Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας
Re: Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας
Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Aυτοι πενθουν που τους εφυγε ο Λαμπριακος και ο Καμπορα .moican4 έγραψε:Olοι περιγραφουν ΕΚΤΟς απο την roulafm.

Στο μονο που χρησιμευουν τα ραδιοφωνα της πολης ...Billy4 έγραψε:Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero

Με ποιά λογική ακούς metropolis και αμέσως μετά libero? Μας φταίνε οι ΑΡΔ μετά... Ταίζουμε τον Πετρουλάκη...Billy4 έγραψε:Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τι να πώ!
Η ρουλα φου μου ειναι η μόνη που μεταδίδει ζωντανό τον αγώνα, αλλά και μόνο για τα εκλεκτά μέλη του θούπερ ΤΡΙΑ και τον Κούπερ!!!shark4 έγραψε:Aυτοι πενθουν που τους εφυγε ο Λαμπριακος και ο Καμπορα .moican4 έγραψε:Olοι περιγραφουν ΕΚΤΟς απο την roulafm.![]()
![]()
![]()
Στο μονο που χρησιμευουν τα ραδιοφωνα της πολης ...Billy4 έγραψε:Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero

- paok kerkyra
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ναι ρε Σάκη 5-0 και 6-0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Παρ 09 Ιούλ 2010, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ίδια σκατά τους θεωρώ όλους αλλά κάτι πρέπει να ακούσω. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?ABALAEA2 έγραψε:Με ποιά λογική ακούς metropolis και αμέσως μετά libero? Μας φταίνε οι ΑΡΔ μετά... Ταίζουμε τον Πετρουλάκη...Billy4 έγραψε:Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τι να πώ!
Ένα ραδιόφωνο αδερφέ παίζει ΠΑΟΚ. Ότι και να ναι αυτό, σίγουρα είναι καλύτερο απο τα άλλα δύο αποβράσματα...Billy4 έγραψε:Τα ίδια σκατά τους θεωρώ όλους αλλά κάτι πρέπει να ακούσω. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?ABALAEA2 έγραψε:Με ποιά λογική ακούς metropolis και αμέσως μετά libero? Μας φταίνε οι ΑΡΔ μετά... Ταίζουμε τον Πετρουλάκη...Billy4 έγραψε:Εγώ ραδιοφωνάκι, metropolis. Νομίζω περιγράφει και ο libero αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τι να πώ!
2 απο τη μία και δύο απο την άλλη είναι τα παόκια στην κερκίδα και τα δίνουν μεταξύ τους! Εεε ρε βλακεία μου μας δέρνει!