15. Pablo Andrés Contreras Fica
- sourmenetes
- Moderator
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
δεν εχει σημασια τι βλεπεις εσυ και εγω αλλα τι βλεπει ο κολκας.......
εγω παλι απο την μερια μου σκεφτηκα ενα τροπο για να δουμε αν ειναι γρηγορος ο κοντρερας
λοιπον ας παρει στο κυνηγι τον κολκα και αναλογα τον χρονο που θα κανει θα κρινουμε την ταχυτητα του
εγω παλι απο την μερια μου σκεφτηκα ενα τροπο για να δουμε αν ειναι γρηγορος ο κοντρερας
λοιπον ας παρει στο κυνηγι τον κολκα και αναλογα τον χρονο που θα κανει θα κρινουμε την ταχυτητα του
Άμα κλείσουμε τα σύνορα θα μείνουν όλοι στη Γερμανία. Μήπως αυτό θα ήθελες κατά βάθοςpaok kerkyra έγραψε:γύρνα και μπες μέσα και μάσησε σίδερα και φτύσε ατσάλι δεν φεύγεις ούτε με σφαίρες απο τον ΠΑΟΚ εν ανάγκη κλείνουμε τα σύνορα

Το μονο θετικο απο αυτα τα φιλικα,ειναι οτι με την τρικυμία πισω στην αμυνα θα καλο σκεφτουν να να πουλησουν τον Παμπλιτο
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο Κοντρέρας θα είναι έγκλημα να μην παίξει με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, αυτό ξέρω.
+1
εδω ο μπουσαιντι που δεν ακολουθησε την προετοιμασια ειναι ο καλύτερος απο φυσική κατάσταση.Ξεπετάει τα 90λεπτα το να μετα το αλλο.
πόσο μάλλον ο σεντερ μπακ που δεν έχει τόσα τρεξίματα
εδω ο μπουσαιντι που δεν ακολουθησε την προετοιμασια ειναι ο καλύτερος απο φυσική κατάσταση.Ξεπετάει τα 90λεπτα το να μετα το αλλο.
πόσο μάλλον ο σεντερ μπακ που δεν έχει τόσα τρεξίματα
Κι αναντικατάστατο!!!sourmenetes έγραψε:Τα λεγαμε teod...Εγω τον βλεπω βασικο...
Η αλήθεια είναι πως μετά την περυσινή σεζόν, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αναβαθμίστηκαν στην ηγεσία των αποδυτηρίων, αλλά και κάποιοι που … καθηλώθηκαν.
Με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να έχει αποχωρήσει και τον Πάμπλο Κοντρέρας να έχει χάσει το έρεισμά του μετά τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα κυπέλλου στα Γιάννενα στα αποδυτήρια της ομάδας,
Τι ακριβως είχε γίνει?
Με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να έχει αποχωρήσει και τον Πάμπλο Κοντρέρας να έχει χάσει το έρεισμά του μετά τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα κυπέλλου στα Γιάννενα στα αποδυτήρια της ομάδας,
Τι ακριβως είχε γίνει?
Πρεπει να παιξει οπωσδηποτε..........Εδω ο Σουαρεζ που επαιξε στο Μουντιαλ μεχρι το τελος θα αγωνιστει,ο Κοντρερας γιατι οχι????????
- Aureliano Buendia
Τα σενάρια περί πώλησής του ατροφούν σιγά σιγά και αυτό με χαροποιεί.
Αυτό δεν αναιρεί τον εκνευρισμό που μου προκάλεσε η διοχέτευσή τους, η διατήρηση τους στην επικαιρότητα, αλλά πάνω απ'όλα το ύφος απελπισίας που τα διακατείχε.
Η ποιοτική του διαφορά με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς που έχουμε είναι χαώδης κατά τη γνώμη μου.
Οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει και ως δεξιός μπακ πλέον αποδεδειγμένες.
Κάνει καλύτερο όποιον παίζει δίπλα του, προσδίδει κύρος και στοιβαρότητα.
Μακάρι να γίνει αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος από το πρώτο παιχνίδι.
Αυτό δεν αναιρεί τον εκνευρισμό που μου προκάλεσε η διοχέτευσή τους, η διατήρηση τους στην επικαιρότητα, αλλά πάνω απ'όλα το ύφος απελπισίας που τα διακατείχε.
Η ποιοτική του διαφορά με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς που έχουμε είναι χαώδης κατά τη γνώμη μου.
Οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει και ως δεξιός μπακ πλέον αποδεδειγμένες.
Κάνει καλύτερο όποιον παίζει δίπλα του, προσδίδει κύρος και στοιβαρότητα.
Μακάρι να γίνει αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος από το πρώτο παιχνίδι.
Υπήρχε διοχέτευση ή ήταν αποκλειστικά δημοσιογραφικά συμπεράσματα που βγήκαν από τη φράση του Τέο: "Αν χρειαστεί θα πουληθούν και παίχτες"?
Γιατί εγώ δεν άκουσα πουθενά να λέει η διοίκηση στον Κοντρέρας και τον Μούσλι "Φέρε μου προσφορές" όπως είπαν στον Αραμπατζή και τον Βερόν.
Γιατί εγώ δεν άκουσα πουθενά να λέει η διοίκηση στον Κοντρέρας και τον Μούσλι "Φέρε μου προσφορές" όπως είπαν στον Αραμπατζή και τον Βερόν.
νομιζω οτι ο λογος ειναι πως δεν υπαρχει προταση. φετος ειναι σε παγκοσμιο επιπεδο η πιο ψοφια μεταγραφικη περιοδος. κανεις δεν δινει φραγκα για να αγορασει παικτες. μιλαω για μεσαιου επιπεδου ομαδες που υπο διαφορετικες συνθηκες θα ηθελαν αμυντικο του επιπεδου του κοντρερας και οχι για μπαγιερν, ρεαλ κτλ.Aureliano Buendia έγραψε:Τα σενάρια περί πώλησής του ατροφούν σιγά σιγά και αυτό με χαροποιεί.
και αυτο δεν ηταν δυσκολο να το προβλεψουν στην παε.
ακομη και εαν τελικα καταφερουν να τον πουλησουν νομιζω οτι στο θεμα αυτο φερθηκαν ερασιτεχνικα. τα στεγανα δεν τα κρατας μονο οταν ειναι να αγορασεις παικτη αλλα και οταν ειναι να πουλησεις. οι δικοι μας εδω και δυο μηνες βγαζουν προς τα εξω οτι δεν υπαρχει σαλιο και περιμενουν να παρουν φραγκα για τον παικτη. εδω το αεκακι δεν μπορει να πουλησει σκοκο-τζιμπουρ γιατι ακριβως ολοι ξερουν οτι θελει παση θυσια να τους δωσει εδω και 6 μηνες. δεν ειναι μ@λ@κ@ς ο αλλος να τα σταξει οταν ξερει οτι εσυ θελεις σαν πουστης να πουλησεις.
τωρα βεβαια που δεν εχει ερθει προταση θα γινει η γνωστη κωλοτουμπα με αρθρα του στυλ "τα αμυντικα προβληματα κρατησαν τον κοντρερας" ή "με αποφαση ζαγορακη μενει ο κοντρερας" κτλ. μεχρι και σαν μεταγραφη θα τον παρουσιασουν. οτι και καλα ο παικτης ειχε αποφασιστει να δωθει αλλα τελικα ο ΠΑΟΚ κανει την υπερβαση και τον κραταει παρα το υψηλο συμβολαιο. απο παπαριες αλλο τιποτα.
η αληθεια ομως ειναι οτι εαν ειχε ερθει προταση τωρα ο παμπλο θα εκανε προετοιμασια αλλου.
Από την άλλη σε περίπτωση που δεν περάσουμε πουθενά και η διοίκηση έχει τραγική ανάγκη για ρευστό πολύ φοβάμαι πως θα καταυθάνουν προτάσεις από τα κοράκια της Αθήνας για άλλους παίκτες μας που τους θεωρούμε αναντικατάστατους