων αλλα περα απο αυτα εχει πολλα αξιολογα ακομα, απο σοβαρα μεχρι αστεια. Νομιζω οτι ειναι μακραν η καλυτερη ουδετερη αθλητικη εφημεριδα και η μονη που αγοραζω απο του λογου τους.
Υπαρχουν πολλοι ομως που τον παπα τον τρωνε , γενικως. Και δυστυχως το "μη βλεπετε παντου εχθρους" και το "τερμα οι μακεδονομαχοι" του Γρηγοριαδη το πηγαν στο αλλο ακρο (μη μας πουν και κολλημενους).
Οσο για την "ΕΞΕΔΡΑ" μου αρεσει κι εμενα, πολυ, οχι λογω εγκυροτητας αλλα γιατι ειναι η μονη εφημεριδα που μπορω να τη διαβασω σελιδα-σελιδα. Ακομα και τα ρεπορταζ των αλλων αλλα περα απο αυτα εχει πολλα αξιολογα ακομα, απο σοβαρα μεχρι αστεια. Νομιζω οτι ειναι μακραν η καλυτερη ουδετερη αθλητικη εφημεριδα και η μονη που αγοραζω απο του λογου τους.
- navigator11
δεν παρανοησα φιλε μου,ουτε "θιχτηκα".απλα εξηγησα το γιατι εγω,που θελω να πιστευω οτι αντιλαμβανομαι απο μονος μου τι παιζει στο ελληνικο επαγγελματικο ποδοσφαιρο,δεν ασπαζομαι τον τροπο προσεγγισης στο θεμα ποδοσφαιρο του εν λογω εντυπου!δεν υπαρχει παρεξηγηση,προς ΠΑΟΚ(=ΘΕΟΥ) ....
θυμιζει υποθεση ριερα αυτο το πραγμα...lefis έγραψε:έχει κουράσει αυτό το πράγμα με τον κάμπορα. και σου πετάει και ένα Οπαδος του ΠΑΟΚ και μετά καταλαβαινεις ότι εννοει τον παπα απο την αργεντινή.είπαμε να ασχολείται μόνο με ότι αφορά τον ΠΑΟΚ αλλά ας κρατήσουν και ένα επίπεδο. θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι σκεπτόμενο ον
και εγω εκει ελπιζω φιλε μου οτι πρεπει να σκεφτονται καποιοι
ετσι ειναι....sidpanos έγραψε:συμφωνώ....
εντάξει..εφημερίδα είναι..θα έχει και την παπαριά της..
αλλά κατα τα άλλα...δεν είναι οπως τα παρουσιάζεται...
μια χαρα μπορείς να διαβάσεις αρθρα...
και εννοείται καμία σχέση με τις φυλλάδες των προηγούμενων διοικήσεων...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
κανένας δεν διαφώνησε με αυτό, αλλά υπάρχουν φορές που παραείναι γραφικοί.
π.χ. αυτό το πρωτοσέλιδο με τον κάμπορα ήταν για γέλια.
μπορούν να περάσουν την πολιτική τους πιο απλά και σοβαρά.
π.χ. αυτό το πρωτοσέλιδο με τον κάμπορα ήταν για γέλια.
μπορούν να περάσουν την πολιτική τους πιο απλά και σοβαρά.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Στην Χαλκιδική εκπέμπει στους 99,5-FM,
όχι όμως όλες τις ώρες.
Για λεπτομέρειες πάρε στον Σπορτ-103 και ρώτησε, στα τηλ. : 2310-560103 ή 560000 ή 560104

όχι όμως όλες τις ώρες.
Για λεπτομέρειες πάρε στον Σπορτ-103 και ρώτησε, στα τηλ. : 2310-560103 ή 560000 ή 560104

στο iPhone πλεον εδω και μια εβδομαδα δεν μπορω να ακουω σπορ 103 ενω
λιμπερο και μετροπολις τα πιανω κανονικα
(( mesw Internet panta
λιμπερο και μετροπολις τα πιανω κανονικα

Έχω πρόβλημα και εγώ εδώ και αρκετό καιρό μέσω της εφαρμογής Greek Radio για Mac και iPhone και μέσω iRadio GR για iPhone.
Το κάνει πολύ συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Το κάνει πολύ συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
δούκα μην ξαναβγάλεις τον νικόλα. φτάνει πια αυτό το παραμυθι με τον τρελλό.
Φίλε και να μη βγει στον Δούκα του δίνεται βήμα στους διάφορους Ζαγοροκαμόρες για το παραληρημά του. Εγώ πάντως την έχω βρει τη λύση με τη πάρτη του κλείνω απλά το ραδιόφωνο με το που ακούσω τη φωνούλα του. 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
και ποια η απάντηση στις διαμαρτυρίες ακροατών για τον νικόλα?
/....εντάξει ο νικόλας είναι, έχει ιστορία!
κουραφέξαλα! και εμείς έχουμε ιστορία στον ΠΑΟΚ. όλοι εμείς οι ανώνυμοι που τα ακουμπαμε κάθε χρόνο στην Ομάδα και ματώνουμε ο καθένας με τον τρόπο του.
του κοψε ο Ζαγοράκης τα χαρτζιλίκια και γαυγίζει. και τον βγάζουνε οι άλλοι για ακροαματικότητα.
/....εντάξει ο νικόλας είναι, έχει ιστορία!
κουραφέξαλα! και εμείς έχουμε ιστορία στον ΠΑΟΚ. όλοι εμείς οι ανώνυμοι που τα ακουμπαμε κάθε χρόνο στην Ομάδα και ματώνουμε ο καθένας με τον τρόπο του.
του κοψε ο Ζαγοράκης τα χαρτζιλίκια και γαυγίζει. και τον βγάζουνε οι άλλοι για ακροαματικότητα.
Μη μασάς αν έχει ιστορία να τον βάλουν σε μουσείο για να τον καμαρώνουν εγώ δεν τον πρόλαβα στα τσιμέντα της Τούμπας ότι ξέρω για αυτόν είναι απ΄αυτά που ακούω από τους παλιότερους. Αν όλοι αυτοί οι ραδιοφωνατζήδες που τον αφήνουν να εκτίθεται στα FM λόγω σεβασμού προς την ιστορία του νομίζουν ότι του κάνουν καλό τότε τι να πω απλά ΛΥΠΑΜΑΙ
Αυτός που μιλάει τώρα στο 103 είναι ο Ζοζέ ή με γελούν τ' αυτιά μου?