5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου με δημοσιοποιήσεις τέτοιου τύπου στην κεντρική...
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ADMIN TEAM (Εκτός Zorro4).
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ... (Δημοσιογράφων κλπ)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ... ακόμα και εξ αμελείας ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ "ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ").
ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤ@Ν@.
Ότι πληροφόρηση και αν έχει κάποιος Admin... ειδικά τέτοιου είδους ... χρειάζεται ψυχραιμία ... ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ και σωστός χειρισμός.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ "ADMIN TEAM" ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ... (για αυτό άλλωστε υπάρχει το forum)
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...
Ακόμη και αν υπήρχε θέμα, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ομάδα, πράγμα το οποίο καλούμαστε να κάνουμε ως οπαδοί της... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FORUM... ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ... ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADMIN TEAM.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ... (Δημοσιογράφων κλπ)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ... ακόμα και εξ αμελείας ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ "ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ").
ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤ@Ν@.
Ότι πληροφόρηση και αν έχει κάποιος Admin... ειδικά τέτοιου είδους ... χρειάζεται ψυχραιμία ... ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ και σωστός χειρισμός.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ "ADMIN TEAM" ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ... (για αυτό άλλωστε υπάρχει το forum)
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...
Ακόμη και αν υπήρχε θέμα, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ομάδα, πράγμα το οποίο καλούμαστε να κάνουμε ως οπαδοί της... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FORUM... ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ... ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADMIN TEAM.
το παλικάρι πήγε και έθαψε τη μητέρα του και γύρισε καπάκια να παίξει στον ΠΑΟΚ
και όχι απλά έπαιξε, αλλά ήταν ο κορυφαίος με την αλογοτροφή στο ναό
ξεκολλάτε ρε γ@μημένοι ΑΡΔ με την πάρτη του
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΛΑΙΜΑΙ
και όχι απλά έπαιξε, αλλά ήταν ο κορυφαίος με την αλογοτροφή στο ναό
ξεκολλάτε ρε γ@μημένοι ΑΡΔ με την πάρτη του
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΛΑΙΜΑΙ
ΣΩΣΤΟΣ 100%Zorro4 έγραψε:Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου με δημοσιοποιήσεις τέτοιου τύπου στην κεντρική...
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...

- navigator11
Zorro4 έγραψε:Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου με δημοσιοποιήσεις τέτοιου τύπου στην κεντρική...
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...
respect !!
+ 123 κι απο μενα -ουτε να κλεινουμε τα ματια βεβαια ουτε να δημιουργουμε θεματα ενω η ομαδα εχει τοσα προβληματα...
Ρε σεις λυπηθείτε μας αν όντως υπάρχει θέμα με τον Παμπλο πείτε τι ακριβώς συμβαίνει τα μισόλογα και οι αερολογίες μόνο ανησυχία και εκνευρισμό προκαλούν. Ο ένας γράφει ότι συζήτησε με το Ζαγοράκη, ο άλλος γράφει ότι δεν συμμετείχε στη πρωϊνή προπόνηση, ο άλλος γράφει ότι όντως είχε ζαλάδες τι στο διάολο συμβαίνει τελικά. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

είναι η εποχή! πέρισυ τέτοιον καιρό, όταν τον έβαλε αριστερό χαφ και πάτωσε, τον είχαμε για να φύγει , θυμάστε; μην ανησυχείτε για τίποτα, και τον Αίαντα θα περάσουμε , και πρωτάθλημα θα πάρουμε

- JohnnyCash
ρε παιδια πολυ κακο για το τιποτα..αμα ειχε ζαλαδες καλως εφυγε αν δεν ειχε λογικα σπαστικε επειδη δεν επαιξε και εμενα με χαροποιει ιδιαιτερα αυτο οταν στα 33 του θελει να προσφερει ακομα και στα φιλικα και δεν αραζει να ξυνει τα ριπαπα του και να περνει τα λεφτα του...Καθομαστε και ασχολουμαστε για ενα θεμα που εχει ληξει....Enide έγραψε:Ρε σεις λυπηθείτε μας αν όντως υπάρχει θέμα με τον Παμπλο πείτε τι ακριβώς συμβαίνει τα μισόλογα και οι αερολογίες μόνο ανησυχία και εκνευρισμό προκαλούν. Ο ένας γράφει ότι συζήτησε με το Ζαγοράκη, ο άλλος γράφει ότι δεν συμμετείχε στη πρωϊνή προπόνηση, ο άλλος γράφει ότι όντως είχε ζαλάδες τι στο διάολο συμβαίνει τελικά. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ![]()
![]()
![]()

- JohnnyCash
Αφήστε τον Γκαρσία ήσυχο!Είναι η σημαία αυτής τής ομάδας και μας το έχει αποδείξει!

Με τον Πάμπλο δεν τα έχει κανείς τον αγαπάμε και τον γουστάρουμε με την ασπρομαυρη φανέλα με την παραφιλολογία των δημοσιογράφων έχουμε πρόβλημα και τις μ@λ@κίες που ακούγονται από χθες το βράδυ.
Πιάστε ένα ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
Τελικά θα πρέπει να γίνεται πολύς ντόρος εκεί στο Σαλόνικα για τις ζαλάδες του Πάμπλο ε?
Το σίγουρο όπως λέει το ρεπορτάζ για την αδιαθεσία του είναι ότι δεν έχει περίοδο ούτε επίσης είναι έγκυος μέχρι στιγμής!
Πιθανόν βέβαια και να μην ισχύει γιατί ζήτησε το βράδυ παγωτό καρπούζι με σιρόπι κεράσι απο τον Ζαγοράκη κατά της 1 η ώρα και ο Ζαγόρ διαπραγματευόταν μαζί του για να του βρεί κάποια άλλη στιγμή.
υγ
Κάτι ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το πρωί στις 7:15
http://www.ana.gr/anaweb/user/showplain ... ervice=101
Δεν έγιναν λόγω της μεταγραφής Ριέρα στον Ολυμπλιαχκό αλλά λόγω του ότι η φασολάδα που την έβγαλε χθες το βράδυ (θυμίζω δεν βρέθηκε παγωτό καρπούζι) λόγω πείνας της ομάδας και φτώχειας είχε άσχημες συνέπειες στο έντερο του Πάμπλο.
Έπειτα απο αυτή την εξέλιξη πιθανόν να γίνει σύσκεψη της κυβέρνησης και συζήτηση για απέλαση του παίχτη απο την χώρα.
Τελικά θα πρέπει να γίνεται πολύς ντόρος εκεί στο Σαλόνικα για τις ζαλάδες του Πάμπλο ε?
Το σίγουρο όπως λέει το ρεπορτάζ για την αδιαθεσία του είναι ότι δεν έχει περίοδο ούτε επίσης είναι έγκυος μέχρι στιγμής!
Πιθανόν βέβαια και να μην ισχύει γιατί ζήτησε το βράδυ παγωτό καρπούζι με σιρόπι κεράσι απο τον Ζαγοράκη κατά της 1 η ώρα και ο Ζαγόρ διαπραγματευόταν μαζί του για να του βρεί κάποια άλλη στιγμή.
υγ
Κάτι ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το πρωί στις 7:15
http://www.ana.gr/anaweb/user/showplain ... ervice=101
Δεν έγιναν λόγω της μεταγραφής Ριέρα στον Ολυμπλιαχκό αλλά λόγω του ότι η φασολάδα που την έβγαλε χθες το βράδυ (θυμίζω δεν βρέθηκε παγωτό καρπούζι) λόγω πείνας της ομάδας και φτώχειας είχε άσχημες συνέπειες στο έντερο του Πάμπλο.
Έπειτα απο αυτή την εξέλιξη πιθανόν να γίνει σύσκεψη της κυβέρνησης και συζήτηση για απέλαση του παίχτη απο την χώρα.