Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
niko70 έγραψε:Διαβάζω αριστερά-δεξιά (δε δίνω link, είναι διάφορα άρθρα) για την προετοιμασία, πράγματα που μου αφήνουν την εξής αίσθηση:
1. Ο Μπερέττα είναι "χαλαρός" με τους παίχτες.
2. Οι παίχτες έχουν παρεξηγήσει τη "φιλικότητα".
3. Οι παίχτες έχουν παρεξηγήσει την πιο χαλαρή προπόνηση.
4. Όλα αυτά φάνηκαν στο φιλικό.
5. Οι πιο σημαντικοί παίχτες πρέπει να βοηθήσουν το Μπερέττα.
Επειδή κανείς μας δεν είναι εκεί, ιδέα μου είναι ή αυτό είναι το κλίμα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω ??
Αυτήν την αίσθηση έχω και εγώ.Είναι γελοίο και τουλάχιστον κακοπροέραιτο να γίνονται τέτοια σχόλια από την απόδοση της ομάδας σε ένα φιλικό παιχνίδι..Και πέρσυ τέτοιες εμφανίσεις κάναμε και ακούγαμε δεξιά αριστερά τα ίδια πάλι και ακόμα χειρότερα ( κυρίως λόγω αποδυτηρίων). Τι σύμπτωση και πέρσυ τέτοια περίοδο δίναμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιας..
Ναι ο Μπερεττα ειναι πολυ φιλικος και κανει χαλαρη προπονηση και οι παικτες τον γραφουν εκει που δε πιανει μελανι και ο Βρυζας και τα υπολοιπα μελη της διοικησης που ειναι εκει το βλεπουν αλλα αδιαφορουν και παιζουν μπουρλοτ και ο τυνησιος ειναι τελικα εμπορος χαλιων και οχι παικτης ενω ο ζουελα ηρθε για παλη και κατα λαθος εβγαλε δελτιο στο ποδοσφαιρο...
Και μετα ηρθε ο κακος λυκος κτλ κτλ...
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ
niko70 έγραψε:Διαβάζω αριστερά-δεξιά (δε δίνω link, είναι διάφορα άρθρα) για την προετοιμασία, πράγματα που μου αφήνουν την εξής αίσθηση:
1. Ο Μπερέττα είναι "χαλαρός" με τους παίχτες.
2. Οι παίχτες έχουν παρεξηγήσει τη "φιλικότητα".
3. Οι παίχτες έχουν παρεξηγήσει την πιο χαλαρή προπόνηση.
4. Όλα αυτά φάνηκαν στο φιλικό.
5. Οι πιο σημαντικοί παίχτες πρέπει να βοηθήσουν το Μπερέττα.
Επειδή κανείς μας δεν είναι εκεί, ιδέα μου είναι ή αυτό είναι το κλίμα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω ??
Το πρόσεξες ε? :ugeek:
Την ίδια απορία έχω και εγώ και για αυτό ανησυχώ κάπως.
Δεν είναι ανησυχητικό, είναι φυσιολογικό. Η μίρλα και η κλάψα και η "ανησυχία" πουλάνε. Να γιατί θα προτείνω για χιλιοστή φορά τα άρλεκιν και τα σταυρόλεξα για την παραλία αντί για αθλητικές εφημερίδες...
Ο Φερνάντο Σάντος γνώριζε ότι η μεγαλύτερη αποτυχία του στον ΠΑΟΚ ήταν ο αποκλεισμός από τη Χέρενφεν. Τότε, που ο Δικέφαλος δεν αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο Πορτογάλος θεώρησε πως το καθοριστικό λάθος έγινε με τον Βιτόλο…
Ο Ισπανός μέσος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ την 1η Αυγούστου του 2009 και ο αγώνας με τους Ολλανδούς στην Τούμπα έγινε στις 20 του ίδιου μήνα με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα σε ό,τι του ζητούσαν. Επιπλέον, ο προπονητής του δεν είχε τον χρόνο να καταλάβει ποιο θα ήταν το ιδανικό σχήμα για να παρατάξει, βάσει των δυνατοτήτων των παικτών του και της μεταξύ τους χημείας.
Ο "Μπους" και οι άλλοι
Φέτος, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει μια μεγαλύτερη μάχη, αυτή για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (ή του Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν προκύψει η πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση) και εκ των πραγμάτων καλείται να ξεπεράσει το ίδιο εμπόδιο: την καθυστερημένη ενσωμάτωση των νέων παικτών του.
Ο Μπουσαΐντι ξεκίνησε -ουσιαστικά- την Τετάρτη (14/7) τις προπονήσεις, ο αριστερός χαφ δεν έχει αποκτηθεί, ενώ υπάρχει πάντα και η εκκρεμότητα με τους παίκτες που πιθανόν να αποχωρήσουν, όπως ο Κοντρέρας (ή και ο Μουσλίμοβιτς ακόμη).
Ο χρόνος πιέζει ανελέητα. Η κλήρωση γίνεται την Παρασκευή (16/7), ο πρώτος αγώνας στις 27 ή 28 Ιουλίου και ο δεύτερος στις 4 Αυγούστου. Ούτε τις είκοσι μέρες του Βιτόλο δεν έχουν οι νεοφερμένοι δηλαδή, του Ισπανού που γνώριζε πάνω – κάτω τι γίνεται στην ομάδα και δεν είχε πρόβλημα στην προσαρμογή του.
Μόνο που φέτος παίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ…
Απο olapaok.gr οπου δεν εχουν τι να γραψουν...
Περυσι δε φταιγαμε εμεις που ο Βιτολο δεν ηρθε γρηγορα...Τι να κανουμε κοιτουσαμε μακροπροθεσμα...Τον θελαμε για 4 χρονια(κ παραπανω) και οχι μονο για τα προκριματικα...
Οσον αφορα τα φετινα ας καναν αυτοι τις μεταγραφες χωρις φραγκα(για τον α ή β λογο δεν εχουμε γκεγκε?)
Ακους εκει δε μαθανε...Οχι να βιαστουν, να μας φεσωσουν, να σκεφτουν μονο το τωρα και αν δεν παμε ευρωπη να χρωσταμε σε οποιον μιλαει...γενικα...Αντε ρε σας βαρεσε η ζεστη...
Καντε κανα ρετρο αφιερωμα αν δεν εχετε τι να γραψετε, παρτε συνεντευξη απο το Γιασερ!
Ναι ρε συ δεν το ηξερες τοσο καιρο;Και φετος αν χασουμε απο τον Αγιαξ ή αργοτερα απο Σεβιλη θα φταει η καθυστερημενη αφιξη του Μπουσαιντι...Πλακα κανουμε;
Αλλα ετσι ειναι οταν δε μαθαινεις απο τα λαθη σου...
"Καταθέτει πρόταση για Κοντρέρας η Μπρέσια" στα ΣΠΟΡ.....0 προκαταβολή και 120 δόσεις με 0% επιτόκιο και δώρο 1 μπουκάλι κρασί κάθε Χριστούγεννα....Απορώ γιατί το σκέφτονται ακόμα εκεί στην ΠΑΕ.......