FC Nürnberg – Π.A.O.K. 20/7 20:00
Re: FC Nürnberg – PAOK
τελευταιο φιλικο περιμενω να δω κυριως παθος απο τους παιχτες αυτοσυγκεντρωση καλη αμυντικη λειτουργια-και στα στημενα- και καποιες κινησεις επιθετικα...δεν πρεπει να μεινουμε σε παθητικο ρολο πρεπει να πιεσουμε να κυνηγησουμε μπαλες...
υγ επισης περιμενω να δω σναουτσερ αριστερα(και αλλαγη με πετρισεβιτς) και εφοσον ακουω τις τελευταιες μερες για επαγγελματια κορυφη ειμαι περιεργος να δω ποιος θα παιξει στην πτερυγα και απο πισω ή διπλα του
υγ επισης περιμενω να δω σναουτσερ αριστερα(και αλλαγη με πετρισεβιτς) και εφοσον ακουω τις τελευταιες μερες για επαγγελματια κορυφη ειμαι περιεργος να δω ποιος θα παιξει στην πτερυγα και απο πισω ή διπλα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 19 Ιούλ 2010, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α Μ Η ΝSera4 έγραψε:τελευταιο φιλικο περιμενω να δω κυριως παθος απο τους παιχτες αυτοσυγκεντρωση καλη αμυντικη λειτουργια-και στα στημενα- και καποιες κινησεις επιθετικα...δεν πρεπει να μεινουμε σε παθητικο ρολο πρεπει να πιεσουμε να κυνηγησουμε μπαλες...

Mην φοβασαι . Ειναι κουρασμενος απο την συμμετοχη του στο μουντιαλteod1980 έγραψε:Χαριστέας θα παίξει; Τον φοβάμαι πολύ αυτόν τον φόρ..

Έμαθα δε πήγε διακοπές αλλά έκανε εξάσκηση στο μπουζούκι αφού σκέφτεται να αλλάξει καριέρα... 

εκανε πολυ καλο β γυρο και παρεμεινε....μην παραδειγματιζεστε απο το χαριστεα η ομαδα εχει αρκετους πολυ καλους παιχτες...obanebane έγραψε:Αυτη η ομαδα επεσε τελικα κατηγορια φετος η εμεινε στην μπουντεσλιγκα?
- pagotatzis
θα είμαι και εγώ εκεί
εύχομαι να είμαι γούρικος και η ομάδα να παίξει τουλάχιτον λίγη μπαλίτσα!
εύχομαι να είμαι γούρικος και η ομάδα να παίξει τουλάχιτον λίγη μπαλίτσα!
Σε αντιθεση με τα προηγουμενα φιλικα,σ'αυτο εμεις ειμαστε πιο ετοιμοι απ'τον αντιπαλο(θεωριτικα παντα
).Οποτε λογικα θα τους παρουμε(δεν παιζει και το αστερι τους ο τεραστιος ΑΓΓΕΛΟΣ,το προτυπο καθε νεου φορ που σεβεται τον εαυτο του,ΑΧΡΙΣΤΕΑΣ)

- Aureliano Buendia
Εκτός Βιερίνια και Ίβιτς για αύριο.
Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστες "εκπλήξεις" για το πρώτο επίσημο..
Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστες "εκπλήξεις" για το πρώτο επίσημο..