Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Bono »

Πολύς ο εκνευρισμός ρε παιδί μου,υπερβολικά πολύς και ακατονόητος.
Δεν τολμάει να γράψει κανείς μιά γνώμη και πέφτει πολύ πέσιμο.
Προφανώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε για τη μεταγραφή του αλλά νομίζω ότι ο Βρύζας 15-20 μέρες πρίν δεν είχε ιδέα αν υπήρχε παίκτης με το όνομα αυτό...είναι πρόταση Σελούκ,νομίζω είναι ολοφάνερο αυτό και δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
Ο παίκτης μπορεί να βγάλει μάτια αλλά έχει να παίξει 1 χρόνο σε σοβαρό επίπεδο και μέσα σε 15 μέρες πρέπει να ετοιμαστεί για κρίσιμα παιχνίδια...δεν βλέπω που είναι το ψέμα εδώ.
Γνώμη μου είναι ότι με 200-250 χιλ. θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος καλύτερος,νεότερος και το κυριότερο πιό έτοιμος για τις απαιτήσεις που έρχονται.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σωστά τα λες bono, μόνο που εδώ και τουλάχιστο 40 μέρες, δε βρέθηκε άλλος...Και δε νομίζω ότι κάθονταν εκεί στην ΠΑΕ...Την αξία του παίχτη, επαναλαμβάνω, δεν τη γνωρίζω (0-800k)...όσον αφορά αν είναι έτοιμος ή όχι, θα φανεί...και ο Ζουέλα δεν είχε παιχνίδια πέρισυ...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

διαβαζω απο την αλλη οτι καποιοι θεωρουν ελπιδοφορο οτι ο παιχτης αρεζε στον αντριανσε!!οι ..... "αντιμαχοι" σου λενε ομως οτι "ο επομενος γιατι τον εστειλε απο κει που'ρθε και το βιογραφικο του ειναι ΠΤΩΧΟ,ας εμενε ο αραμπατζακος,ο χοσεμις πιο ονομα,μεγαλυτερες παραστασεις" κοκ.ως εδω η λογικη μου διασαλευεται αλλα ακομα την παλευω!αυτο ομως που διαβασα και δε γινεται με την καμμία να το χωνεψω ειναι οι αιχμες καποιων οτι εφεξης μετεγγραφικα κουμαντο κανει ο σελουκ!αερολογιες,παπαριες,μαλακιες ολκης κατ'εμε!

κανουμε δηθεν χατιρια στο σελουκ δλδ,συναινωντας,διχως πραγματικα να μας κανει ο παιχτης,να παρουμε την σκαρταδουρα τον τυνησιο,ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ,την οποια και (σωστα ή εσφαλμενα,κατ'εμε πολυ συζητησιμο το ενλογω) φροντισαμε σαν διοικηση μεσω των μμε να γνωστοποιησουμε στον κοσμο,για να μας βρει ο σελουκ,ως αντιπαροχη να ουμ της αποκτησης του γιουσουφατ,καλον αγοραστη δια τον κονδορα ή ποιοτικο στα λεφτα μας παιχτη για αριστερα!!πως στοιχειοθετουνται ολα αυτα τα ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ομως θα μας εξηγησουν οι εμπνευστες τους?

φτανει η υπερασπιση του δικαιωματος του καθενος,μεσω της εκφρασης της οποιασδηποτε ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ αποψης του,να μεμφεται υπαινικτικα τη διοικηση για πραγματα παντελως αστηρικτα και ακρως προσβλητικα!γιατι ακρως προσβλητικο ειναι για το βρυζα,μιας κι αυτος ειναι απολυτα αρμοδιος επι του εντοπισμου των μετεγγραφικων στοχων και της επιτευξης συμφωνιων ή μη μαζι τους,να παρουσιαζεται σαν αχυρανθρωπος του οποιουδηποτε μανατζαραιου,αφηνοντας τον οποιο σελουκ,χωρις ο ιδιος να ειναι συμφωνος,να "παιζει" με τα χρηματα του παοκτση -μιας και τα 200.000 εμεις θα τα πληρωσουμε,μην ξεχνιομαστε .....
ειπαμε,οι ενστασεις ενστασεις για τον μπουγιουρντι,δικαιολογημενες σε καποιο βαθμο και σεβαστες,αλλα και η μυθοπλασια καπου πρεπει να φρεναριστει .......[/quote]

Επειδή θεωρώ οτι η άποψη που εξέφρασα συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που υπονοείς στην αναφορά σου, απαντώ.
Καταρχάς καταφέρεσαι με προσβλήτικούς χαρακτηρισμούς προς συνοπαδούς σου (πρώτον) και (δεύτερον) προς άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις και έτσι δεν έχεις δικαίωμα να αναφέρεσαι έτσι σε αυτά. Εάν διαφωνείς τόσο ριζικά με τα γραφόμενα ορισμένων, απλά προσπέρασε τα ποστ τους ή επιχειρηματολόγησε για να καταδείξεις το λάθος τους. Με χαρακτηρισμούς σαν και αυτούς, το λιγότερο κατατάσσεσαι στην κατηγορία την οποία τόσο εύκολα εντοπίζεις και στηλιτεύεις.

Γνωρίζεις φίλε μου πως λειτουργούν οι σχέσεις ομάδων με μάνατζερ? Εάν ναι, θα χαρώ να ακούσω τη δικιά σου οπτική γωνία και εμπειρία. Εάν όχι, τότε μάθε οτι ορισμένοι από εμάς, ναι, μπορεί έστω και ξώφαλτσα να έχουν δει πως λειτουργούν όλα αυτά και να εκφέρουν μία άποψη. Επιπρόσθετα, αυτή η άποψη εάν επισημαίνει την υποψία πιο πολύπλοκης συνεργασίας πέρα από μία μεταγραφή, δεν είναι απαραίτητο να τη θεωρεί και αρνητική!!Ίσα ίσα!! Εάν το δεις από στρατηγικής άποψης στέκει να έχεις γερές συνεργασίες με ανθρώπους που είναι μέσα στα πράγματα, όπως στέκει και εάν το δεις από οικονομικής (οικονομίες κλίμακας).

Και για να κλείσω: για να πετύχεις κάτι καλύτερο (αριστερό μπακ, πώληση συμφέρουσα, μελλοντική ευνοική συνεργασία), ΜΠΟΡΕΙ, ναι, να έχει χρειαστεί να "ενδώσεις" σε ένα ρίσκο για να "κάνεις και το δικό σου βήμα για να επιτευχθεί η συνάντηση". Δεν υπονοούνται ούτε αχυράνθρωποι (τουναντίον), ούτε κατηγορίες προς τη διοίκηση, ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εγώ φίλε μου βλέπω μια βραδυπορία-ντεφορμάρισμα που είπε και ο Κόλκας-στην ΠΑΕ γενικώς που νομίζω ότι δε θα βγει σε καλό
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ε, αφού το είπε ο Κόλκας.... :shock: τεσπα, πλάκα κάνω...Η δική μου αίσθηση είναι : θες να αγοράσεις κουστουμάκι για γάμο και δεν έχεις τα 500, και τα 200 που διαθέτεις, περιμένεις να τα κόψεις από αλλού. Θα βγεις αγορά, θα δεις, θα κρίνεις, μπορεί και να κάνεις κράτηση (χωρίς καπάρο) και θα περιμένεις...Μπορεί και να περιμένεις μέχρι την παραμονή...δε λέει τίποτα...δεν πάει να πει ότι είσαι "ντεφορμέ"...πάει να πει δεν έχεις ΜΕΤΡΗΤΟ...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Η βραδυπορία για μένα δεν είναι μόνο στις μεταγραφές....καθυστέρηση στο να κλείσει κάποια χορηγία-και δε μπορώ να φανταστώ ότι για τον ΠΑΟΚ είναι τόσο δύσκολο-,καθυστέρηση στην συνέντευξη τύπου που έλεγαν,καθυστέρηση σε αποδεσμεύσεις κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

niko70 έγραψε:Και επειδή βλέπω ότι αργείτε να ξυπνήσετε, θα συνεχίσω να μιλάω μόνος μου...Παίχτη που έχει ΚΙΝΗΤΡΟ δεν τον φοβάμαι..πολύ δε περισσότερο όταν ο ατζέντης του μπαίνει "εγγυητής", με χρήματα, όχι με λόγια...Γιατί και 600k να μην έδωσε, έδωσε ένα καλό ποσό τουλάχιστο για να μείνει ελεύθερος ο πελάτης του...Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ευρώπη, λέει πολύ καλά λόγια...Είναι ρίσκο "ελεγχόμενο" για μένα...Όσον αφορά το Μεντί, ας πούμε ότι τα βρίσκαμε γύρω στα 500-600k. Έχει και βιντεάκια αυτός, άρα είναι εγγύηση. Ας μου εξηγήσει κάποιος τη λογική (για τον ΠΑΟΚ) με την οποία δίνεις σε δεξί μπακ 550...το ρόστερ πρέπει να έχει ισορροπίες, και οικονομικές. Δε δίνεις στον τερματοφύλακα 1 μύριο και στο φορ 500. Και επιτέλους ας το καταλάβουμε : ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Από την αρχή, δε νομίζω να υπήρχε στο μυαλό των ΖΖ περίπτωση να δώσουν παραπάνω από 250 σε βασικό δεξί μπακ. Τώρα αν με αυτά τα λεφτά κάνεις ΠΟΙΟΤΙΚΗ μεταγραφή, μένει να αποδειχτεί στο χόρτο...γιατί βλέπω αρκετούς να ζορίζονται (μας είπε η διοίκηση για 2-3 ποιοτικούς, κλπ...). Εξακολουθώ να μην ξεχνώ ότι ο καημένος ο Μπερέτα (από το ρεπορτάζ) το μόνο που έχει ζητήσει είναι ένας αριστερός στυλ Βιερι...και να μην έρθει δε χαλιέμαι...Μακάρι ο Μπιλ να μπορέσει να καλύψει τη θέση.

εδιτ, ο karlat ξύπνησε
ετσι ακριβως νικο εχουν τα πραγματα αλλα καποιοι ζουν σε αλλη πραγματικοτητα και δεν θελουν να καταλαβουν....

βεβαια καποιοι σε λενε γιατι να μην παρεις μπακ 600000???προκριματικα τσου λου παιζεις...και τι με αυτο ρε καρντασια πηραμε κανενα φραγκο??μα σε λεει θα παρουμε αν περασουμε...κατσε ρε αυτη τη στιγμη ομως δεν υπαρχει μια...τι ειναι η διοικηση πιτ παπαδακος να ξερει αν θα περασουμε για να κανει και αλλα ανοιγματα??τι νομιζουμε παιζουμε μανατζερ και σκορπαμε λεφτα αβερτα??αλλοι βαφτισαν τον σελουκ τεχνικο διευθυντη στον ΠΑΟΚ...βεβαια μην ξεχασουμε το κορυφαιο...εμπιστευομαι το ζηση ΑΛΛΑ η μεταγραφη ειναι αστεια ο παιχτης επαιζε γ αυστριας(αλλο παραμυθι και αυτο)...βεβαια τον παιχτη δεν τον εχω δει ποτε ουτε περιμενω να τον δω εβγαλα τα συμπερασματα μου ειναι αχρηστος...ΑΛΛΑ εμπιστευομαι το ζηση και την ικανοτητα του...κοινως χεσε ψηλα και αγναντευε...

ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ??
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η Μπρέσια θέλει να πάρει λέει τζαμπέ τον Κόνδορα!

Αυτά να τα ξεχάσουν τα Ιταλάκια.
Τα ψέμματα στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε.

Υπάρχει ρήτρα διαπραγματεύσιμη.

Αν θέλετε Κόνδορα θα μπείτε στην σειρά και θα καταβάλετε τον οβολό σας κανονικότατα και αν θέλουμε σας τον δίνουμε.

Μάλιστα και μετά τα Ρουμάνικα-παπατζήδικα δημοσιεύματα πάρτε και κάτι που έρχεται φρέσκο απο το Μεξικό για το κωλόπαιδο!!

http://www.oem.com.mx/elsoldecuautla/notas/n1704542.htm
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

ΓΙΑΤΙΙΙΙ ΚΑΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ????? ολοι εσεις που κραζεται εχετε καμια καλυτερη προταση με 200.000 αν ναι γιατι ειστε εδω και δεν εχετε παει στα γραφεια να τα πειτε με τον ζαγορ??Τιποτα δεν σας αρεσει και τον μεσσι με 50 ευρω να φερνανε παλι κουτσο,ακριβο και απειρο θα τον βγαζατε.ενα βιντεο στο youtube καθωριζει το ποσο καλος ειναι ενας παιχτης αν ειναι ετσι να ανεβασω και εγω 1-2 και αυριο μεθαυριο μπορει να με καλεσει ο ζυσης.Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχουν πολλα βιντεο απο μπακ στο youtube τι να δειξουν που κοβουν τι μπαλα? μονο επιθετικους βαζουν για να δειχουν γκολ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τις τελευταιες μερες γραφονται απιστευτα πραγματα εδω μεσα αλλα καποια με τρελαινουν στον υψιστο βαθμο. Ε οχι ρε παιδες να μιλαμε και για τα διαρκειας.Ειναι το λιγοτερο ΝΤΡΟΠΗ οταν σε καιρο κρισης εχουμε πουλησει ηδη 16000 2 εβδομαδες πριν τον πρωτο αγωνα και 1μιση μηνα πριν την εναρξη του πρωταθληματος.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ για εναν λαο που εχει ματωσει οικονομικα οσο κανενας αλλος.Ε οχι για να προστατευσουμε τις επιλογες της διοικησης (η οποια καλη και αγια αλλα απλα διαχειριση κανει) να τα ριχνουμε στον μονο χρηματοδοτη της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντροπη τζοσουα θα ειναι να μην τα εξαντλησουμε...ο ΠΑΟΚτσης ποτε δεν ηταν πλουσιος...ΝΤΡΟΠΗ ΤΖΟΣΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ...αλλα ξεχασα η οικονομικη κριση ειναι μονο για εμας...

υγ οσο αυτα περι περιοδων οικονομικης κρισης κλπ εγω τα ακουω και λιγακι ψιλοβερεσε ολοι εχουμε 1 χρονο για να μαζεψουμε τα λεφτα για το διαρκειας κοινως με ενα ελαχιστο ποσο στην ακρη καθε μηνα ουτε που θα καταλαβεις πως θα τα μαζεψεις..ετσι κανω εγω τουλαχιστον...αλλα φαγαμε και απο την αμκ με την τεραστια συμμετοχη των 6000 ΠΑΟΚτσηδων...ηταν πολυ το 10ευρω οντως για να το δωσεις...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Bono έγραψε:Η βραδυπορία για μένα δεν είναι μόνο στις μεταγραφές....καθυστέρηση στο να κλείσει κάποια χορηγία-και δε μπορώ να φανταστώ ότι για τον ΠΑΟΚ είναι τόσο δύσκολο-,καθυστέρηση στην συνέντευξη τύπου που έλεγαν,καθυστέρηση σε αποδεσμεύσεις κ.λ.π.
Φίλε Bono, για τις μεταγραφές, τη διάβασες την άποψή μου. Για τη βασική χορηγία, το ερώτημα δεν είναι γιατί καθυστερεί, αλλά πόσο θα ΚΑΤΕΒΕΙ το ποσό. Όταν βγαίνεις στην ελεύθερη αγορά και πουλάς κάτι, η τιμή του διαμορφώνεται τη στιγμή που κάποιος αγοράσει...Ο Ζ έχει ελπίδες ότι θα αγοράσουν στην τιμή που ζητάει.. (για μένα πάνω από 1 μύριο δεν πρόκειτε να βρεί)...Από τη στιγμή που έχει αποδεσμεύσει το θέμα "χορηγία φανέλας" από το "μεταγραφές", έχει την άνεση να περιμένει και να ζητάει περισσότερα...Αν αυτά ήταν συνδεδεμένα, θα είχε δώσει τη φανέλα μισή τιμή και θα είχε πάρει το Μεντί π.χ. (για μένα θα ήταν λάθος)...Απ' ότι είδαμε οι μεταγραφές είναι συνδεδεμένες με τις αποδεσμεύσεις και τα διαρκείας. Όταν ήρθαν θετικά μυνήματα από εκεί, ήρθαν και οι δύο μεταγραφές...(καλές-κακές, θα δείξει..)..Για τη συνέντευξη, το θέμα έχει εξαντληθεί στο topic του Ζαγοράκη...Προσωπικά είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να γίνει ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη, όταν τελειώσουν τα θέματα που καίνε αυτή τη στιγμή, χωρίς να ζορίζομαι και ιδιαίτερα αν θα μου εξηγήσει λεπτομέρειες ο Ζ ή όχι...Η στήριξη, όπως και όλων μας άλλωστε δεν εξαρτάται από τις λεπτομέρειες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουρανος με τα αστρα ειναι να ζητας εναν παικτη που δεν φανταζει πρωην ποδοσφαιριστης? Ουρανος με τα αστρα ειναι οταν το 5ο σου στοπερ κοστιζει 300.000.Προφανως ημασταν πολυ απλες περσι οταν διναμε 250.000 για 3ο δεξι μπακ τα οποια πηγαν στον κουβα.Ημασταν πολυ απλες οταν διναμε 150.000 για να δινουμε δανεικο τον αμπουμπακαρι.Οταν διναμε αλλα 150.000 για 5ο επιθετικο.Οταν θεταμε εκτος ομαδας τον βερον με 300.000 συμβολαιο.Το εγραψα και πιο πριν το να δινεις λιγα λεφτα δεν σημαινει απαραιτητα οικονομια, συνηθως δυστυχως σημαινει χασιμο χρηματων γιατι πχ το συμβολαιο του μουν μαζι με του μπουσαιντι σου κανει το συμβολαιο του μεντι.Τον Δεκεμβρη καποιοι διερεαν οτι δεν μας κανει ο κεζμαν γιατι λεει δεν ειναι αγωνιστικα ετοιμος και τωρα μας κανει ο μπουσαιντι που εχει να παιξει μπαλα 1,5 χρονο.Καποιοι ελεγαν οτι ο μεριεμ και ο καμπορα ειναι λιγοι γιατι πλεον ο ΠΑΟΚ εχει αλαξει επιπεδο.Κανεις δεν ζητησε τον μαικον.Αλλα οταν εχω οριοθετησει τους στοχους μου εδω και 3-4 μηνες ψαχνοντας για 1 δεξι μπακ και 1 αριστερο χαφ και φτανω να επιλεγω 15 μερες πριν απο προκριματικα τσουλου ε περιμενω κατι καλητερο απο τον μπουσαιντι.Φαινεται οτι οι περσινες μεταγραφες δεν εγιναν μαθημα σε κανεναν.Καποιοι ελεγαν οτι ο φωτακης θα ειναι η αποκαλυψη ο μουν το φουλ μπακ που ψαχναμε ο αμπουμπακαρι ο νεος μακελελε.Καποιοι ελεγαν οτι γεμιζει το ροστερ.Ναι γεμισε σε βαθμο που φετος ψαχναμε τροπο να ξεφορτοθουμε τους μισους που πηραμε.Αλλα δυστυχως συνηθως οτι δινεις παιρνεις.Και αν στην περιπτωση πχ του αμπουμπακαρι δικαιολογεις ενα ρισκο λογω ηλικιας και ανταποδοτικοτητας που μπορεις να εχεις αν σου βγει, στην περιπτωση του μπουσαιντι πως δικαιολογεις το ρισκο?Ενας φιλος εγραψε οτι απο τον Σορλιν μοιαζει να ειναι καποιος παικτης επιλογη του Ζηση και πραγματικα αν δεις τις μεταγραφικες περιοδους μοιαζει σαν να αλαξαμε τεχνικο διευθυντη απο τοτε.Τυφλη εμπιστοσυνη εχουμε στην διοικηση οσον αφορα τις προθεσεις της και αυτη θα συνεχισουμε να την εχουμε αλλα δεν θα φτασουμε και στο σημειο να ανατρεπουμε καθε ιχνος λογικης για να δικαιολογησουμε τα παντα.Κραξιμο εχουν φαει κατα καιρους τεραστια ονοματα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο για κακες τους επιλογες..Ε δεν μπορει ο Ζησης και ο Ζαγορ να μην εχουν δικαιωμα κριτικης και μαλιστα καλοπροαιρετης. Δεν ειδα πουθενα κανεναν να βριζει την διοικηση απλα εκφραζουν λογικες απορειες.

Υ.Γ Οσον αφορα αυτα που γραφεις για τις περιοδους κρισης ειναι περιττο να σχολιασω.Διαρκειας δεν ειναι μονο η 4.Διαρκειας ειναι και η 5 η 2 η 1.Και ελα να μου πεις εσυ για εναν οικογενειαρχη που φετος σκεφτεται να παει την οικογενεια διακοπες ποσο ευκολο ειναι οταν δεν εχει πανω απο 3-4 μηνες που εχουν κοπει απο τα εσοδα του ποσα φραγκα να πρεπει να βρει και καμια 600ρα για να παρει διαρκειας.Θα σου παραθεσω μονο την εκρηξη του Μαρινακη για τα διαρκειας του γαυρου σε σχεση με τον ΠΑΟΚ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πω και εγώ τη γνώμη μου...

Δε μπορώ να πω ότι ο τζοσουα έχει κατά βάση άδικο. Λαμβάνει υπόψιν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τον (οποιοδήποτε) παίκτη Μουσαιντι και σου λέει το αυτονόητο... με τόσο περιορισμένο πλήθος στόχων ( μόνο 2 ) και τόσο καιρό , περίμενα κάτι καλύτερο όσον αφορά τις προδιαγραφές... πιο ψαγμένο ... Δεν είναι κακή τοποθέτηση, ούτε στερείται βάσης ...

Ο αντίλογος λέει ότι οι προδιαγραφές δε παίζουν μπάλα. Μπορεί να τον ξέρει τον παίκτη ο Ζ , να τον έχει δει και να τον πιστεύει... Πού ξέρεις τί παίζει από πίσω ????

Σιγουρα πάντως , σε επίπεδο προδιαγραφών και μόνο περίμενες κάτι καλύτερο...αλλιώς είχες και το Νικόλα που ήταν και δικό μας παιδί ...

Η συνέχεια στο γήπεδο . Τιποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Και κάτι για τα διαρκείας... πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με τη κρίση ... άλλοι τα λεφτά τους , άλλοι το χαμόγελό τους ... γενικά μόνο να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ μπορείς τη θέση του άλλου ...του οποιοδήποτε άλλου...

Γιαυτό και θεωρώ πως κ αυτά που μαζεύτηκαν ως τώρα , για τα δεδομένα της εποχής είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ νούμερο.
Δείτε και τον ανταγωνισμό .
Μη βιαστεί κανείς να πει ότι βάζω χαμηλά το πήχη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής.
Και να μείνουν ως έχουν , μέσα μου θα πιστεύω ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσης το έκανε το καθήκον του στο ακεραιο. Αυτό νομίζω είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι σχεση εχουν αυτα που ελεγαν καποιοι για μεριεμ καμπορα κεζμαν κλπ με την παε νομιζω τα ψιλομπερδεψες...τον αμπου που λες μεχρι στιγμης τον εχουμε δωσει μισο συμβοαλιο κοινως 75000...η μονη λαθος επιλογη κατα τη γνωμη μου ηταν ο μουν που και οταν εγινε η μεταγραφη του ειχε μια βαση...ολοι λεμε οτι ειναι ρισκο αλλα λεμε περιμενουμε να τον δουμε δεν τον βγαζουμε αποτυχια πριν τον δουμε...τεσπα σεβαστη η αποψη σου δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση καθως ειναι προφανες οτι διαφωνουμε παντελως σε τροπο σκεψης....

οσο αναφορα το υστερογραφο σε ειπα αν πας να μαζεψεις 600 ευρω τελευταια στιγη ειναι δυσκολα αν ομως τα μαζευεις σιγα σιγα ολο το χρονο ειναι πολυ πιο ευκολα νομιζω...και εγω τον οικογενειαρχη που λες τον βαζω στην ιδια μοιρα με το νεο τον μπατιρη που δεν εχει μια και ομως απο δεξια και αριστερα καταφερνει να μαζεψει το 200ευρω γα να παρει το διαρκειας στην 4...και στην τελικη δεν εχει δεσει κανενας συμβολαιο να παρεις στην 1-2-3 διαρκειας..τον ΠΑΟΚ αν θες τον βλεπεις και απο την 4 και απο την 7...και αλοιμονο σε μια ομαδα με τοσο τεραστιο λαο να μην μπορουν να βρεθουν 21000 διαρκειας ή να συμμετεχουν στην αμκ των 10 ευρω 6000 ατομα...

τεσπα δε χρειαζεται να επεκταθουμε απλα διαφωνουμε 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”