εκανα υπομονη να διαβασω τα ποστς ολων.ζητω συγγνωμη,ντρεπομαι,αλλα πανηγυρισα κι εγω το γκολ του sakis.που μεχρι στιγμης τον βλεπω ιδιαιτερα ζωηρο και χαιρομαι.κατα τ'αλλα ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,που ολοκληρωθηκε μια απο τις πλεον μιζερες περιοδους του παοκτση,της προετοιμασιας.τουλαχιστον για 7 μερες (ευελπιστω οτι) θα ησυχασσουν τα ματακια και το νευρικο μας συστημα!μιλαμε για παρακρουση.οχι ετσι,οχι αλλιως,ξερω γω γιατι το ενα,γιατι το αλλο?επι παντος επιστητου!δηθεν οι επικριτικοι ειναι προβληματισμενοι μονο απ'τις αδυναμιες της ομαδας ανεξαρτητως αποτελεσματος,μιας και περι φιλικων προκειται.εμενα μου λετε?μεγα ψεμα!ας κρατουσε η ομαδα,εστω κι απο φαρδος,στην αμυνα το μηδεν και κουτσα στραβα να βαζε ενα τεμαχιο σε καθε αγωνα,με (κακες) εμφανισεις -(χτυπητες) αδυναμιες-(παιδαριωδη)λαθη- πανω-κατω ιδιες-ιδια,και οι περισσοτεροι θα'χατε βγει να πειτε οτι ο μπερεττας ειναι ικανος να εξελιξει το δημιουργημα σαντος και φανταστειτε σε βαθος χρονου τι εργο μπορει να παρουσιασει!
τωρα,να μιλησω εκτενως κι εγω για απουσιες βασικοτατων παιχτων χθες,για ευλογες(

) δοκιμες σε φιλικα απο τον προπονητη,για την αντιστοιχη περσινη στα φιλικα εικονα του ΠΑΟΚ,για τη γελοια συγκριση του τωρινου ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ (της αγωνιστικης δρασης) απο μηνα γεναρη μεχρι και τη ληξη των πλει-οφς και τις "σοφιστειες" καποιου-καποιων,δε θυμαμαι,οτι "καραμπινα,ομαδα μοντελο προλαβες και την εκανες μπουρδελο,οποτε περιμενε να νυχτωσει και μπουλο"?θα κουρασω κι εχουν ειπωθει κι απο αλλους.απλα εκφραζω την πιστη μου σε ολους τους παιχτες,που περυσι εβγαλαν την ομαδα στα προκριματικα του τσου-λου,στους καινουργιους,που μαζι με τους παλιους,θα βαλουν την ομαδα στους ομιλους,στο προπονητικο τιμ,στη διοικηση.οσο κι αν ορισμενοι προσπαθουν να με πεισουν οτι δεν αξιζει ουτε απο το ραδιοφωνο να ακουσω το αζαξ-ΠΑΟΚ,μιας και η ομαδα ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ,οτι ηδη εχουμε αποκλειστει απο τους ομιλους και τσαμπ.λιγκ και γιουροπα,οτι ως εκ τουτου ηδη το ανοιγμα εχει διευρυνθει κι αλλο,γι'αυτο και δεν εχω να περιμενω πλεον τπτ περα απο σαρδελλες,οτι ολα με γεωμετρικη προοδο πανε κατα διαολου and the end is always near (κατα καποιους εχει ηδη ερθει),κλεινω ματια και αυτια και αισιοδοξω οτι ειμαστε ακομα μονο στην αρχη του δρομου των επιτυχιων!η πρωτη βομβα θα σκασει την αλλη τεταρτη ........
υγ μπονο απλα χρησιμοποιησα μερος της υπογραφης σου,μιας και θεωρησα οτι κολλουσε.νο οφφενς ......