Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Sofia 1-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα
Άβαταρ μέλους
Odi
Δημοσιεύσεις: 11253
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Odi »

Kolokotronis_4 έγραψε:
Το λέω αυτό γιατί κανένας από τους πιτσιρικάδες δεν ξεχώρησε.

Εκτός του τεράστιου Μπαλάφα..Άμα είναι ακόμη πιτσιρκάς. :evil:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel
Δημοσιεύσεις: 1289
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 13:15

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Διαφωνω, εμενα ο Αθανασιαδης δεξια μου αρεσε...Και καλουτσικα γυρισματα, και κινησεις και εβγαλε μια καλη μπαλι(ο Μουσλι κλασσικα οφ-σαιντ :D )
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Bono »

Eντάξει, φιλικό εν μέσω κορύφωσης της προετοιμασίας,δεν προσφέρεται και για πολλά-πολλά συμπεράσματα,τουλάχιστον για μας τους απλούς φίλαθλους,ίσως το μάτι ενός προπονητή να βλέπει πολλά περισσότερα απ' αυτά που δεν μπορούμε να δούμε εμείς.
Απ' αυτά που μπόρεσα να δω εγώ, είναι ότι η ομάδα πάσχει φανερά στην ανάπτυξη και απόντος του Ιβιτς αυτό βγάζει μάτια.Και αυτό βέβαια δεν είναι και κάτι καινούριο,από πέρυσι είναι γνωστό αυτό.
Ομως νομίζω ότι και οι αλλαγές στην άμυνα(διαφορετική σύνθεση και προσπάθεια να παίξουν ψηλότερα)δεν μας βγήκαν σε καλό και χάθηκε η μοναδική σταθερή που είχε η ομάδα πέρυσι.
Από Ζουέλα θα περίμενα περισσότερα με δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς από Μάρτιο,βαρύς και άτεχνος μου φάνηκε και με μόνο βασικό προσόν την ομολογουμένως εντυπωσιακή δύναμη που έχει.Σε σύγκριση με Μ.Αντόνιο αρκετά κάτω μου φάνηκε,αλλά επειδή ο παίκτης είχε δώσει πολλά θετικά δείγματα στην Ξάνθη θα πρέπει να περιμένουμε για πιό ασφαλή συμπεράσματα.
Η απογοήτευση της μέρας για μένα ακούει στο όνομα Κούτσια,το απόλυτο μηδέν για ακόμα μιά φορά.
Πιό θετικοί Σορλέν και Φωτάκης που πήγαν καλύτερα από Βιτόλο και Γκαρσία.Εκεί στο κέντρο και μεσοαμυντικά υπάρχουν πολλές και καλές λύσεις.
Αντε να δούμε....
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gash04 »

Ένα μάτσο χάλια να πονάνε τα μάτια σου και τα μυαλά σου.
Πάλι καλά φιλικό ήταν.

ΑΛΛΑ....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sidpanos »

μπορούμε να χάσουμε στα δύο φιλικά και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους,και στο τελευταίο με νυρεμβέργη να ρίξουμε 3 μπαλάκια?

ή μπορούμε να χάνουμε στα φιλικά με κομμένα τα πόδια τους,και στο πρώτο ματς να πετάει η ομάδα και να ρίξει 3 μπαλάκια?

υγ. θα είμαι καλυμμένος αν απο δω και πέρα βλέπουμε και κανένα συνδιασμό...
στο επόμενο περισσότερους και στο μεθεπόμενο ακόμη περισσότερους...
καλύτερη τακτική συμπεριφορά όσο περνάει ο καιρός δηλαδής αμυντικά και επιθετικά...

υγ 2.ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ...
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από teod1980 »

''Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τη NOVA τα φιλικά παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους και αυτό θα το οφείλει στον Άκη Ζήκο που με την νέα επαγγελματική του ιδιότητα (ατζέντης) είναι αυτός που είχε κλείσει το αθλητικό κέντρο στο Μπαντ Μπρούκεναου, στο οποίο θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο "Δικέφαλος" ενώ το \γραφείο του, έχει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης των φιλικών αγώνων. ''

Αν είναι γήπεδο προετοιμασίας και φιλικού προετοιμασίας αυτό το πράμα, να το χαιρόμαστε....
Επαγγελματική ομάδα σε φιλικό με κίνδυνο τραυματισμού εν μέσω προετοιμασίας είναι αστείο...
Δε φτάνουν τα ωραία κτίρια και τα δενδράκια από γύρω για να κάνει καλό κέντρο προπονητικό...
Ακόμα και η ζέστη πρώτη φορά υπάρχει τόση έντονη σε προετοιμασία του ΠΑΟΚ... Μπορεί να φταίει ο Θεός και το καλοκαίρι αλλά μπορεί και η τοποθεσία να είναι ακατάλληλη.

Το παιχνίδι φιλικό δε με απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ.

υγ. Για να σας προλάβω, το ίδιο γραφείο που έκλεισε το προπονητικό έκλεισε και το γήπεδο σήμερα για το φιλικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 12 Ιούλ 2010, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gash04 »

Όλα ήταν χάλια bono νομίζω ότι το είδες και εσύ και δεν είναι ανάγκη να είμαι στραβωμένος με κάτι για να το δω.
Φιλικό ξεφιλικό απλά δεν μου άρεσε ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα με τέτοια εμφάνιση.
Δεν είδα μια ευκαιρία και μάλλον έχασα τον χρόνο μου για να το παρακολουθήσω.
Θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο όπως το να πάω για ύπνο.

Αυτό πάντως ΠΑΟΚ δεν ήταν και δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Άβαταρ μέλους
Olorin
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Olorin »

Μετανοιωσα που ειδα το παιχνιδι...φυσικα η κουραση ηταν μεγαλη, η θεληση μηδεν, το χορταρι τραγικο, οι ελλειψεις πολλες και καιριες. Ολα αυτα σωστα, αλλα τα συμπερασματα βγαινουν. Π.χ. με Σαββινι και Σναουτσνερ βασικα ακραια μπακ δεν κερδιζουμε ουτε τον Πανσερραικο.
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sidpanos »

βασικά δεν φταίνε οι μπακ..μια χαρά ήταν..
οι χαφ ήταν άφαντοι...
εντελώς άφαντοι...
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από teod1980 »

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη εξαντλήθηκε σε ένα θέμα τελικά. ΧΑ!

Από εκεί και μετά πάλι βάζετε τον εγωϊσμό σας (;) και την ανυπομονησία πάνω απ' όλα. ΧΑ!

Δε δώσατε ούτε ένα αστείο φιλικό εν μέσω προετοιμασίας ευκαιρία και περιθώριο στην ομάδα και το τιμ. ΧΑ!

Καλή χρονιά μάγκες...

Με πια λογική ασχολείστε με το φιλικό. Η μεγαλύτερη κατάρα μας είναι τα μαμώ μίντια τελικά. Μακάρι να μην έδειχναν κανένα φιλικό επί προετοιμασίας στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo
Δημοσιεύσεις: 1816
Εγγραφή: Παρ 07 Αύγ 2009, 15:28
Τοποθεσία: Paokoslovakia

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Το αφύσικο θα ήταν να σας άρεσε ο ΠΑΟΚ και να ευφραίνονταν τα μάτια και τα μυαλά σας. Όπως αφύσικο για μένα είναι να γκρινιάζουν εδώ άνθρωποι που δεν περίμενα να γκρινιάζουν.

Α! Ξέχασα να σημειώσω ότι ούτε εμένα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έγινε και τίποτα. Πρώτο φιλικό ήταν αυτό!

Άντε λοιπόν καληνύχτα σε όλους σας και υπομονή...
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra
Δημοσιεύσεις: 1344
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 22:18
Τοποθεσία: Kerkyra

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok kerkyra »

πολλά ++++ στον απο πάνω και ειδικά για κάποιους που ούτε εγω το περίμενα να κράξουν :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25329
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ γκας τι απαξιωση ειναι αυτη? ειλικρινα δεν το περιμενα απο εσενα ειδικα, μιλαμε για ενα παιχνιδι με 6 παιχτες 18αδας για να μην πω βασικους εκτος, με 10 αλλαγες με χιλιες δυο δοκιμες και το κυριοτερο στο χειροτερο σημειο (κουραση) προετοιμασιας για την ομαδα σε ενα γηπεδο χωραφι,μικρο και με υψηλη θερμοκρασια.

Νομιζω οτι ολοι επηρεαστηκαν απο την σχετικα καλη εικονα του αντιπαλου σκεφτηκαν γιατι να παιζουν αυτοι ετσι και οχι εμεις αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Να μην κατσω να αναλυσω τωρα τους λογους που μια ομαδα σε αυτο το σημειο προετοιμασιας δεν πρεπει να παιζει καλα.
Το μονο που θα πω ειναι οτι αν παιζαμε οπως οι βουλγαροι σημερα θα ηταν αφυσικο και ανυσηχητικο αυτη ειναι η αποψη μου και οσοι ανυσηχουν δεν πρεπει να το κανουν.

Υ.Γ Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλα το 7 των βουλγαρων εκανε απιστευτο παιχνιδι δεν συνιθιζω να κρινω παιχτη μονο απο ενα ματς, αλλα σημερα ο συγκριμενος ηταν μια ομαδα μονος του.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18972
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Caballo Viejo έγραψε:Το αφύσικο θα ήταν να σας άρεσε ο ΠΑΟΚ και να ευφραίνονταν τα μάτια και τα μυαλά σας. Όπως αφύσικο για μένα είναι να γκρινιάζουν εδώ άνθρωποι που δεν περίμενα να γκρινιάζουν.

Α! Ξέχασα να σημειώσω ότι ούτε εμένα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έγινε και τίποτα. Πρώτο φιλικό ήταν αυτό!

Άντε λοιπόν καληνύχτα σε όλους σας και υπομονή...

καθε καλοκαιρι ουδεμια εκπληξις!προωρες κρισεις και μιζερια ως προς τα μετεγγραφικα,φιλικα κοκ.θαρρεις και ομαδες που στα φιλικα πετανε δε γνωριζουμε τι καταληξη εχουν!με πιο τρανο παραδειγμα τον περσινο γκει!

τα επισημα με κοφτουν.ας ειμαστε σ'αυτα οσο ετοιμοτεροι γινεται!για τα φιλικα ΣΚΟΡΔΟΚΑΪΛΑ .......
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: ΠΑΟΚ - cska sofia 1-3 σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Bono »

Καλά θα ήταν να μην πιάναμε τα χαρακώματα οι μισοί από δω και οι μισοί από κει, στο κάθε τι.
Ασε που μ' αυτά που διαβάζω σιγά-σιγά θα αρχίσω να πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαι στεναχωρημένος που φάγαμε μόνο 3 και όχι 8 όπως κάτι χρόνια πριν σε ένα φιλικό, γιατί σύμφωνα με την λογική σας όσο χειρότερα πας στα φιλικά τόσο πιό ελπιδοφόρα είναι τα πράγματα για τη σεζόν που έρχεται.
Εντάξει φιλικό ήταν, οι παίκτες πιασμένοι, το χόρτο ακούρευτο αλλά στο ίδιο χόρτο έπαιζαν και οι Βούλγαροι και είχαν τις ίδιες μέρες στην προετοιμασία.
Και από μιά ομάδα που μπαίνει στον τρίτο χρόνο με τον ίδιο κορμό,οσο να ναι περιμένεις να δεις και κάποιο σύστημα επίθεσης και να μπορούν να αλλάξουν και μία πάσα παραπάνω της πρώτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”