5. Pablo Gabriel García Pérez
- ΑποστόληςΑ
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Ελπίζω το ότι ο Μάριο δεν τον επέλεξε να ξεκινήσει να έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο φιλικό και δεν πρέπει να ερμηνευτεί ότι δεν τον υπολογίζει. Μπορεί να μην ξεχώρισε στα φιλικά, αλλά η συμμετοχή του σ' ενα τόσο κρίσιμο παιχνίδι (Ajax) είναι εκ των ων ουκ άνευ. Άλλωστε ποιός θα του φάει τη θέση; Ο Σορλέν, ή ο Φωτάκης;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
εγω νομιζω οτι οντως ειχε καποιπ προβλημα ας μην πονηρευομαστε μια ζωη
ηταν δηλωμενος για 11αδα ..οποτε μαλλον δυσκολα να δυσαρεστηθηκε για κτ τετοιο...
το μονο κακο που θα μπορουσε να πιζει ειναι τπτ οφειλες παλι....αλλα δε νομιζω..
το μονο κακο που θα μπορουσε να πιζει ειναι τπτ οφειλες παλι....αλλα δε νομιζω..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μηπως τον τσιμπησε κανενα κουνουπι ....?? κ ελεγε στο μπερετα βαλε φιδακι
κ του ειπε ο μπερετα ελα πως κανεις ετσι....
τηα βγαλει αερα κ θα φυγουν.....
εγω νομιζω οτι επειδη δε τον ξεκινησε ,,,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 21 Ιούλ 2010, 19:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Mε τόσο ζέστη που έχει εκεί που κάνουμε προετοιμασία, απορώ πως έχουν αντέξει οι ποδοσφαιριστές...
ηταν δηλωμενος στην 11αδα διαβασα κπ.....PARASANDALOS έγραψε:μηπως τον τσιμπησε κανενα κουνουπι ....?? κ ελεγε στο μπερετα βαλε φιδακι
Ναι, ήταν δηλωμένος στην 11άδα.
Αυτό πώς το εξηγούν οι ερωτηματάκηδες-φωστήρες της κεντρικής?
Καθαρές εξηγήσεις Ζαγοράκη-Γκαρσία
http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimas ... 20134.html
Αυτό πώς το εξηγούν οι ερωτηματάκηδες-φωστήρες της κεντρικής?
Καθαρές εξηγήσεις Ζαγοράκη-Γκαρσία
http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimas ... 20134.html
Θεός....σαν ηλίθιος γελάω στο γραφείο και νομίζουν ότι ξάζεψα!!!!PARASANDALOS έγραψε:μηπως τον τσιμπησε κανενα κουνουπι ....?? κ ελεγε στο μπερετα βαλε φιδακι
Σε τί γλώσσα συνεννοήθηκε με το Μπερέτα??
- ΑποστόληςΑ
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μόλις τώρα (12:55) δήλωσε ο Βασιλόπουλος στο ΣΠΟΡ 103, οτι:
"κάτι γίνεται στα αποδητήρια της ομάδας αλλά όλα θα λυθούν στο κατάλληλο τάιμινγκ. Η ψυχολογία του Παυλάρα έχει να κάνει με τις σχέσεις τεχνικής ηγεσίας και παιχτών.
Ο Παυλάρας όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου δήλωσε οτι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Ανησυχεί για την κατάσταση και θέλει μόνο το καλό της ομάδας."
Τι να πω εγώ; ας είμαστε προσεκτικοί, είναι λεπτές οι ισορροπίες, μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά με τα σχόλιά μας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και ξέρουν να χειρίζονται ανάλογες καταστάσεις.
Είδομεν!
"κάτι γίνεται στα αποδητήρια της ομάδας αλλά όλα θα λυθούν στο κατάλληλο τάιμινγκ. Η ψυχολογία του Παυλάρα έχει να κάνει με τις σχέσεις τεχνικής ηγεσίας και παιχτών.
Ο Παυλάρας όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου δήλωσε οτι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Ανησυχεί για την κατάσταση και θέλει μόνο το καλό της ομάδας."
Τι να πω εγώ; ας είμαστε προσεκτικοί, είναι λεπτές οι ισορροπίες, μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά με τα σχόλιά μας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και ξέρουν να χειρίζονται ανάλογες καταστάσεις.
Είδομεν!
Ότι υπάρχει πρόβλημα είναι φανερό δηλαδή τι να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας...

Στα αποδυτήρια πρέπει να υπάρχει "ιεραρχία". Αυτή είναι η δική μου άποψη. Οι ισορροπίες δεν κρατιούνται αλλιώς. Αν ο Pablo είναι η κορυφή στη δική μας, με βάση το ταπεραμέντο του θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες κόντρες που ακολουθούνται από μεγάλες αγάπες.
Ο Βασιλόπουλος είχε σκυλιάσει να πάρουμε το Νοβελίνο, γιατί δεν ήταν ο πρώτος που είχε την είδηση, αντίθετα την είχε άλλος κοντινός του...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Μόλις τώρα (12:55) δήλωσε ο Βασιλόπουλος στο ΣΠΟΡ 103, οτι:
Είδομεν!
αμα γραφει αλλα στο σαιτ του και αλλα στο ραδιοφωνο τι να πεις...μπραβο του...