Φιλομένο: «Αυτή η θέση μου αρέσει…»
12 Ιουλ 2010 09:32, Από PAOK24
Δυναμικά μπήκε στην σεζόν και ο Λούσιο Φιλομένο, που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ξεκίνημα και τους στόχους του ΠΑΟΚ.
Αρχικά ο Φιλομένο μίλησε για όσα ο ίδιος τράβηξε πέρυσι: « Δεν θα την ξεχάσω αυτή την χρονιά, γιατί μου έμαθε πολλά, ενώ στο τέλος βοήθησα και εγώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Όσον αφορά στο πολύ μεγάλο ανταγωνισμό για την θέση του επιθετικού στην ομάδα είπε: «Καλό και φυσικό είναι αυτό, μια και όλοι πρέπει να παλέψουμε για την ευκαιρία μας. Όταν θα την πάρω και εγώ πρέπει να την κρατήσω».
Για τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στην αρχή έχουμε τους Ευρωπαϊκούς αγώνες για τους οποίους οι άλλοι θα έχουν την πίεση. Θα είναι καλό να μας υποτιμήσουν».
Τέλος είπε για την αλλαγή θέσης του και για το ότι παίζει πίσω από τον επιθετικό: «Αυτό μου αρέσει. Εκεί παίζω καλύτερα. Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά εγώ θέλω και να δημιουργώ, να δίνω ασίστ, αλλά και να συμμετέχω γενικά στο παιχνίδι».
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=997
Μήπως ο Lucio βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του Ivic ?? Μακάρι να μπορεί να ανταποκριθεί, θα σημαίνει μια επιπλέον λύση για εμάς...Γερός να είναι και πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα φέτος....