Μario Beretta
- navigator11
Re: Μario Beretta
συμφωνοι μπονο.αλλα απο αυτο μεχρι την αναληψη του ρισκου ηδη απο την προετοιμασια να ξεσκιζουν διοικηση,παιχτες,προπονητη κι ο,τι αλλο κινειται γυρω απο την ομαδα ειναι γουεϊ του ματς,δε νομιζεις?προφανως,δε φερουν οι ιδιοι ευθυνη για τα οποια αγωνιστικα προβληματα της ομαδας τη δεδομενη χρονικη στιγμη,αλλα φερουν ευθυνη για το οτι δεν περιοριζονται απλα στο να τα καταγραψουν και να τα καταδειξουν διχως να εκφερουν προσωπικες αποψεις περι του τις πταιει.δεν ειναι δουλεια τους αυτο.λενε τη ..... φιλοσοφια του ο καθενας και μπερδευουν τον κοσμο.ειναι μερος του επαγγελματος τους αυτο??προφανεστατα και οχι.αρα,δεν το υπηρετουν σωστα!επιτεινοντας και το ηδη ασχημο κλιμα που υπαρχει στη φαση αυτη στην ψυχολογια του κοσμου.δουλεια τους επισης δεν ειναι να μεταβαλλουν τη διαθεση του κοσμου κατα το δοκουν προς το καλυτερο ή το χειροτερο,δια των υποκειμενικων τους κρισεων!εγω ξερω οτι δουλεια του ρεπορτερ ειναι να καταγραφει και να μεταφερει διχως να εκφερει προσωπικη αποψη .......
αν κατι τετοιο το θεωρουν ΒΑΡΕΤΟ,ας αλλαξουν δουλιτσα!
αν κατι τετοιο το θεωρουν ΒΑΡΕΤΟ,ας αλλαξουν δουλιτσα!
Εχω αρκετά διαφορετική γνώμη για το ρόλο που πρέπει να έχει ένας δημοσιογράφος και όχι απλώς ρεπόρτερ και δε θα συμφωνήσω καθόλου σ' αυτά που γράφεις.
Για μένα επιβάλλεται να έχουν γνώμη και άποψη και να μην απλώς μεταφορείς ειδήσεων.
Για την οποία θα κριθούν βεβαίως-βεβαίως.....
Οσο για το άσχημο κλίμα και τα υποθετικά σενάρια,θα ξαναναφέρω μόνο ότι το σενάριο πώλησης του Κοντρέρας ή του Μούσλι είναι εξαιρετικά απίθανο να το κατέβασαν απ' το κεφάλι τους....κάποιος τους το είπε προφανέστατα.
Οπως και πέρυσι με τον Γκαρσία που δεν πατάει περιοχή και ότι δεν θα λογίζεται σαν βασικός....
Για μένα επιβάλλεται να έχουν γνώμη και άποψη και να μην απλώς μεταφορείς ειδήσεων.
Για την οποία θα κριθούν βεβαίως-βεβαίως.....
Οσο για το άσχημο κλίμα και τα υποθετικά σενάρια,θα ξαναναφέρω μόνο ότι το σενάριο πώλησης του Κοντρέρας ή του Μούσλι είναι εξαιρετικά απίθανο να το κατέβασαν απ' το κεφάλι τους....κάποιος τους το είπε προφανέστατα.
Οπως και πέρυσι με τον Γκαρσία που δεν πατάει περιοχή και ότι δεν θα λογίζεται σαν βασικός....
Σ αυτο που λες Μπονο εχεις εν μερει δκιο..κπς φορες τους τα λενε απο τη παε αλλα κπς φορες θελουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους....
Πρέπει να είσαι πολύ ανόητος αν πιστεύεις ότι μπορείς να επιβάλλεις την άποψη σου σε Ζαγοράκη και Βρύζα.
Και δεν τους έχω για τέτοιους ειλικρινά....
- navigator11
δε διαφωνω ως προς το ρολο του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ δημοσιογραφου.οι εν λογω ομως δε φερονται ως ρεπορτερ του ΠΑΟΚ?εγω παντως ετσι τους αντιμετωπιζω κι αυτο τον τιτλο ακουω για χρονια να φερουν,οποτε εχω και τις αναλογες απαιτησεις απ'αυτους.γνωμες,αναλυσεις,αναζητησεις,προβληματισμοι,ξεσκισμα και τα ρεστα μεταξυ τους ή με τα παρεακια τους!τωρα οσον αφορα στο τι τους εκμυστηρευεται εκ των εσω,μαλλον εχεις δικιο.αλλα και παλι η διαχειριση των ενλογω πληροφοριων απο μερους τους στο τελος συνηθως πληττει το επαγγελματικο τους γοητρο και τους αναγκαζει σε ..... οδυνηρες κωλοτουμπες.γι'αυτο και για τους ιδιους καλυτερο θα'ταν να περιοριζονται στη μεταφορα,στη διακομιδη νεων και πληροφοριων,οπως αλλωστε επιβαλλει και το ποστο τους,μιας και δεν προκειται για δημοσιογραφους.αποψη μου.
ο εγωισμος τυφλωνει πολλες φορες......και πολλοι απο αυτους νομιζουν οτι τα ξερουν ολα....Ξερω περιπτωσεις π.χ του ζκοστα οτι ειναι κλεισμενο το δωσε η παε κ.α....κπ πραγματα ομως ειναι ριζωμενα μεσα τους απο αλλες εποχες που κανανε κουμαντο.....δε βγαινει ευκολα αυτο...
- navigator11
Bono έγραψε:Πρέπει να είσαι πολύ ανόητος αν πιστεύεις ότι μπορείς να επιβάλλεις την άποψη σου σε Ζαγοράκη και Βρύζα.
σιγουρα πρεπει να'ναι ανοητοι,αν πιστευουν πως κατι τετοιο μπορουν να το πετυχουν ΑΜΕΣΑ,ΕΥΘΕΩΣ!ΕΜΜΕΣΩΣ ομως δια επηρρεασμου της κοινης γνωμης,που παιζει σε συντομο χρονο,αν τα αποτελεσματα δεν ερθουν,να μετουσιωθει (ο επηρρεασμος) αυτος σε ασκηση κριτικης απο πλευρας φιλαθλων-οπαδων στη διοικηση??την οποια βεβαια και παλι ευτυχως η διοικηση δε φαινεται να συμμεριζεται .......
- ilias4_koufalia
Ο μπερετα ιταλος ειναι και οπως και να χει την λυση θα την βρει στην αμυνα!!!
Πιο επιφοβος για μενα ειναι επιθετικα γιατι και εκει μεχρι στιγμης ειμαστε τραγικοι....
Πιο επιφοβος για μενα ειναι επιθετικα γιατι και εκει μεχρι στιγμης ειμαστε τραγικοι....
Και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να έχει την ίδια πίστωση χρόνου και στήριξη όπως ο προηγούμενος.... και δυστυχώς δεν την έχει από μεγάλη μερίδα του τύπου της πόλης. Από εκείνους που έκαναν γαργάρα τις τεσσάρες από Θρσύβουλο και Γιάννινα και τον αποκλεισμό από κάποιες καρδούλες της Ολλανδία στον κρισιμότερο αγώνα της περυσινής χρονιάς, και αποθέωναν το απελπιστικά κουραστικό, βαρετό και αμυντικό ποδόσφαιρο που προσέφερε η ομάδα τα τελευταία χρόνια....
Όλοι ξέρουμε ότι ο Κοντρέρας είναι σέντερ μπακ και όχι δεξί μπακ, ο Σαλπιγγίδης σέντερ φορ και όχι δεξί εξτρέμ, ο Βιερίνια δεξί εξτρέμ και όχι αριστερό και οι δυο Ιταλοί της ομάδας (που κοστίζουν στην ομάδα 700.000 ετησίως...) είναι λίγοι κα επικίνδυνοι για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε...
Μπορεί και ελπίζω να κάνει πειραματισμούς τώρα, αλλά ο Μπερέτα πρέπει να κριθεί στο τέλος της χρονιάς και μόνον τότε......
Όλοι ξέρουμε ότι ο Κοντρέρας είναι σέντερ μπακ και όχι δεξί μπακ, ο Σαλπιγγίδης σέντερ φορ και όχι δεξί εξτρέμ, ο Βιερίνια δεξί εξτρέμ και όχι αριστερό και οι δυο Ιταλοί της ομάδας (που κοστίζουν στην ομάδα 700.000 ετησίως...) είναι λίγοι κα επικίνδυνοι για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε...
Μπορεί και ελπίζω να κάνει πειραματισμούς τώρα, αλλά ο Μπερέτα πρέπει να κριθεί στο τέλος της χρονιάς και μόνον τότε......
Καλως η κακως, αυτο το λεγομενο "απελπιστικά κουραστικό, βαρετό και αμυντικό ποδόσφαιρο που προσέφερε η ομάδα τα τελευταία χρόνια" ειναι το μοντερνο, το συγχρονο ποδοσφαιρο. Αν δεν αρεσει, υπαρχουν και βιντεοκασετες απο παλιοτερες δεκαετιες.
Για τα αγωνιστικα δεν θα σχολιασω ακομα τιποτα, ειμαστε σε προετοιμασια (ασχετα που θα μπορουσα να σχολιασω, μια βδομαδα πριν παιξουμε με τον Ajax βρισκομαστε)
Θελω να γραψω ομως για την... εκπαιδευτικη εκδρομη στο Amsterdam Arena και τις αναμνηστικες φωτογραφιες! Καλα ρε ειστε το τεχνικο τιμ του ΠΑΟΚ, αντιπαλης ομαδας στα προκριματικα του Ch L, πατε για κατασκοπεια (λεμε τωρα) και μου βαζετε τα κεφαλια σας σε stand παιχτων του Ajax σα να εισαστε σε Λουνα Παρκ???
Χωρια και οι αλλες φωτο, κατω απο το σημα, διπλα στην πορτα, με τον φροντιστη του χορταριου και ξερω γω! Αγκαλια ολοι λες και ηταν παρεα απο την τριτη Λυκειου...Να τις ανεβασετε και στο facebook να κανουμε κανα like να ουμε... Σοβαρευτειτε ρε! Οι αντιπαλοι τους ειστε, οχι τουριστες!
Θελω να γραψω ομως για την... εκπαιδευτικη εκδρομη στο Amsterdam Arena και τις αναμνηστικες φωτογραφιες! Καλα ρε ειστε το τεχνικο τιμ του ΠΑΟΚ, αντιπαλης ομαδας στα προκριματικα του Ch L, πατε για κατασκοπεια (λεμε τωρα) και μου βαζετε τα κεφαλια σας σε stand παιχτων του Ajax σα να εισαστε σε Λουνα Παρκ???
Χωρια και οι αλλες φωτο, κατω απο το σημα, διπλα στην πορτα, με τον φροντιστη του χορταριου και ξερω γω! Αγκαλια ολοι λες και ηταν παρεα απο την τριτη Λυκειου...Να τις ανεβασετε και στο facebook να κανουμε κανα like να ουμε... Σοβαρευτειτε ρε! Οι αντιπαλοι τους ειστε, οχι τουριστες!
τι λες ρε αδερφε οι φωτο ειναι πολυ πριν ο μπερετα ερθει στον ΠΑΟΚ...που κολλανε αυτες οι πιτες????
η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα ο ιδιος το αρθρο, απλα μου το μεταφερανε πριν λιγο! Ετσι πασο, αλλα και παλι τι νοημα εχει να βγουνε προς τα εξω προσωπικες φωτο ρε γαμωτο? Νομιζω ηταν στο paok24
- navigator11
Tetradje έγραψε:Για τα αγωνιστικα δεν θα σχολιασω ακομα τιποτα, ειμαστε σε προετοιμασια (ασχετα που θα μπορουσα να σχολιασω, μια βδομαδα πριν παιξουμε με τον Ajax βρισκομαστε)
η "εκπαιδευτικη" στο αμστερνταμ ομαρι οντως εγινε πριν αναλαβουν οι ενλογω στον ΠΑΟΚ,την περιοδο που ησαν ...... ανεργοι!οποιος σου το μετεφερε μαλλον δε μπηκε καν στον κοπο να διαβασει και το κειμενο!
παρεμπιπτοντως,αν σου μεταφερει κανενας οτι ο μπερεττας κι οι συν αυτω πηγαν μιλανο,να ξες οτι παλαιοτερα ειχαν παει να δουν προπονησεις του μουρινιου στο ιντερ και δεν ........ κατασκοπευουν ΤΩΡΑ λαθος αντιπαλο!το λεω μεν χιουμοριστικα,αλλα ποτε δεν ξερει κανεις .............