Εισιτήρια διαρκείας 2010-11

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε Ναβι, αν αυτά που ανέφερες είναι λόγοι να μην πάρει κανείς διαρκείας, τότε είμαστε οχι απλά για κλάμματα, αλλά για πέταμα τελείως.
Είναι ξετσιπωσιά να πηγαίνουν όλα τόσο καλά τρία χρόνια, και να καθόμαστε σα μυξοπαρθένες να λέμε, ααχ δεν παίρνω διαρκείας, θύμωσα που χάσαμε..
ΡΕ ΟΥΣΤ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

εδώ ο βάζελος έχει πουλήσει το αστρονομικό νούμερο των .................. 6000 διαρκείας!
είναι δύσκολη η εποχή, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. κυρίως λόγω κρίσης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε ολα θα φυγουν...Σιγα σιγα ετσι για να ποναει και τ'αριανα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:εδώ ο βάζελος έχει πουλήσει το αστρονομικό νούμερο των .................. 6000 διαρκείας!
είναι δύσκολη η εποχή, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. κυρίως λόγω κρίσης.
οι βαζελοι εχουν προβλημα με τη διοικηση οπλαρχηγε και λεφτα με το τσουβαλι απο πισω...εμεις??ακριβως οπως τα λεει ο ναβι μετα τις 2 πρωτες μερες διαθεσης η 2η περιοδος κατα τα αλλα ειναι τραγικη... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

16710...αυξημενη η κινηση σε σχεση με τις 2 προηγουμενες αλλα τις μερες που μενουν θελουμε γερο ντου...αντε ρε ΠΑΟΚτσηδες παμε να κανουμε ολοι μια υπερβαση να δωσουμε παλι ενα ηχηρο μνμ και ολοι να παραμιλουν μαζι μας... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Άντε ρε αδέλφια ... κολήσαμε στα 15-16 χιλιάρικα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πότε τελειώνει η περίοδος;; Το Σάββατο αυτό;;;;
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ναι το Σάββατο... Αν το πρώτο ματς της Ευρώπης είναι εκτός έδρας μπορεί να δοθεί μια μικρή παράταση μιας εβδομάδας...
Νομίζω θα φθάσουμε τις 19.000, ένα νούμερο που είχα εκτιμήσει από την αρχή της διάθεσης τους. Δεδομένου των οικονομικών συνθηκών στη χώρα (σκεφτείτε μόνο τους εκτός πόλης με βενζίνη στο 1,50 και διόδια κτλ), της μη ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας, καθώς και τις πληροφορίες περί πωλήσεων βασικών και αξιόλογων παικτών (Κοντρέρας, Μούσλι), ο αριθμός είναι πολύ καλός....

ΥΓ Εκτός από τους πολλούς που αγοράζουν διαρκείας πάντα είτε εχουμε στόπερ τον Ντολμπεργκ και τον Ραμπύτλα, είτε τον Κοντρέρας, υπάρχουν και πολλοί που αγοράζουν μόνον αν βλέπουν κινήσεις.... Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους κατηγορήσω...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προς το παρον μονο σοβαρο ενδιαφερον για κονρτρερας-μουσλι δεν εχουμε δει...κατα δευτερον ο επαγγελματιας αποτελει υπερβαση νομιζω..και κατα τριτον αν δε δωσεις πως θα παρεις την τρελα μου μεσα??αντε ρε αδερφια καντε ενα τελευταιο ντου να τους τρελανουμε ολους...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγώ το διαρκείας μου το έχω εντάξει, στον οικογενειακό προϋπολογισμό (και του Basket επίσης).
Όπως πληρώνω ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ κλπ :pano:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΤΟΥ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Zorro4 έγραψε:Εγώ το διαρκείας μου το έχω εντάξει, στον οικογενειακό προϋπολογισμό (και του Basket επίσης).
Όπως πληρώνω ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ κλπ :pano:
ετσι ρε ζορρο αυτο λεω και εγω το διαρκειας πλεον πρεπει να λογιζεται καπως ετσι.... :pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάτι άκουσα ότι μπορείς να βρεις και για την 4!
Αν ισχύει τότε για σούτια είμαστε. :twisted:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οπως φημολογειται οι συνδεσμοι κυριως δυτικα δεν τιμησαν κατα το ιδιο ποσοστο με περσι την ομαδα με τον οβολο τους στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.....οι λογοι καθαρα οικονομικοι.....
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

gash04 έγραψε:Κάτι άκουσα ότι μπορείς να βρεις και για την 4!
Αν ισχύει τότε για σούτια είμαστε. :twisted:
Έριξα μια ματιά στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ στην πώληση διαρκείας μέσω ίντερνετ. Στο λινκ που έχει για επιλογή θέσης υπάρχουνε αρκετά "πράσινα"-διαθέσιμα καρεκλάκια σε όλες τις θύρες. Η 4 έχει αρκετές (εως πολλές) θέσεις διαθέσιμες αλλά δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι το σύστημα. Θα πρέπει να είναι λογικά όμως αλλιώς θα γινόταν μπέρδεμα με τις θέσεις.

Μου κάνει εντύπωση ότι τα περισσότερα αδιάθετα είναι τα φτηνά. (Με τελείως πρόχειρους υπολογισμούς για να μην παρεξηγηθώ-Κυρίως βλέποντας τα κομμάτια των θυρών ένα ένα και ποσα πράσινα και κόκκινα υπάρχουν)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

λογικό είναι να μείνουν απούλητα από τα φθηνά. Ο φτωχός είναι αυτός που το στεγνώνει και το κάνει παξιμάδι.
Ο άπλας των 100.000 € ετησίως στα @@δια του για τα διαρκείας στις ακριβές θύρες! δεν τον ενοχλεί το χιλιάρι που θα σκάσει. ο κόσμάκης δεν ανοίγεται πολύ με όλα αυτά που ακούει. τα 200 ευρουλάκια φέτος είναι πολύ δύσκολα.

π.χ. έχω υπολογίσει ότι με 10 φουλαρίσματα βενζίνης (50 λίτρα) φέτος και μετά την τελευταία αύξηση στα καύσιμα, έδωσα 10Χ50Χ1,5=750€, πέρυσι είχα δώσει 10Χ50Χ1=500€, δηλ. περισσότερα 250€, νάτο το διαρκείας!!!! Μιλάμε για τεράστια ακρίβεια! να μην πάμε στις αυξήσεις σε ΦΠΑ κλπ, που από Σεπτέμβριο σε πολλά είδη το 11% θα γίνει 23%. Κλάμα μεγάλο.

παρόλα αυτά πιστεύω πως και δοθεί παράταση και θα γίνει ένα ντου προς το τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”