Μario Beretta
- navigator11
Re: Μario Beretta
ναι γκας,αλλα κι εμεις απο πλευρας μας μην αυταπατωμαστε,επειδη πιστευουμε αφ'εαυτου ή επειδη μας πιπιλανε οι αρδ το μυαλο,οτι γινεται,διχως να δοκιμασει και να χαλασει απολυτως τπτ στη λειτουργια της ομαδας ο προπονητης,ο ΠΑΟΚ να'ναι εξισου αποτελεσματικος οπως επι σαντος και να εχει απλως καλυτερη επιθετικη αναπτυξη.γιατι πολλοι εξ ημων κατι τετοια προσδοκουσαμε απο τον μαριο,ιδιως οι επικριτες του φερναντου των προηγουμενων χρονων.και να μην διασαλευσει την αποτελεσματικοτητα της αμυνας αλλα και να μπαινει στο πλεχτο πιο συχνα το τοπι,οχι με τη μιζερη συχνοτητα που εμπαινε επι σαντος.ε λοιπον,αυτος ειναι θεσμικα αρμοδιος να αποφασισει,αν τουτο με το υπαρχον υλικο γινεται,με ποιο ...... κοστος,σε ποσο χρονο κι αναλογως να επιχειρησει ή οχι τις δοκιμες του,οχι εμεις!το αποτελεσμα θα φανει αν τον δικαιωσει ή οχι .......
δε νομιζω κι ο ιδιος ο κοουτς να'ναι χαλαρος,αραχτος και λαϊτ απ'οσα ως τωρα βλεπει!!απ'οτι φαινεται ομως πιστευει οτι μπορουμε να παρουσιαστουμε,τηρουμενων των αναλογιων,ετοιμοι με τον αγιαξ!επιλεγω να μην τον σταυρωσω α πριορι ......
δε νομιζω κι ο ιδιος ο κοουτς να'ναι χαλαρος,αραχτος και λαϊτ απ'οσα ως τωρα βλεπει!!απ'οτι φαινεται ομως πιστευει οτι μπορουμε να παρουσιαστουμε,τηρουμενων των αναλογιων,ετοιμοι με τον αγιαξ!επιλεγω να μην τον σταυρωσω α πριορι ......
Δεν αντιλέγω πάνω στην τοποθέτηση σου Νάβι.
Ούτε υπέρ της σταύρωσης του προπονητή είμαι ούτε της όποιας καταστροφολογίας.
Θεωρώ όμως πως η ομάδα υποχρεούται να κάνει έστω μια φάση πέρα απο την κακή αμυντική πειραματική λειτουργία αν θες.
Θα μου ήταν αρκετό και το σκορ δεν το υπολογίζω.
Και γνωρίζεις ότι δεν είμαι απο αυτούς που περίμενα να πάρει στα φουλ η μηχανή μαγικά και να πετάει 6άρες η ομάδα σε κάθε παιχνίδι.
Όπως αντίστοιχα περιμένω να δω με τον Αίαντα την μηχανή να έχει πάρει μπροστά και απλά υπενθυμίζω πως το κλειδί της μηχανής το έχει ο Μπερέττα.
Ούτε υπέρ της σταύρωσης του προπονητή είμαι ούτε της όποιας καταστροφολογίας.
Θεωρώ όμως πως η ομάδα υποχρεούται να κάνει έστω μια φάση πέρα απο την κακή αμυντική πειραματική λειτουργία αν θες.
Θα μου ήταν αρκετό και το σκορ δεν το υπολογίζω.
Και γνωρίζεις ότι δεν είμαι απο αυτούς που περίμενα να πάρει στα φουλ η μηχανή μαγικά και να πετάει 6άρες η ομάδα σε κάθε παιχνίδι.
Όπως αντίστοιχα περιμένω να δω με τον Αίαντα την μηχανή να έχει πάρει μπροστά και απλά υπενθυμίζω πως το κλειδί της μηχανής το έχει ο Μπερέττα.
- navigator11
σου ειπα δεκτος ο προβληματισμος.τον καταλαβαινω και τον συμμεριζομαι σε καποιο βαθμο.αλλα δεν ασπαζομαι την ισοπεδωση και την καταφωρα ασχετη ....... κριτικη περι χαϊμαλιων και λοιπα.αυτα ειναι αστειοτητες.αν παει στο αμστερνταμ και σου παρει 0-1 τοτε θα ξεχαστουν ολα.αυτο ειναι που μ'ενοχλει.οτι η οποια κριτικη στον οποιονδηποτε ειναι επιπολαιη και κοντοφθαλμη!αν παιξουμε χαλια μαυρα και παλι στο αμστερνταμ και απο συνομωσια του συμπαντος φερεις 0-1 ή 1-1,τοτε παναθεμα με κι αν βρεθει κανενας να βαλει στο μικροσκοπιο την ανεπαρκη αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας,την κακη αναπτυξη στην επιθεση,το αδυναμο κεντρο κοκ!ολα ρηχα,επιφανειακα και αναλογως του αποτελεσματος.βεβαια,ας μην αδικω μερικους συμφορουμιτες της εποχης σαντος που ......... στηλιτευαν τις αδυναμιες της ομαδας του πορτουγκαλου,ενθυμουμενοι τον τωρα με γλυκια νοσταλγια και μελαγχολια ........
Καλώς αγωνιάς για αυτή την εκδοχή Νάβι σε αυτό μαζί σου.
Ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά ότι το σκορ ακόμα και με τον Άγιαξ δεν με ενδιαφέρει.
Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει.
Και σαν αποτέλεσμα εννοώ ότι θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες ανεξάρτητα το σκορ.
Η διοίκηση όμως δεν νομίζω να ασπάζεται την δική μου οπτική γωνία και πιστεύω πως την ενδιαφέρει και το παιχνίδι αυτό όποιες πιθανότητες και αν έχουμε.
Συνεπώς θα πρέπει να βρουν την όποια λύση σε χρόνο 10 ημερών έτσι ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα όπως μας έχει πει ο προπονητής.
Καλό θα ήταν επίσης να γνωρίζουμε και τους στόχους του διετούς πλάνου για φέτος πέρα την λέξη πρωταθλητισμός.
Είναι λίγος ο χρόνος και αυτό θα πρέπει να απασχολεί την διοίκηση αγνά και καθαρά.
Ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά ότι το σκορ ακόμα και με τον Άγιαξ δεν με ενδιαφέρει.
Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει.
Και σαν αποτέλεσμα εννοώ ότι θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες ανεξάρτητα το σκορ.
Η διοίκηση όμως δεν νομίζω να ασπάζεται την δική μου οπτική γωνία και πιστεύω πως την ενδιαφέρει και το παιχνίδι αυτό όποιες πιθανότητες και αν έχουμε.
Συνεπώς θα πρέπει να βρουν την όποια λύση σε χρόνο 10 ημερών έτσι ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα όπως μας έχει πει ο προπονητής.
Καλό θα ήταν επίσης να γνωρίζουμε και τους στόχους του διετούς πλάνου για φέτος πέρα την λέξη πρωταθλητισμός.
Είναι λίγος ο χρόνος και αυτό θα πρέπει να απασχολεί την διοίκηση αγνά και καθαρά.
- navigator11
τη διοικηση απ'την αλλη αδερφε δε νοειται να την απασχολει να παραξουμε ευκαιριες στην "αρενα' κι ας χασουμε,πεφτοντας μαχομενοι.κι αν την νοιαζει,τη νοιαζει τελειως παρεμπιπτοντως,προς κατευνασμο του πληθους σε περιπτωση κλαρινου!το κατανοεις και το αναφερεις αλλωστε.να φυγουμε ορθιοι απο κει μεσα με ελπιδες διεκδικησης της προκρισης στην τουμπα -ο αγωνας στην οποια τουμπα κατ'εμε θα'ναι απιστευτα δυσκολοτερος του αντιστοιχου στο χολλαντ- ενδιαφερει τους διοικουντες,εστω και με πρακτικες μαλκοβιτς εν ετει 1993!μενει να δουμε αν ο μαριο ασπαστει τις τακτικες του μποζινταρ ή κανει του ....... κεφαλιου του!
οσον αφορα στην επισημη στοχοθετηση της επομενης διετιας,μικρη σημασια κατ'εμε εχει.ο κοσμος,ο,τι κι αν ειπωθει,πλεον δε βολευεται με την ιδεα του πρωταθλητισμου.θελει κουπα,περα απο εισοδο σε γιου-λου.αδεργουαϊζ η χρονια θα θεωρηθει αποτυχημενη.οποτε,τα λογια εν τοιαυτη τη περιπτωσει θα'ναι πραγματι φτωχεια .......
οσον αφορα στην επισημη στοχοθετηση της επομενης διετιας,μικρη σημασια κατ'εμε εχει.ο κοσμος,ο,τι κι αν ειπωθει,πλεον δε βολευεται με την ιδεα του πρωταθλητισμου.θελει κουπα,περα απο εισοδο σε γιου-λου.αδεργουαϊζ η χρονια θα θεωρηθει αποτυχημενη.οποτε,τα λογια εν τοιαυτη τη περιπτωσει θα'ναι πραγματι φτωχεια .......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 18 Ιούλ 2010, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσωπικά ας φύγω από κει με ένα 1-1 και ας έχουν οι άλλοι 23 δοκάρια. Και νομίζω ότι το ίδιο θέλει (και είναι λογικό) και το προπονητικό τιμ με τη διοίκηση.
Εγώ δεν θα κράξω Μπερέτα, γιατί πρώτον δεν ξέρω τι δουλειά γίνεται στις προπονήσεις, και δεύτερον, κι εγώ να ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ τώρα, το ίδιο σχήμα θα κατέβαζα. Δυστυχώς ήταν άτυχος (κι εμείς μαζί του) να μην έχει Λίνο, Ίβιτς και Κοντρέρας από την αρχή. Τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.
Η μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι αυτή του Σαβίνι με το Σνάουτσερ αλλά είναι φιλικά, και νομίζω ότι και ο ίδιος βλέπει ότι μάλλον ο Σνάουτσερ θα είναι ο βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι λογικό να δοκιμάζει διάφορα και να ξεκινάει με εντεκάδες που διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε λίγο είτε πολύ.
Ο χρόνος θα δείξει. Κι ελπίζω ότι θα δείξει θετικά πράγματα. Όχι γιατί με ενδιαφέρει αν ο Μπερέττα θα δει παρέλαση ή θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα κράξω Μπερέτα, γιατί πρώτον δεν ξέρω τι δουλειά γίνεται στις προπονήσεις, και δεύτερον, κι εγώ να ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ τώρα, το ίδιο σχήμα θα κατέβαζα. Δυστυχώς ήταν άτυχος (κι εμείς μαζί του) να μην έχει Λίνο, Ίβιτς και Κοντρέρας από την αρχή. Τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.
Η μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι αυτή του Σαβίνι με το Σνάουτσερ αλλά είναι φιλικά, και νομίζω ότι και ο ίδιος βλέπει ότι μάλλον ο Σνάουτσερ θα είναι ο βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι λογικό να δοκιμάζει διάφορα και να ξεκινάει με εντεκάδες που διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε λίγο είτε πολύ.
Ο χρόνος θα δείξει. Κι ελπίζω ότι θα δείξει θετικά πράγματα. Όχι γιατί με ενδιαφέρει αν ο Μπερέττα θα δει παρέλαση ή θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ακριβώς αυτό είναι και η ουσία Νάβι που θα πρέπει να κοιτάξει ο Μπερέτα και του βγάζω ALERT.
Για να μην ακούσουμε ότι καλύτερα με δερμάτινο παλτό παρά με χαϊμαλιά.
Η αποτυχία δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο σε έναν είναι γνωστό αυτό.
10 μέρες μείνανε λοιπόν για να δούμε τον φετινό ΠΑΟΚ.
Για να μην ακούσουμε ότι καλύτερα με δερμάτινο παλτό παρά με χαϊμαλιά.
Η αποτυχία δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο σε έναν είναι γνωστό αυτό.
10 μέρες μείνανε λοιπόν για να δούμε τον φετινό ΠΑΟΚ.
Μπερέτε... ζουμπαδιάσου και σακουλέψου, παίξε καλα το νταλαβέρι μην μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδια γιατι θα στο φάω το λαρύγγι.. 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εγώ δεν ξέρω το τρόπο που δουλεύει ο Μπερέτα και ούτε με ενδιαφέρει στο φινάλε.
κρίνω από αυτά που βλέπω στο χορτάρι.
και μέχρι στιγμής στα 3 φιλικά στην γερμανία,
έχω δει γιόμες αβέρτα
έχω δει να μην μπορούν να κάνουν ένα απλό passing game
έχω δει 2 αυτογκολ
έχω δει παίκτες χωρίς διάθεση
έχω δει 2 τριάρες
έχω δει ένα τσίρκο προς το παρόν
...και ναι έχω δει και χαϊμαλιά
που δεν έχω δει σε κανένα προπονητή μεγάλης ομάδας!
Μπερέτα μείνανε 10 μέρες. Συγκεντρώσου και εσύ και οι παίκτες σου.
Τα γράφω τώρα που η κατάστάση είναι αναστρέψιμη και βελτιώσιμη, γιατί μετά ότι και να πούμε θα είναι άνευ ουσίας.
κρίνω από αυτά που βλέπω στο χορτάρι.
και μέχρι στιγμής στα 3 φιλικά στην γερμανία,
έχω δει γιόμες αβέρτα

έχω δει να μην μπορούν να κάνουν ένα απλό passing game

έχω δει 2 αυτογκολ

έχω δει παίκτες χωρίς διάθεση

έχω δει 2 τριάρες

έχω δει ένα τσίρκο προς το παρόν

...και ναι έχω δει και χαϊμαλιά

Μπερέτα μείνανε 10 μέρες. Συγκεντρώσου και εσύ και οι παίκτες σου.
Τα γράφω τώρα που η κατάστάση είναι αναστρέψιμη και βελτιώσιμη, γιατί μετά ότι και να πούμε θα είναι άνευ ουσίας.
- khaledfreepaok
πολυ σωστα κολοκοτρονη,τπτ απο αυτα δεν ειχαμε.απλα δεν φταιει ο μπερετα.ο μπερετα ηρθε για να παιξει αυτο που ειχε στο μυαλο του ασχετα με την ομαδα που θα πηγαινε.κατα τη γνωμη μου φταιει η διοικηση που εφερε εναν προπονητη που ηξερε απο την αρχη οτι δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας που χτιζει εδω και 3-4 χρονια.και αυτο δεν ειναι κατι που το ειδαμε τωρα, ειναι κατι που το λεγαμε πριν ακομα ερθει με την υποσημειωση οτι περιμενουμε να τον δουμε πρωτα για να τον κρινουμε και με την ελπιδα οτι ισως προσαρμοστει στο υλικο και την φιλοσοφια της ομαδας
Εγώ ένα ξέρω, η ομάδα ήταν έτοιμη, εννοώ από συστήματα και αυτοματισμούς, ξαφνικά αυτά χαθήκαν και γυρίσαμε στην εποχή του Βόκολου με τις γιόμες.. Τες πα ελπίζω να αλλάξει τα πράγματα και να με βγάλει λάθος..
ρε παιδια το πaθημα σαντος δεν μας συνετισε ? καποια στιγμη μονο ο ζαγορακης στηριζε
τον προπονητη και τι εγινε χασαμε απο αυτην την επιλογη του ? μην σταυρωνετε
καποιον που εχει 20 μερες στην ομαδα ......
τον προπονητη και τι εγινε χασαμε απο αυτην την επιλογη του ? μην σταυρωνετε
καποιον που εχει 20 μερες στην ομαδα ......
ρε γαμοτο λες και ζω σε replay τα ιδια που εζησα με σαντος ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ.....Par1s έγραψε:Εγώ ένα ξέρω, η ομάδα ήταν έτοιμη, εννοώ από συστήματα και αυτοματισμούς, ξαφνικά αυτά χαθήκαν και γυρίσαμε στην εποχή του Βόκολου με τις γιόμες.. Τες πα ελπίζω να αλλάξει τα πράγματα και να με βγάλει λάθος..
θα με αναγκασετε να βρω παλια ποστ μου που στηριζα σαντος και τι λεγανε καποιοι
τα ιδια με σενα λεγανε φιλε........