31. Lucio Filomeno

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: 31. Lucio Filomeno

Δημοσίευση από gash04 »

+4 credits :(

Και όχι μόνο αυτό.
Αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλες ομάδες ας πούμε χωρίς Σισέ και ότι άλλο έχουν μπροστά τι θα κάνανε αντίστοιχα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προς το παρον δες τι κανανε χωρις ζιλμπερτο :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ; Άλλο ένα δίλημμα χωρίς εμφανή απάντηση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί να μη συνεχίσει; Φυσικά και θα μείνει εδώ! :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γιατί δεν έχει αποδείξει έμπρακτα την αξία του. Βέβαια, δεν του δόθηκε η ευκαιρία να το αποδείξει, αλλά η όποια απόφαση (είτε υπέρ, είτε κατά) εμπεριέχει κάποιο ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχει συμβόλαιο. Και όσο έπαιξε στα πλέι οφ, έδειξε καλά στοιχεία. Δηλαδή τι παραπάνω θέλουμε για τον πάγκο μας;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν το λες με την έννοια ότι θα είναι καλός να ξεκουράζει τον Σάκη, ναι. Ο Μουσλι όμως πότε θα παίξει;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοίτα...

Αν παίξουμε 4-4-2, ο φιλομένο θα ξεκουράζει τον σαλπι και ο παπάζογλου τον μουσλίμοβιτς...

Φυσικά θα μπορούν να παίξουν όμως και Κούτσια-Βιειρί στην κορυφή όπως και ο Ίβιτς σε περίπτωση τραυματισμών...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το 4-4-2, όπως το έμαθα εγώ, προϋποθέτει δύο γρήγορους επιθετικούς, τύπου Βιερίνια (Κουτσια) ή Σάλπι. Το βαρύ φορ δύσκολα αντεπεξέρχεται σ' αυτό το σύστημα και χρησιμοποιείται αναγκαστικά μόνον όταν δεν υπάρχουν άλλες αξιόπιστες λύσεις.
Με την προσθήκη του φορ το σύστημα μετατρέπεται σε 4-3-3.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Διαφωνώ!

Πιστεύω ότι χρειάζεται ένα βαρύ φορ, που να τραβάει παίκτες πάνω του (όπως πχ ο Ζλάταν, Παπάζογλου) αλλά και να μπορεί να δημιουργεί (όπως ο Ζλάταν ή ο Φιλομένο ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ) αλλά και να κρατάει μπάλα (Φιλομένο, Παπάζογλου και Ζλάταν αν βρεθεί σε καλή μέρα).

Και από την άλλη χρειάζεται και ένας δεύτερος επιθετικός, που να είναι γρήγορος (για αντεπιθέσεις) και να έχει το εύκολο γκολ (Σάλπι και ίσως Φιλομένο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γιατί πρέπει να είναι βαρύς κάποιος ώστε να τραβάει παίκτες πάνω του; Πιο εύκολα τους τραβάει κάποιος γρήγορος που δεν μπορούν να τον σταματήσουν στο μαν-του-μαν
Σταματώ όμως γιατί είμαστε ήδη off-topic. Εύχομαι ολόψυχα ο Λουκιανός να κάνει το καλύτερο πρωτάθλημά του φέτος, όπως ο Ivic πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Φιλομένο: «Αυτή η θέση μου αρέσει…»
12 Ιουλ 2010 09:32, Από PAOK24

Δυναμικά μπήκε στην σεζόν και ο Λούσιο Φιλομένο, που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ξεκίνημα και τους στόχους του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Φιλομένο μίλησε για όσα ο ίδιος τράβηξε πέρυσι: « Δεν θα την ξεχάσω αυτή την χρονιά, γιατί μου έμαθε πολλά, ενώ στο τέλος βοήθησα και εγώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσον αφορά στο πολύ μεγάλο ανταγωνισμό για την θέση του επιθετικού στην ομάδα είπε: «Καλό και φυσικό είναι αυτό, μια και όλοι πρέπει να παλέψουμε για την ευκαιρία μας. Όταν θα την πάρω και εγώ πρέπει να την κρατήσω».

Για τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στην αρχή έχουμε τους Ευρωπαϊκούς αγώνες για τους οποίους οι άλλοι θα έχουν την πίεση. Θα είναι καλό να μας υποτιμήσουν».

Τέλος είπε για την αλλαγή θέσης του και για το ότι παίζει πίσω από τον επιθετικό: «Αυτό μου αρέσει. Εκεί παίζω καλύτερα. Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά εγώ θέλω και να δημιουργώ, να δίνω ασίστ, αλλά και να συμμετέχω γενικά στο παιχνίδι».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=997

Μήπως ο Lucio βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του Ivic ?? Μακάρι να μπορεί να ανταποκριθεί, θα σημαίνει μια επιπλέον λύση για εμάς...Γερός να είναι και πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα φέτος....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και εγω για εκει τον εχω...εχει αρκετα κοινα χαρακτηριστικα με τον ιβιτς μπορει να αποδωσει πιστευω εκει...
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Μακάρι να μπορέσει να παίξει στη θέση του Ivic θα ήταν πολύ θετικό για την ομάδα και στα ματσάκια με τους gay πιστεύω ότι ήταν πολύ καλός!!! Τον γουστάρω γιατί ξέρει μπάλα και ίσως φέτος που θα είναι γερός να μας το δείξει!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο μόνος με διάθεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”