Στη 2η ΑΜΚ 6.000 περίπου ήταν όσοι συμμετείχαν συνολικά...........Δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς ήταν νέοι...paok kerkyra έγραψε:Oποιος έχει ουσιώδη πρόταση ας αφήσει τα πληκτρολόγια και ας περάσει μια βόλτα απο τα γραφεία τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να κάνει τις προτάσεις του. Λέμε λέμε κριτικάρουμε θέλουμε αλλα μετοχές δεν παίρνουμε η κάνω λάθος?? 6 χιλιάδες ηταν οι νεοι μέτοχοι η και αυτό ειναι ψέμα?? καταλάβεται κύριοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα κόκκαλη και κανένα βαρδινογιάννη, βγενόπουλο, η γενικά μεγαλοεπιχειρηματία. Το ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ δηλαδή το έχουμε μόνο για να το λέμε?? για να έχεις απαιτήσεις για μεγάλες μεταγραφές, για να καμαρώνεις οτι πήγες στο αεροδρόμιο και εσυ να υποδεχτείς τον τάδε παιχταρά, πρέπει να βοηθήσεις απο μέρους σου και εσυ με 6 χιλιάδες νέους μετόχους δεν νομίζω να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας και την υποστήριξη της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας παρα μόνο έχουμε απαιτήσεις.
Υ.Γ. για κάτι τυπάκια που θέλουν να λέγονται ''δυνατοί'' οικονομικά και κοτσάρονται και καμαρώνουν για τον ΠΑΟΚ μόνο στις επιτυχίες αλλα στα δύσκολα και στα έμπρακτα δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη αυτά τα τυπάκια για μένα ειναι ανάξια σχολιασμού..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- sourmenetes
- Moderator
Οταν λες maximus εχουν ξεφυγει τι εννοεις???Γιατι το να κανω μεταγραφη τον γκοβου την ωρα που εχω χασει τον σαλπιγγιδη δεν ξεφευγω...Απλα παραμενω στα ιδια...Πηρε κανενα αλλον παιχτη ο πολυμετοχικος???
Ο γαυρος πηρε ρομενταλ...Καλος αλλα κατσε να τον δουμε κιολας να παιζει..Και ο ιμπαγασα καλος αλλα 33ή 34 ειναι μου φαινεται σε μια θεση πολυ δυσκολη..Οι υπολοιποι ειναι της σειρας.Τα αλλα μεχρι να κλεισουν ειναι να χαμε να λεγαμε.Επομενως το να ακους να πεφτουν εκατομυρια δε σημαινει οτι θα δεις και ομαδαρα...Σκεψου οτι ο γαυρος εχει αλλα δυο διπλα παιχνιδια μεχρι να μπει στους ομιλους του γιουροπα???Θα περασει σιγουρα???
Η μονη ομαδα που κρατησε το ροστερ της και εδιωξε και παιχτες που πιανανε χωρο ειμαστε εμεις...Περιμενετε να δουμε πως θα παει και μετα βλεπουμε και τους μπρουκληδες...Κατσε να φαει τις κλωτσιες του ο ρομενταλ και να παιξει στα χωραφια της ελλαδας και θα δουμε τι ρομενταλ θα δουμε..
Ο γαυρος πηρε ρομενταλ...Καλος αλλα κατσε να τον δουμε κιολας να παιζει..Και ο ιμπαγασα καλος αλλα 33ή 34 ειναι μου φαινεται σε μια θεση πολυ δυσκολη..Οι υπολοιποι ειναι της σειρας.Τα αλλα μεχρι να κλεισουν ειναι να χαμε να λεγαμε.Επομενως το να ακους να πεφτουν εκατομυρια δε σημαινει οτι θα δεις και ομαδαρα...Σκεψου οτι ο γαυρος εχει αλλα δυο διπλα παιχνιδια μεχρι να μπει στους ομιλους του γιουροπα???Θα περασει σιγουρα???
Η μονη ομαδα που κρατησε το ροστερ της και εδιωξε και παιχτες που πιανανε χωρο ειμαστε εμεις...Περιμενετε να δουμε πως θα παει και μετα βλεπουμε και τους μπρουκληδες...Κατσε να φαει τις κλωτσιες του ο ρομενταλ και να παιξει στα χωραφια της ελλαδας και θα δουμε τι ρομενταλ θα δουμε..
Εχουν ξεφύγει οικονομικά. Αγωνιστικά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε
Καταλάβετε κάτι....η επιβίωση και η πρόοδος του ΠΑΟΚ εξαρτάται απ' τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και όχι απ' το Ελλ. πρωτάθλημα...αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει περισσότερο.
Περυσι π.χ. αν είχαμε περάσει σε ομίλους θα υπήρχε η άνεση 2 πολύ καλών προσθηκών.
Οσο αφορά τα εντός συνόρων,οι αντίπαλοι-οι 3 του ΠΟΚ-ενισχύθηκαν σημαντικά,μη λέμε ότι θέλουμε.
Περυσινό γάβρο και κούλα δύσκολα θα ξαναβρούμε,ας είμαστε ρεαλιστές.Μόνο που υπάρχουν άλλα 24 ματς με αντιπάλους που αν είσαι σοβαρός θα μπορέσεις να έχεις τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή και στα 6 ντέρμπυ θα κατέβεις με όπλο την ομοιογένεια, την σφιχτή ομάδα, τους 2-3 ποιοτικούς σου παίκτες και την έδρα σου στα εντός.
Μ' αυτή την συνταγή όλα γίνονται αν και το πρωτάθλημα ούτε πρώτος στόχος είναι ούτε ιδιαίτερα εφικτός.
Περυσι π.χ. αν είχαμε περάσει σε ομίλους θα υπήρχε η άνεση 2 πολύ καλών προσθηκών.
Οσο αφορά τα εντός συνόρων,οι αντίπαλοι-οι 3 του ΠΟΚ-ενισχύθηκαν σημαντικά,μη λέμε ότι θέλουμε.
Περυσινό γάβρο και κούλα δύσκολα θα ξαναβρούμε,ας είμαστε ρεαλιστές.Μόνο που υπάρχουν άλλα 24 ματς με αντιπάλους που αν είσαι σοβαρός θα μπορέσεις να έχεις τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή και στα 6 ντέρμπυ θα κατέβεις με όπλο την ομοιογένεια, την σφιχτή ομάδα, τους 2-3 ποιοτικούς σου παίκτες και την έδρα σου στα εντός.
Μ' αυτή την συνταγή όλα γίνονται αν και το πρωτάθλημα ούτε πρώτος στόχος είναι ούτε ιδιαίτερα εφικτός.
- navigator11
"Αλλα το ξαναλεμε για να το εμπεδώσουμε... Η διοικηση δεν προκειται να ρισκάρει, ουτε να αναβαθμίσει το ροστερ χωρις ιδιαιτερο λόγο και χωρις να εχει τα εφοδια να το κανει (προκριση σε ευρωπαικο ομιλο = λεφτα)... Ισα ισα, προσπαθει να τα φερει βολτα και να μην πουλησει κανεναν, διοτι εχουν σφιξει τα οικονομικά..."
αληθες,εν τουτοις καποιοι γιατι εξακολοθουν να μας τα κανουν νταουλια με τον αντι-ιβιτς??ισως πιστευουν στην ομαδα οτι εκ των εσω θα βρεθει λυση αμα απουσιαζει ο σερβος.κατ'εμε και ο φιλομενο κι ο μουσλι μπορουν να συνεισφερουν πισω απο το σαλπι.το να επισημαινονται αδυναμιες κι ατελειες αγωνιστικα δεν ειναι δα και τιποτα φοβερο.το να ασκειται ομως κριτικη γιατι,σε μια περιοδο που σε αλλες ομαδες τα ......... οικογενειακα προβληματα δινουν και παιρνουν,δεν κουνιεται φυλλο,δε βρισκονται χορηγιες,τα τηλεοπτικα ισως πανε για αναδιαπραγματευση,το κρατικο χρημα κοβεται (για ολους ή λιγους,μενει να φανει) και γενικα ολο το τοπιο ειναι θολο,ακομα να παρθει επιτελικο χαφ ως αντι-ιβιτς ειναι ξερω γω καπως υπερβολικο!οσοι εχετε επισημανει την αναγκη αποκτησης δεκαριου συμβιβαστειτε με ενα βραβειο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ,αν δικαιωθειτε!η απονομη θα πραγματοποιηθει στην κεντρικη σελιδα με απονεμητη τον .......... Γ Κ Α Σ,σε ρολο ΠΑΤΕΡΑ!
αληθες,εν τουτοις καποιοι γιατι εξακολοθουν να μας τα κανουν νταουλια με τον αντι-ιβιτς??ισως πιστευουν στην ομαδα οτι εκ των εσω θα βρεθει λυση αμα απουσιαζει ο σερβος.κατ'εμε και ο φιλομενο κι ο μουσλι μπορουν να συνεισφερουν πισω απο το σαλπι.το να επισημαινονται αδυναμιες κι ατελειες αγωνιστικα δεν ειναι δα και τιποτα φοβερο.το να ασκειται ομως κριτικη γιατι,σε μια περιοδο που σε αλλες ομαδες τα ......... οικογενειακα προβληματα δινουν και παιρνουν,δεν κουνιεται φυλλο,δε βρισκονται χορηγιες,τα τηλεοπτικα ισως πανε για αναδιαπραγματευση,το κρατικο χρημα κοβεται (για ολους ή λιγους,μενει να φανει) και γενικα ολο το τοπιο ειναι θολο,ακομα να παρθει επιτελικο χαφ ως αντι-ιβιτς ειναι ξερω γω καπως υπερβολικο!οσοι εχετε επισημανει την αναγκη αποκτησης δεκαριου συμβιβαστειτε με ενα βραβειο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ,αν δικαιωθειτε!η απονομη θα πραγματοποιηθει στην κεντρικη σελιδα με απονεμητη τον .......... Γ Κ Α Σ,σε ρολο ΠΑΤΕΡΑ!
Δεκτά όλα αυτά που λες για το οικονομικό στρίμωγμα αλλά η ύπαρξη αντι-Ιβιτς βγάζει μάτια εξ' ου και ο νευρικός κλονισμός που παθαίνουμε όλοι όταν ακούμε για τραυματισμούς του πράγμα που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο παίκτη.
Φωτάκηδες και Σορλέν και Φιλομένοι δεν αποκτήθηκαν για εκεί φυσικά.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το 4-2-3-1 που εφαρμόστηκε με επιτυχία από τον Σάντος θέλει τον Ίβιτς του. Ο Σάντος όμως και πέρισυ είχε άλλα στο μυαλό του. Στο 4-4-2 έχεις περισσότερες επιλογές και χωρίς παίχτη τύπου Ίβιτς μέσα. Γι' αυτό μη λέμε ότι πήραμε επιπλέον παίχτες για άλλες θέσεις και αφήσαμε τον Ίβιτς μόνο του. Κάτι άλλο θα είχαν στο νου τους. Αυτά για πέρισυ. Για φέτος, και να θέλαμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....
Στα ματς που δεν έχει Ιβιτς θα παίζεις με 2 επιθετικούς. Δεν είναι και τόσο τραγικόBono έγραψε:Δεκτά όλα αυτά που λες για το οικονομικό στρίμωγμα αλλά η ύπαρξη αντι-Ιβιτς βγάζει μάτια εξ' ου και ο νευρικός κλονισμός που παθαίνουμε όλοι όταν ακούμε για τραυματισμούς του πράγμα που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο παίκτη.
Αυτό που λες είναι 4-4-2 και προυποθέτει άλλο κεντρικό δίδυμο στα χαφ απ' αυτό που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ.
Αλλωστε στα φετινά φιλικά περίπου αυτό είδαμε(με Φιλομένο) και η ανάπτυξη μας ήταν άστα να πάνε.
Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα.....
Αλλωστε στα φετινά φιλικά περίπου αυτό είδαμε(με Φιλομένο) και η ανάπτυξη μας ήταν άστα να πάνε.
Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα.....
να δουμε και το σημερινο ματς που απο οτι λενε οι ρυθμοι προπονησεων εχουν πεσει για να καταλαβουμε καλυτερα τι παιζει με την ομαδα και αυτα που θελει να εφαρμοσει ο μπερετα
με δυδυμο σορλεν βιτολο νομιζω παιζεται το 4-4-2
με γκαρσια δεν μπορεις να παιξεις 4-4-2
προσωπικα θελω να δω δυδυμο μπροστα μουσλιμοβιτς σαλπιγγιδη
με δυδυμο σορλεν βιτολο νομιζω παιζεται το 4-4-2
με γκαρσια δεν μπορεις να παιξεις 4-4-2
προσωπικα θελω να δω δυδυμο μπροστα μουσλιμοβιτς σαλπιγγιδη
Στο 4-4-2 που λετε πλαγια αριστερα ποιος θα παιξει
????????

αυτη την απορια εχω και εγω ρε μακη.... :ugeek:
Μάλιστα....και αριστερά στην πτέρυγα ποιός??ronaldo έγραψε: με δυδυμο σορλεν βιτολο νομιζω παιζεται το 4-4-2
Ο Κούτσια θα μου πεις...είναι μιά άποψη και αυτό

υ.γ. σήμερα με τόσες απουσίες-Ιβιτς,Βιέρι,Κοντρέρας και Λίνο-μόνο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αυτό που θα δούμε.
Οπότε κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Εγώ ούτε πρότεινα 4-4-2, ούτε λέω ποιός θα παίξει πού. Με αυτό που έγραψα προσπαθώ να δικαιολογήσω τη μη απόκτηση αντι-Ίβιτς την περσινή χρονιά. Έχοντας ο Σάντος στο μυαλό του το 4-4-2, δεν κρίθηκε απαραίτητη η απόκτηση 10αριού. Πολλοί φίλοι είναι "αγανακτησμένοι" ή "απορρημένοι" και έδωσα μια εξήγηση που μου φαίνεται λογική. Αυτά...
soflodoras έγραψε:Σωπα ρε φιλε...ο ΠΑΟΚ εκανε 4 μεταγραφες για εναλλακτικη του ιβιτς.
1)Φωτακης
2)Σορλεν
3)Κριστιανο
4)Φιλομενο (υπο προυποθεσεις)
Το να λεμε οτι δεν εγινε προσπαθεια και οτι το εχουν ταμα να μεινουν με τον ιβιτς στα αυτια μου ακουγεται σαν 100% γκρινια.Αλλα δεν πειραζει.Συνεχιστε την γκρινια.Ετσι κι αλλιως μαθημενοι ειστε στις κωλοτουμπες.Οι μισοι που βριζανε τον μπαλαφα τον εχουν πουλεν τωρα.Οσοι γκρινιαζαν με τον σαντος τωρα τραβανε τα βυζια τους.Οσοι γκρινιαζαν με τον ιβιτς τωρα πονανε τα ματια τους οταν ειναι εκτος ενδεκαδας.Εγω θα ειμαι εδω και θα σας μουτζωνω και εσεις θα γελατε με αμηχανια οταν θα θυμιζω τις αντιδρασεις σας.Αλλα αν ξαναδιωξετε το Ζαγορακη τοτε εκει θα μουτζωνω και μενα που δε σας εκανα περισσοτερο κριτικη.Δεν εχω εγωιστικες τασεις να φανω εγω ο δικαιος,αλλα πολυ φοβαμαι οτι στην μικρη κοινωνια της θεσσαλονικης η μονιμη κριτικη χωρις ιδιαιτερες γνωσεις και ωριμη σκεψη κατι τετοιο ειναι επικινδυνο για την υγιεια της ομαδας.Σκεψου ρε φιλε στη δουλεια σου να εχεις καποιον που να κατακρινει σε οτι κι αν κανεις και εκτος απο αυτο να σου ζηταει και να κανεις παραπανω απο οτι μπορεις.Ε οσο και καλη διαθεση και να χεις και οσο και καλη αποδοση να εχεις επιδειξει σιγουρα θα ξενερωσεις τη ζωη σου.Θα σταματησεις να ασχολεισαι.
Και στη τελικη φιλε αν δε σου αρεσει οτι κανει η διοικηση και εχεις βαρεθει να ακους τα ιδια τετρημενα σταματα εσυ να ασχολεισαι.Καπις?
Γι αυτό που είπες για τη δουλειά δε ξέρω την ηλικία σου και με τι ασχολείσαι αλλά σε όλες τις δουλειές κάποιος σε πιέζει και σε κρίνει, είτε αυτός λέγεται αφεντικό είτε λέγεται πελάτης καλή ώρα όπως στον ΠΑΟΚ

Προσωπικά εμενα δε με κουράζει τίποτα στον ΠΑΟΚ . Έχω τις διαφωνίες μου και τους προβληματισμούς μου αλλα δε με κουράζει κάτι πλέον. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οποτε κάποιος έχει διαφορετική άποψη πρέπει εσείς που διαφωνείτε να του επιτίθεστε μ αυτόν τον τρόπο. Μπορούσες να απαντήσεις με έναν πιο ήρεμο και όμορφο τρόπο και να γίνει μια συζήτηση που να βγάλει και κάτι. Το να την πεις στον Joshua και στον κάθε Joshua μ αυτόν τον τρόπο το μονο που προσφέρεις είναι ένταση και εκνευρισμό.