Π.Α.Ο.Κ. - Rot Weiss Erfurt 15/7 19:30 novasports

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: ΠΑΟΚ - Rot Weiss Erfurt, 15.07.2010, 19:30 NOVA

Δημοσίευση από Sera4 »

Alastor έγραψε:
paok87 έγραψε:Καλές εντυπώσεις μου αφήνει ο τυνήσιος.
Χτυπάει και στημένα.
Λίγο τη θέση του να κρατάει, γιατι ξεχνιέται συχνά στο κέντρο.
ακριβως αυτο

filomeno ολοι ξερουμε ποσο ικανος παικτης ειναι,απλα φαινεται λιγο χαμενος στη θεση που βρισκεται στον αγωνα

αθανασιαδης,ειτε δεξι χαφ τον βαλει ειτε σεντερ μπακ,παντα μας υπενθιμιζει τους επιθετικους προσανατολισμους του
δεν ξεχνιοταν στο κεντρο απλα δεν ειχε ακομα τις δυναμεις για πολλα μπρος πισω... 8-)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

πολύ θετικό 20λεπτό για την ομάδα συμπεράσματα δεν θα βγάλω απο το τρίτο φιλικό στο 4ο και κυρίως στο 5ο φιλικό θα βγούν τα συμπεράσματα που πρέπει μόνο τον Μπουσαϊντι θα σχολιάσω θετικός ωραία ανεβάσματα κατα διαστήματα φάνηκε να μπορεί να δώσει στήριγμα στο χαφ-εξτρέμ καλή σέντριτσα ειδικά μια γλυκιά σέντρα που έβγαλε προς τον Μούσλι αμυντικά δεν το παρατήρησα τόσο πολύ αν και φάνηκε να του φεύγουν 1-2 φάσεις...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παίξαμε 20 λεπτά μπάλα...οι άλλοι δεν υπήρχαν αλλά ούτε κι εμείς υπήρχαμε για αρκετό διάστημα...Άντε να ανεβαίνουμε ρε γαμώτο...

:pano:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

αν και δεν πιστευω αυτα που λενε οι ρεπορτερ για τον κλαους, τον βλεπω να εχει περισσοτερο πεισμα και τσαμπουκα απο τον κουτσια
συν το οτι ειναι ποντικομαμη :twisted: και χωνεται παντου, το μυριζει το γκολακι ο μικρος

γενικα σε γηπεδα 10Χ15 δεν μπορεις να παιξεις μπαλα , ειναι σαν να κανεις σεξ σε σμαρτακι μεσα..
οσο large και να εισαι δεν βγαζεις αποδοση :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Λουκετίδης να πηγαίνουμε στο άλλο σιγά σιγά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Κατσε ρε φιλε ασε να πουμε καμια μ@λ@κια πως θα περασει η ωρα? Βλεποντας Μπεσα-γκευ?
Δωσε βημα στο λαο λαιμαι... Κατω στα στρουμφακια του σαιτ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

σιγουρα πολυ πιο καλος απο προχθες.ερωτημτηλοψία ο σαβινι.για μενα αρκετα επιρρεπής στην αμυνα.νομιζω αρκετα καλοι οι φιλομενο,μπουσαιντι και βιερινια. απο εδω και περα θα παρουν χρονο συμμετοχης οι βασικοι που φαινονται ποιο θα ειναι. επιστρεφω στις διακοπες γιατι τον χειμωνα θα εχουμε μαχες. :D νομιζω με ιβιτς θα γινουμε ακομα πιο επικινδυνοι στην επιθεση με σαλπι και βιερ.ι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Η φανερή αδυναμία της ομάδας ακόμα και χωρίς να δει κανείς κάποιο παιχνίδι είναι στην ανάπτυξη και φανερή η έλλειψη κάποιου πολύ καλού παίκτη αντι-Ιβιτς.
Ο οποίος Ιβιτς και τραυματισμούς θα έχει στη διάρκεια της χρονιάς και μεγάλος σε ηλικία είναι και αμφίβολο αν θα ξανακάνει ίδια χρονιά με πέρυσι.
Εκεί θα ήθελα κάποιον πολύ καλό παίκτη που να παίζει και αριστερά έτσι ώστε να πάει και ο Σάλπι κορυφή όταν ο Μούσλι είναι ντεφορμέ ή τραυματίας.
Και αλλαγή τον Ιβιτς που όταν θα έρχεται από τον πάγκο ξεκούραστος και με καθαρό μυαλό για ένα ημίχρονο θα είναι super.
Φιλομένο σε αυτή τη θέση είναι φανερή ανορθογραφία για μένα γιατί έναν παίκτη με αίσθηση του γκολ τον βγάζεις εκτός περιοχής και τον αχρηστεύεις ενώ δεν βλέπω να έχει και οργανωτικές ιδιότητες.

Αμυντικά ακόμα και χωρίς Κοντρέρας (θέλω να) πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί σφιχτή και ομαδική όπως και πέρυσι και αυτό θα αντισταθμίσει τυχόν ελλείματα ποιότητας.

Ο Μπους μ' άρεσε σήμερα....εντάξει το παιχνίδι ήταν με φανερά κατώτερο αντίπαλο αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι σε πίεση δεν κολλούσε το μυαλό του(μεγάλη διαφορά με τον προκάτοχό του) και έβρισκε πάντα ελεύθερο συμπαίκτη του.Μου έδωσε την εντύπωση έξυπνου παίκτη και με αίσθηση του χώρου που ξέρει τι να κάνει την μπάλα.
Και αυτό νομίζω ότι δεν είχε καμιά σχέση με τη δυναμικότητα του αντιπάλου.
Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει 2-3 μόνο προπονήσεις με την ομάδα,ενώ αξιοσημείωτο ότι έβγαλε όλο το ματς δείγμα πολύ θετικό όσο αφορά τον παίκτη σαν αθλητή.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Το σημαντικότερο όλων και μπράβο στα παιδιά που το επεσήμαναν είναι το μέγεθος του γηπέδου. Οι καλές ομάδες έχουν τεράστιο μειονέκτημα σε σχέση με τις κακές σε τόσο μικρά γήπεδα...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Bono έγραψε:
Ο Μπους μ' άρεσε σήμερα....εντάξει το παιχνίδι ήταν με φανερά κατώτερο αντίπαλο αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι σε πίεση δεν κολλούσε το μυαλό του(μεγάλη διαφορά με τον προκάτοχό του) και έβρισκε πάντα ελεύθερο συμπαίκτη του.Μου έδωσε την εντύπωση έξυπνου παίκτη και με αίσθηση του χώρου που ξέρει τι να κάνει την μπάλα.
Και αυτό νομίζω ότι δεν είχε καμιά σχέση με τη δυναμικότητα του αντιπάλου.
Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει 2-3 μόνο προπονήσεις με την ομάδα,ενώ αξιοσημείωτο ότι έβγαλε όλο το ματς δείγμα πολύ θετικό όσο αφορά τον παίκτη σαν αθλητή.
?????αμα ο παοκ δε φορουσε ασπρομαυρα σημερα,θα νομιζα οτι ειχε τοπικο ντερμπι γ'εθνικης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”