Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
μηπως νομιζε ότι είναι τραγουδιστής και δεν τραγουδάει καλά;
και χρειάζεται πλευμπακ;
και χρειάζεται πλευμπακ;
Περίμενε μπρε Στιν αμέσως άρχισες το κρά!
Προπέτασμα καπνού είναι όλα αυτά και πωλήσεις εφημερίδων

Ρε steen, μην τα παίρνεις.......οι αρδ γράφουν ό,τι θέλουν..το παλτό τον έχουν παιχταρά και τον παιχταρά, παλτό...ποιός τους δίνει σημασία...έχεις εμπιστοσύνη στο Ζήση ??, όπως είπε και ο niks παραπάνω, θα ακούσεις το όνομα μαζί και την ώρα άφιξης...τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα μας.......... 

μπα γκας εγω βλεπω οτι αρχισαν να το αναπαραγαγουν το θεμα ...gash04 έγραψε:Περίμενε μπρε Στιν αμέσως άρχισες το κρά!
δεν ειναι δλδ μια φημη που βγαινει πχ απο ιταλια και ετς ...
γιαυτο ας κραξουμε απο τωρα να ουμ ...

παντως για δεξι μπακ θα θελα νεο σε ηλικια γιατι ηδη για του χρονου αναγκαστικα θα κινηθουμε για αντικατασταση βασικων λογω ηλικιας, μην εχουμε και δεξι μπακ παλι.....για αρ χαφ εχουμε κουτσι κριστιανο σε καλη ηλικια οποτε εχουμε να περιμενουμε κτ....
το κακο ειναι ουτε χρονος ουτε χρημα μας περισσευει, αν ερθει ο τυνησιος πιστευω θα μας υποχεθει τπτ αλλο ο σελουκ..αν και δεν τον ξερω τον παικτη...
το κακο ειναι ουτε χρονος ουτε χρημα μας περισσευει, αν ερθει ο τυνησιος πιστευω θα μας υποχεθει τπτ αλλο ο σελουκ..αν και δεν τον ξερω τον παικτη...
- paok kerkyra
o Mεντίς σε καλή ηλικία ειναι αλλα τον έφαγε ο μετρουλάκης πάω να ψάξω να του δώσω και αλλον πάπα θέλω αυριο προτοσέλιδο ο ΠΑΟΚ κάνει το μπαμ με Ντ'αλεσσάντρο

Μπρε Στίν πριν λίγο διάβασα ότι αυτός ο Χοσέμι ο Χύσεμέσα μπορεί να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον!
Και ποιος αυτός που τον είχαμε και για σίγουρο και κάναμε πίσω!
Μην τους παίρνεις πολύ σοβαρά ξέρει μπρε ο Βρύζας ξέρει αυτός!
Και μην ξεχνάμε!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΛΑΙΜΑΙ

Και ποιος αυτός που τον είχαμε και για σίγουρο και κάναμε πίσω!
Μην τους παίρνεις πολύ σοβαρά ξέρει μπρε ο Βρύζας ξέρει αυτός!
Και μην ξεχνάμε!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΛΑΙΜΑΙ

- navigator11
ακομα ομως και να επιλεγει αυτος ο μπουγιουρουμ πως τον λενε και ν'αληθευουν τα γραφομενα περι ενδιαφεροντος,τί θα γινει δηλαδις?
τα νευρα μου τσαταλωνουν οταν η εμπιστοσυνη στο βρυζα γινεται λαστιχο-οπως ο ναος σε χωρητικοτητα συμφωνα με τον πρωην διευθυνοντα συμβολο του αιωνιου αγωνιστικου πελατη /οδοντογιατρο/εσχατως και ραδιοφωνικο παραγωγο χαραλαμπη-και τελει υπο την αιρεση της αρεσκειας ή μη των επιλογων του απο τον καθε οπαδο!ξερει καποιος εναν πιθανο-κατα τους αρδ οπως τους λετε-στοχο του βρυζα απο το μανατζερ ή απο τα δορυφορικα,το στοιχημα ή απο που αλλου ξερω εγω,αποθεωση για το ζηση!δεν ξερει ουτε την υπαρξη καποιου αλλου,αμεσως ενστασεις,σκεπτικισμος και λεκτικο .... πεσιμο!δηλαδη στο νου καποιων-το φαινομενο ειναι εμφανιζομενο καθε μετεγγραφικη περιοδο απο διαφορους ειδημονες σε φορα,στον ...... αερα της πολεως κοκ-τί περιεχομενο εχει ο ορισμος της λεξης ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ??
θα μου πειτε δε γινεται να λεμε τη γνωμη μας?να λεγεται η αποψη του καθενος χωρις ομως να φτανει στο σημειο να απαξιωνει τον οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη για τον οποιο φερεται να ενδιαφερεται η ομαδα!δλδ δε νοειται επειδη δε γνωριζει κανενας τον καθε μπουσαϊντι να .... ζωγραφιζει σε βαρος του!κι εγω προσωπικα διαβαζοντας βιογραφικα προφανως και ψηνομαι περισσοτερο για χοσεμι.αλλα στο ποστο του αποφασιζοντος ευτυχως ειναι ο βρυζας κι οχι εγω.με ματι ΑΕΤΙΣΙΟ ..... κι εχοντας γνωση του στυλ και των χαρακτηριστικων που πρεπει να εχει καθε παιχτης που θα αποκτηθει βασει των αναγκων της ομαδας!
τα νευρα μου τσαταλωνουν οταν η εμπιστοσυνη στο βρυζα γινεται λαστιχο-οπως ο ναος σε χωρητικοτητα συμφωνα με τον πρωην διευθυνοντα συμβολο του αιωνιου αγωνιστικου πελατη /οδοντογιατρο/εσχατως και ραδιοφωνικο παραγωγο χαραλαμπη-και τελει υπο την αιρεση της αρεσκειας ή μη των επιλογων του απο τον καθε οπαδο!ξερει καποιος εναν πιθανο-κατα τους αρδ οπως τους λετε-στοχο του βρυζα απο το μανατζερ ή απο τα δορυφορικα,το στοιχημα ή απο που αλλου ξερω εγω,αποθεωση για το ζηση!δεν ξερει ουτε την υπαρξη καποιου αλλου,αμεσως ενστασεις,σκεπτικισμος και λεκτικο .... πεσιμο!δηλαδη στο νου καποιων-το φαινομενο ειναι εμφανιζομενο καθε μετεγγραφικη περιοδο απο διαφορους ειδημονες σε φορα,στον ...... αερα της πολεως κοκ-τί περιεχομενο εχει ο ορισμος της λεξης ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ??
θα μου πειτε δε γινεται να λεμε τη γνωμη μας?να λεγεται η αποψη του καθενος χωρις ομως να φτανει στο σημειο να απαξιωνει τον οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη για τον οποιο φερεται να ενδιαφερεται η ομαδα!δλδ δε νοειται επειδη δε γνωριζει κανενας τον καθε μπουσαϊντι να .... ζωγραφιζει σε βαρος του!κι εγω προσωπικα διαβαζοντας βιογραφικα προφανως και ψηνομαι περισσοτερο για χοσεμι.αλλα στο ποστο του αποφασιζοντος ευτυχως ειναι ο βρυζας κι οχι εγω.με ματι ΑΕΤΙΣΙΟ ..... κι εχοντας γνωση του στυλ και των χαρακτηριστικων που πρεπει να εχει καθε παιχτης που θα αποκτηθει βασει των αναγκων της ομαδας!
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... d=27210658
Ξεκάθαρο Νάβι.
Παραπάνω λέει το Έθνοςσπορ ότι μπορεί να υπάρξει αναθέρμανση.
Να πω την αμαρτία μου.
Θέλω παίχτη αμυντικό δεξί μπακάκι που να ανεβαίνει όπως έκανε ο Αραμπάς.
Ένας λόγος που δεν θα ήθελα να φύγει ο Αραμπάς είναι αυτός.
Ούτε να πουληθεί τζάμπα δεν το αξίζει!
Λίγοι αμυντικοί το κάνουν αυτό και είναι βασικό συστατικό που δίδαξε ο Σάντος για να υπάρχει ανακατοσούρα στις άμυνες.
Πρέπει να κάνεις επίθεση με όσους περισσότερους παίχτες μπορείς για να βάλεις και γκολ!
Και ο Κραμπίνας το λέει να μην ξέρει και αυτός?
Για αυτό γούσταρα τον Αραμπά και ας σούτερνε περιστέρια!
Κάποιες στιγμές όμως έβαλε το λιθαράκι του με κάτι γκολάκια και αυτός πέρσι!!
Πως λοιπόν αυτόν τον παίχτη να τον διώξουμε τζάμπα?
Αμαρτία...
Το ίδιο ισχύει και με τον Τυνίσιο.
Αν ακούγαμε πριν 3 χρόνια Βιερίνια παίχτης απο Πορτογαλία θα λέγαμε ποιος είν τούτος πάλε?
Λες και αν ήταν απο Αγγλίες και Γερμανίες και Ιταλίες θα ήταν καλύτερα.
Τις βλέπουμε και στο μουντιάλ τι κάνουν.
Επαναλαμβάνω όμως και με χαλάει και στην περίπτωση Ζουέλα δεν θέλω μαύρους αμυντικούς!
Πως λέμε Ουντέζε?
Άσχετα αν είναι πολύ δυνατή μεταγραφή ο Ζουέλας και καλύτερος απο Μάρκο Αντόνιο.
Προτιμώ οι μαύροι να καλπάζουν μπροστά.
Βέβαια αυτά είναι προσωπικές επιθυμίες πάντα και απο άσχετους όπως εγώ σε σχέση με τον Ευρωπαίο Βρύζα ή Ζαγόρ.
Πάντως γουστάρω τον Χύσεμέσα Χοσέμι μόνο και μόνο απο το βιογραφικό του.
Θα ήθελα όμως τον παγκοσμίως άγνωστο Τυνίσιο αληταρά αν είναι να ανεβαίνει μπροστά στην επίθεση για να προσφέρει πανικό.
Ούτε τον Πουγιόλ δεν θα ήθελα αν είναι να λουφάρει στην άμυνα.
Απο την άλλη βέβαια υπάρχει και άλλος ένας λόγος που ίσως θα επέμενα θα ξανακωλοτούμπιαζα αν είναι να έρθει ο Χοσέμι.
Λένε ότι δεν ανεβαίνει ποτές.
Ναι οκ ρε παιδιά.
Αλλά έχει σημειώσει και κάποια γκολ.
1 2 ή 3 δεν έχει σημασία.
Αλλά έχει σημειώσει.
Απο που τα έβαλε απο την σέντρα?
Απορία το έχω δεν τον ξέρω..
Ξεκάθαρο Νάβι.
Παραπάνω λέει το Έθνοςσπορ ότι μπορεί να υπάρξει αναθέρμανση.
Να πω την αμαρτία μου.
Θέλω παίχτη αμυντικό δεξί μπακάκι που να ανεβαίνει όπως έκανε ο Αραμπάς.
Ένας λόγος που δεν θα ήθελα να φύγει ο Αραμπάς είναι αυτός.
Ούτε να πουληθεί τζάμπα δεν το αξίζει!
Λίγοι αμυντικοί το κάνουν αυτό και είναι βασικό συστατικό που δίδαξε ο Σάντος για να υπάρχει ανακατοσούρα στις άμυνες.
Πρέπει να κάνεις επίθεση με όσους περισσότερους παίχτες μπορείς για να βάλεις και γκολ!
Και ο Κραμπίνας το λέει να μην ξέρει και αυτός?
Για αυτό γούσταρα τον Αραμπά και ας σούτερνε περιστέρια!
Κάποιες στιγμές όμως έβαλε το λιθαράκι του με κάτι γκολάκια και αυτός πέρσι!!
Πως λοιπόν αυτόν τον παίχτη να τον διώξουμε τζάμπα?
Αμαρτία...
Το ίδιο ισχύει και με τον Τυνίσιο.
Αν ακούγαμε πριν 3 χρόνια Βιερίνια παίχτης απο Πορτογαλία θα λέγαμε ποιος είν τούτος πάλε?
Λες και αν ήταν απο Αγγλίες και Γερμανίες και Ιταλίες θα ήταν καλύτερα.
Τις βλέπουμε και στο μουντιάλ τι κάνουν.
Επαναλαμβάνω όμως και με χαλάει και στην περίπτωση Ζουέλα δεν θέλω μαύρους αμυντικούς!
Πως λέμε Ουντέζε?
Άσχετα αν είναι πολύ δυνατή μεταγραφή ο Ζουέλας και καλύτερος απο Μάρκο Αντόνιο.
Προτιμώ οι μαύροι να καλπάζουν μπροστά.
Βέβαια αυτά είναι προσωπικές επιθυμίες πάντα και απο άσχετους όπως εγώ σε σχέση με τον Ευρωπαίο Βρύζα ή Ζαγόρ.
Πάντως γουστάρω τον Χύσεμέσα Χοσέμι μόνο και μόνο απο το βιογραφικό του.
Θα ήθελα όμως τον παγκοσμίως άγνωστο Τυνίσιο αληταρά αν είναι να ανεβαίνει μπροστά στην επίθεση για να προσφέρει πανικό.
Ούτε τον Πουγιόλ δεν θα ήθελα αν είναι να λουφάρει στην άμυνα.
Απο την άλλη βέβαια υπάρχει και άλλος ένας λόγος που ίσως θα επέμενα θα ξανακωλοτούμπιαζα αν είναι να έρθει ο Χοσέμι.
Λένε ότι δεν ανεβαίνει ποτές.
Ναι οκ ρε παιδιά.
Αλλά έχει σημειώσει και κάποια γκολ.
1 2 ή 3 δεν έχει σημασία.
Αλλά έχει σημειώσει.
Απο που τα έβαλε απο την σέντρα?
Απορία το έχω δεν τον ξέρω..
-
Ζηση κοιμασαι ρε?Γιατι δεν πηραμε το "κανονι" απο την Γουατεμαλα? 

Και μαλακίες να γράφει ο βλάκας με το μουστάκι, ο Μεντύ είναι μεγάλη ευκαρία. Τέτοιον παίκτη 28 χρονών ελεύθερο δεν βρίσκεις! Με 400-500 συμβόλαιο τον έχεις!
navigator11 έγραψε:ακομα ομως και να επιλεγει αυτος ο μπουγιουρουμ πως τον λενε και ν'αληθευουν τα γραφομενα περι ενδιαφεροντος,τί θα γινει δηλαδις?
εχει να παιξει μπαλα 1.5 χρονο αυτος ο παιχτης ... το βρισκεις λογικο εσυ δλδ να φυγει ο 26χρονος αραμπα ( που ειναι μετριος παιχτης μεν αλλα εκανε και 5 σερι καλα ματσακια περσι ) και να ερθει ο μπουγιουρντη που η σαλτσμπουργκ θελει να τον διωξει αρων αρων ... ?
περσι πχ αυτο που κανανε εμενα με εβρικε συμφωνο ...το να φερουνε δλδ οτι καλυτερο υπηρχε απο ελλαδα σε ελευθερο και τον κουτσια τον καλυτερο νεο παιχτη ... ασχετα που δεν μας βγηκαν οι παιχτες οσο θα θελαμε εκτος του βιτολο ( μην ξεχναμε και την μεταγραφη βιερι )
Η φετινη χρονια εχει κατι το διαφορετικο απο τις αλλες ...
Ειμαστε κομπλε απο πολυεργαλεια και θελουμε 2 παιχτες ενδεκαδατους παιχταραδες ... ( συμφωνα με τα λεφτα που διαθετουμε παντα )
ενα καλο δεξι μπακ που να προωθειται αλα λινο και ενα παιχταρα με τα χαρακτηριστικα του βιερινια για αριστερο εξτρεμι ... τα διαρκειας θα γινουνε σολντ αουτ ... ας πσακσουν να βρουν 2 καλους παιχτες σε αυτες τις θεσεις ( κατεμε ηδη επρεπε να εχουνε αποκτηθει -ειδικα το δεξι μπακ - και να μην βιαστουνε φερνωντας παιχτακια τυπου μπουγιουρντι γκουσταβου κτλ ... του ζουελα πχ η μεταγραφη ηταν πολυ καλη μιας και τετοιος παιχτης αμυντικος με τα χαρακτηριστικα του ζουελα ελειπαν ... παιχτης που να " καθαριζει " τις φασεις δλδ ειτε ψηλα ειτε κατω ...
σε 3 βδομαδες θα παιξουμε τσουλου η με αγιαξ η με ντιναμο κιεβου η με ζενιτ η με φενερ η με μπραγκα ...
ομαδαρες ολες και η μπραγκα εχει πολυ καλη ομαδα που θεωρειται η πιο ευκολη ... και ηδη δεν θα παιξει ο λινο και ο κοντρερας ( στο πρωτο ματς ο κοντρερας )
γιαυτο και ενας λογος παραπανω να αποκτηθει ενα δεξι μπακ καλο ...
Έλα, έτοιμος και ψημένος:Steenage έγραψε:πανε να μας περασουν παιχταρα τον μπουγιουρντη ..
[...]
η ομαδα θελει ενα ετοιμο δεξι μπακ παιχταρα και οχι τυπου μπουγιουρντη ...

Από http://www.culinar.ro/retete/gateste/5/ ... me/buiurdi
Βλέπετε ότι και το site είναι Ρουμάνικο, όπου νά 'ναι θα σκάσει μύτη και η Ραπίντ!

τοιμη να φέρει στον ΠΑΟΚ έναν Γάλλο παικταρά είναι η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ! Πρόκειται για πρώην διεθνή με την Εθνική Γαλλίας (με καταγωγή από τη Σενεγάλη), που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από σύλλογο του εξωτερικού και αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ. Ουσιαστικά δηλαδή τοποθετείται στο δεξί άκρο της άμυνας και καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά, πλαγιοκοπώντας συνεχώς. Κάτι σαν τον Λίνο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών κι έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι τεχνίτης, δυνατός, ταχύτατος και μάλιστα έχει χρονομετρηθεί να κάνει τα 100 μέτρα σε χρόνο 10,49! Το 2007 και το 2008 συμπεριλήφθηκε στους 15 πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές στα ευρωπαϊκά γήπεδα ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Ανρί, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Αρσάβιν, Ετό, Ρόμενταλ, Ριμπερί και Ρομπέρτο Κάρλος. Το «Μetrosport» γνωρίζει το όνομα του ποδοσφαιριστή, μετά από σχετικές πληροφορίες που είχε από το εξωτερικό, αλλά για συγκεκριμένους λόγους (παιχνίδια μάνατζερ κτλ.) δεν το αποκαλύπτει. Πάντως, ο παίκτης αυτός είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη δεξιά πλευρά. Μπακ που να ξέρει μπάλα, να γνωρίζει να αμύνεται και ταυτόχρονα να έχει τις ικανότητες να αναπτύσσει παιχνίδια από την πτέρυγά του. Κάτι αντίστοιχο με τον Λίνο δηλαδή, αν και ο εν λόγω Γάλλος ποδοσφαιριστής ίσως είναι και ένα κλικ πιο πάνω από τον Βραζιλιάνο, ενώ το κασέ του υπολογίζεται γύρω στις 500.000 ευρώ.
http://www.metrosport.gr/gallos-pektaras-gia-ton-paok
http://www.metrosport.gr/gallos-pektaras-gia-ton-paok