Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από Sera4 »

Tetradje έγραψε:η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα ο ιδιος το αρθρο, απλα μου το μεταφερανε πριν λιγο! Ετσι πασο, αλλα και παλι τι νοημα εχει να βγουνε προς τα εξω προσωπικες φωτο ρε γαμωτο? Νομιζω ηταν στο paok24
οι φωτογραφιες ειναι απο περυσι -τον οκτωβρη νομιζω- που ο μπερετα και οι συνεργατες του ειχαν παει να παρακολουθησουν για καποιο καιρο τις προπονησεις του αγιαξ...οι φωτογραφιες βρεθηκαν απο το φβ του σκαζι νομιζω...διορθωστε με αν κανω λαθος... 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

navigator11 έγραψε:
Tetradje έγραψε:Για τα αγωνιστικα δεν θα σχολιασω ακομα τιποτα, ειμαστε σε προετοιμασια (ασχετα που θα μπορουσα να σχολιασω, μια βδομαδα πριν παιξουμε με τον Ajax βρισκομαστε)

Θελω να γραψω ομως για την... εκπαιδευτικη εκδρομη στο Amsterdam Arena και τις αναμνηστικες φωτογραφιες! Καλα ρε ειστε το τεχνικο τιμ του ΠΑΟΚ, αντιπαλης ομαδας στα προκριματικα του Ch L, πατε για κατασκοπεια (λεμε τωρα) και μου βαζετε τα κεφαλια σας σε stand παιχτων του Ajax σα να εισαστε σε Λουνα Παρκ???

Χωρια και οι αλλες φωτο, κατω απο το σημα, διπλα στην πορτα, με τον φροντιστη του χορταριου και ξερω γω! Αγκαλια ολοι λες και ηταν παρεα απο την τριτη Λυκειου...Να τις ανεβασετε και στο facebook να κανουμε κανα like να ουμε... Σοβαρευτειτε ρε! Οι αντιπαλοι τους ειστε, οχι τουριστες!

η "εκπαιδευτικη" στο αμστερνταμ ομαρι οντως εγινε πριν αναλαβουν οι ενλογω στον ΠΑΟΚ,την περιοδο που ησαν ...... ανεργοι!οποιος σου το μετεφερε μαλλον δε μπηκε καν στον κοπο να διαβασει και το κειμενο!
παρεμπιπτοντως,αν σου μεταφερει κανενας οτι ο μπερεττας κι οι συν αυτω πηγαν μιλανο,να ξες οτι παλαιοτερα ειχαν παει να δουν προπονησεις του μουρινιου στο ιντερ και δεν ........ κατασκοπευουν ΤΩΡΑ λαθος αντιπαλο!το λεω μεν χιουμοριστικα,αλλα ποτε δεν ξερει κανεις ............. :pano: ;)
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βρε ποιος τους γαμάει και τους paparazzi και τις φωτογραφίες....
Η ομάδα να είναι έτοιμη...
Beretta καιρός να γράψεις ιστορία...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αγριεμενο σε κοβω τεο!μακαρι να γραψει ιστορια.αν και μαλλον καποιοι εχουν ηδη προαποφασισει οτι θα γραψει ..... τραγωδια!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

navigator11 έγραψε: η "εκπαιδευτικη" στο αμστερνταμ ομαρι οντως εγινε πριν αναλαβουν οι ενλογω στον ΠΑΟΚ,την περιοδο που ησαν ...... ανεργοι!οποιος σου το μετεφερε μαλλον δε μπηκε καν στον κοπο να διαβασει και το κειμενο!
παρεμπιπτοντως,αν σου μεταφερει κανενας οτι ο μπερεττας κι οι συν αυτω πηγαν μιλανο,να ξες οτι παλαιοτερα ειχαν παει να δουν προπονησεις του μουρινιου στο ιντερ και δεν ........ κατασκοπευουν ΤΩΡΑ λαθος αντιπαλο!το λεω μεν χιουμοριστικα,αλλα ποτε δεν ξερει κανεις ............. :pano: ;)
χαχαχα Δεν μαθανε οτι πηγε στην Ρεαλ??? Αυτο θα ελεγα ρε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :opaokara: :opaokara: 8-)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

navigator11 έγραψε:αγριεμενο σε κοβω τεο!μακαρι να γραψει ιστορια.αν και μαλλον καποιοι εχουν ηδη προαποφασισει οτι θα γραψει ..... τραγωδια!

Δεν ξέρω αν είναι καλός ιστορικός αλλά αν γράψει την τραγωδία ο ''Θάνατος του Αίαντα'' σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ειναι ατυχος ο φιλος... Επεσε σε δυσκολη χρονιά... Όχι μονο για τον Αγιαξ, αλλά και για το πρωταθλημα και τα οικονομικα δεδομενα που κυριαρχουν σε εμας, αλλα και στους αλλους...

Μην ονειρευεστε κουπες, υπερβαση, πρωταθληματα και τετοια αλλα αν καταφερει και κρατησει την ομαδα στο περσινο επίπεδο, τοτε για μενα εχει κανει επίτευγμα μεγαλυτερο απο του Φερναντου το περσινό...

Εγώ θα πέσω στην λούμπα της συγκρισης, όχι της αρνητικης, αλλα της θετικής!

Ο Σαντος ειχε αντιμετωπίσει Βαλερενγκες, καρδουλες, εναν βαζελο που μιση χρονια ψαχνοτανε με τον Τεν Κατε και εναν γαυρο πεθαμενο διοικητικα και αγωνιστικα (περσι δεν το βλεπαμε, αλλα φετος το καταλαβαινουμε το γιατι ηταν πεθαμενος) και καταφερε αυτο που καταφερε...

Ο Μπερετας απο την άλλη αντιμετωπιζει Αγιαξ, τον επομενο αντιπαλο - θα δουμε-, εναν ενισχυμενο βαζελο και φυσικά εναν αναγεννημενο γαυρο που γεμιζει το ροστερ με παιχταραδες... Μην μιλησουμε για τις οικονομικες συνθηκες γιατι θα μας πονεσει το κεφαλι μας! Αν καταφερει και διατηρησει την ομαδα στα περσινα επιπεδα του πρωταθλητισμου, εγω θα του βγαλω το καπελο!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Με ολο το σεβασμο,φιλε Μαξιμε......το δικαιωμα στο ονειρο δεν μπορει να μου το αφαιρεσει κανενας!Εχω δει τοσα πολλα απο αυτην την ομαδα,που την εχω ικανη ΓΙΑ ΟΛΑ.Και επειδη,γενικα,ειμαι αισιοδοξος ως ανθρωπος,αυτη τη στιγμη βλεπω μονο τον τροπο που θα προκριθει η ομαδα και ΤΙΠΟΤΑ αλλο!

Οσο για τα περσινα χαλια των ομαδων του ΠΟΚ,το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν με ενδιαφερει καθολου....δηλαδη ολα τα προηγουμενα χρονια που μας κερδιζαν μεσα-εξω, ο ΠΑΟΚ ηταν καλα?....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οχι, δεν ηταν καλά ...

...αλλά το επιχειρημά μου δεν είναι αυτό και ούτε θέλω να μειωσω την περσινη επιτυχία...

Εμεις καλοί, ο γαυρος με προβληματα, τους περασαμε και τελος το παραμυθι... Δεν λέω οτι φετος δεν μπορουμε να επαναλαβουμε το περσινο... Απλα τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ευκολα οπως περσι... Ειναι αυτονοητο νομιζω αυτό... Πρεπει να υπολογιζουμε ολα τα δεδομενα σε ενα πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Maximus έγραψε:Ο Σαντος ειχε αντιμετωπίσει Βαλερενγκες, καρδουλες, εναν βαζελο που μιση χρονια ψαχνοτανε με τον Τεν Κατε και εναν γαυρο πεθαμενο διοικητικα και αγωνιστικα (περσι δεν το βλεπαμε, αλλα φετος το καταλαβαινουμε το γιατι ηταν πεθαμενος) και καταφερε αυτο που καταφερε...

Ο Μπερετας απο την άλλη αντιμετωπιζει Αγιαξ, τον επομενο αντιπαλο - θα δουμε-, εναν ενισχυμενο βαζελο και φυσικά εναν αναγεννημενο γαυρο που γεμιζει το ροστερ με παιχταραδες... Μην μιλησουμε για τις οικονομικες συνθηκες γιατι θα μας πονεσει το κεφαλι μας!
Μη μου μειώνεις τον Δάσκαλο. Κι ο Σάντος αντιμετώπισε τον Άγιαξ (της Ηπείρου) στο κύπελλο. Και να μην ξεχναμε ότι ο πεθαμένος διοικητικα και αγωνιστικά γαύρος, στην κανονική περίοδο συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς απο εμάς.
Αν καταφερει και διατηρησει την ομαδα στα περσινα επιπεδα του πρωταθλητισμου, εγω θα του βγαλω το καπελο!
Εγώ θα του βγάλω και το καπέλο και το παντελόνι και τις κάλτσες και... :? :? :?

Όπως είχε γράψει και κάποιος αδερφός παραπάνω, φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μια φάση σαν το μπάσκετ, όπου ο γαύρος και ο βάζελος παίζουν ουσιαστικά μόνο μεταξύ τους, κι αυτό δεν μου αφήνει πολλά περιθώρα αισιοδοξίας.

Όπως και να 'χει βέβαια... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Maximus έγραψε:Οχι, δεν ηταν καλά ...

...αλλά το επιχειρημά μου δεν είναι αυτό και ούτε θέλω να μειωσω την περσινη επιτυχία...

Εμεις καλοί, ο γαυρος με προβληματα, τους περασαμε και τελος το παραμυθι... Δεν λέω οτι φετος δεν μπορουμε να επαναλαβουμε το περσινο... Απλα τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ευκολα οπως περσι... Ειναι αυτονοητο νομιζω αυτό... Πρεπει να υπολογιζουμε ολα τα δεδομενα σε ενα πρωταθλημα.
Η αποψη μου για την περσινη αγωνιστικη εικονα της ομαδας ειναι πως δεν ειμασταν καλοι αλλα σοβαροι.Και αυτο,στο δευτερο μισο του πρωταθληματος.Τωρα,το ποσο ευκολα ή οχι θα ειναι τα πραγματα φετος,θα το ξερουμε του χρονου τετοιο καιρο.Αρκει να σκεφτεις ποσο απογοητευμενοι ειμασταν ολοι μετα τον αποκλεισμο απο την Χερενφεν και πως κατεληξε η χρονια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε:Οχι, δεν ηταν καλά ...

Maximus μια παρατήρηση...
Και η δική μας χρονιά , δεν ήταν σουπερ απο άποψη συγκομιδής βαθμών.
Ξεκινήσαμε ΠΟΛΥ στραβά...
Επίσης στο τέλος κάναμε 3 ήττες συνεχόμενες που στοίχισαν όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών.
Απλά στη διάρκεια κάναμε ένα σουπερ δίμηνο-τρίμηνο και εκμεταλλευτήκαμε τις πολλές και ασυνήθιστες γκέλες των άλλων.

Θέλω να πω ότι ο γαύρος με το βάζελο ενισχύονται και θα είναι καλύτεροι..
Θεωρώ ότι και εμείς απο βαθμολογικής άποψης μπορούμε να έχουμε + 7-8 ποντάκια χωρίς να πεις ότι βγάζουμε μάτια. Με λίγη προσοχή...

Άρα και πάλι θα είμαστε μέσα στη διεκδίκηση....

Και κάτι άλλο ...μια ζωή ο γάυρος είχε παικταράδες αξίας. Δεν αλλάζει αυτό ποτέ. Το ίδιο και ο βάζελος. Στο γήπεδο θα φανεί πόσο καλή είναι η ομάδα . Ασε που πλέον και ο ΠΑΟΚ έχει δυνατό ρόστερ . Πινελιές θέλει να γίνει εφάμιλλο των άλλων . Αλλά είναι ήδη δυνατό και αξιόμαχο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Maximus έγραψε:Ειναι ατυχος ο φιλος... Επεσε σε δυσκολη χρονιά... Όχι μονο για τον Αγιαξ, αλλά και για το πρωταθλημα και τα οικονομικα δεδομενα που κυριαρχουν σε εμας, αλλα και στους αλλους............
........
Ο Μπερετας απο την άλλη αντιμετωπιζει Αγιαξ, τον επομενο αντιπαλο - θα δουμε-, εναν ενισχυμενο βαζελο και φυσικά εναν αναγεννημενο γαυρο που γεμιζει το ροστερ με παιχταραδες... Μην μιλησουμε για τις οικονομικες συνθηκες γιατι θα μας πονεσει το κεφαλι μας! Αν καταφερει και διατηρησει την ομαδα στα περσινα επιπεδα του πρωταθλητισμου, εγω θα του βγαλω το καπελο!
αν και σαντοσκυλο και πολλές φορές ήμουν απέναντη σ΄αυτά που έλεγε ο γερομάξιμος
πρέπει να παραδεχθώ οτι στα παραπάνω τα λέει ΟΛΑ
για αυτό όλοι να ............φυγετε να πάτε αλλού
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

GI4NNEN4 έγραψε:...Όπως είχε γράψει και κάποιος αδερφός παραπάνω, φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μια φάση σαν το μπάσκετ, όπου ο γαύρος και ο βάζελος παίζουν ουσιαστικά μόνο μεταξύ τους, κι αυτό δεν μου αφήνει πολλά περιθώρα αισιοδοξίας.

Όπως και να 'χει βέβαια... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αυτό θα το ήθελαν ΣΙΓΟΥΡΑ....Γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ με το λαό του και τους ΖΖ μπροστά, με μια ομάδα με το 1/4 του μπάτζετ, τους χαλάει τη συνταγή....Ο Σάντος το είχε πεί : με 25 μύρια θα ξεκινάμε με ίσες πιθανότητες. Με 20 πέρισυ φτάσαμε κοντά. Πιστεύει κανείς ότι με επιπλέον 5 μύρια δε θα νικούσαμε και τους Σπάθες ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”