19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- ΑποστόληςΑ
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Στο μυαλό πάντως δεν κινδυνεύει να αποκτήσει πρόβλημα. Όπως λέει και ο Bon Dylan στο κλασσικό του τραγούδι "Like a Rolling stone" του 1965, when you got nothing, you got nothing to lose.
ΥΓ: Στον Αθανασιάδη αναφέρομαι...
ΥΓ: Στον Αθανασιάδη αναφέρομαι...
αυτο που δεν εγινε περυσι (και τον εβαλαν μεσα με το ζορι) θα γινει φετος και πιστευω οτι θα του βγει σε καλο.
φανελα βασικου δεν σου δινει ουτε το κοστος της μεταγραφης σου, ουτε το ποσο του συμβολαιου σου.
την κερδιζεις με τον ιδρωτα σου και την αξια σου. νομος.
στο χερι του ειναι να δειξει οτι μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ.
φανελα βασικου δεν σου δινει ουτε το κοστος της μεταγραφης σου, ουτε το ποσο του συμβολαιου σου.
την κερδιζεις με τον ιδρωτα σου και την αξια σου. νομος.
στο χερι του ειναι να δειξει οτι μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ.
Το κακο ειναι οτι ουτε μεχρι τωρα χρησιμοποιητε....πχ στην θεση του Σαλπι οταν βγηκε και να αλλαζανε με Βιερι.
Λεω τωρα...
Λεω τωρα...
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο...Όσο πιο αργά μπει, τόσο πιο πωρωμένος θα είναι (ελπίζω)...
Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή του!
- paok kerkyra
γιατί δεν παίζει οεο?? γιατί χρησιμοποιήτε το ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Αθανασιάδης στην θέση του??
μηπως ετσι θελει να (ξανα)πει εμμεσα στη διοικηση θελω πλαγιοα χαφ///?????
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
γιατί τα κάνετε πουρδέλο? απλά είναι τα πράγματα, ο αθανασιάδης δεν έχεις θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚpaok kerkyra έγραψε:γιατί δεν παίζει οεο?? γιατί χρησιμοποιήτε το ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Αθανασιάδης στην θέση του??
και ο Κουτσιανικούλης πρέπει να δείξει φέτος αν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ
δε γινεται παντως να φταινε ολο οι προπονητες...μπιλυ βαλε και εσυ το χερακι σου να αναδειχθεις...
Πολύ μεγάλη αλήθεια αδερφέ μου!!!ronaldo έγραψε:καλα ο αθανασιαδης ειναι καλυτερο εξτρεμ απο τον κουτσιανικουλη??
+1
Δεν ξέρω αν ο Κλάους είναι καλύτερο εξτρέμ απ' τον Κούτσια που απ' ότι βλέπω είναι η μεγάλη σου συμπάθεια και θεωρείς ότι όλοι τον αδικούνε ενώ είναι η λύση για όλα τα προβλήματα που έχει τουλάχιστον επιθετικά ο ΠΑΟΚ αλλά αν έβλεπες λιγάκι πιό ρεαλιστικά τα πράγματα εύκολα θα διαπίστωνες ότι μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει ούτε σουτ, ούτε σέντρα, ούτε ντρίπλα σε κλειστό χώρο(σε ανοικτό ενίοτε τρακάρει στον αντίπαλο),ενώ και η τακτική δεν θα έλεγες ότι είναι το πιό δυνατό του σημείο.ronaldo έγραψε:καλα ο αθανασιαδης ειναι καλυτερο εξτρεμ απο τον κουτσιανικουλη??
Αν νομίζεις πως με μόνο εμφανές προτέρημα την ταχύτητα, θα μεγαλουργήσει είσαι λάθος.
Και αν μετά τον Σάντος,δεν του δώσει και ο Μπερέτα ευκαιρίες(που έχει και τη φήμη ότι δουλεύει με μικρούς αρκετά) τότε δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει.....
Δεν ξέρω αλλά νομίζω μπερδεύτηκε το θέμα.
Το να μπαίνει σε φιλικά παιχνίδια ένας παίκτης που δεν είναι η θέση του... Καλά κάνει και τον βάζει. Άνευ σημασίας παιχνίδι.
Αλλά να κάθεται στον πάγκο ένας παίκτης που είναι η φυσική του θέση... Και να παίζει ένας άλλος σε άνευ σημασίας παιχνίδι... Κάτι άλλο αρμενίζει στραβά και δεν θέλω να βιαστώ να το ονομάσω.
Το να μπαίνει σε φιλικά παιχνίδια ένας παίκτης που δεν είναι η θέση του... Καλά κάνει και τον βάζει. Άνευ σημασίας παιχνίδι.
Αλλά να κάθεται στον πάγκο ένας παίκτης που είναι η φυσική του θέση... Και να παίζει ένας άλλος σε άνευ σημασίας παιχνίδι... Κάτι άλλο αρμενίζει στραβά και δεν θέλω να βιαστώ να το ονομάσω.
με τον συγκεκριμενο παιχτη παντα οι αλλοι αρμενιζουν στραβα...μπιλυ κατσε δουλεψε εχεις 100 κιλα ταλεντο αξιοποιησε το να γινεις ποδοσφαιριστης..