Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Re: Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας
την έψαξα λίγο και διαπίστωσα, πως όλες οι αντίπαλες ομάδες που παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ στα φιλικά της Γερμανίας είναι ερυθρού εμβλήματος!
Είναι πολλές συνεχόμενες για να είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
Ξέρει κανείς κάτι που δεν ξέρω εγώ; (π.χ. μήπως οι παίκτες που μαζεύτηκαν στον ΠΑΟΚ έχουν γονιδιακά χαρακτηριστικά Ταύρου;)
Κάτι θα ξέρει ο Βρύζας και δεν το έχω μάθει. Τι να υποθέσω;

Είναι πολλές συνεχόμενες για να είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
Ξέρει κανείς κάτι που δεν ξέρω εγώ; (π.χ. μήπως οι παίκτες που μαζεύτηκαν στον ΠΑΟΚ έχουν γονιδιακά χαρακτηριστικά Ταύρου;)
Κάτι θα ξέρει ο Βρύζας και δεν το έχω μάθει. Τι να υποθέσω;

- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ Sera, το ματς με την Erfurt είχε καλύτερη κάλυψη, αν και είδαμε καναδυό γκομενάκια και το μαύρισμα του coach, ήταν καλύτερα από το ματς με την CSKA!! Εκεί είδαμε ήλιο, τον coach, τα δέντρα, όμορφα τοπία..χάσαμε τα 2 πρώτα γκολ κιόλας! 

και κατι ακομα ο χθεσινος διαιτητης ηταν απο εκεινα τα μερη τον ειχαν ταξει κανενα κερασμα εκει οι γερμανοι???τι σφυριγματα ηταν αυτα???δεν υπηρχε ο τυπος μιλαμε...

- desperando
- Επικοινωνία:
Να ρωτήσω κάτι εγώ? μήπως τα φιλικά προετοιμασίας είναι πολύ λίγα και με πολύ αδύναμους αντιπάλους με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται όλες οι αδυναμίες μας? Δεν θα ήταν καλύτερο τα δυο φιλικά να ήταν με αντιπάλους ισχυρότερους από μας ούτος η αλος τα τέσσερα πρώτα ματς θα είναι με τέτοιους αντιπάλους, όσο για τα γήπεδα των φιλικών είναι τουλάχιστον απαράδεκτα για μια ομάδα που προετοιμάζεται για το τσου λου , μακάρι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες να μην μας στοιχήσουν. 

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση και με τη δυναμικότητα των αντιπάλων στα φιλικά αλλά και στο χρόνο προετοιμασίας που φαίνεται λίγος χρονικά.
Θα δείξουν τα αποτελέσματα και ο καιρός.....
Θα δείξουν τα αποτελέσματα και ο καιρός.....
Γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε προετοιμασία;
Όσο για το πρόγραμμά της, την τοποθεσία και τα γήπεδα ίσως θα έπρεπε να απευθυνθούμε σε ποιο έμπειρο γραφείο μάνατζερ...
Όσο για το πρόγραμμά της, την τοποθεσία και τα γήπεδα ίσως θα έπρεπε να απευθυνθούμε σε ποιο έμπειρο γραφείο μάνατζερ...
οσο αναφορα την προετοιμασια δεν ειναι κατι περιεργο η διαρκεια της οι περισσοτεροι ιταλοι αυτο συνηθιζουν να κανουν...τωρα για την προετοιμασια στη γερμανια σιγουρα ο καιρος ηταν απροβλεπτος παραγοντας στη γερμανια δεν εχει ξανασυμβει κατι τετοιο...τα γηπεδα των 2 πρωτων φιλικων παντως αθλια...
ετσι ειναι μανιακε ισχυει αυτο..MANIAKOS έγραψε:ειπανε στην ιταλια ετσι κανουνε......πιο μικρης διαρκειας..

- toursounidis
Ναι παιδια αλλα εκει ειναι συνηθισμενοι σε αυτο,εδω δεν ειμαστε..Sera4 έγραψε:ετσι ειναι μανιακε ισχυει αυτο..MANIAKOS έγραψε:ειπανε στην ιταλια ετσι κανουνε......πιο μικρης διαρκειας..
- Caballo Viejo
Ελπίζω ο Ζαγοράκης να τους έριξε τα απαραίτητα μπινελίκια εκεί στη Γερμανία...