19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
εγω παντως θελω να τον κουρεψω.....πεστε με αγγελο πεστε οτι θελετε τον θελω γουλι... 

- ilias4_koufalia
Παντως αξιζει να σημειωθει οτι καποιοι κυριοι πουλουσαν τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ λεγωντας οτι ο κουτσια φουσκωσε!!!!
Τον ειδα χθες και το μονο φουσκωμα που παρατηρησα ηταν απο το φαι και οχι απο γυμναστικη...
Τον ειδα χθες και το μονο φουσκωμα που παρατηρησα ηταν απο το φαι και οχι απο γυμναστικη...

- Mario Jardel
Τωρα που φουσκωσε ειναι επικινδυνος...Επειδη αν συνεχισει να κουτουλαει οπως περυσι θα τραυματισει κανεναν σε καμια προπονηση...

Εγώ πάντως θέλω να αξιοποιηθεί το οφειλόμενο 1 εκ. ευρώ στον Εργοτέλη φέτος.MANIAKOS έγραψε:εγω παντως θελω να τον κουρεψω.....πεστε με αγγελο πεστε οτι θελετε τον θελω γουλι...
Ας έχει μαλλιά μέχρι τις πατούσες του αν χρειάζεται.
Φαντασία, κίνηση και στόχος.
Όλα τα υπόλοιπα κατ' με είναι μια ωραία καζούρα.
Το οτι δεν μπηκε αλλαγη.....ισως λεει κτ.......να δουμε........ελπιζουμε να παιξει κπ στιγμη.....
απλα ηθελε να δωσει χρονο στο βιερινια αριστερα πιστευω...μπιλλυ κατσε δουλεψε να δικαιωσεις ολους και πανω απο ολα τον εαυτο σου...
νομιζω οτι εχθες πηρε ενα δυνατο μηνυμα ο βασιλακης........δουλεια δουλεια δουλεια
Νομίζω ότι ο σκληρός δίσκος του εγκεφάλου του έχει φρακάρει πλέον απ' τα πολλά μηνύματα που έχει πάρει αλλά αντί για βελτίωση μάλλον χειροτέρευση βλέπω.
- Aureliano Buendia
Σκούρα τα πράγματα...
Δεν περιβάλλεται (δικαίως μάλλον) από εμπιστοσύνη ούτε από δεύτερο προπονητή.
Ευελπιστώ ότι θα έχουμε χρονιά με πολλά παιχνίδια, οπότε θα πρέπει, θέλοντας και μη τότε, να πάρει παιχνίδια.
Νιώθω πως είμαι σε φάση άρνησης και δεν μπορώ να διανοηθώ πως αυτή η μεταγραφή δεν θα αποδώσει καρπούς.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ελπίζω φέτος που έχουν μειωθεί οι προσδοκίες από την πλατιά μάζα, να απελευθερωθεί ο παίκτης.
Αν και αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η χτυπητή αδυναμία να προσαρμοστεί στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού.
Όπως είπαμε, ο χρόνος θα δείξει.
Δεν περιβάλλεται (δικαίως μάλλον) από εμπιστοσύνη ούτε από δεύτερο προπονητή.
Ευελπιστώ ότι θα έχουμε χρονιά με πολλά παιχνίδια, οπότε θα πρέπει, θέλοντας και μη τότε, να πάρει παιχνίδια.
Νιώθω πως είμαι σε φάση άρνησης και δεν μπορώ να διανοηθώ πως αυτή η μεταγραφή δεν θα αποδώσει καρπούς.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ελπίζω φέτος που έχουν μειωθεί οι προσδοκίες από την πλατιά μάζα, να απελευθερωθεί ο παίκτης.
Αν και αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η χτυπητή αδυναμία να προσαρμοστεί στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού.
Όπως είπαμε, ο χρόνος θα δείξει.
ουτε σημερα επαιξε..τυχαιο??????????
τζαπα τα διαρκειας που πηραν οι αδερφες σου..
τζαπα τα διαρκειας που πηραν οι αδερφες σου..
- ΑποστόληςΑ
σιγουρα οχι αλλα δε μπορει ολοι να τον αδικουν......κπ προβλημα εχει μαλλον στον εγκεφαλο το παιδι..τι να πω.....
Τι να πεις....κριμα και παλι κριμα.
Εγω παντως περιμενω ακομη να κανει αποσβεση τα λεφτα που ξοδευτηκανε
Εγω παντως περιμενω ακομη να κανει αποσβεση τα λεφτα που ξοδευτηκανε