Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45

Δημοσίευση από adam04 »

Εχουν πολυ καλο προπονητη.Ημουν Γερμανια οταν δουλευε και αυτος εκει και τον εχω πολυ σε εκτιμηση.Νομιζω οτι αυτο ειναι το μεγαλο τους ατου.
Τους παικτες δεν τους φοβαμαι.Οι καλυτεροι πουληθηκαν και οι αλλοι κοιτανε πως να πουληθουν.Αυτο εκανε ο αζαξ
ολα τα χρονια.
Ποιος Σουαρεζ τωρα..θα στειλω το Βιτολο ειδικη αποστολη πανω του και θα του παρει το σκαλπ...το γατακι ναουμ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τι στομα ειναι αυτο που εχω ρε πουστη μου...μολις διαβασα οτι τον πολιορκη η Φουλαμ και μενουν μονο λεπτομεριες για το ντιλ.Μακαρι παναγια μου.
Αν παρουν τωρα αλλο προπονητη περασαμε με χιλια λαιμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πέραν των οπαδικών προτιμήσεων που ίσως να μας εμποδίζουν να δούμε κάποια πράγματα αντικειμενικά, εκτιμώ ότι η κλήρωση είναι καλή. Διότι από τη μια ο Άγιαξ είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται στην ομάδα που διαθέτει, η οποία είναι απλά πολύ καλή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που δεν παίζεται. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας δεν θα κατέβει αδιάφορη και θα το χτυπήσει στα ίσια το ματς. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτή την κλήρωση και όχι να χάσουμε. Τον ΠΑΟΚ τον φοβάμαι στα μικρά ματς, με ομάδες άγνωστες ή μικρότερης δυναμικότητας.
Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει ένα τεράστο όπλο, την ομοιογένεια, την οποία δεν έχει κανείς ανταγωνιστής του στην Ελλάδα. Είναι έτοιμη και δουλεμένη ομάδα και ο Μπερέτα φαίνεται να μην αλλάζει πολλά από την περσινή τακτική.
Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει. Για μένα οι πιθανότητες είναιν 40-60, υπερ των Ολλανδών. Από την άλλη πλευρά, οι ολλανδοί έχουν την τάση να υποτιμούν τις ομάδες που δεν ξέρουν. Έχω την εντύπωση ότι πιο δύσκολη θα είναι η ρεβάνς στην Τούμπα, παρά το πρώτο ματς. Στην Τούμπα όμως θα υπάρχει ο κόσμος, ο οποίος μπορεί να μην παίζει μπάλα, δίνει όμως φτερά στους παίκτες.
Την Μπράγκα π.χ. πιο πολύ τη φοβόμουν, δεν την ήθελα.

Μπορούμε να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία πρόκριση, ανάλογη με εκείνη της Αρσεναλ.

Και με το ίδιο σκορ μέσα-έξω... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ειναι ανταμ για οποιον παρακολουθει γερμανια(φανατικος γαρ 8-) ) ο γιολ ειναι προπονηταρα... 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θέμα Γιολ στον Άγιαξ
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 17 Ιουλ. 2010 12:28 - Από Κώστας Πετρωτός

Ο προπονητής του "Αίαντα" είναι πρώτος στόχος της Φούλαμ και μέσα ενημέρωσης σε Ολλανδία και Αγγλία αναφέρουν ότι απομένει μόνο η συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων
Σχολιάστε

Θέμα προπονητή είναι πολύ πιθανό να προκύψει στον Άγιαξ παραμονές των δύο αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αγγλικό Sky Sports και αναπαράγουν πολλά ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ο 54χρονος τεχνικός (έχει θητεύσει στην Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής της Τότεναμ) αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον πάγκο της Φούλαμ, από τη στιγμή που ο Ρόι Χόγκτσον αποφάσισε να πάει στη Λίβερπουλ. Για την ακρίβεια, αναφέρεται ότι η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου αρχικά έκανε κρούση στον Ότμαρ Χίτσφλεντ, ο οποίος, όμως, έχει πάρει την απόφαση να μείνει για δύο ακόμη χρόνια στον πάγκο της εθνικής Ελβετίας και στη συνέχεια να αποσυρθεί από την προπονητική.

Η διοίκηση του Άγιαξ αποφασίζει

Τονίζεται, μάλιστα, ότι ουσιαστικά η μετακίνηση του Γιολ θα εξαρτηθεί από την στάση της διοίκησης του Άγιαξ. Αν δώσει το "οκ", τότε ο Ολλανδός τεχνικός θα πάει στο Λονδίνο για μόνιμη εγκατάσταση και ο "Αίαντας' θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αν στα παραπάνω, προσθέστε και τη μεταγραφολογία που υπάρχει για αρκετούς παίκτες του Άγιαξ, τότε διαπιστώνει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης.

Δείτε το δημοσίευμα του Sky Sports εδώ

Δείτε δημοσίευμα του "ajaxshowtime.com" εδώ
ολαπαοκ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

11 ημέρες πριν το παιχνίδι με νέο τεχνικό? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ? :o :shock:

Φανταστείτε να συνέβαινε αυτό στον ΠΑΟΚ τι θα γινόταν με όλους εμάς... :mrgreen:
ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Οπως καθεστε στον καναπε σας μπροστα στο λαπιτοπ,τραβηξτε μια γερη τζουρα τσιπουρο...σηκωθητε και πεστε...
μακαρι παναγια μου,μακαρι παναγια μου,μακαρι παναγια μου.
Μετα καντε ενα γυρο απο τον καναπε.
Επαναλαβατε τρις :opaokara:

Ειναι αυτο που λεμε......ωχ παναγια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μακαρι να ισχυει παντως...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πρέπει η διοίκησή τους να συμφωνήσει όμως για να γίνει αυτό. Θα είναι λαλάκες άμα τον αφήσουν..

Πόνεσαν τα γόνατά μου ήδη από τις προσευχές.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

adam04 έγραψε:Οπως καθεστε στον καναπε σας μπροστα στο λαπιτοπ,τραβηξτε μια γερη τζουρα τσιπουρο...σηκωθητε και πεστε...
μακαρι παναγια μου,μακαρι παναγια μου,μακαρι παναγια μου.
Μετα καντε ενα γυρο απο τον καναπε.
Επαναλαβατε τρις :opaokara:

Ειναι αυτο που λεμε......ωχ παναγια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :nairepaok:
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εδώ σκέφτομαι μέχρι και e-mail να στείλω στη Φούλαμ να τον πάρουν.
ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΑ ... ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΕΜΕΚ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. :opaokara: :opaokara:

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ... (οπως χούφτωστη χούφτωστη) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Φαβορι παραμενει σιγουρα ο Αγιαξ αλλα ειναι μαλλον μια πολυ μεγαλη ευκαιρια για μια τεραστια προκριση...........
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Να κάνουμε έρανο να ανεβάσουμε την προσφορά τους λέτε?>
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]9BH5Ic7bcdE&feature=related[/youtube]

Έχουν κόντρα με την Φέγιενορντ πάντως χοντρή.

ΠΟυ θα βρούμε κασκολάκια της ομάδας του Ρότερνταμ? :twisted: :lol:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Γ@μωτο 28/7 θα ειμαι στο πλοιο επιστροφης απο την Κρητη..δυσκολα να το δω :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Στη Nova η ρεβάνς
17 Ιουλ 2010 02:48, Από PAOK24

Στις 4 Αυγούστου, η Τούμπα αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, στην ρεβάνς με τον Άγιαξ κι όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, μάλλον θα αρκεστούν στη Nova.

Το συνδρομητικό κανάλι, που μεταδίδει και τα φιλικά στη Γερμανία και βέβαια θα μεταδώσει και το σημερινό παιχνίδι με του Κίκερς Όφενμπαχ (7μμ), είναι μία ανάσα από το να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και θεωρείται θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τα δικαιώματα θα ανήκουν στα κανάλια, που έχουν σύμβαση με την ΤΕΑΜ από τα πλέι οφ είναι στο καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης.

Σ΄ ότι αφορά το παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης στην «Άμστερνταμ Αρένα», αυτό ακόμη δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δυσκολευτεί να βρει.

Τα δικαιώματα ανήκουν βέβαια στον Άγιαξ (ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμμετοχή), οι Ολλανδοί θα τα πουλήσουν σε ελληνικό κανάλι και δεν αποκλείεται να τρέχουν πάλι καλοκαιριάτικα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, να βρουν τρόπο να δουν το παιχνίδι, όπως και τα περσινά εκτός έδρας με Βαλερένγκα και Χέρενφεν.

Connex μου μυρίζει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”