Δεν ξέρω αν μιλάμε για τα ίδια πράγματα, αυτούς όμως τους παίκτες εγώ τους λέω εξτρέμ και τους κατατάσσω στους επιθετικούς, όπως και τους φορ (Φιλομένο, Μουσλι, Σάκη, Αθανασιάδη κλπ).ronaldo έγραψε:4-6-1?
πολλους εβαλες
οντως κουτσιανικουλης και βιειρινια ειναι χαφ ομως
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
οχι δεν υπηρχε εναλλακτικο σχεδιο γιατι δεν μπορουσε να υπαρξει. δεν υπαρχει σαλιο στην αγορα. ακομη και οι δυνατες επιχειρησεις που δεν εχουν ακομη νοιωσει την κριση (υπαρχουν αραγε τετοιες εταιριες?) ειναι μαζεμενες.Aureliano Buendia έγραψε:Δεν νοείται να κυκλοφορούν σενάρια κλαυθμών και οδυρμών με τη διατύπωση "αν δεν πωλήσουμε τον Κοντρέρας, δεν θα κουνηθεί φύλλο, δεν βγαίνουμε οικονομικά, χανόμαστε κτλ κτλ".
Η χορηγία της φανέλας είναι ένα ζήτημα που δεν το χωρά ο νους μου.
Δεν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση αποχώρησης της ΔΕΠΑ?
λες οι ανθρωποι της ομαδας να μην ηθελαν να κλεισουν το θεμα? λες να μην θελουν να φυγει ενα αγχος απο πανω τους?
σιγα σιγα θα πρεπει να αρχισουμε να συμβιβαζομαστε με την ιδεα να μεινει η φανελα χωρις διαφημιση ή να την δωσουμε για ενα χρονο με ελαχιστα χρηματα (εαν ειμαστε τυχεροι).
Τυχαια σημερα ακουσα στην ερασπορ τον ρεπορτερ της αεκ να λεει οτι ο αδαμιδης
εχει σοβαρο προβλημα να βρει χορηγους και ειδικα για την φανελα δυσκολες εποχες
και απερισκεπτα ανοιγματα θα μπορουσαν να οδηγησουν σε πολυ δυσκολες καταστασεις
ειδικα αν θα περιμεναμε η επενδυση μας να καλυφθει απο το επιτυχες σουτ καποιου παικτη.... αν η μπαλα δεν μπει στο πλεκτο θα εχουμε οικονομικη καταστροφη......
εχει σοβαρο προβλημα να βρει χορηγους και ειδικα για την φανελα δυσκολες εποχες
και απερισκεπτα ανοιγματα θα μπορουσαν να οδηγησουν σε πολυ δυσκολες καταστασεις
ειδικα αν θα περιμεναμε η επενδυση μας να καλυφθει απο το επιτυχες σουτ καποιου παικτη.... αν η μπαλα δεν μπει στο πλεκτο θα εχουμε οικονομικη καταστροφη......
πφφφφ δεν παλεβετε αλλο...δεν εωχαριστιομαστε μια απο τις συμαντικοτερες στιγμες του ΠΑΟΚ...καντε καμια μεταγραφη τησ προκοπης μια εστω μια να ανεβουμε ενα σκαλοπατι....ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΤΥΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
- Aureliano Buendia
Καταρχάς, δεν καταλαβαίνω τις ρητορικές ερωτήσεις αυτού του τύπου που στην ουσία υποτιμούν τα λεγόμενα του άλλου. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αδερφέ kos αλλά ως γενική τάση.kos έγραψε:οχι δεν υπηρχε εναλλακτικο σχεδιο γιατι δεν μπορουσε να υπαρξει. δεν υπαρχει σαλιο στην αγορα. ακομη και οι δυνατες επιχειρησεις που δεν εχουν ακομη νοιωσει την κριση (υπαρχουν αραγε τετοιες εταιριες?) ειναι μαζεμενες.Aureliano Buendia έγραψε:Δεν νοείται να κυκλοφορούν σενάρια κλαυθμών και οδυρμών με τη διατύπωση "αν δεν πωλήσουμε τον Κοντρέρας, δεν θα κουνηθεί φύλλο, δεν βγαίνουμε οικονομικά, χανόμαστε κτλ κτλ".
Η χορηγία της φανέλας είναι ένα ζήτημα που δεν το χωρά ο νους μου.
Δεν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση αποχώρησης της ΔΕΠΑ?
λες οι ανθρωποι της ομαδας να μην ηθελαν να κλεισουν το θεμα? λες να μην θελουν να φυγει ενα αγχος απο πανω τους?
σιγα σιγα θα πρεπει να αρχισουμε να συμβιβαζομαστε με την ιδεα να μεινει η φανελα χωρις διαφημιση ή να την δωσουμε για ενα χρονο με ελαχιστα χρηματα (εαν ειμαστε τυχεροι).
Δεν κρίνω τις καλές προθέσεις αλλά αποκλειστικά το αποτέλεσμα.
Δεν λέω ούτε ότι υπάρχει σάλιο στην αγορά ούτε ονειρεύομαι συμφωνίες τρισεκατομμυρίων.
Αλλού εστιάζω και σχετιζόταν με το συνολικό νόημα του post μου.
Βγήκε προς τα έξω ότι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η απόσυρση της ΔΕΠΑ.
Αν υπήρχε λοιπόν, υπερβολική σιγουριά για την ανανέωση της χορηγίας, πολύ κακώς υπήρχε.
Αν πάλι υπήρχε υπόνοια ή ενδείξεις για την απόσυρση της χορηγίας, τότε ένα εναλλακτικό πλάνο θα έπρεπε να υπάρχει, με τα όποια πενιχρά δεδομένα των εποχών.
Όπως και να έχει, δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω αυτή η αίσθηση καταστροφής και αρμαγεδδώνα που βγήκε και επηρέασε την ομάδα, τα στελέχη της, τους συνδιαλασσόμενους με αυτήν και τους οπαδούς της.
ΥΓ Αν μείνουμε δίχως χορηγία, θα το παίζουμε υπεράνω ρομαντικοί τύπου Barca

Τα εξτερεμ ειναι χαφ,δεν μπορει να παιξει ο κουτσια διπλα στον μουσλι πχ για να θεωρηθει επιθετικος,οπως επισης και η γραμμη της επιθεσης δεν εχει πλαγιους επιθετικους,εχει κεντρικους και περιφερειακους,ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν μιλάμε για τα ίδια πράγματα, αυτούς όμως τους παίκτες εγώ τους λέω εξτρέμ και τους κατατάσσω στους επιθετικούς, όπως και τους φορ (Φιλομένο, Μουσλι, Σάκη, Αθανασιάδη κλπ).ronaldo έγραψε:4-6-1?
πολλους εβαλες
οντως κουτσιανικουλης και βιειρινια ειναι χαφ ομως
Φυσικα ολα αυτα ειναι θεωρια,τωρα αν τους θεωρεις επιθετιους γιατι παιζουν στο 4-3-3 στην τριαδα μπροστα,εχεις εν μερη δικιο,γιατι γινετε ενα τεραστιο λαθος απο τους αμπαλους δημοσιογραφαρες,καθως οι περισσοτερες ομαδες παιζουν 4-5-1 (οπως και ο ΠΑΟΚ)και οχι 4-3--3,καθαρο 4-3-3 αν θυμαμαι καλα επαιζε ο φαν γκαλ με την αλκμααρ
εχεις μια συμβαση με την δεπα ή οποια την κανει με ελαφρια.Aureliano Buendia έγραψε: Καταρχάς, δεν καταλαβαίνω τις ρητορικές ερωτήσεις αυτού του τύπου που στην ουσία υποτιμούν τα λεγόμενα του άλλου. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αδερφέ kos αλλά ως γενική τάση.
Δεν λέω ούτε ότι υπάρχει σάλιο στην αγορά ούτε ονειρεύομαι συμφωνίες τρισεκατομμυρίων.
Αν υπήρχε λοιπόν, υπερβολική σιγουριά για την ανανέωση της χορηγίας, πολύ κακώς υπήρχε.
Αν πάλι υπήρχε υπόνοια ή ενδείξεις για την απόσυρση της χορηγίας, τότε ένα εναλλακτικό πλάνο θα έπρεπε να υπάρχει, με τα όποια πενιχρά δεδομένα των εποχών.
Όπως και να έχει, δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω αυτή η αίσθηση καταστροφής και αρμαγεδδώνα που βγήκε και επηρέασε την ομάδα, τα στελέχη της, τους συνδιαλασσόμενους με αυτήν και τους οπαδούς της.
οταν λες οτι δεν υπαρχει εναλλακτικο πλανο προφανως ρωτας γιατι δεν βρεθηκε κατι αλλο.
οταν τρως πορτα απο το κρατικο χρημα ψαχνεις για ιδιωτικο. αυτο δεν ειναι ευκολο να βρεθει.
το οτι δεν ειχαν αποτελεσμα οι οποιες προσπαθειες δεν σημαινει οτι δεν εγινα προσπαθειες.
και κατι ακομη. ακομη και εαν υπηρχαν ενδειξεις οτι η δεπα θα την κανει ο ΠΑΟΚ επρεπε να την περιμενει μεχρι να ανακοινωθει η τελικη αποφαση. οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι ειναι δεδομενο οτι τα χρηματα που δινουν οι κρατικες εταιριες δεν μπορεις να τα βρεις εξω.
Ο γαύρος στο μεγάλο ευρωπαικό ματσ με την Μπέσα, αν πρόσεξα καλά, δεν είχε χορηγό στη φανέλα. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλα αν δεν μπορεί να βρεί χορηγό ο γαύρος τοτε τα πράγματα είναι ποοοοολύ ζόρικα.
- Aureliano Buendia
Προφανώς οι κρατικές χορηγίες είναι υψηλότερες από τις ιδιωτικές, καμία διαφωνία περί τούτου.kos έγραψε:εχεις μια συμβαση με την δεπα ή οποια την κανει με ελαφρια.Aureliano Buendia έγραψε: Καταρχάς, δεν καταλαβαίνω τις ρητορικές ερωτήσεις αυτού του τύπου που στην ουσία υποτιμούν τα λεγόμενα του άλλου. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αδερφέ kos αλλά ως γενική τάση.
οταν λες οτι δεν υπαρχει εναλλακτικο πλανο προφανως ρωτας γιατι δεν βρεθηκε κατι αλλο.
οταν τρως πορτα απο το κρατικο χρημα ψαχνεις για ιδιωτικο. αυτο δεν ειναι ευκολο να βρεθει.
το οτι δεν ειχαν αποτελεσμα οι οποιες προσπαθειες δεν σημαινει οτι δεν εγινα προσπαθειες.
και κατι ακομη. ακομη και εαν υπηρχαν ενδειξεις οτι η δεπα θα την κανει ο ΠΑΟΚ επρεπε να την περιμενει μεχρι να ανακοινωθει η τελικη αποφαση. οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι ειναι δεδομενο οτι τα χρηματα που δινουν οι κρατικες εταιριες δεν μπορεις να τα βρεις εξω.
Δεν ρωτάω όμως στείρα και στεγνά "γιατί δεν βρέθηκε κάτι άλλο?".
Η αίσθηση που μου μεταδόθηκε, μέσα από την έκπληξη με την οποία έγινε δεκτή η απόσυρση της χορηγίας, είναι ότι το ψάξιμο ξεκίνησε καθυστερημένα και μετά τα άσχημα μαντάτα, τα οποία θεωρώ πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προβλέπονται ή τουλάχιστον να εικάζονται.
Το άλλο σημείο στο οποίο δεν μου απαντάς και στο οποίο υποθέτω πως συμφωνείς -κρίνοντας και από άλλα posts σου, σε άλλα topics, με τα οποία συμφωνώ- είναι η λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση του όλου συμβάντος, η οποία έρχεται να συμπληρώσει και άλλα σημαντικά επικοινωνιακά κενά τα οποία έχει ως τώρα επιδείξει η ΠΑΕ.
λανθασμενη επικοινωνιακη πολιτικη σε αυτο το θεμα ειδα κατα την γνωμη μου μονο σε οτι εχει να κανει με την προθεση της παε να το ψαξει για στοιχηματικη εταιρια. εαν το εκανε για να πιεσει και καλα τον οπαπ και κατ επεκταση το κρατος ηταν τραγικο σαν σκεψη. οι χορηγιες κοπηκαν απο πολυ ψηλα.Aureliano Buendia έγραψε: Το άλλο σημείο στο οποίο δεν μου απαντάς και στο οποίο υποθέτω πως συμφωνείς -κρίνοντας και από άλλα posts σου, σε άλλα topics, με τα οποία συμφωνώ- είναι η λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση του όλου συμβάντος, η οποία έρχεται να συμπληρώσει και άλλα σημαντικά επικοινωνιακά κενά τα οποία έχει ως τώρα επιδείξει η ΠΑΕ.
εαν το πραγματι το εψαξε τοτε το εβγαλε πολυ νωρις. ειπαμε ομως. η παε κανει τα παντα για αν εχουν δουλεια τα μμε. εδω βαζει καθε παικτη να δινει καθε μερα συνεντευξη στις εφημεριδες. σελιδες να γεμιζουν και ας μην εχουμε τιποτα να πουμε.
- Aureliano Buendia
Εγω πιστευω οτι θα βρεθει χορηγος και μαλιστα ανταξιος των χρηματων της ΔΕΠΑ απλα περιμενουν για το καλυτερο, φυσικα θα παιξει ρολο και η συμμετοχη μας σε καποιον απο τους ομιλους τσ.λου η γιουροπα.
Παμε να γαμησουμε τον αζαξ λαιμαι και ολα θα πανε καλα
Παμε να γαμησουμε τον αζαξ λαιμαι και ολα θα πανε καλα

- sidpanos
απο την μια ζαγόρ βγες και πες τα όλα,αλλά απο την άλλη λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση...kos έγραψε:λανθασμενη επικοινωνιακη πολιτικη σε αυτο το θεμα ειδα κατα την γνωμη μου μονο σε οτι εχει να κανει με την προθεση της παε να το ψαξει για στοιχηματικη εταιρια. εαν το εκανε για να πιεσει και καλα τον οπαπ και κατ επεκταση το κρατος ηταν τραγικο σαν σκεψη. οι χορηγιες κοπηκαν απο πολυ ψηλα.Aureliano Buendia έγραψε: Το άλλο σημείο στο οποίο δεν μου απαντάς και στο οποίο υποθέτω πως συμφωνείς -κρίνοντας και από άλλα posts σου, σε άλλα topics, με τα οποία συμφωνώ- είναι η λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση του όλου συμβάντος, η οποία έρχεται να συμπληρώσει και άλλα σημαντικά επικοινωνιακά κενά τα οποία έχει ως τώρα επιδείξει η ΠΑΕ.
εαν το πραγματι το εψαξε τοτε το εβγαλε πολυ νωρις. ειπαμε ομως. η παε κανει τα παντα για αν εχουν δουλεια τα μμε. εδω βαζει καθε παικτη να δινει καθε μερα συνεντευξη στις εφημεριδες. σελιδες να γεμιζουν και ας μην εχουμε τιποτα να πουμε.
δεν πάει έτσι παίδες....
- Aureliano Buendia
Ποτέ μα ποτέ δεν λέγονται όλα.
Και εμείς έχουμε άπειρες φορές γίνοι δέκτες μισόλογων και υπονοούμενων.
Πάρα πολλές φορές μάλιστα περισσότερο και από το τι θα πεις μετρά ο τρόπος που θα το πεις, τι θα αφήσεις να εννοηθεί και τι όχι.
Και εμείς έχουμε άπειρες φορές γίνοι δέκτες μισόλογων και υπονοούμενων.
Πάρα πολλές φορές μάλιστα περισσότερο και από το τι θα πεις μετρά ο τρόπος που θα το πεις, τι θα αφήσεις να εννοηθεί και τι όχι.