Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Και.....που κολαει αυτο με τα διαρκειας?^^ ;p

παμε στις 7000 μεχρι να αυξηθει η τιμη και αλλες 8000 μετα πακετο και κλεισαμε!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ Μ@@ΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Ξέρει κανείς πόσα έχουν πουληθεί εώς τώρα??
:? :?
:!: :!:
BIANCONERO4

Δημοσίευση από BIANCONERO4 »

Τελικα τι εγινε ρε Τασουλη..το πουλας η οχι το διαρκειας σου?

1. Αρχικα ειπες "πουλαω το διαρκειας μου επειδη πουλησαν το Χριστοδουλοπουλο"!!!!
2. Μετα ειπες οτι το δινεις αλλα σε ενα μηνα!!!!!!
3. Και τελος ειπες οτι δεν το δινεις αλλα θα πας μονο σε 3 ματς για να βρισεις τους Αθηναιους!!!!!!

Μεταφραζω λοιπον για οποιον δεν καταλαβε:
1. Μπηκες για να ριξεις το δηλητηριο σου σε ΠΑΟΚτσηδες ΚΑΙ εδω μεσα οπως και σε αλλα Φορουμ και για να γινεις πιο πιστευτος πεταξες αυτο για το διαρκειας!!
2. Στη συνεχεια αφου ειδες οτι πολλοι θελαν να στο αγορασουν καταλαβες οτι θα καρφωθεις...λογικο ειναι: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Οποτε λες..."το πουλαω αλλα σε ενα μηνα (γιατι αραγε δεν μας ειπες καμια καλη δικαολογια) αφου σκεφτηκες οτι σε ενα μηνα θα εχει ξεχαστει το θεμα!
3. Επειδη ομως εσυ θελεις να συνεχιζεις να κυκλοφορεις εδω μεσα και επειδη αρχισαν να σε ρωτανε "γιατι σε ενα μηνα?" και δεν ειχες τι να απαντησεις, αλλαξες παλι τροπαρι και ειπες οτι δεν το πουλας αλλα θα πας σε τρια ματς ολα κι ολα κι αυτο μονο για να βρισεις. Ακομα κια τωρα προσπαθεις να κανεις ζημια,κανοντας αναφορες για βρισηματα στις κερκιδες της Τουμπας με αλλους ΠΑΟΚτσηδες!!
!!

Το παραμυθι δεν ειναι καινουριο...Πριν κανα 2 χρονια αρχες της χρονιας σταλθηκε ενα μηνυμα σε ραδιοφωνικο σταθμο παλι με τιτλο "πουλαω το διαρκειας μου γιατι ειμαι απογοητευμενος απο...μπλα..μπλα..."
Επικοινωνησα προσωπικα με τον παρουσιαστη της εκπομπης που προσφερθηκε να κανει το κονε για να αγορασω το διαρκειας του συγκεκριμενου κυριου και αυτος μου ειπε οτι θα επικοινωνησει μαζι με το ατομο εκεινο και θα με επαιρνε για να γινει η αγοροπωλησια!!
Τελικα μετα απο Ωρες με πηρε τηλεφωνο για να μου πει οτι δεν τον εβρισκε στο τηλεφωνο και οτι ισως μετανιωσε!!
Φυσικα τα πραγματα ηταν απλα..το μηνυμα εκεινο δεν σταλθηκε ποτε απο ΠΑΟΚτση!!
Δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος εκεινος αρειανος που ειχε στειλει και εκεινο το μηνυμα..παντως ΠΑΟΚτσης δεν εισαι σιγουρα αγορακι μου!!

Αν ειχες διαρκειας θα το πουλαγες και αφου θες τοσο να πας σε εκεινα τα ματς μπορεις με πολυ λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εδωσες να πας να τα δεις...παιρνεις 250 απο το διαρκειας πισω..και με 60-70 ευρω βλεπεις τα ντερμπυ!! Οποτε κερδιζεις 180 ευρω χωρις να εχεις τιποτα να χασεις!!

Οπως ελεγαν λοιπον και οι Γριες...:

ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ - ΠΟΥΛΑ........
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Φιλε bianconero επειδη εισαι νεος εδω μεσα (οχι οτι ειμαι ο παλιος ) o tasoulis ειναι ΠΑΟΚτσης και εγω του το ζητησα το διαρκειας του. απλα εκεινη την στιγμη πιστευω οτι ηταν παρα-φορτωμενος με την υποθεση.τωρα πιστευω να εχει ηρεμησει και να ερθει σε ολα τα ματς.

(με τον τασο δεν εχω καμια σχεση απλα γραφω αυτο που πιστευω)
ten ten

Δημοσίευση από ten ten »

αν υπολογισουμε οτι η κινηση θα συνεχιστει με τον ιδιο ρυθμο τα 15 χιλιαρικα τα πιανουμε.μεγαλη μαγκια αδερρφια!εγω δεν πηρα ακομα θα παρω τον αλλο μηνα τα 2 που μου αναλογουν.ηθελα να μαθω αν γινετε να παραχωρω την θεση μου επειδη ζω εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
atrotosG4

Δημοσίευση από atrotosG4 »

MAS PERDEPSE O TASOULIS TORA K AFTOS EXI DIKIO SE AFTA POU LEI OX MORE MIN MALONETE OLOI PAOK EISTE K KALITERA NA MIN AGORASI KANIS TO DIARKIAS TOU TASOULI EAN FISIKA TO POULISI KALITERA NA PAI NA PARI ENA ALO KENOURIO GIA NA BOITHISI PIO POLI IN OMADA PAOK EISTAI OLOI TELOS :?
Άβαταρ μέλους
τρουλλος

Δημοσίευση από τρουλλος »

ti na sou po bre palikari mou... kai osous diafonune.. eidika an tous apotrepei sto na agorasoun diarkeias! den einai apla pragmatikoi paoktsides... olo gkrinia eiste merikoi :?:
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

Μπράβο σου ρε τρούλλε...άντε για να τα ακούνε αυτοί που κατά τη γνώμη μου μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στον ΠΑΟΚ μας!!!!

Άντε πάρτε διαρκείας ρε και σταματήστε την μουρμούρα!!!!

:!:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

με την μεχρι στιγμης κινηση και δεδομενου οτι θα ερθουν ακομα 4-5 παικτες αναμεσα τους και καποιος κραχτης εκτιμω οτι θα πουληθουν αρκετα πανω απο 15000 διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μα το θέμα δεν είναι οι μεταγραφές .. το θέμα είναι ότι μεγάλος αριθμός Παοκτσήδων το έχει στο πρόγραμμα, απλά θα πάρει πιο μετά!
Μέχρι τις 20 τόσο Αυγούστου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε 2 μήνες γεμάτους .. μη μασάτε!

Υγ: Πέρυσι τέτοιο καιρό ξεκινούσε η διάθεση των εισιτηρίων ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Δευ 23 Ιουν 2008, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Oι εκτιμήσεις της διοίκησης είναι ότι αυτή η εβδομάδα που έχουμε, και είναι και η τελευταία των φτηνών εισιτηρίων, η κίνηση θα είναι η μεγαλύτερη. Η δική μου εκτίμηση είναι ό,τι οτιδήποτε είναι να ανακοινώσει η διοίκηση περί μεταγραφών, θα το πράξει έπειτα από τη βδομάδα που διανύουμε για να ανανεώσει και να αναπτερώσει το ενδιαφέρον ενόψει, μάλιστα και της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας την επόμενη Τρίτη στο ΝΑΟ..

Αν θέλετε να σας πω κι έναν ενδεικτικό αριθμό για το σύνολο των διαρκείας που θα πουληθούν, είμαστε κοντά στη μέση... Άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

atrotosG4 έγραψε:MAS PERDEPSE O TASOULIS TORA K AFTOS EXI DIKIO SE AFTA POU LEI OX MORE MIN MALONETE OLOI PAOK EISTE K KALITERA NA MIN AGORASI KANIS TO DIARKIAS TOU TASOULI EAN FISIKA TO POULISI KALITERA NA PAI NA PARI ENA ALO KENOURIO GIA NA BOITHISI PIO POLI IN OMADA PAOK EISTAI OLOI TELOS :?

Από ότι ξέρω ο Aτρωτος είναι 18 χρονων πιτσιρίκι (χωρίς αυτό να το εννοώ υποτιμητικά). E λοιπόν είπε εδώ μέσα μέχρι τώρα την πιο σωστή κουβέντα και καλο θα ήταν να λάβουμε υπ' όψιν τα λόγια του και να σταματήσουμε τον αλληλοσπαραγμό και τις γκρίνιες μεταξύ μας.

Όλοι μας ΠΑΟΚ είμαστε και ΠΑΟΚ θα μείνουμε!!!

Όχι στη διχόνοια!!!

Ναι στην ομόνοια!!!

Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους μας!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Toss4 έγραψε:Ναι στον Βαρδαρη ρε και στην Αριστοτελους.. Ποια ομονοια??? χαχα :lol:

ΠΑΟΚαρα μου αντε ολοι διαρκειας αδερφια να τελαθουμε κιαλλο εμεις και να τρελανουμε ακομα περισσοτερο και τους αλλους..

:x :)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....καλοοοο!!!!!

Λοιπόν, διορθώνω: ΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΔAΡΗ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Εγώ παίδες κατέβηκα Σαλόνικα 3ήμερο σε ένα φιλαράκι μου και πήγα πηρα και το διαρκείας μου για να ερθω σε 3-4 ματσάκια του χρόνου...
Γιατί έχουμε και πανελληνίες!!!

Από του χρόνου όμως... ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΜΑΓΚΕΣ... του χρονου θα βγαλουμε γουστα!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αντε σημερα ξεπερναμε τα 8.000 ανετα ομος και απο δευτρα...............
χεχε εκει να δεις πια 10.000 μου λες..... :)
Τεο φερε τον παιχτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”